Νατάσα
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tara
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
strayshelp
Νεοφερμένο μέλος

Serpentine
Νεοφερμένο μέλος

Μου έφτιαξε την διάθεση διότι γενικά δεν γνώριζα πως υπάρχει τέτοιο site...

Havana
Νεοφερμένο μέλος

εγω παρατηρησα ενα μικρο τσιμπημα στα γραφικα , λιγο πιο στυλιζαρισμενα και πιο περιγραμμικα...
η εξακολουθω να εχω την παλια εκδοση???

Subject to change
e-steki.gr Founder

Δεν ξέρω αν κάποια πράγματα σε σένα είναι στην παλιά έκδοση, καλού κακού κάνε ένα hard refresh (Ctrl+F5 στον Firefox).παντα πορτοκαλι -πρασινο δεν ηταν???
εγω παρατηρησα ενα μικρο τσιμπημα στα γραφικα , λιγο πιο στυλιζαρισμενα και πιο περιγραμμικα...
η εξακολουθω να εχω την παλια εκδοση???![]()
Ναι πορτοκαλί πράσινο ήταν και πριν αλλά είχε και πολύ περισσότερο γκρι, το φόντο ήταν διαφορετικό, το περίγραμμα του site ήταν διαφορετικό, το λογότυπο είχε διαφορετικά χρώματα, τα κελιά των πινάκων ήταν γκρι αντί για πορτοκαλί ανοιχτό, το site ήταν πιο στενό και άλλες τέτοιες αλλαγές.
Havana
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...