Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 15:42 Η Νατάσα έγραψε: #41 14-01-08 15:42 Συγχαριτήρια για το νέο look! Bravissimo!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Tara έγραψε: #42 15-01-08 15:11 Πολύ καλό! Και το νέο logo... σούπερ! Μπράβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. strayshelp Δραστήριο μέλος Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 01:25 Η strayshelp: #43 19-01-08 01:25 Πολύ μ αρέσει η νέα εμφάνιση!χρωματιστό,ζωντανό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serpentine Νεοφερμένο μέλος Η Serpentine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 03:46 Η Serpentine: #44 19-01-08 03:46 Δεν γνωρίζω πως ήταν πρίν, πάντως εμένα που είμαι καινούργια στο site σας μου φάνηκε πολύ όμορφο.. Μου έφτιαξε την διάθεση διότι γενικά δεν γνώριζα πως υπάρχει τέτοιο site... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 11:09 Η Elly έγραψε: #45 19-01-08 11:09 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 20:59 Η Havana έγραψε: #46 19-01-08 20:59 παντα πορτοκαλι -πρασινο δεν ηταν??? εγω παρατηρησα ενα μικρο τσιμπημα στα γραφικα , λιγο πιο στυλιζαρισμενα και πιο περιγραμμικα... η εξακολουθω να εχω την παλια εκδοση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:50 Η Subject to change: #47 19-01-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: παντα πορτοκαλι -πρασινο δεν ηταν??? εγω παρατηρησα ενα μικρο τσιμπημα στα γραφικα , λιγο πιο στυλιζαρισμενα και πιο περιγραμμικα... η εξακολουθω να εχω την παλια εκδοση??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν κάποια πράγματα σε σένα είναι στην παλιά έκδοση, καλού κακού κάνε ένα hard refresh (Ctrl+F5 στον Firefox). Ναι πορτοκαλί πράσινο ήταν και πριν αλλά είχε και πολύ περισσότερο γκρι, το φόντο ήταν διαφορετικό, το περίγραμμα του site ήταν διαφορετικό, το λογότυπο είχε διαφορετικά χρώματα, τα κελιά των πινάκων ήταν γκρι αντί για πορτοκαλί ανοιχτό, το site ήταν πιο στενό και άλλες τέτοιες αλλαγές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 23:39 Η Havana έγραψε: #48 20-01-08 23:39 μη με παρεξηγειτε εγω το μονο που καταλαβα ηταν η αλλαγη στο λογοτυπο και κατι γαρμμουλες...hard refresh μαλλον χρειαζομαι γενικα εγω και οχι το pc moy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συγχαριτήρια για το νέο look! Bravissimo!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 15:11 Η Tara έγραψε: #42 15-01-08 15:11 Πολύ καλό! Και το νέο logo... σούπερ! Μπράβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. strayshelp Δραστήριο μέλος Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 01:25 Η strayshelp: #43 19-01-08 01:25 Πολύ μ αρέσει η νέα εμφάνιση!χρωματιστό,ζωντανό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serpentine Νεοφερμένο μέλος Η Serpentine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 03:46 Η Serpentine: #44 19-01-08 03:46 Δεν γνωρίζω πως ήταν πρίν, πάντως εμένα που είμαι καινούργια στο site σας μου φάνηκε πολύ όμορφο.. Μου έφτιαξε την διάθεση διότι γενικά δεν γνώριζα πως υπάρχει τέτοιο site... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 11:09 Η Elly έγραψε: #45 19-01-08 11:09 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 20:59 Η Havana έγραψε: #46 19-01-08 20:59 παντα πορτοκαλι -πρασινο δεν ηταν??? εγω παρατηρησα ενα μικρο τσιμπημα στα γραφικα , λιγο πιο στυλιζαρισμενα και πιο περιγραμμικα... η εξακολουθω να εχω την παλια εκδοση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:50 Η Subject to change: #47 19-01-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: παντα πορτοκαλι -πρασινο δεν ηταν??? εγω παρατηρησα ενα μικρο τσιμπημα στα γραφικα , λιγο πιο στυλιζαρισμενα και πιο περιγραμμικα... η εξακολουθω να εχω την παλια εκδοση??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν κάποια πράγματα σε σένα είναι στην παλιά έκδοση, καλού κακού κάνε ένα hard refresh (Ctrl+F5 στον Firefox). Ναι πορτοκαλί πράσινο ήταν και πριν αλλά είχε και πολύ περισσότερο γκρι, το φόντο ήταν διαφορετικό, το περίγραμμα του site ήταν διαφορετικό, το λογότυπο είχε διαφορετικά χρώματα, τα κελιά των πινάκων ήταν γκρι αντί για πορτοκαλί ανοιχτό, το site ήταν πιο στενό και άλλες τέτοιες αλλαγές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 23:39 Η Havana έγραψε: #48 20-01-08 23:39 μη με παρεξηγειτε εγω το μονο που καταλαβα ηταν η αλλαγη στο λογοτυπο και κατι γαρμμουλες...hard refresh μαλλον χρειαζομαι γενικα εγω και οχι το pc moy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολύ καλό! Και το νέο logo... σούπερ! Μπράβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
strayshelp Δραστήριο μέλος Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 01:25 Η strayshelp: #43 19-01-08 01:25 Πολύ μ αρέσει η νέα εμφάνιση!χρωματιστό,ζωντανό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Serpentine Νεοφερμένο μέλος Η Serpentine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 03:46 Η Serpentine: #44 19-01-08 03:46 Δεν γνωρίζω πως ήταν πρίν, πάντως εμένα που είμαι καινούργια στο site σας μου φάνηκε πολύ όμορφο.. Μου έφτιαξε την διάθεση διότι γενικά δεν γνώριζα πως υπάρχει τέτοιο site... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 11:09 Η Elly έγραψε: #45 19-01-08 11:09 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 20:59 Η Havana έγραψε: #46 19-01-08 20:59 παντα πορτοκαλι -πρασινο δεν ηταν??? εγω παρατηρησα ενα μικρο τσιμπημα στα γραφικα , λιγο πιο στυλιζαρισμενα και πιο περιγραμμικα... η εξακολουθω να εχω την παλια εκδοση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:50 Η Subject to change: #47 19-01-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: παντα πορτοκαλι -πρασινο δεν ηταν??? εγω παρατηρησα ενα μικρο τσιμπημα στα γραφικα , λιγο πιο στυλιζαρισμενα και πιο περιγραμμικα... η εξακολουθω να εχω την παλια εκδοση??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν κάποια πράγματα σε σένα είναι στην παλιά έκδοση, καλού κακού κάνε ένα hard refresh (Ctrl+F5 στον Firefox). Ναι πορτοκαλί πράσινο ήταν και πριν αλλά είχε και πολύ περισσότερο γκρι, το φόντο ήταν διαφορετικό, το περίγραμμα του site ήταν διαφορετικό, το λογότυπο είχε διαφορετικά χρώματα, τα κελιά των πινάκων ήταν γκρι αντί για πορτοκαλί ανοιχτό, το site ήταν πιο στενό και άλλες τέτοιες αλλαγές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 23:39 Η Havana έγραψε: #48 20-01-08 23:39 μη με παρεξηγειτε εγω το μονο που καταλαβα ηταν η αλλαγη στο λογοτυπο και κατι γαρμμουλες...hard refresh μαλλον χρειαζομαι γενικα εγω και οχι το pc moy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολύ μ αρέσει η νέα εμφάνιση!χρωματιστό,ζωντανό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Serpentine Νεοφερμένο μέλος Η Serpentine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 03:46 Η Serpentine: #44 19-01-08 03:46 Δεν γνωρίζω πως ήταν πρίν, πάντως εμένα που είμαι καινούργια στο site σας μου φάνηκε πολύ όμορφο.. Μου έφτιαξε την διάθεση διότι γενικά δεν γνώριζα πως υπάρχει τέτοιο site... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 11:09 Η Elly έγραψε: #45 19-01-08 11:09 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 20:59 Η Havana έγραψε: #46 19-01-08 20:59 παντα πορτοκαλι -πρασινο δεν ηταν??? εγω παρατηρησα ενα μικρο τσιμπημα στα γραφικα , λιγο πιο στυλιζαρισμενα και πιο περιγραμμικα... η εξακολουθω να εχω την παλια εκδοση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:50 Η Subject to change: #47 19-01-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: παντα πορτοκαλι -πρασινο δεν ηταν??? εγω παρατηρησα ενα μικρο τσιμπημα στα γραφικα , λιγο πιο στυλιζαρισμενα και πιο περιγραμμικα... η εξακολουθω να εχω την παλια εκδοση??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν κάποια πράγματα σε σένα είναι στην παλιά έκδοση, καλού κακού κάνε ένα hard refresh (Ctrl+F5 στον Firefox). Ναι πορτοκαλί πράσινο ήταν και πριν αλλά είχε και πολύ περισσότερο γκρι, το φόντο ήταν διαφορετικό, το περίγραμμα του site ήταν διαφορετικό, το λογότυπο είχε διαφορετικά χρώματα, τα κελιά των πινάκων ήταν γκρι αντί για πορτοκαλί ανοιχτό, το site ήταν πιο στενό και άλλες τέτοιες αλλαγές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 23:39 Η Havana έγραψε: #48 20-01-08 23:39 μη με παρεξηγειτε εγω το μονο που καταλαβα ηταν η αλλαγη στο λογοτυπο και κατι γαρμμουλες...hard refresh μαλλον χρειαζομαι γενικα εγω και οχι το pc moy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν γνωρίζω πως ήταν πρίν, πάντως εμένα που είμαι καινούργια στο site σας μου φάνηκε πολύ όμορφο.. Μου έφτιαξε την διάθεση διότι γενικά δεν γνώριζα πως υπάρχει τέτοιο site... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 11:09 Η Elly έγραψε: #45 19-01-08 11:09 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 20:59 Η Havana έγραψε: #46 19-01-08 20:59 παντα πορτοκαλι -πρασινο δεν ηταν??? εγω παρατηρησα ενα μικρο τσιμπημα στα γραφικα , λιγο πιο στυλιζαρισμενα και πιο περιγραμμικα... η εξακολουθω να εχω την παλια εκδοση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:50 Η Subject to change: #47 19-01-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: παντα πορτοκαλι -πρασινο δεν ηταν??? εγω παρατηρησα ενα μικρο τσιμπημα στα γραφικα , λιγο πιο στυλιζαρισμενα και πιο περιγραμμικα... η εξακολουθω να εχω την παλια εκδοση??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν κάποια πράγματα σε σένα είναι στην παλιά έκδοση, καλού κακού κάνε ένα hard refresh (Ctrl+F5 στον Firefox). Ναι πορτοκαλί πράσινο ήταν και πριν αλλά είχε και πολύ περισσότερο γκρι, το φόντο ήταν διαφορετικό, το περίγραμμα του site ήταν διαφορετικό, το λογότυπο είχε διαφορετικά χρώματα, τα κελιά των πινάκων ήταν γκρι αντί για πορτοκαλί ανοιχτό, το site ήταν πιο στενό και άλλες τέτοιες αλλαγές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 23:39 Η Havana έγραψε: #48 20-01-08 23:39 μη με παρεξηγειτε εγω το μονο που καταλαβα ηταν η αλλαγη στο λογοτυπο και κατι γαρμμουλες...hard refresh μαλλον χρειαζομαι γενικα εγω και οχι το pc moy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 20:59 Η Havana έγραψε: #46 19-01-08 20:59 παντα πορτοκαλι -πρασινο δεν ηταν??? εγω παρατηρησα ενα μικρο τσιμπημα στα γραφικα , λιγο πιο στυλιζαρισμενα και πιο περιγραμμικα... η εξακολουθω να εχω την παλια εκδοση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:50 Η Subject to change: #47 19-01-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: παντα πορτοκαλι -πρασινο δεν ηταν??? εγω παρατηρησα ενα μικρο τσιμπημα στα γραφικα , λιγο πιο στυλιζαρισμενα και πιο περιγραμμικα... η εξακολουθω να εχω την παλια εκδοση??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν κάποια πράγματα σε σένα είναι στην παλιά έκδοση, καλού κακού κάνε ένα hard refresh (Ctrl+F5 στον Firefox). Ναι πορτοκαλί πράσινο ήταν και πριν αλλά είχε και πολύ περισσότερο γκρι, το φόντο ήταν διαφορετικό, το περίγραμμα του site ήταν διαφορετικό, το λογότυπο είχε διαφορετικά χρώματα, τα κελιά των πινάκων ήταν γκρι αντί για πορτοκαλί ανοιχτό, το site ήταν πιο στενό και άλλες τέτοιες αλλαγές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 23:39 Η Havana έγραψε: #48 20-01-08 23:39 μη με παρεξηγειτε εγω το μονο που καταλαβα ηταν η αλλαγη στο λογοτυπο και κατι γαρμμουλες...hard refresh μαλλον χρειαζομαι γενικα εγω και οχι το pc moy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παντα πορτοκαλι -πρασινο δεν ηταν??? εγω παρατηρησα ενα μικρο τσιμπημα στα γραφικα , λιγο πιο στυλιζαρισμενα και πιο περιγραμμικα... η εξακολουθω να εχω την παλια εκδοση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:50 Η Subject to change: #47 19-01-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: παντα πορτοκαλι -πρασινο δεν ηταν??? εγω παρατηρησα ενα μικρο τσιμπημα στα γραφικα , λιγο πιο στυλιζαρισμενα και πιο περιγραμμικα... η εξακολουθω να εχω την παλια εκδοση??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν κάποια πράγματα σε σένα είναι στην παλιά έκδοση, καλού κακού κάνε ένα hard refresh (Ctrl+F5 στον Firefox). Ναι πορτοκαλί πράσινο ήταν και πριν αλλά είχε και πολύ περισσότερο γκρι, το φόντο ήταν διαφορετικό, το περίγραμμα του site ήταν διαφορετικό, το λογότυπο είχε διαφορετικά χρώματα, τα κελιά των πινάκων ήταν γκρι αντί για πορτοκαλί ανοιχτό, το site ήταν πιο στενό και άλλες τέτοιες αλλαγές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 23:39 Η Havana έγραψε: #48 20-01-08 23:39 μη με παρεξηγειτε εγω το μονο που καταλαβα ηταν η αλλαγη στο λογοτυπο και κατι γαρμμουλες...hard refresh μαλλον χρειαζομαι γενικα εγω και οχι το pc moy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: παντα πορτοκαλι -πρασινο δεν ηταν??? εγω παρατηρησα ενα μικρο τσιμπημα στα γραφικα , λιγο πιο στυλιζαρισμενα και πιο περιγραμμικα... η εξακολουθω να εχω την παλια εκδοση??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν κάποια πράγματα σε σένα είναι στην παλιά έκδοση, καλού κακού κάνε ένα hard refresh (Ctrl+F5 στον Firefox). Ναι πορτοκαλί πράσινο ήταν και πριν αλλά είχε και πολύ περισσότερο γκρι, το φόντο ήταν διαφορετικό, το περίγραμμα του site ήταν διαφορετικό, το λογότυπο είχε διαφορετικά χρώματα, τα κελιά των πινάκων ήταν γκρι αντί για πορτοκαλί ανοιχτό, το site ήταν πιο στενό και άλλες τέτοιες αλλαγές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 23:39 Η Havana έγραψε: #48 20-01-08 23:39 μη με παρεξηγειτε εγω το μονο που καταλαβα ηταν η αλλαγη στο λογοτυπο και κατι γαρμμουλες...hard refresh μαλλον χρειαζομαι γενικα εγω και οχι το pc moy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μη με παρεξηγειτε εγω το μονο που καταλαβα ηταν η αλλαγη στο λογοτυπο και κατι γαρμμουλες...hard refresh μαλλον χρειαζομαι γενικα εγω και οχι το pc moy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.