Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Campari - Gotan Project - El Capitalismo Foraneo
Campari - Klaus Nomi - Total Eclipse
Campari - Jam spoon - Right in the night
Δες αν είναι κανένα από αυτά, ή αν θυμάσαι κάποιο στίχο γράφ' τον μας Bill.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

Campari - Jam spoon - Right in the night
Δες αν είναι κανένα από αυτά, ή αν θυμάσαι κάποιο στίχο γράφ' τον μας Bill.
Είσαι σούπερ!!

Το εισαγωγικό από αυτό το τραγούδι είναι που έψαχνα!
Ευχαριστώ!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Από στοίχο θυμάμαι μόνο το "make love, don't listen to music // everybody ..... " (νομίζω, δεν είμαι κι 100% σίγουρος αν το θυμάμαι σωστά).
Στο γούγλη βρίσκω κάτι εντελώς άσχετα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος

Έχω φάει κόλλημα να θυμηθώ ένα τραγούδι. Αυτό πρέπει να βγήκε κατά το .... 2000 - 2002 περίπου, ψιλοντανσάδικο, "make love" πρέπει να 'ναι ο τίτλος του.
Από στοίχο θυμάμαι μόνο το "make love, don't listen to music // everybody ..... " (νομίζω, δεν είμαι κι 100% σίγουρος αν το θυμάμαι σωστά).
Στο γούγλη βρίσκω κάτι εντελώς άσχετα.![]()
αυτό;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Σε ευχαριστώ πολύ!

Πράγματι, make luv ήταν ο τίτλος, γι' αυτό δεν το 'βρισκα.
kalypso
Περιβόητο μέλος

άσχετο- ξέρει κανείς ένα που παίζεται πολύ τώρα τελευταία στο ραδιόφωνο
και λέει "baby baby come right back to me, love me love me show me that you love me.." μπλα μπλα και καταλήγει "i can't live without you baby" ή κάπως έτσι; έχω φάει τον κόσμο... :S
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος

kalypso
Περιβόητο μέλος

tinkerbell
Εκκολαπτόμενο μέλος

...
Εγώ ψάχνω ένα απο τους "εκείνος κ εκέινος"..Νομίζω λέγεται μη ζυγώνεις...Αλλά δε το βρίσκω πουθενά![]()
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Nininaou
Διάσημο μέλος

Ψάχνω να βρω πώς λέγεται το κομμάτι που παίζεται στο τέλος της ταινίας True Lives όταν χορεύουν οι πρωταγωνιστές.Το κομμάτι είναι γνωστό.Κλασσική μουσική είναι.![]()
Carlos Gardel - Por Una Cabeza
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ειχε δυο dj νομιζω που αλλαζανε σε ενα σημειο προς το τελος του κομματιου.. Με τρελανε ,αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα στο youtube...βρισκω ολο ασχετα...
ασχολειται κανεις με dj μουσικη απο εδω..?
Subject to change
e-steki.gr Founder

https://www.youtube.com/watch?v=IYEmCjDxqGA&feature=related
Ξέρω ότι είναι από το soundtrack του Romeo & Juliet του Franco Zeffirelli (1968 ) και λέγεται "A time for us", αλλά υπάρχουν πάρα πολλές εκτελέσεις και δεν μπορώ να βρω ποιά είναι η συγκεκριμένη (η αυθεντική πάντως δεν είναι). Ξέρει κανείς;
Isiliel
Επιφανές μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Nope, δεν είναι αυτό. Ενώ η μελωδία είναι ίδια σε όλες αυτές τις εκτελέσεις (βρήκα και της Vanessa Mae ακόμα!) τα πιο όμορφα σημεία του είναι διαφορετικά από αυτά στην εν λόγω σκηνή...Δοκίμασε την εκτέλεση του Nino Rota

Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi".
O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα.
Αυτη ειναι κυριως με βιολί
αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια)
Μόνο κιθαρα
Subject to change
e-steki.gr Founder

Ευχαριστώ πολύ! Πολύ ενδιαφέρουσες εκτελέσεις όλες. Δυστυχώς ακόμα δεν βρήκα αυτή που ψάχνω όμωςO Nino Rota ειναι εκεινοςπου εκανε το αρχικο κομματι στο εργο. Ειχε κανει ολο το soundtrack.
Ειναι πολυ ωραιο κομματι και οντως με πολλες εκτελεσεις. Ισως σε βοηθησει να το ψαξεις και με τους τιτλους "What is a youth", "Ai Giochi Addio", "Un Giorno Per Noi".
O Henry Mancini ειχε κανει μια εκδοση, αλλα ειναι με βαση το πιανο, ενω αυτη που ακουω στους 2 ξενους, εχει περισσοτερα εγχορδα.
Αυτη ειναι κυριως με βιολί
αυτη εχει απ'ολα (και χωρωδια)
Μόνο κιθαρα

Μα τι δγιάολο, από που την ξετρύπωσαν και την έβαλαν στους 2 ξένους;;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.