Vkey
Επιφανές μέλος

αλλά θα το δω θετικά....
Ανακάλυψα τραγούδια που δεν ήξερα!

Η βλακεία ήταν ότι έλεγα σιγά να μην ξεχάσω τους στίχους....
Ε...το επόμενο πρωί...τους ξέχασα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

στο επεισοδια 19 των 4 του παπακαλιατη απο 14.39- 15.13 υπαρχει ως μουσικο χαλι ενα υπέροχο τραγουδακι ιδιαιτερα γνωστο soundtrack! πως λεγεται βρε παιδια????????????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Ίσως αυτό...Λεπόν...ελληνικό τραγουδάκι....χαλαρό (όχι hip hop, rnb κλπ)
Δύο φωνές...αντρική - γυναικεία ( δεν παίρνω και όρκο...ήταν αργά...είχα πιει)
και το ρεφραιν λέει κάτι σαν:
Κράτα με σφιχτά/ αγκαλιά; δεν θέλω να χωρίσουμε εμείς ξανά....
(και όχι δεν είναι το Κρατησέ με σφιχτά...το ξέρω αυτό το song)
Ξέρω ήμουν κατατοπιστική![]()
Ηρώ - Θέλω να με κρατάς
Vkey
Επιφανές μέλος

Αλλά οκ....δεν θα το ξανά ακούσω....
Θα'ρθω με περισσότερα στοιχεία

Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

Sal Paradise
Δραστήριο μέλος

θελω το κομματι χαλι που εχει στην(ις) εκπομπες ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,δεν μπορω να το βρω πουθενα!!!
φιλε και εγω το χω ψαξει ανα καιρους.μαλλον το κομματι δημιουργηθηκε για την εκπομπη αυτη αποκλειστικα και αποτελει ιδιοκτησια και αρχειο της κρατικης τηλεορασης και δεν κυκλοφορει στο νετ καπου.αυτα γνωριζω.
moxa15
Διάσημο μέλος

φιλε και εγω το χω ψαξει ανα καιρους.μαλλον το κομματι δημιουργηθηκε για την εκπομπη αυτη αποκλειστικα και αποτελει ιδιοκτησια και αρχειο της κρατικης τηλεορασης και δεν κυκλοφορει στο νετ καπου.αυτα γνωριζω.
αχχχ κριμα και ειναι πραγματικα πολυ ομορφο κομματι,
οπως και να εχει φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ για τις info !!!!

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

TO BΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!οχι δεν ειναι αυτο,αυτο που ψαχνω ειναι house/trance στυλ και η γυναικα που το λεει φωναζει μονο ''and now i'm free,free,free''.![]()

Μετα απο μηνες αναζητησης του!Να το:
Ελπιζω να σας αρεσει!
morphine
Εκκολαπτόμενο μέλος

iEmma
Νεοφερμένο μέλος

Guest 986132
Επισκέπτης

Είναι ένα τραγούδι που άκουσα τυχαία στην παραλία. Το θεμα ειναι οτι θελω να το κατεβασω και δεν ξερω τον τιτλο του. Θα σκασω αμα δεν τον βρω!Περιέχει πιάνο και είναι ένα είδος ρεμιξ! Το τραγουδάει άντρας. Αυτά είναι τα λογια που κατάφερα να πιάσω "so tell me tell me... show me....so bright" (ναι, είναι ξένο)
Προσπάθησα να το ψάξω στο google και στο youtube πληκτρολογώντας τα λόγια, αλλά δεν το βρήκα και πάλι
Ξέρει κανείς ποιο είναι?
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά
![]()
Μ;

Αν και δεν νομίζω, αλλά είπα να μου δώσω μια ευκαιρία.

Devian
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είναι ένα τραγούδι που άκουσα τυχαία στην παραλία. Το θεμα ειναι οτι θελω να το κατεβασω και δεν ξερω τον τιτλο του. Θα σκασω αμα δεν τον βρω!Περιέχει πιάνο και είναι ένα είδος ρεμιξ! Το τραγουδάει άντρας. Αυτά είναι τα λογια που κατάφερα να πιάσω "so tell me tell me... show me....so bright" (ναι, είναι ξένο)
Προσπάθησα να το ψάξω στο google και στο youtube πληκτρολογώντας τα λόγια, αλλά δεν το βρήκα και πάλι
Ξέρει κανείς ποιο είναι?
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά
![]()
Καλα ρε μεχρι και στο answers της yahoo ρωτησες; :Ρ
iEmma
Νεοφερμένο μέλος

χαχαχα ναι! πως το ειδες? :ρΚαλα ρε μεχρι και στο answers της yahoo ρωτησες; :Ρ

prinCess.
Επιφανές μέλος

Έχω την ιδέα ότι είναι ίδια μουσική, απλά άλλα λόγια, μπορεί να είναι και η ιδέα μου και να είναι άλλο κομμάτι, πάντως δε το βρίσκω.
Δεν επείγει.
tyt.

Guest 986132
Επισκέπτης

Μήπως λες αυτό;

prinCess.
Επιφανές μέλος

Ρε το' χαμε κάνει στο δημοτικό θυμάμαι μαζί με αυτό του καραγκιόζι και έλεγε ξέρωγω για δασκάλους, μαθήματα, για διαγωνίσματα και τέτοια.
Δε ξέρω. :/
Ίσως θυμάμαι λάθος.
Guest 986132
Επισκέπτης

Ελπίζω κάποιος άλλος να ξέρει και να σε βοηθήσει.

Devian
Εκκολαπτόμενο μέλος

χαχαχα ναι! πως το ειδες? :ρ![]()
Aν σου πω θα πρέπει να σε σκοτώσω μετα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.