kitsoyla
Νεοφερμένο μέλος

Συγχαρητήρια, κάνατε πολύ καλή δουλειά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Νεοφερμένο μέλος

drusilia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ιδιαίτερη αισθητική δεν έχω, μου άρεσε το παλιό, μου αρέσει και αυτο. Αυτο απλά ειναι λιγο πιο "φρου-φρου".
Nightfall
Νεοφερμένο μέλος

1000 μπράβο !
Subject to change
e-steki.gr Founder

christianapulp
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Τότε πολύ πιθανον να είσαι απο τους λίγους που έχουν "ξεμείνει" με ανάλυση 800χ600.Είναι πολύ όμορφο αλλά εμένα μου εφανίζεται πολύ πλατύ... δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω... Για να διαβάσω τα μηνύματα πρέπει να πηγαίνω την κάτω μπάρα αριστερά και δεξιά συνέχεια...
Το προηγούμενο theme ήταν συμβατό και με 800χ600 (οριακά). Όμως το προηγούμενο theme είχε δημιουργηθεί τουλάχιστον ένα χρόνο πριν. Θεώρησα ότι πλέον ελάχιστοι έχουν τέτοια ανάλυση (όπως φαίνεται άλλωστε και απο τα στατιστικά) οπότε καλύτερα να κοιτάξω να είναι βολικότερο για το μέσο όρο των χρηστών.
Μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι είναι αυτό αν πας:
-Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας
-Ιδιότητες
-Ρυθμίσεις
-Δες τι έχει στο πλαίσιο "Ανάλυση Οθόνης"
christianapulp
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Βασικά εγώ στο είπα για να το τσεκάρεις αν όντως είναι αυτό, όχι για να το αλλάξεις! Είναι επικίνδυνο να το αλλάξεις έτσι απλά, γιατί αν δεν το "αντέχει" η οθόνη σου μπορεί ακόμα και να χαλάσει. Τέσπα, αφού εν προκειμένω την "άντεξε" την υψηλότερη ανάλυση (και εδώ που τα λέμε λίγο σπάνιο να έχεις εν έτει 2008 οθόνη με μέγιστη ανάλυση 800χ600!) τέλος καλό, όλα καλά.Αα, το έφτιαξα έτσι, thanx!![]()

christianapulp
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Προσωπικά βρίσκω τις μικρές αναλύσεις τραγικά άβολες (ειδικά όταν μιλάμε για tft οθόνες, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για ΜΙΑ μόνο ανάλυση και σε όλες τις άλλες δείχνουν τα πάντα θολά και παραμορφωμένα) και το πρώτο πράγμα που θα κάνω αν κάτσω σε netcafe είναι να αλλάξω την ανάλυση (συνήθως έχουν λανθασμένη). But that's just meΟχι είναι καλή οθόνη με lc αλλά μάλλον το είχα έτσι γιατί τα εικονίδια φαίνονται μεγαλήτερα στην μικρή ανάληση (είμαι και λίγο γκάβακας)

Fotini
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Ποιά αναμονή; Δεν κατέβηκε καθόλου το site για να γίνουν οι αλλαγές.Μια χαρά είναι, Michelle! Ευχαριστούμε, τελικά άξιζε τον κόπο η αναμονή! Αλήθεια, με κάτι snips που είχα βάλει προ εορτών, τι έγινε; Χάθηκαν;![]()
Τα snips τα ενέκρινα χτές (όσα ήταν κατάλληλα για δημοσίευση) και γενικά εγκρίνονται συχνά πυκνά, είτε απο εμένα είτε απο τον Exposed_Bone. Τσέκαρες σήμερα και δεν είναι εκεί;
Fotini
Νεοφερμένο μέλος

julia
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΆΝτε με γειές!!!!!

julia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα μπορουσε να γίνει κάτι, οταν γράφουμε μηνυματα και θέλουμε να βάλουμε κάποια φατσούλα... δεν μας τις ανοίγει όλες με την πρώτη....Θα πρέπει να ανοιξουμε απο κατω το κουμπακι που λεει περισσοτερες φατσουλες....
Γϊνετε να υπάρχουν όλες μαζί,,??? ή έστω να ανοίγουν με την μία????
Λεπτομέρειες τώρα....

Subject to change
e-steki.gr Founder

Νομίζω ότι είναι καλύτερα έτσι. Αν τις είχε όλες θα ήταν τεράστιο. Μπορείτε ωστόσο να μου πείτε αν θέλετε να έχει άλλες εκεί.Επίσης αν μπορώ να προσθέω κάτι......
Θα μπορουσε να γίνει κάτι, οταν γράφουμε μηνυματα και θέλουμε να βάλουμε κάποια φατσούλα... δεν μας τις ανοίγει όλες με την πρώτη....Θα πρέπει να ανοιξουμε απο κατω το κουμπακι που λεει περισσοτερες φατσουλες....
Γϊνετε να υπάρχουν όλες μαζί,,??? ή έστω να ανοίγουν με την μία????
Λεπτομέρειες τώρα....![]()

Subject to change
e-steki.gr Founder

Άλλο η μεταφορά και άλλο αυτό.Αναμονή γιατί όλο διαβάζαμε ότι γίνεται μεταφορά σε νέο server και μας κρατούσατε σε αγωνίαΌσο για τα snips, είδα μόνο δύο
![]()
Όσο για τα snips, ποιά είχες υποβάλλει και δεν βγήκαν;
Είσαι σίγουρη ότι δεν υπήρχαν ήδη;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.