Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 15:07 Ο Bill έγραψε: #421 09-05-09 15:07 Θυμάται κανείς ποιο κομμάτι ήταν αυτό που έπαιζε στις παλιές διαφημίσεις του Campari; Σε αυτές που σφάζαν το πορτοκάλι..campari red passion νομίζω ότι έλεγε εκείνη η διαφήμιση, αλλά στο τουμπ δε μπορώ να βρω κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 15:12 Η Isiliel έγραψε: #422 09-05-09 15:12 Campari -Amii Stewart - It's Fantasy Campari - Gotan Project - El Capitalismo Foraneo Campari - Klaus Nomi - Total Eclipse Campari - Jam spoon - Right in the night Δες αν είναι κανένα από αυτά, ή αν θυμάσαι κάποιο στίχο γράφ' τον μας Bill. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 15:27 Η Ερωφίλη έγραψε: #423 09-05-09 15:27 Μηπως ξέρει κανείς ποιο είναι το τραγούδι που ήταν σε μια διαφίμηση της jose cuervo και τελείωνε με τη φράση vive quervo! H διαφήμιση ήταν με μία ξανθιά που έπιανε το κεφάλι ενός και έβγαιναν φλόγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 16:41 Ο Bill έγραψε: #424 09-05-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Campari - Jam spoon - Right in the night Δες αν είναι κανένα από αυτά, ή αν θυμάσαι κάποιο στίχο γράφ' τον μας Bill. Click για ανάπτυξη... Είσαι σούπερ!! Το εισαγωγικό από αυτό το τραγούδι είναι που έψαχνα! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:04 Ο Γιώργος έγραψε: #425 22-05-09 18:04 Έχω φάει κόλλημα να θυμηθώ ένα τραγούδι. Αυτό πρέπει να βγήκε κατά το .... 2000 - 2002 περίπου, ψιλοντανσάδικο, "make love" πρέπει να 'ναι ο τίτλος του. Από στοίχο θυμάμαι μόνο το "make love, don't listen to music // everybody ..... " (νομίζω, δεν είμαι κι 100% σίγουρος αν το θυμάμαι σωστά). Στο γούγλη βρίσκω κάτι εντελώς άσχετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:11 Η kalypso έγραψε: #426 22-05-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Έχω φάει κόλλημα να θυμηθώ ένα τραγούδι. Αυτό πρέπει να βγήκε κατά το .... 2000 - 2002 περίπου, ψιλοντανσάδικο, "make love" πρέπει να 'ναι ο τίτλος του. Από στοίχο θυμάμαι μόνο το "make love, don't listen to music // everybody ..... " (νομίζω, δεν είμαι κι 100% σίγουρος αν το θυμάμαι σωστά). Στο γούγλη βρίσκω κάτι εντελώς άσχετα. Click για ανάπτυξη... αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:17 Ο Γιώργος έγραψε: #427 22-05-09 18:17 Σου 'χουν πει ότι είσαι θεά; Σε ευχαριστώ πολύ! Πράγματι, make luv ήταν ο τίτλος, γι' αυτό δεν το 'βρισκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:28 Η kalypso έγραψε: #428 22-05-09 18:28 τίποτα βρε συ! είναι χαρακτηριστική μελωδία και μου ρθε, αλλιώς μη νομίζεις, κι εγώ μετά από καιρό τα βρίσκω αυτά π μ αρέσουν... άσχετο- ξέρει κανείς ένα που παίζεται πολύ τώρα τελευταία στο ραδιόφωνο και λέει "baby baby come right back to me, love me love me show me that you love me.." μπλα μπλα και καταλήγει "i can't live without you baby" ή κάπως έτσι; έχω φάει τον κόσμο... :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* είναι αόρατη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:35 Η Madrugada*: #429 22-05-09 18:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:49 Η kalypso έγραψε: #430 22-05-09 18:49 ναι αυτό είναι!! ευχαριστώ πολύ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinkerbell Εκκολαπτόμενο μέλος Η tinkerbell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αναλύτρια Συστημάτων και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 16:41 Η tinkerbell: #431 30-05-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από mpourou: ... Εγώ ψάχνω ένα απο τους "εκείνος κ εκέινος"..Νομίζω λέγεται μη ζυγώνεις...Αλλά δε το βρίσκω πουθενά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 17:24 Ο Bill_1992: #432 30-05-09 17:24 Ψάχνω να βρω πώς λέγεται το κομμάτι που παίζεται στο τέλος της ταινίας True Lives όταν χορεύουν οι πρωταγωνιστές.Το κομμάτι είναι γνωστό.Κλασσική μουσική είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 20:26 Η Nininaou έγραψε: #433 30-05-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Ψάχνω να βρω πώς λέγεται το κομμάτι που παίζεται στο τέλος της ταινίας True Lives όταν χορεύουν οι πρωταγωνιστές.Το κομμάτι είναι γνωστό.Κλασσική μουσική είναι. Click για ανάπτυξη... Carlos Gardel - Por Una Cabeza Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 14:35 Ο Bill_1992: #434 31-05-09 14:35 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο Άγγελος έγραψε: #435 27-06-09 16:45 σε ενα τοπικο καναλι στην Πατρα,ειδα ενα βιντεοκλιπ με dj τεκνο μουσικη κλπ(πρασινα λειζερ και τετοια,γυναικες που χορευουνε κλπ)..που σε ενα σημειο παγωνε και τραγουδουσε μια ξανθια πανεμορφη τραγουδιστρια -μεσα απο το κοινο του μαγαζιου υποτιθεται ...- μερικους αργους και ρομαντικους -αγγλικους στοιχους και μετα "ξεπαγωνε " ο χρονος στο κεντρο και ξαναανεβαινε η μουσικη... ειχε δυο dj νομιζω που αλλαζανε σε ενα σημειο προς το τελος του κομματιου.. Με τρελανε ,αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα στο youtube...βρισκω ολο ασχετα... ασχολειται κανεις με dj μουσικη απο εδω..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:33 Η Subject to change: #436 27-06-09 17:33 Μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι το κομμάτι που ακούγεται στη σκηνή των 2 ξένων με την Επίδαυρο εκεί που η Εβελίνα Παπούλια κάνει πρόβα το θεατρικό; https://www.youtube.com/watch?v=IYEmCjDxqGA&feature=related Ξέρω ότι είναι από το soundtrack του Romeo & Juliet του Franco Zeffirelli (1968 ) και λέγεται "A time for us", αλλά υπάρχουν πάρα πολλές εκτελέσεις και δεν μπορώ να βρω ποιά είναι η συγκεκριμένη (η αυθεντική πάντως δεν είναι). Ξέρει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:51 Η Isiliel έγραψε: #437 27-06-09 17:51 Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η Subject to change: #438 27-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Click για ανάπτυξη... Nope, δεν είναι αυτό. Ενώ η μελωδία είναι ίδια σε όλες αυτές τις εκτελέσεις (βρήκα και της Vanessa Mae ακόμα!) τα πιο όμορφα σημεία του είναι διαφορετικά από αυτά στην εν λόγω σκηνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 19:14 Ο Lorien έγραψε: #439 04-07-09 19:14 O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η Subject to change: #440 04-07-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πολύ ενδιαφέρουσες εκτελέσεις όλες. Δυστυχώς ακόμα δεν βρήκα αυτή που ψάχνω όμως (και έψαξα και με τους όρους που προτείνεις) Μα τι δγιάολο, από που την ξετρύπωσαν και την έβαλαν στους 2 ξένους;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Gvisbinis American Economist giannhs2001 Giorgkalo bibliofagos Kate1914 Scandal AggelikiGr taketrance abyssiniancat charmander chester20080 Εριφύλη Unicex Memetchi ROM32 Requiem MarcoReus nikosfarm azula Myrtilo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θυμάται κανείς ποιο κομμάτι ήταν αυτό που έπαιζε στις παλιές διαφημίσεις του Campari; Σε αυτές που σφάζαν το πορτοκάλι..campari red passion νομίζω ότι έλεγε εκείνη η διαφήμιση, αλλά στο τουμπ δε μπορώ να βρω κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 15:12 Η Isiliel έγραψε: #422 09-05-09 15:12 Campari -Amii Stewart - It's Fantasy Campari - Gotan Project - El Capitalismo Foraneo Campari - Klaus Nomi - Total Eclipse Campari - Jam spoon - Right in the night Δες αν είναι κανένα από αυτά, ή αν θυμάσαι κάποιο στίχο γράφ' τον μας Bill. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 15:27 Η Ερωφίλη έγραψε: #423 09-05-09 15:27 Μηπως ξέρει κανείς ποιο είναι το τραγούδι που ήταν σε μια διαφίμηση της jose cuervo και τελείωνε με τη φράση vive quervo! H διαφήμιση ήταν με μία ξανθιά που έπιανε το κεφάλι ενός και έβγαιναν φλόγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 16:41 Ο Bill έγραψε: #424 09-05-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Campari - Jam spoon - Right in the night Δες αν είναι κανένα από αυτά, ή αν θυμάσαι κάποιο στίχο γράφ' τον μας Bill. Click για ανάπτυξη... Είσαι σούπερ!! Το εισαγωγικό από αυτό το τραγούδι είναι που έψαχνα! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:04 Ο Γιώργος έγραψε: #425 22-05-09 18:04 Έχω φάει κόλλημα να θυμηθώ ένα τραγούδι. Αυτό πρέπει να βγήκε κατά το .... 2000 - 2002 περίπου, ψιλοντανσάδικο, "make love" πρέπει να 'ναι ο τίτλος του. Από στοίχο θυμάμαι μόνο το "make love, don't listen to music // everybody ..... " (νομίζω, δεν είμαι κι 100% σίγουρος αν το θυμάμαι σωστά). Στο γούγλη βρίσκω κάτι εντελώς άσχετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:11 Η kalypso έγραψε: #426 22-05-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Έχω φάει κόλλημα να θυμηθώ ένα τραγούδι. Αυτό πρέπει να βγήκε κατά το .... 2000 - 2002 περίπου, ψιλοντανσάδικο, "make love" πρέπει να 'ναι ο τίτλος του. Από στοίχο θυμάμαι μόνο το "make love, don't listen to music // everybody ..... " (νομίζω, δεν είμαι κι 100% σίγουρος αν το θυμάμαι σωστά). Στο γούγλη βρίσκω κάτι εντελώς άσχετα. Click για ανάπτυξη... αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:17 Ο Γιώργος έγραψε: #427 22-05-09 18:17 Σου 'χουν πει ότι είσαι θεά; Σε ευχαριστώ πολύ! Πράγματι, make luv ήταν ο τίτλος, γι' αυτό δεν το 'βρισκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:28 Η kalypso έγραψε: #428 22-05-09 18:28 τίποτα βρε συ! είναι χαρακτηριστική μελωδία και μου ρθε, αλλιώς μη νομίζεις, κι εγώ μετά από καιρό τα βρίσκω αυτά π μ αρέσουν... άσχετο- ξέρει κανείς ένα που παίζεται πολύ τώρα τελευταία στο ραδιόφωνο και λέει "baby baby come right back to me, love me love me show me that you love me.." μπλα μπλα και καταλήγει "i can't live without you baby" ή κάπως έτσι; έχω φάει τον κόσμο... :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* είναι αόρατη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:35 Η Madrugada*: #429 22-05-09 18:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:49 Η kalypso έγραψε: #430 22-05-09 18:49 ναι αυτό είναι!! ευχαριστώ πολύ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinkerbell Εκκολαπτόμενο μέλος Η tinkerbell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αναλύτρια Συστημάτων και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 16:41 Η tinkerbell: #431 30-05-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από mpourou: ... Εγώ ψάχνω ένα απο τους "εκείνος κ εκέινος"..Νομίζω λέγεται μη ζυγώνεις...Αλλά δε το βρίσκω πουθενά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 17:24 Ο Bill_1992: #432 30-05-09 17:24 Ψάχνω να βρω πώς λέγεται το κομμάτι που παίζεται στο τέλος της ταινίας True Lives όταν χορεύουν οι πρωταγωνιστές.Το κομμάτι είναι γνωστό.Κλασσική μουσική είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 20:26 Η Nininaou έγραψε: #433 30-05-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Ψάχνω να βρω πώς λέγεται το κομμάτι που παίζεται στο τέλος της ταινίας True Lives όταν χορεύουν οι πρωταγωνιστές.Το κομμάτι είναι γνωστό.Κλασσική μουσική είναι. Click για ανάπτυξη... Carlos Gardel - Por Una Cabeza Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 14:35 Ο Bill_1992: #434 31-05-09 14:35 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο Άγγελος έγραψε: #435 27-06-09 16:45 σε ενα τοπικο καναλι στην Πατρα,ειδα ενα βιντεοκλιπ με dj τεκνο μουσικη κλπ(πρασινα λειζερ και τετοια,γυναικες που χορευουνε κλπ)..που σε ενα σημειο παγωνε και τραγουδουσε μια ξανθια πανεμορφη τραγουδιστρια -μεσα απο το κοινο του μαγαζιου υποτιθεται ...- μερικους αργους και ρομαντικους -αγγλικους στοιχους και μετα "ξεπαγωνε " ο χρονος στο κεντρο και ξαναανεβαινε η μουσικη... ειχε δυο dj νομιζω που αλλαζανε σε ενα σημειο προς το τελος του κομματιου.. Με τρελανε ,αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα στο youtube...βρισκω ολο ασχετα... ασχολειται κανεις με dj μουσικη απο εδω..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:33 Η Subject to change: #436 27-06-09 17:33 Μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι το κομμάτι που ακούγεται στη σκηνή των 2 ξένων με την Επίδαυρο εκεί που η Εβελίνα Παπούλια κάνει πρόβα το θεατρικό; https://www.youtube.com/watch?v=IYEmCjDxqGA&feature=related Ξέρω ότι είναι από το soundtrack του Romeo & Juliet του Franco Zeffirelli (1968 ) και λέγεται "A time for us", αλλά υπάρχουν πάρα πολλές εκτελέσεις και δεν μπορώ να βρω ποιά είναι η συγκεκριμένη (η αυθεντική πάντως δεν είναι). Ξέρει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:51 Η Isiliel έγραψε: #437 27-06-09 17:51 Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η Subject to change: #438 27-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Click για ανάπτυξη... Nope, δεν είναι αυτό. Ενώ η μελωδία είναι ίδια σε όλες αυτές τις εκτελέσεις (βρήκα και της Vanessa Mae ακόμα!) τα πιο όμορφα σημεία του είναι διαφορετικά από αυτά στην εν λόγω σκηνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 19:14 Ο Lorien έγραψε: #439 04-07-09 19:14 O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η Subject to change: #440 04-07-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πολύ ενδιαφέρουσες εκτελέσεις όλες. Δυστυχώς ακόμα δεν βρήκα αυτή που ψάχνω όμως (και έψαξα και με τους όρους που προτείνεις) Μα τι δγιάολο, από που την ξετρύπωσαν και την έβαλαν στους 2 ξένους;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Gvisbinis American Economist giannhs2001 Giorgkalo bibliofagos Kate1914 Scandal AggelikiGr taketrance abyssiniancat charmander chester20080 Εριφύλη Unicex Memetchi ROM32 Requiem MarcoReus nikosfarm azula Myrtilo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Campari -Amii Stewart - It's Fantasy Campari - Gotan Project - El Capitalismo Foraneo Campari - Klaus Nomi - Total Eclipse Campari - Jam spoon - Right in the night Δες αν είναι κανένα από αυτά, ή αν θυμάσαι κάποιο στίχο γράφ' τον μας Bill. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 15:27 Η Ερωφίλη έγραψε: #423 09-05-09 15:27 Μηπως ξέρει κανείς ποιο είναι το τραγούδι που ήταν σε μια διαφίμηση της jose cuervo και τελείωνε με τη φράση vive quervo! H διαφήμιση ήταν με μία ξανθιά που έπιανε το κεφάλι ενός και έβγαιναν φλόγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 16:41 Ο Bill έγραψε: #424 09-05-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Campari - Jam spoon - Right in the night Δες αν είναι κανένα από αυτά, ή αν θυμάσαι κάποιο στίχο γράφ' τον μας Bill. Click για ανάπτυξη... Είσαι σούπερ!! Το εισαγωγικό από αυτό το τραγούδι είναι που έψαχνα! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:04 Ο Γιώργος έγραψε: #425 22-05-09 18:04 Έχω φάει κόλλημα να θυμηθώ ένα τραγούδι. Αυτό πρέπει να βγήκε κατά το .... 2000 - 2002 περίπου, ψιλοντανσάδικο, "make love" πρέπει να 'ναι ο τίτλος του. Από στοίχο θυμάμαι μόνο το "make love, don't listen to music // everybody ..... " (νομίζω, δεν είμαι κι 100% σίγουρος αν το θυμάμαι σωστά). Στο γούγλη βρίσκω κάτι εντελώς άσχετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:11 Η kalypso έγραψε: #426 22-05-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Έχω φάει κόλλημα να θυμηθώ ένα τραγούδι. Αυτό πρέπει να βγήκε κατά το .... 2000 - 2002 περίπου, ψιλοντανσάδικο, "make love" πρέπει να 'ναι ο τίτλος του. Από στοίχο θυμάμαι μόνο το "make love, don't listen to music // everybody ..... " (νομίζω, δεν είμαι κι 100% σίγουρος αν το θυμάμαι σωστά). Στο γούγλη βρίσκω κάτι εντελώς άσχετα. Click για ανάπτυξη... αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:17 Ο Γιώργος έγραψε: #427 22-05-09 18:17 Σου 'χουν πει ότι είσαι θεά; Σε ευχαριστώ πολύ! Πράγματι, make luv ήταν ο τίτλος, γι' αυτό δεν το 'βρισκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:28 Η kalypso έγραψε: #428 22-05-09 18:28 τίποτα βρε συ! είναι χαρακτηριστική μελωδία και μου ρθε, αλλιώς μη νομίζεις, κι εγώ μετά από καιρό τα βρίσκω αυτά π μ αρέσουν... άσχετο- ξέρει κανείς ένα που παίζεται πολύ τώρα τελευταία στο ραδιόφωνο και λέει "baby baby come right back to me, love me love me show me that you love me.." μπλα μπλα και καταλήγει "i can't live without you baby" ή κάπως έτσι; έχω φάει τον κόσμο... :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* είναι αόρατη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:35 Η Madrugada*: #429 22-05-09 18:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:49 Η kalypso έγραψε: #430 22-05-09 18:49 ναι αυτό είναι!! ευχαριστώ πολύ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinkerbell Εκκολαπτόμενο μέλος Η tinkerbell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αναλύτρια Συστημάτων και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 16:41 Η tinkerbell: #431 30-05-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από mpourou: ... Εγώ ψάχνω ένα απο τους "εκείνος κ εκέινος"..Νομίζω λέγεται μη ζυγώνεις...Αλλά δε το βρίσκω πουθενά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 17:24 Ο Bill_1992: #432 30-05-09 17:24 Ψάχνω να βρω πώς λέγεται το κομμάτι που παίζεται στο τέλος της ταινίας True Lives όταν χορεύουν οι πρωταγωνιστές.Το κομμάτι είναι γνωστό.Κλασσική μουσική είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 20:26 Η Nininaou έγραψε: #433 30-05-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Ψάχνω να βρω πώς λέγεται το κομμάτι που παίζεται στο τέλος της ταινίας True Lives όταν χορεύουν οι πρωταγωνιστές.Το κομμάτι είναι γνωστό.Κλασσική μουσική είναι. Click για ανάπτυξη... Carlos Gardel - Por Una Cabeza Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 14:35 Ο Bill_1992: #434 31-05-09 14:35 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο Άγγελος έγραψε: #435 27-06-09 16:45 σε ενα τοπικο καναλι στην Πατρα,ειδα ενα βιντεοκλιπ με dj τεκνο μουσικη κλπ(πρασινα λειζερ και τετοια,γυναικες που χορευουνε κλπ)..που σε ενα σημειο παγωνε και τραγουδουσε μια ξανθια πανεμορφη τραγουδιστρια -μεσα απο το κοινο του μαγαζιου υποτιθεται ...- μερικους αργους και ρομαντικους -αγγλικους στοιχους και μετα "ξεπαγωνε " ο χρονος στο κεντρο και ξαναανεβαινε η μουσικη... ειχε δυο dj νομιζω που αλλαζανε σε ενα σημειο προς το τελος του κομματιου.. Με τρελανε ,αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα στο youtube...βρισκω ολο ασχετα... ασχολειται κανεις με dj μουσικη απο εδω..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:33 Η Subject to change: #436 27-06-09 17:33 Μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι το κομμάτι που ακούγεται στη σκηνή των 2 ξένων με την Επίδαυρο εκεί που η Εβελίνα Παπούλια κάνει πρόβα το θεατρικό; https://www.youtube.com/watch?v=IYEmCjDxqGA&feature=related Ξέρω ότι είναι από το soundtrack του Romeo & Juliet του Franco Zeffirelli (1968 ) και λέγεται "A time for us", αλλά υπάρχουν πάρα πολλές εκτελέσεις και δεν μπορώ να βρω ποιά είναι η συγκεκριμένη (η αυθεντική πάντως δεν είναι). Ξέρει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:51 Η Isiliel έγραψε: #437 27-06-09 17:51 Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η Subject to change: #438 27-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Click για ανάπτυξη... Nope, δεν είναι αυτό. Ενώ η μελωδία είναι ίδια σε όλες αυτές τις εκτελέσεις (βρήκα και της Vanessa Mae ακόμα!) τα πιο όμορφα σημεία του είναι διαφορετικά από αυτά στην εν λόγω σκηνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 19:14 Ο Lorien έγραψε: #439 04-07-09 19:14 O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η Subject to change: #440 04-07-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πολύ ενδιαφέρουσες εκτελέσεις όλες. Δυστυχώς ακόμα δεν βρήκα αυτή που ψάχνω όμως (και έψαξα και με τους όρους που προτείνεις) Μα τι δγιάολο, από που την ξετρύπωσαν και την έβαλαν στους 2 ξένους;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Gvisbinis American Economist giannhs2001 Giorgkalo bibliofagos Kate1914 Scandal AggelikiGr taketrance abyssiniancat charmander chester20080 Εριφύλη Unicex Memetchi ROM32 Requiem MarcoReus nikosfarm azula Myrtilo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μηπως ξέρει κανείς ποιο είναι το τραγούδι που ήταν σε μια διαφίμηση της jose cuervo και τελείωνε με τη φράση vive quervo! H διαφήμιση ήταν με μία ξανθιά που έπιανε το κεφάλι ενός και έβγαιναν φλόγες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 16:41 Ο Bill έγραψε: #424 09-05-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Campari - Jam spoon - Right in the night Δες αν είναι κανένα από αυτά, ή αν θυμάσαι κάποιο στίχο γράφ' τον μας Bill. Click για ανάπτυξη... Είσαι σούπερ!! Το εισαγωγικό από αυτό το τραγούδι είναι που έψαχνα! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:04 Ο Γιώργος έγραψε: #425 22-05-09 18:04 Έχω φάει κόλλημα να θυμηθώ ένα τραγούδι. Αυτό πρέπει να βγήκε κατά το .... 2000 - 2002 περίπου, ψιλοντανσάδικο, "make love" πρέπει να 'ναι ο τίτλος του. Από στοίχο θυμάμαι μόνο το "make love, don't listen to music // everybody ..... " (νομίζω, δεν είμαι κι 100% σίγουρος αν το θυμάμαι σωστά). Στο γούγλη βρίσκω κάτι εντελώς άσχετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:11 Η kalypso έγραψε: #426 22-05-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Έχω φάει κόλλημα να θυμηθώ ένα τραγούδι. Αυτό πρέπει να βγήκε κατά το .... 2000 - 2002 περίπου, ψιλοντανσάδικο, "make love" πρέπει να 'ναι ο τίτλος του. Από στοίχο θυμάμαι μόνο το "make love, don't listen to music // everybody ..... " (νομίζω, δεν είμαι κι 100% σίγουρος αν το θυμάμαι σωστά). Στο γούγλη βρίσκω κάτι εντελώς άσχετα. Click για ανάπτυξη... αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:17 Ο Γιώργος έγραψε: #427 22-05-09 18:17 Σου 'χουν πει ότι είσαι θεά; Σε ευχαριστώ πολύ! Πράγματι, make luv ήταν ο τίτλος, γι' αυτό δεν το 'βρισκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:28 Η kalypso έγραψε: #428 22-05-09 18:28 τίποτα βρε συ! είναι χαρακτηριστική μελωδία και μου ρθε, αλλιώς μη νομίζεις, κι εγώ μετά από καιρό τα βρίσκω αυτά π μ αρέσουν... άσχετο- ξέρει κανείς ένα που παίζεται πολύ τώρα τελευταία στο ραδιόφωνο και λέει "baby baby come right back to me, love me love me show me that you love me.." μπλα μπλα και καταλήγει "i can't live without you baby" ή κάπως έτσι; έχω φάει τον κόσμο... :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* είναι αόρατη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:35 Η Madrugada*: #429 22-05-09 18:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:49 Η kalypso έγραψε: #430 22-05-09 18:49 ναι αυτό είναι!! ευχαριστώ πολύ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinkerbell Εκκολαπτόμενο μέλος Η tinkerbell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αναλύτρια Συστημάτων και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 16:41 Η tinkerbell: #431 30-05-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από mpourou: ... Εγώ ψάχνω ένα απο τους "εκείνος κ εκέινος"..Νομίζω λέγεται μη ζυγώνεις...Αλλά δε το βρίσκω πουθενά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 17:24 Ο Bill_1992: #432 30-05-09 17:24 Ψάχνω να βρω πώς λέγεται το κομμάτι που παίζεται στο τέλος της ταινίας True Lives όταν χορεύουν οι πρωταγωνιστές.Το κομμάτι είναι γνωστό.Κλασσική μουσική είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 20:26 Η Nininaou έγραψε: #433 30-05-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Ψάχνω να βρω πώς λέγεται το κομμάτι που παίζεται στο τέλος της ταινίας True Lives όταν χορεύουν οι πρωταγωνιστές.Το κομμάτι είναι γνωστό.Κλασσική μουσική είναι. Click για ανάπτυξη... Carlos Gardel - Por Una Cabeza Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 14:35 Ο Bill_1992: #434 31-05-09 14:35 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο Άγγελος έγραψε: #435 27-06-09 16:45 σε ενα τοπικο καναλι στην Πατρα,ειδα ενα βιντεοκλιπ με dj τεκνο μουσικη κλπ(πρασινα λειζερ και τετοια,γυναικες που χορευουνε κλπ)..που σε ενα σημειο παγωνε και τραγουδουσε μια ξανθια πανεμορφη τραγουδιστρια -μεσα απο το κοινο του μαγαζιου υποτιθεται ...- μερικους αργους και ρομαντικους -αγγλικους στοιχους και μετα "ξεπαγωνε " ο χρονος στο κεντρο και ξαναανεβαινε η μουσικη... ειχε δυο dj νομιζω που αλλαζανε σε ενα σημειο προς το τελος του κομματιου.. Με τρελανε ,αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα στο youtube...βρισκω ολο ασχετα... ασχολειται κανεις με dj μουσικη απο εδω..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:33 Η Subject to change: #436 27-06-09 17:33 Μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι το κομμάτι που ακούγεται στη σκηνή των 2 ξένων με την Επίδαυρο εκεί που η Εβελίνα Παπούλια κάνει πρόβα το θεατρικό; https://www.youtube.com/watch?v=IYEmCjDxqGA&feature=related Ξέρω ότι είναι από το soundtrack του Romeo & Juliet του Franco Zeffirelli (1968 ) και λέγεται "A time for us", αλλά υπάρχουν πάρα πολλές εκτελέσεις και δεν μπορώ να βρω ποιά είναι η συγκεκριμένη (η αυθεντική πάντως δεν είναι). Ξέρει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:51 Η Isiliel έγραψε: #437 27-06-09 17:51 Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η Subject to change: #438 27-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Click για ανάπτυξη... Nope, δεν είναι αυτό. Ενώ η μελωδία είναι ίδια σε όλες αυτές τις εκτελέσεις (βρήκα και της Vanessa Mae ακόμα!) τα πιο όμορφα σημεία του είναι διαφορετικά από αυτά στην εν λόγω σκηνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 19:14 Ο Lorien έγραψε: #439 04-07-09 19:14 O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η Subject to change: #440 04-07-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πολύ ενδιαφέρουσες εκτελέσεις όλες. Δυστυχώς ακόμα δεν βρήκα αυτή που ψάχνω όμως (και έψαξα και με τους όρους που προτείνεις) Μα τι δγιάολο, από που την ξετρύπωσαν και την έβαλαν στους 2 ξένους;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Gvisbinis American Economist giannhs2001 Giorgkalo bibliofagos Kate1914 Scandal AggelikiGr taketrance abyssiniancat charmander chester20080 Εριφύλη Unicex Memetchi ROM32 Requiem MarcoReus nikosfarm azula Myrtilo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Campari - Jam spoon - Right in the night Δες αν είναι κανένα από αυτά, ή αν θυμάσαι κάποιο στίχο γράφ' τον μας Bill. Click για ανάπτυξη... Είσαι σούπερ!! Το εισαγωγικό από αυτό το τραγούδι είναι που έψαχνα! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:04 Ο Γιώργος έγραψε: #425 22-05-09 18:04 Έχω φάει κόλλημα να θυμηθώ ένα τραγούδι. Αυτό πρέπει να βγήκε κατά το .... 2000 - 2002 περίπου, ψιλοντανσάδικο, "make love" πρέπει να 'ναι ο τίτλος του. Από στοίχο θυμάμαι μόνο το "make love, don't listen to music // everybody ..... " (νομίζω, δεν είμαι κι 100% σίγουρος αν το θυμάμαι σωστά). Στο γούγλη βρίσκω κάτι εντελώς άσχετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:11 Η kalypso έγραψε: #426 22-05-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Έχω φάει κόλλημα να θυμηθώ ένα τραγούδι. Αυτό πρέπει να βγήκε κατά το .... 2000 - 2002 περίπου, ψιλοντανσάδικο, "make love" πρέπει να 'ναι ο τίτλος του. Από στοίχο θυμάμαι μόνο το "make love, don't listen to music // everybody ..... " (νομίζω, δεν είμαι κι 100% σίγουρος αν το θυμάμαι σωστά). Στο γούγλη βρίσκω κάτι εντελώς άσχετα. Click για ανάπτυξη... αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:17 Ο Γιώργος έγραψε: #427 22-05-09 18:17 Σου 'χουν πει ότι είσαι θεά; Σε ευχαριστώ πολύ! Πράγματι, make luv ήταν ο τίτλος, γι' αυτό δεν το 'βρισκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:28 Η kalypso έγραψε: #428 22-05-09 18:28 τίποτα βρε συ! είναι χαρακτηριστική μελωδία και μου ρθε, αλλιώς μη νομίζεις, κι εγώ μετά από καιρό τα βρίσκω αυτά π μ αρέσουν... άσχετο- ξέρει κανείς ένα που παίζεται πολύ τώρα τελευταία στο ραδιόφωνο και λέει "baby baby come right back to me, love me love me show me that you love me.." μπλα μπλα και καταλήγει "i can't live without you baby" ή κάπως έτσι; έχω φάει τον κόσμο... :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* είναι αόρατη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:35 Η Madrugada*: #429 22-05-09 18:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:49 Η kalypso έγραψε: #430 22-05-09 18:49 ναι αυτό είναι!! ευχαριστώ πολύ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinkerbell Εκκολαπτόμενο μέλος Η tinkerbell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αναλύτρια Συστημάτων και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 16:41 Η tinkerbell: #431 30-05-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από mpourou: ... Εγώ ψάχνω ένα απο τους "εκείνος κ εκέινος"..Νομίζω λέγεται μη ζυγώνεις...Αλλά δε το βρίσκω πουθενά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 17:24 Ο Bill_1992: #432 30-05-09 17:24 Ψάχνω να βρω πώς λέγεται το κομμάτι που παίζεται στο τέλος της ταινίας True Lives όταν χορεύουν οι πρωταγωνιστές.Το κομμάτι είναι γνωστό.Κλασσική μουσική είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 20:26 Η Nininaou έγραψε: #433 30-05-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Ψάχνω να βρω πώς λέγεται το κομμάτι που παίζεται στο τέλος της ταινίας True Lives όταν χορεύουν οι πρωταγωνιστές.Το κομμάτι είναι γνωστό.Κλασσική μουσική είναι. Click για ανάπτυξη... Carlos Gardel - Por Una Cabeza Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 14:35 Ο Bill_1992: #434 31-05-09 14:35 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο Άγγελος έγραψε: #435 27-06-09 16:45 σε ενα τοπικο καναλι στην Πατρα,ειδα ενα βιντεοκλιπ με dj τεκνο μουσικη κλπ(πρασινα λειζερ και τετοια,γυναικες που χορευουνε κλπ)..που σε ενα σημειο παγωνε και τραγουδουσε μια ξανθια πανεμορφη τραγουδιστρια -μεσα απο το κοινο του μαγαζιου υποτιθεται ...- μερικους αργους και ρομαντικους -αγγλικους στοιχους και μετα "ξεπαγωνε " ο χρονος στο κεντρο και ξαναανεβαινε η μουσικη... ειχε δυο dj νομιζω που αλλαζανε σε ενα σημειο προς το τελος του κομματιου.. Με τρελανε ,αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα στο youtube...βρισκω ολο ασχετα... ασχολειται κανεις με dj μουσικη απο εδω..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:33 Η Subject to change: #436 27-06-09 17:33 Μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι το κομμάτι που ακούγεται στη σκηνή των 2 ξένων με την Επίδαυρο εκεί που η Εβελίνα Παπούλια κάνει πρόβα το θεατρικό; https://www.youtube.com/watch?v=IYEmCjDxqGA&feature=related Ξέρω ότι είναι από το soundtrack του Romeo & Juliet του Franco Zeffirelli (1968 ) και λέγεται "A time for us", αλλά υπάρχουν πάρα πολλές εκτελέσεις και δεν μπορώ να βρω ποιά είναι η συγκεκριμένη (η αυθεντική πάντως δεν είναι). Ξέρει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:51 Η Isiliel έγραψε: #437 27-06-09 17:51 Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η Subject to change: #438 27-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Click για ανάπτυξη... Nope, δεν είναι αυτό. Ενώ η μελωδία είναι ίδια σε όλες αυτές τις εκτελέσεις (βρήκα και της Vanessa Mae ακόμα!) τα πιο όμορφα σημεία του είναι διαφορετικά από αυτά στην εν λόγω σκηνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 19:14 Ο Lorien έγραψε: #439 04-07-09 19:14 O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η Subject to change: #440 04-07-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πολύ ενδιαφέρουσες εκτελέσεις όλες. Δυστυχώς ακόμα δεν βρήκα αυτή που ψάχνω όμως (και έψαξα και με τους όρους που προτείνεις) Μα τι δγιάολο, από που την ξετρύπωσαν και την έβαλαν στους 2 ξένους;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Gvisbinis American Economist giannhs2001 Giorgkalo bibliofagos Kate1914 Scandal AggelikiGr taketrance abyssiniancat charmander chester20080 Εριφύλη Unicex Memetchi ROM32 Requiem MarcoReus nikosfarm azula Myrtilo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω φάει κόλλημα να θυμηθώ ένα τραγούδι. Αυτό πρέπει να βγήκε κατά το .... 2000 - 2002 περίπου, ψιλοντανσάδικο, "make love" πρέπει να 'ναι ο τίτλος του. Από στοίχο θυμάμαι μόνο το "make love, don't listen to music // everybody ..... " (νομίζω, δεν είμαι κι 100% σίγουρος αν το θυμάμαι σωστά). Στο γούγλη βρίσκω κάτι εντελώς άσχετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:11 Η kalypso έγραψε: #426 22-05-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Έχω φάει κόλλημα να θυμηθώ ένα τραγούδι. Αυτό πρέπει να βγήκε κατά το .... 2000 - 2002 περίπου, ψιλοντανσάδικο, "make love" πρέπει να 'ναι ο τίτλος του. Από στοίχο θυμάμαι μόνο το "make love, don't listen to music // everybody ..... " (νομίζω, δεν είμαι κι 100% σίγουρος αν το θυμάμαι σωστά). Στο γούγλη βρίσκω κάτι εντελώς άσχετα. Click για ανάπτυξη... αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:17 Ο Γιώργος έγραψε: #427 22-05-09 18:17 Σου 'χουν πει ότι είσαι θεά; Σε ευχαριστώ πολύ! Πράγματι, make luv ήταν ο τίτλος, γι' αυτό δεν το 'βρισκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:28 Η kalypso έγραψε: #428 22-05-09 18:28 τίποτα βρε συ! είναι χαρακτηριστική μελωδία και μου ρθε, αλλιώς μη νομίζεις, κι εγώ μετά από καιρό τα βρίσκω αυτά π μ αρέσουν... άσχετο- ξέρει κανείς ένα που παίζεται πολύ τώρα τελευταία στο ραδιόφωνο και λέει "baby baby come right back to me, love me love me show me that you love me.." μπλα μπλα και καταλήγει "i can't live without you baby" ή κάπως έτσι; έχω φάει τον κόσμο... :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* είναι αόρατη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:35 Η Madrugada*: #429 22-05-09 18:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:49 Η kalypso έγραψε: #430 22-05-09 18:49 ναι αυτό είναι!! ευχαριστώ πολύ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinkerbell Εκκολαπτόμενο μέλος Η tinkerbell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αναλύτρια Συστημάτων και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 16:41 Η tinkerbell: #431 30-05-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από mpourou: ... Εγώ ψάχνω ένα απο τους "εκείνος κ εκέινος"..Νομίζω λέγεται μη ζυγώνεις...Αλλά δε το βρίσκω πουθενά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 17:24 Ο Bill_1992: #432 30-05-09 17:24 Ψάχνω να βρω πώς λέγεται το κομμάτι που παίζεται στο τέλος της ταινίας True Lives όταν χορεύουν οι πρωταγωνιστές.Το κομμάτι είναι γνωστό.Κλασσική μουσική είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 20:26 Η Nininaou έγραψε: #433 30-05-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Ψάχνω να βρω πώς λέγεται το κομμάτι που παίζεται στο τέλος της ταινίας True Lives όταν χορεύουν οι πρωταγωνιστές.Το κομμάτι είναι γνωστό.Κλασσική μουσική είναι. Click για ανάπτυξη... Carlos Gardel - Por Una Cabeza Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 14:35 Ο Bill_1992: #434 31-05-09 14:35 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο Άγγελος έγραψε: #435 27-06-09 16:45 σε ενα τοπικο καναλι στην Πατρα,ειδα ενα βιντεοκλιπ με dj τεκνο μουσικη κλπ(πρασινα λειζερ και τετοια,γυναικες που χορευουνε κλπ)..που σε ενα σημειο παγωνε και τραγουδουσε μια ξανθια πανεμορφη τραγουδιστρια -μεσα απο το κοινο του μαγαζιου υποτιθεται ...- μερικους αργους και ρομαντικους -αγγλικους στοιχους και μετα "ξεπαγωνε " ο χρονος στο κεντρο και ξαναανεβαινε η μουσικη... ειχε δυο dj νομιζω που αλλαζανε σε ενα σημειο προς το τελος του κομματιου.. Με τρελανε ,αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα στο youtube...βρισκω ολο ασχετα... ασχολειται κανεις με dj μουσικη απο εδω..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:33 Η Subject to change: #436 27-06-09 17:33 Μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι το κομμάτι που ακούγεται στη σκηνή των 2 ξένων με την Επίδαυρο εκεί που η Εβελίνα Παπούλια κάνει πρόβα το θεατρικό; https://www.youtube.com/watch?v=IYEmCjDxqGA&feature=related Ξέρω ότι είναι από το soundtrack του Romeo & Juliet του Franco Zeffirelli (1968 ) και λέγεται "A time for us", αλλά υπάρχουν πάρα πολλές εκτελέσεις και δεν μπορώ να βρω ποιά είναι η συγκεκριμένη (η αυθεντική πάντως δεν είναι). Ξέρει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:51 Η Isiliel έγραψε: #437 27-06-09 17:51 Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η Subject to change: #438 27-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Click για ανάπτυξη... Nope, δεν είναι αυτό. Ενώ η μελωδία είναι ίδια σε όλες αυτές τις εκτελέσεις (βρήκα και της Vanessa Mae ακόμα!) τα πιο όμορφα σημεία του είναι διαφορετικά από αυτά στην εν λόγω σκηνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 19:14 Ο Lorien έγραψε: #439 04-07-09 19:14 O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η Subject to change: #440 04-07-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πολύ ενδιαφέρουσες εκτελέσεις όλες. Δυστυχώς ακόμα δεν βρήκα αυτή που ψάχνω όμως (και έψαξα και με τους όρους που προτείνεις) Μα τι δγιάολο, από που την ξετρύπωσαν και την έβαλαν στους 2 ξένους;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Gvisbinis American Economist giannhs2001 Giorgkalo bibliofagos Kate1914 Scandal AggelikiGr taketrance abyssiniancat charmander chester20080 Εριφύλη Unicex Memetchi ROM32 Requiem MarcoReus nikosfarm azula Myrtilo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Έχω φάει κόλλημα να θυμηθώ ένα τραγούδι. Αυτό πρέπει να βγήκε κατά το .... 2000 - 2002 περίπου, ψιλοντανσάδικο, "make love" πρέπει να 'ναι ο τίτλος του. Από στοίχο θυμάμαι μόνο το "make love, don't listen to music // everybody ..... " (νομίζω, δεν είμαι κι 100% σίγουρος αν το θυμάμαι σωστά). Στο γούγλη βρίσκω κάτι εντελώς άσχετα. Click για ανάπτυξη... αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:17 Ο Γιώργος έγραψε: #427 22-05-09 18:17 Σου 'χουν πει ότι είσαι θεά; Σε ευχαριστώ πολύ! Πράγματι, make luv ήταν ο τίτλος, γι' αυτό δεν το 'βρισκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:28 Η kalypso έγραψε: #428 22-05-09 18:28 τίποτα βρε συ! είναι χαρακτηριστική μελωδία και μου ρθε, αλλιώς μη νομίζεις, κι εγώ μετά από καιρό τα βρίσκω αυτά π μ αρέσουν... άσχετο- ξέρει κανείς ένα που παίζεται πολύ τώρα τελευταία στο ραδιόφωνο και λέει "baby baby come right back to me, love me love me show me that you love me.." μπλα μπλα και καταλήγει "i can't live without you baby" ή κάπως έτσι; έχω φάει τον κόσμο... :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* είναι αόρατη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:35 Η Madrugada*: #429 22-05-09 18:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:49 Η kalypso έγραψε: #430 22-05-09 18:49 ναι αυτό είναι!! ευχαριστώ πολύ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinkerbell Εκκολαπτόμενο μέλος Η tinkerbell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αναλύτρια Συστημάτων και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 16:41 Η tinkerbell: #431 30-05-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από mpourou: ... Εγώ ψάχνω ένα απο τους "εκείνος κ εκέινος"..Νομίζω λέγεται μη ζυγώνεις...Αλλά δε το βρίσκω πουθενά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 17:24 Ο Bill_1992: #432 30-05-09 17:24 Ψάχνω να βρω πώς λέγεται το κομμάτι που παίζεται στο τέλος της ταινίας True Lives όταν χορεύουν οι πρωταγωνιστές.Το κομμάτι είναι γνωστό.Κλασσική μουσική είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 20:26 Η Nininaou έγραψε: #433 30-05-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Ψάχνω να βρω πώς λέγεται το κομμάτι που παίζεται στο τέλος της ταινίας True Lives όταν χορεύουν οι πρωταγωνιστές.Το κομμάτι είναι γνωστό.Κλασσική μουσική είναι. Click για ανάπτυξη... Carlos Gardel - Por Una Cabeza Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 14:35 Ο Bill_1992: #434 31-05-09 14:35 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο Άγγελος έγραψε: #435 27-06-09 16:45 σε ενα τοπικο καναλι στην Πατρα,ειδα ενα βιντεοκλιπ με dj τεκνο μουσικη κλπ(πρασινα λειζερ και τετοια,γυναικες που χορευουνε κλπ)..που σε ενα σημειο παγωνε και τραγουδουσε μια ξανθια πανεμορφη τραγουδιστρια -μεσα απο το κοινο του μαγαζιου υποτιθεται ...- μερικους αργους και ρομαντικους -αγγλικους στοιχους και μετα "ξεπαγωνε " ο χρονος στο κεντρο και ξαναανεβαινε η μουσικη... ειχε δυο dj νομιζω που αλλαζανε σε ενα σημειο προς το τελος του κομματιου.. Με τρελανε ,αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα στο youtube...βρισκω ολο ασχετα... ασχολειται κανεις με dj μουσικη απο εδω..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:33 Η Subject to change: #436 27-06-09 17:33 Μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι το κομμάτι που ακούγεται στη σκηνή των 2 ξένων με την Επίδαυρο εκεί που η Εβελίνα Παπούλια κάνει πρόβα το θεατρικό; https://www.youtube.com/watch?v=IYEmCjDxqGA&feature=related Ξέρω ότι είναι από το soundtrack του Romeo & Juliet του Franco Zeffirelli (1968 ) και λέγεται "A time for us", αλλά υπάρχουν πάρα πολλές εκτελέσεις και δεν μπορώ να βρω ποιά είναι η συγκεκριμένη (η αυθεντική πάντως δεν είναι). Ξέρει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:51 Η Isiliel έγραψε: #437 27-06-09 17:51 Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η Subject to change: #438 27-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Click για ανάπτυξη... Nope, δεν είναι αυτό. Ενώ η μελωδία είναι ίδια σε όλες αυτές τις εκτελέσεις (βρήκα και της Vanessa Mae ακόμα!) τα πιο όμορφα σημεία του είναι διαφορετικά από αυτά στην εν λόγω σκηνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 19:14 Ο Lorien έγραψε: #439 04-07-09 19:14 O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η Subject to change: #440 04-07-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πολύ ενδιαφέρουσες εκτελέσεις όλες. Δυστυχώς ακόμα δεν βρήκα αυτή που ψάχνω όμως (και έψαξα και με τους όρους που προτείνεις) Μα τι δγιάολο, από που την ξετρύπωσαν και την έβαλαν στους 2 ξένους;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Gvisbinis American Economist giannhs2001 Giorgkalo bibliofagos Kate1914 Scandal AggelikiGr taketrance abyssiniancat charmander chester20080 Εριφύλη Unicex Memetchi ROM32 Requiem MarcoReus nikosfarm azula Myrtilo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σου 'χουν πει ότι είσαι θεά; Σε ευχαριστώ πολύ! Πράγματι, make luv ήταν ο τίτλος, γι' αυτό δεν το 'βρισκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:28 Η kalypso έγραψε: #428 22-05-09 18:28 τίποτα βρε συ! είναι χαρακτηριστική μελωδία και μου ρθε, αλλιώς μη νομίζεις, κι εγώ μετά από καιρό τα βρίσκω αυτά π μ αρέσουν... άσχετο- ξέρει κανείς ένα που παίζεται πολύ τώρα τελευταία στο ραδιόφωνο και λέει "baby baby come right back to me, love me love me show me that you love me.." μπλα μπλα και καταλήγει "i can't live without you baby" ή κάπως έτσι; έχω φάει τον κόσμο... :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* είναι αόρατη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:35 Η Madrugada*: #429 22-05-09 18:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:49 Η kalypso έγραψε: #430 22-05-09 18:49 ναι αυτό είναι!! ευχαριστώ πολύ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinkerbell Εκκολαπτόμενο μέλος Η tinkerbell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αναλύτρια Συστημάτων και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 16:41 Η tinkerbell: #431 30-05-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από mpourou: ... Εγώ ψάχνω ένα απο τους "εκείνος κ εκέινος"..Νομίζω λέγεται μη ζυγώνεις...Αλλά δε το βρίσκω πουθενά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 17:24 Ο Bill_1992: #432 30-05-09 17:24 Ψάχνω να βρω πώς λέγεται το κομμάτι που παίζεται στο τέλος της ταινίας True Lives όταν χορεύουν οι πρωταγωνιστές.Το κομμάτι είναι γνωστό.Κλασσική μουσική είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 20:26 Η Nininaou έγραψε: #433 30-05-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Ψάχνω να βρω πώς λέγεται το κομμάτι που παίζεται στο τέλος της ταινίας True Lives όταν χορεύουν οι πρωταγωνιστές.Το κομμάτι είναι γνωστό.Κλασσική μουσική είναι. Click για ανάπτυξη... Carlos Gardel - Por Una Cabeza Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 14:35 Ο Bill_1992: #434 31-05-09 14:35 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο Άγγελος έγραψε: #435 27-06-09 16:45 σε ενα τοπικο καναλι στην Πατρα,ειδα ενα βιντεοκλιπ με dj τεκνο μουσικη κλπ(πρασινα λειζερ και τετοια,γυναικες που χορευουνε κλπ)..που σε ενα σημειο παγωνε και τραγουδουσε μια ξανθια πανεμορφη τραγουδιστρια -μεσα απο το κοινο του μαγαζιου υποτιθεται ...- μερικους αργους και ρομαντικους -αγγλικους στοιχους και μετα "ξεπαγωνε " ο χρονος στο κεντρο και ξαναανεβαινε η μουσικη... ειχε δυο dj νομιζω που αλλαζανε σε ενα σημειο προς το τελος του κομματιου.. Με τρελανε ,αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα στο youtube...βρισκω ολο ασχετα... ασχολειται κανεις με dj μουσικη απο εδω..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:33 Η Subject to change: #436 27-06-09 17:33 Μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι το κομμάτι που ακούγεται στη σκηνή των 2 ξένων με την Επίδαυρο εκεί που η Εβελίνα Παπούλια κάνει πρόβα το θεατρικό; https://www.youtube.com/watch?v=IYEmCjDxqGA&feature=related Ξέρω ότι είναι από το soundtrack του Romeo & Juliet του Franco Zeffirelli (1968 ) και λέγεται "A time for us", αλλά υπάρχουν πάρα πολλές εκτελέσεις και δεν μπορώ να βρω ποιά είναι η συγκεκριμένη (η αυθεντική πάντως δεν είναι). Ξέρει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:51 Η Isiliel έγραψε: #437 27-06-09 17:51 Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η Subject to change: #438 27-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Click για ανάπτυξη... Nope, δεν είναι αυτό. Ενώ η μελωδία είναι ίδια σε όλες αυτές τις εκτελέσεις (βρήκα και της Vanessa Mae ακόμα!) τα πιο όμορφα σημεία του είναι διαφορετικά από αυτά στην εν λόγω σκηνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 19:14 Ο Lorien έγραψε: #439 04-07-09 19:14 O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η Subject to change: #440 04-07-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πολύ ενδιαφέρουσες εκτελέσεις όλες. Δυστυχώς ακόμα δεν βρήκα αυτή που ψάχνω όμως (και έψαξα και με τους όρους που προτείνεις) Μα τι δγιάολο, από που την ξετρύπωσαν και την έβαλαν στους 2 ξένους;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Gvisbinis American Economist giannhs2001 Giorgkalo bibliofagos Kate1914 Scandal AggelikiGr taketrance abyssiniancat charmander chester20080 Εριφύλη Unicex Memetchi ROM32 Requiem MarcoReus nikosfarm azula Myrtilo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τίποτα βρε συ! είναι χαρακτηριστική μελωδία και μου ρθε, αλλιώς μη νομίζεις, κι εγώ μετά από καιρό τα βρίσκω αυτά π μ αρέσουν... άσχετο- ξέρει κανείς ένα που παίζεται πολύ τώρα τελευταία στο ραδιόφωνο και λέει "baby baby come right back to me, love me love me show me that you love me.." μπλα μπλα και καταλήγει "i can't live without you baby" ή κάπως έτσι; έχω φάει τον κόσμο... :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* είναι αόρατη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:35 Η Madrugada*: #429 22-05-09 18:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:49 Η kalypso έγραψε: #430 22-05-09 18:49 ναι αυτό είναι!! ευχαριστώ πολύ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinkerbell Εκκολαπτόμενο μέλος Η tinkerbell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αναλύτρια Συστημάτων και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 16:41 Η tinkerbell: #431 30-05-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από mpourou: ... Εγώ ψάχνω ένα απο τους "εκείνος κ εκέινος"..Νομίζω λέγεται μη ζυγώνεις...Αλλά δε το βρίσκω πουθενά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 17:24 Ο Bill_1992: #432 30-05-09 17:24 Ψάχνω να βρω πώς λέγεται το κομμάτι που παίζεται στο τέλος της ταινίας True Lives όταν χορεύουν οι πρωταγωνιστές.Το κομμάτι είναι γνωστό.Κλασσική μουσική είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 20:26 Η Nininaou έγραψε: #433 30-05-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Ψάχνω να βρω πώς λέγεται το κομμάτι που παίζεται στο τέλος της ταινίας True Lives όταν χορεύουν οι πρωταγωνιστές.Το κομμάτι είναι γνωστό.Κλασσική μουσική είναι. Click για ανάπτυξη... Carlos Gardel - Por Una Cabeza Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 14:35 Ο Bill_1992: #434 31-05-09 14:35 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο Άγγελος έγραψε: #435 27-06-09 16:45 σε ενα τοπικο καναλι στην Πατρα,ειδα ενα βιντεοκλιπ με dj τεκνο μουσικη κλπ(πρασινα λειζερ και τετοια,γυναικες που χορευουνε κλπ)..που σε ενα σημειο παγωνε και τραγουδουσε μια ξανθια πανεμορφη τραγουδιστρια -μεσα απο το κοινο του μαγαζιου υποτιθεται ...- μερικους αργους και ρομαντικους -αγγλικους στοιχους και μετα "ξεπαγωνε " ο χρονος στο κεντρο και ξαναανεβαινε η μουσικη... ειχε δυο dj νομιζω που αλλαζανε σε ενα σημειο προς το τελος του κομματιου.. Με τρελανε ,αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα στο youtube...βρισκω ολο ασχετα... ασχολειται κανεις με dj μουσικη απο εδω..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:33 Η Subject to change: #436 27-06-09 17:33 Μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι το κομμάτι που ακούγεται στη σκηνή των 2 ξένων με την Επίδαυρο εκεί που η Εβελίνα Παπούλια κάνει πρόβα το θεατρικό; https://www.youtube.com/watch?v=IYEmCjDxqGA&feature=related Ξέρω ότι είναι από το soundtrack του Romeo & Juliet του Franco Zeffirelli (1968 ) και λέγεται "A time for us", αλλά υπάρχουν πάρα πολλές εκτελέσεις και δεν μπορώ να βρω ποιά είναι η συγκεκριμένη (η αυθεντική πάντως δεν είναι). Ξέρει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:51 Η Isiliel έγραψε: #437 27-06-09 17:51 Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η Subject to change: #438 27-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Click για ανάπτυξη... Nope, δεν είναι αυτό. Ενώ η μελωδία είναι ίδια σε όλες αυτές τις εκτελέσεις (βρήκα και της Vanessa Mae ακόμα!) τα πιο όμορφα σημεία του είναι διαφορετικά από αυτά στην εν λόγω σκηνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 19:14 Ο Lorien έγραψε: #439 04-07-09 19:14 O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η Subject to change: #440 04-07-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πολύ ενδιαφέρουσες εκτελέσεις όλες. Δυστυχώς ακόμα δεν βρήκα αυτή που ψάχνω όμως (και έψαξα και με τους όρους που προτείνεις) Μα τι δγιάολο, από που την ξετρύπωσαν και την έβαλαν στους 2 ξένους;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Gvisbinis American Economist giannhs2001 Giorgkalo bibliofagos Kate1914 Scandal AggelikiGr taketrance abyssiniancat charmander chester20080 Εριφύλη Unicex Memetchi ROM32 Requiem MarcoReus nikosfarm azula Myrtilo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 18:49 Η kalypso έγραψε: #430 22-05-09 18:49 ναι αυτό είναι!! ευχαριστώ πολύ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinkerbell Εκκολαπτόμενο μέλος Η tinkerbell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αναλύτρια Συστημάτων και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 16:41 Η tinkerbell: #431 30-05-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από mpourou: ... Εγώ ψάχνω ένα απο τους "εκείνος κ εκέινος"..Νομίζω λέγεται μη ζυγώνεις...Αλλά δε το βρίσκω πουθενά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 17:24 Ο Bill_1992: #432 30-05-09 17:24 Ψάχνω να βρω πώς λέγεται το κομμάτι που παίζεται στο τέλος της ταινίας True Lives όταν χορεύουν οι πρωταγωνιστές.Το κομμάτι είναι γνωστό.Κλασσική μουσική είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 20:26 Η Nininaou έγραψε: #433 30-05-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Ψάχνω να βρω πώς λέγεται το κομμάτι που παίζεται στο τέλος της ταινίας True Lives όταν χορεύουν οι πρωταγωνιστές.Το κομμάτι είναι γνωστό.Κλασσική μουσική είναι. Click για ανάπτυξη... Carlos Gardel - Por Una Cabeza Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 14:35 Ο Bill_1992: #434 31-05-09 14:35 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο Άγγελος έγραψε: #435 27-06-09 16:45 σε ενα τοπικο καναλι στην Πατρα,ειδα ενα βιντεοκλιπ με dj τεκνο μουσικη κλπ(πρασινα λειζερ και τετοια,γυναικες που χορευουνε κλπ)..που σε ενα σημειο παγωνε και τραγουδουσε μια ξανθια πανεμορφη τραγουδιστρια -μεσα απο το κοινο του μαγαζιου υποτιθεται ...- μερικους αργους και ρομαντικους -αγγλικους στοιχους και μετα "ξεπαγωνε " ο χρονος στο κεντρο και ξαναανεβαινε η μουσικη... ειχε δυο dj νομιζω που αλλαζανε σε ενα σημειο προς το τελος του κομματιου.. Με τρελανε ,αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα στο youtube...βρισκω ολο ασχετα... ασχολειται κανεις με dj μουσικη απο εδω..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:33 Η Subject to change: #436 27-06-09 17:33 Μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι το κομμάτι που ακούγεται στη σκηνή των 2 ξένων με την Επίδαυρο εκεί που η Εβελίνα Παπούλια κάνει πρόβα το θεατρικό; https://www.youtube.com/watch?v=IYEmCjDxqGA&feature=related Ξέρω ότι είναι από το soundtrack του Romeo & Juliet του Franco Zeffirelli (1968 ) και λέγεται "A time for us", αλλά υπάρχουν πάρα πολλές εκτελέσεις και δεν μπορώ να βρω ποιά είναι η συγκεκριμένη (η αυθεντική πάντως δεν είναι). Ξέρει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:51 Η Isiliel έγραψε: #437 27-06-09 17:51 Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η Subject to change: #438 27-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Click για ανάπτυξη... Nope, δεν είναι αυτό. Ενώ η μελωδία είναι ίδια σε όλες αυτές τις εκτελέσεις (βρήκα και της Vanessa Mae ακόμα!) τα πιο όμορφα σημεία του είναι διαφορετικά από αυτά στην εν λόγω σκηνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 19:14 Ο Lorien έγραψε: #439 04-07-09 19:14 O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η Subject to change: #440 04-07-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πολύ ενδιαφέρουσες εκτελέσεις όλες. Δυστυχώς ακόμα δεν βρήκα αυτή που ψάχνω όμως (και έψαξα και με τους όρους που προτείνεις) Μα τι δγιάολο, από που την ξετρύπωσαν και την έβαλαν στους 2 ξένους;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Gvisbinis American Economist giannhs2001 Giorgkalo bibliofagos Kate1914 Scandal AggelikiGr taketrance abyssiniancat charmander chester20080 Εριφύλη Unicex Memetchi ROM32 Requiem MarcoReus nikosfarm azula Myrtilo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι αυτό είναι!! ευχαριστώ πολύ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tinkerbell Εκκολαπτόμενο μέλος Η tinkerbell αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αναλύτρια Συστημάτων και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 16:41 Η tinkerbell: #431 30-05-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από mpourou: ... Εγώ ψάχνω ένα απο τους "εκείνος κ εκέινος"..Νομίζω λέγεται μη ζυγώνεις...Αλλά δε το βρίσκω πουθενά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 17:24 Ο Bill_1992: #432 30-05-09 17:24 Ψάχνω να βρω πώς λέγεται το κομμάτι που παίζεται στο τέλος της ταινίας True Lives όταν χορεύουν οι πρωταγωνιστές.Το κομμάτι είναι γνωστό.Κλασσική μουσική είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 20:26 Η Nininaou έγραψε: #433 30-05-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Ψάχνω να βρω πώς λέγεται το κομμάτι που παίζεται στο τέλος της ταινίας True Lives όταν χορεύουν οι πρωταγωνιστές.Το κομμάτι είναι γνωστό.Κλασσική μουσική είναι. Click για ανάπτυξη... Carlos Gardel - Por Una Cabeza Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 14:35 Ο Bill_1992: #434 31-05-09 14:35 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο Άγγελος έγραψε: #435 27-06-09 16:45 σε ενα τοπικο καναλι στην Πατρα,ειδα ενα βιντεοκλιπ με dj τεκνο μουσικη κλπ(πρασινα λειζερ και τετοια,γυναικες που χορευουνε κλπ)..που σε ενα σημειο παγωνε και τραγουδουσε μια ξανθια πανεμορφη τραγουδιστρια -μεσα απο το κοινο του μαγαζιου υποτιθεται ...- μερικους αργους και ρομαντικους -αγγλικους στοιχους και μετα "ξεπαγωνε " ο χρονος στο κεντρο και ξαναανεβαινε η μουσικη... ειχε δυο dj νομιζω που αλλαζανε σε ενα σημειο προς το τελος του κομματιου.. Με τρελανε ,αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα στο youtube...βρισκω ολο ασχετα... ασχολειται κανεις με dj μουσικη απο εδω..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:33 Η Subject to change: #436 27-06-09 17:33 Μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι το κομμάτι που ακούγεται στη σκηνή των 2 ξένων με την Επίδαυρο εκεί που η Εβελίνα Παπούλια κάνει πρόβα το θεατρικό; https://www.youtube.com/watch?v=IYEmCjDxqGA&feature=related Ξέρω ότι είναι από το soundtrack του Romeo & Juliet του Franco Zeffirelli (1968 ) και λέγεται "A time for us", αλλά υπάρχουν πάρα πολλές εκτελέσεις και δεν μπορώ να βρω ποιά είναι η συγκεκριμένη (η αυθεντική πάντως δεν είναι). Ξέρει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:51 Η Isiliel έγραψε: #437 27-06-09 17:51 Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η Subject to change: #438 27-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Click για ανάπτυξη... Nope, δεν είναι αυτό. Ενώ η μελωδία είναι ίδια σε όλες αυτές τις εκτελέσεις (βρήκα και της Vanessa Mae ακόμα!) τα πιο όμορφα σημεία του είναι διαφορετικά από αυτά στην εν λόγω σκηνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 19:14 Ο Lorien έγραψε: #439 04-07-09 19:14 O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η Subject to change: #440 04-07-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πολύ ενδιαφέρουσες εκτελέσεις όλες. Δυστυχώς ακόμα δεν βρήκα αυτή που ψάχνω όμως (και έψαξα και με τους όρους που προτείνεις) Μα τι δγιάολο, από που την ξετρύπωσαν και την έβαλαν στους 2 ξένους;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Gvisbinis American Economist giannhs2001 Giorgkalo bibliofagos Kate1914 Scandal AggelikiGr taketrance abyssiniancat charmander chester20080 Εριφύλη Unicex Memetchi ROM32 Requiem MarcoReus nikosfarm azula Myrtilo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mpourou: ... Εγώ ψάχνω ένα απο τους "εκείνος κ εκέινος"..Νομίζω λέγεται μη ζυγώνεις...Αλλά δε το βρίσκω πουθενά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 17:24 Ο Bill_1992: #432 30-05-09 17:24 Ψάχνω να βρω πώς λέγεται το κομμάτι που παίζεται στο τέλος της ταινίας True Lives όταν χορεύουν οι πρωταγωνιστές.Το κομμάτι είναι γνωστό.Κλασσική μουσική είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 20:26 Η Nininaou έγραψε: #433 30-05-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Ψάχνω να βρω πώς λέγεται το κομμάτι που παίζεται στο τέλος της ταινίας True Lives όταν χορεύουν οι πρωταγωνιστές.Το κομμάτι είναι γνωστό.Κλασσική μουσική είναι. Click για ανάπτυξη... Carlos Gardel - Por Una Cabeza Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 14:35 Ο Bill_1992: #434 31-05-09 14:35 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο Άγγελος έγραψε: #435 27-06-09 16:45 σε ενα τοπικο καναλι στην Πατρα,ειδα ενα βιντεοκλιπ με dj τεκνο μουσικη κλπ(πρασινα λειζερ και τετοια,γυναικες που χορευουνε κλπ)..που σε ενα σημειο παγωνε και τραγουδουσε μια ξανθια πανεμορφη τραγουδιστρια -μεσα απο το κοινο του μαγαζιου υποτιθεται ...- μερικους αργους και ρομαντικους -αγγλικους στοιχους και μετα "ξεπαγωνε " ο χρονος στο κεντρο και ξαναανεβαινε η μουσικη... ειχε δυο dj νομιζω που αλλαζανε σε ενα σημειο προς το τελος του κομματιου.. Με τρελανε ,αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα στο youtube...βρισκω ολο ασχετα... ασχολειται κανεις με dj μουσικη απο εδω..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:33 Η Subject to change: #436 27-06-09 17:33 Μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι το κομμάτι που ακούγεται στη σκηνή των 2 ξένων με την Επίδαυρο εκεί που η Εβελίνα Παπούλια κάνει πρόβα το θεατρικό; https://www.youtube.com/watch?v=IYEmCjDxqGA&feature=related Ξέρω ότι είναι από το soundtrack του Romeo & Juliet του Franco Zeffirelli (1968 ) και λέγεται "A time for us", αλλά υπάρχουν πάρα πολλές εκτελέσεις και δεν μπορώ να βρω ποιά είναι η συγκεκριμένη (η αυθεντική πάντως δεν είναι). Ξέρει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:51 Η Isiliel έγραψε: #437 27-06-09 17:51 Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η Subject to change: #438 27-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Click για ανάπτυξη... Nope, δεν είναι αυτό. Ενώ η μελωδία είναι ίδια σε όλες αυτές τις εκτελέσεις (βρήκα και της Vanessa Mae ακόμα!) τα πιο όμορφα σημεία του είναι διαφορετικά από αυτά στην εν λόγω σκηνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 19:14 Ο Lorien έγραψε: #439 04-07-09 19:14 O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η Subject to change: #440 04-07-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πολύ ενδιαφέρουσες εκτελέσεις όλες. Δυστυχώς ακόμα δεν βρήκα αυτή που ψάχνω όμως (και έψαξα και με τους όρους που προτείνεις) Μα τι δγιάολο, από που την ξετρύπωσαν και την έβαλαν στους 2 ξένους;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Gvisbinis American Economist giannhs2001 Giorgkalo bibliofagos Kate1914 Scandal AggelikiGr taketrance abyssiniancat charmander chester20080 Εριφύλη Unicex Memetchi ROM32 Requiem MarcoReus nikosfarm azula Myrtilo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψάχνω να βρω πώς λέγεται το κομμάτι που παίζεται στο τέλος της ταινίας True Lives όταν χορεύουν οι πρωταγωνιστές.Το κομμάτι είναι γνωστό.Κλασσική μουσική είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 20:26 Η Nininaou έγραψε: #433 30-05-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Ψάχνω να βρω πώς λέγεται το κομμάτι που παίζεται στο τέλος της ταινίας True Lives όταν χορεύουν οι πρωταγωνιστές.Το κομμάτι είναι γνωστό.Κλασσική μουσική είναι. Click για ανάπτυξη... Carlos Gardel - Por Una Cabeza Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 14:35 Ο Bill_1992: #434 31-05-09 14:35 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο Άγγελος έγραψε: #435 27-06-09 16:45 σε ενα τοπικο καναλι στην Πατρα,ειδα ενα βιντεοκλιπ με dj τεκνο μουσικη κλπ(πρασινα λειζερ και τετοια,γυναικες που χορευουνε κλπ)..που σε ενα σημειο παγωνε και τραγουδουσε μια ξανθια πανεμορφη τραγουδιστρια -μεσα απο το κοινο του μαγαζιου υποτιθεται ...- μερικους αργους και ρομαντικους -αγγλικους στοιχους και μετα "ξεπαγωνε " ο χρονος στο κεντρο και ξαναανεβαινε η μουσικη... ειχε δυο dj νομιζω που αλλαζανε σε ενα σημειο προς το τελος του κομματιου.. Με τρελανε ,αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα στο youtube...βρισκω ολο ασχετα... ασχολειται κανεις με dj μουσικη απο εδω..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:33 Η Subject to change: #436 27-06-09 17:33 Μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι το κομμάτι που ακούγεται στη σκηνή των 2 ξένων με την Επίδαυρο εκεί που η Εβελίνα Παπούλια κάνει πρόβα το θεατρικό; https://www.youtube.com/watch?v=IYEmCjDxqGA&feature=related Ξέρω ότι είναι από το soundtrack του Romeo & Juliet του Franco Zeffirelli (1968 ) και λέγεται "A time for us", αλλά υπάρχουν πάρα πολλές εκτελέσεις και δεν μπορώ να βρω ποιά είναι η συγκεκριμένη (η αυθεντική πάντως δεν είναι). Ξέρει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:51 Η Isiliel έγραψε: #437 27-06-09 17:51 Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η Subject to change: #438 27-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Click για ανάπτυξη... Nope, δεν είναι αυτό. Ενώ η μελωδία είναι ίδια σε όλες αυτές τις εκτελέσεις (βρήκα και της Vanessa Mae ακόμα!) τα πιο όμορφα σημεία του είναι διαφορετικά από αυτά στην εν λόγω σκηνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 19:14 Ο Lorien έγραψε: #439 04-07-09 19:14 O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η Subject to change: #440 04-07-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πολύ ενδιαφέρουσες εκτελέσεις όλες. Δυστυχώς ακόμα δεν βρήκα αυτή που ψάχνω όμως (και έψαξα και με τους όρους που προτείνεις) Μα τι δγιάολο, από που την ξετρύπωσαν και την έβαλαν στους 2 ξένους;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Gvisbinis American Economist giannhs2001 Giorgkalo bibliofagos Kate1914 Scandal AggelikiGr taketrance abyssiniancat charmander chester20080 Εριφύλη Unicex Memetchi ROM32 Requiem MarcoReus nikosfarm azula Myrtilo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Ψάχνω να βρω πώς λέγεται το κομμάτι που παίζεται στο τέλος της ταινίας True Lives όταν χορεύουν οι πρωταγωνιστές.Το κομμάτι είναι γνωστό.Κλασσική μουσική είναι. Click για ανάπτυξη... Carlos Gardel - Por Una Cabeza Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 14:35 Ο Bill_1992: #434 31-05-09 14:35 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο Άγγελος έγραψε: #435 27-06-09 16:45 σε ενα τοπικο καναλι στην Πατρα,ειδα ενα βιντεοκλιπ με dj τεκνο μουσικη κλπ(πρασινα λειζερ και τετοια,γυναικες που χορευουνε κλπ)..που σε ενα σημειο παγωνε και τραγουδουσε μια ξανθια πανεμορφη τραγουδιστρια -μεσα απο το κοινο του μαγαζιου υποτιθεται ...- μερικους αργους και ρομαντικους -αγγλικους στοιχους και μετα "ξεπαγωνε " ο χρονος στο κεντρο και ξαναανεβαινε η μουσικη... ειχε δυο dj νομιζω που αλλαζανε σε ενα σημειο προς το τελος του κομματιου.. Με τρελανε ,αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα στο youtube...βρισκω ολο ασχετα... ασχολειται κανεις με dj μουσικη απο εδω..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:33 Η Subject to change: #436 27-06-09 17:33 Μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι το κομμάτι που ακούγεται στη σκηνή των 2 ξένων με την Επίδαυρο εκεί που η Εβελίνα Παπούλια κάνει πρόβα το θεατρικό; https://www.youtube.com/watch?v=IYEmCjDxqGA&feature=related Ξέρω ότι είναι από το soundtrack του Romeo & Juliet του Franco Zeffirelli (1968 ) και λέγεται "A time for us", αλλά υπάρχουν πάρα πολλές εκτελέσεις και δεν μπορώ να βρω ποιά είναι η συγκεκριμένη (η αυθεντική πάντως δεν είναι). Ξέρει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:51 Η Isiliel έγραψε: #437 27-06-09 17:51 Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η Subject to change: #438 27-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Click για ανάπτυξη... Nope, δεν είναι αυτό. Ενώ η μελωδία είναι ίδια σε όλες αυτές τις εκτελέσεις (βρήκα και της Vanessa Mae ακόμα!) τα πιο όμορφα σημεία του είναι διαφορετικά από αυτά στην εν λόγω σκηνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 19:14 Ο Lorien έγραψε: #439 04-07-09 19:14 O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η Subject to change: #440 04-07-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πολύ ενδιαφέρουσες εκτελέσεις όλες. Δυστυχώς ακόμα δεν βρήκα αυτή που ψάχνω όμως (και έψαξα και με τους όρους που προτείνεις) Μα τι δγιάολο, από που την ξετρύπωσαν και την έβαλαν στους 2 ξένους;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Gvisbinis American Economist giannhs2001 Giorgkalo bibliofagos Kate1914 Scandal AggelikiGr taketrance abyssiniancat charmander chester20080 Εριφύλη Unicex Memetchi ROM32 Requiem MarcoReus nikosfarm azula Myrtilo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο Άγγελος έγραψε: #435 27-06-09 16:45 σε ενα τοπικο καναλι στην Πατρα,ειδα ενα βιντεοκλιπ με dj τεκνο μουσικη κλπ(πρασινα λειζερ και τετοια,γυναικες που χορευουνε κλπ)..που σε ενα σημειο παγωνε και τραγουδουσε μια ξανθια πανεμορφη τραγουδιστρια -μεσα απο το κοινο του μαγαζιου υποτιθεται ...- μερικους αργους και ρομαντικους -αγγλικους στοιχους και μετα "ξεπαγωνε " ο χρονος στο κεντρο και ξαναανεβαινε η μουσικη... ειχε δυο dj νομιζω που αλλαζανε σε ενα σημειο προς το τελος του κομματιου.. Με τρελανε ,αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα στο youtube...βρισκω ολο ασχετα... ασχολειται κανεις με dj μουσικη απο εδω..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:33 Η Subject to change: #436 27-06-09 17:33 Μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι το κομμάτι που ακούγεται στη σκηνή των 2 ξένων με την Επίδαυρο εκεί που η Εβελίνα Παπούλια κάνει πρόβα το θεατρικό; https://www.youtube.com/watch?v=IYEmCjDxqGA&feature=related Ξέρω ότι είναι από το soundtrack του Romeo & Juliet του Franco Zeffirelli (1968 ) και λέγεται "A time for us", αλλά υπάρχουν πάρα πολλές εκτελέσεις και δεν μπορώ να βρω ποιά είναι η συγκεκριμένη (η αυθεντική πάντως δεν είναι). Ξέρει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:51 Η Isiliel έγραψε: #437 27-06-09 17:51 Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η Subject to change: #438 27-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Click για ανάπτυξη... Nope, δεν είναι αυτό. Ενώ η μελωδία είναι ίδια σε όλες αυτές τις εκτελέσεις (βρήκα και της Vanessa Mae ακόμα!) τα πιο όμορφα σημεία του είναι διαφορετικά από αυτά στην εν λόγω σκηνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 19:14 Ο Lorien έγραψε: #439 04-07-09 19:14 O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η Subject to change: #440 04-07-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πολύ ενδιαφέρουσες εκτελέσεις όλες. Δυστυχώς ακόμα δεν βρήκα αυτή που ψάχνω όμως (και έψαξα και με τους όρους που προτείνεις) Μα τι δγιάολο, από που την ξετρύπωσαν και την έβαλαν στους 2 ξένους;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Gvisbinis American Economist giannhs2001 Giorgkalo bibliofagos Kate1914 Scandal AggelikiGr taketrance abyssiniancat charmander chester20080 Εριφύλη Unicex Memetchi ROM32 Requiem MarcoReus nikosfarm azula Myrtilo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σε ενα τοπικο καναλι στην Πατρα,ειδα ενα βιντεοκλιπ με dj τεκνο μουσικη κλπ(πρασινα λειζερ και τετοια,γυναικες που χορευουνε κλπ)..που σε ενα σημειο παγωνε και τραγουδουσε μια ξανθια πανεμορφη τραγουδιστρια -μεσα απο το κοινο του μαγαζιου υποτιθεται ...- μερικους αργους και ρομαντικους -αγγλικους στοιχους και μετα "ξεπαγωνε " ο χρονος στο κεντρο και ξαναανεβαινε η μουσικη... ειχε δυο dj νομιζω που αλλαζανε σε ενα σημειο προς το τελος του κομματιου.. Με τρελανε ,αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα στο youtube...βρισκω ολο ασχετα... ασχολειται κανεις με dj μουσικη απο εδω..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:33 Η Subject to change: #436 27-06-09 17:33 Μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι το κομμάτι που ακούγεται στη σκηνή των 2 ξένων με την Επίδαυρο εκεί που η Εβελίνα Παπούλια κάνει πρόβα το θεατρικό; https://www.youtube.com/watch?v=IYEmCjDxqGA&feature=related Ξέρω ότι είναι από το soundtrack του Romeo & Juliet του Franco Zeffirelli (1968 ) και λέγεται "A time for us", αλλά υπάρχουν πάρα πολλές εκτελέσεις και δεν μπορώ να βρω ποιά είναι η συγκεκριμένη (η αυθεντική πάντως δεν είναι). Ξέρει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:51 Η Isiliel έγραψε: #437 27-06-09 17:51 Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η Subject to change: #438 27-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Click για ανάπτυξη... Nope, δεν είναι αυτό. Ενώ η μελωδία είναι ίδια σε όλες αυτές τις εκτελέσεις (βρήκα και της Vanessa Mae ακόμα!) τα πιο όμορφα σημεία του είναι διαφορετικά από αυτά στην εν λόγω σκηνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 19:14 Ο Lorien έγραψε: #439 04-07-09 19:14 O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η Subject to change: #440 04-07-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πολύ ενδιαφέρουσες εκτελέσεις όλες. Δυστυχώς ακόμα δεν βρήκα αυτή που ψάχνω όμως (και έψαξα και με τους όρους που προτείνεις) Μα τι δγιάολο, από που την ξετρύπωσαν και την έβαλαν στους 2 ξένους;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Gvisbinis American Economist giannhs2001 Giorgkalo bibliofagos Kate1914 Scandal AggelikiGr taketrance abyssiniancat charmander chester20080 Εριφύλη Unicex Memetchi ROM32 Requiem MarcoReus nikosfarm azula Myrtilo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι το κομμάτι που ακούγεται στη σκηνή των 2 ξένων με την Επίδαυρο εκεί που η Εβελίνα Παπούλια κάνει πρόβα το θεατρικό; https://www.youtube.com/watch?v=IYEmCjDxqGA&feature=related Ξέρω ότι είναι από το soundtrack του Romeo & Juliet του Franco Zeffirelli (1968 ) και λέγεται "A time for us", αλλά υπάρχουν πάρα πολλές εκτελέσεις και δεν μπορώ να βρω ποιά είναι η συγκεκριμένη (η αυθεντική πάντως δεν είναι). Ξέρει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:51 Η Isiliel έγραψε: #437 27-06-09 17:51 Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η Subject to change: #438 27-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Click για ανάπτυξη... Nope, δεν είναι αυτό. Ενώ η μελωδία είναι ίδια σε όλες αυτές τις εκτελέσεις (βρήκα και της Vanessa Mae ακόμα!) τα πιο όμορφα σημεία του είναι διαφορετικά από αυτά στην εν λόγω σκηνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 19:14 Ο Lorien έγραψε: #439 04-07-09 19:14 O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η Subject to change: #440 04-07-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πολύ ενδιαφέρουσες εκτελέσεις όλες. Δυστυχώς ακόμα δεν βρήκα αυτή που ψάχνω όμως (και έψαξα και με τους όρους που προτείνεις) Μα τι δγιάολο, από που την ξετρύπωσαν και την έβαλαν στους 2 ξένους;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Gvisbinis American Economist giannhs2001 Giorgkalo bibliofagos Kate1914 Scandal AggelikiGr taketrance abyssiniancat charmander chester20080 Εριφύλη Unicex Memetchi ROM32 Requiem MarcoReus nikosfarm azula Myrtilo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 17:54 Η Subject to change: #438 27-06-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Click για ανάπτυξη... Nope, δεν είναι αυτό. Ενώ η μελωδία είναι ίδια σε όλες αυτές τις εκτελέσεις (βρήκα και της Vanessa Mae ακόμα!) τα πιο όμορφα σημεία του είναι διαφορετικά από αυτά στην εν λόγω σκηνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 19:14 Ο Lorien έγραψε: #439 04-07-09 19:14 O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η Subject to change: #440 04-07-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πολύ ενδιαφέρουσες εκτελέσεις όλες. Δυστυχώς ακόμα δεν βρήκα αυτή που ψάχνω όμως (και έψαξα και με τους όρους που προτείνεις) Μα τι δγιάολο, από που την ξετρύπωσαν και την έβαλαν στους 2 ξένους;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Gvisbinis American Economist giannhs2001 Giorgkalo bibliofagos Kate1914 Scandal AggelikiGr taketrance abyssiniancat charmander chester20080 Εριφύλη Unicex Memetchi ROM32 Requiem MarcoReus nikosfarm azula Myrtilo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota Click για ανάπτυξη... Nope, δεν είναι αυτό. Ενώ η μελωδία είναι ίδια σε όλες αυτές τις εκτελέσεις (βρήκα και της Vanessa Mae ακόμα!) τα πιο όμορφα σημεία του είναι διαφορετικά από αυτά στην εν λόγω σκηνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 19:14 Ο Lorien έγραψε: #439 04-07-09 19:14 O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η Subject to change: #440 04-07-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πολύ ενδιαφέρουσες εκτελέσεις όλες. Δυστυχώς ακόμα δεν βρήκα αυτή που ψάχνω όμως (και έψαξα και με τους όρους που προτείνεις) Μα τι δγιάολο, από που την ξετρύπωσαν και την έβαλαν στους 2 ξένους;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2009 στις 20:35 Η Subject to change: #440 04-07-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πολύ ενδιαφέρουσες εκτελέσεις όλες. Δυστυχώς ακόμα δεν βρήκα αυτή που ψάχνω όμως (και έψαξα και με τους όρους που προτείνεις) Μα τι δγιάολο, από που την ξετρύπωσαν και την έβαλαν στους 2 ξένους;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: O Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack. Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi". O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα. Αυτη ειναι κυριως με βιολί αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια) Μόνο κιθαρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Πολύ ενδιαφέρουσες εκτελέσεις όλες. Δυστυχώς ακόμα δεν βρήκα αυτή που ψάχνω όμως (και έψαξα και με τους όρους που προτείνεις) Μα τι δγιάολο, από που την ξετρύπωσαν και την έβαλαν στους 2 ξένους;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.