giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.047 μηνύματα.

12-07-23

18:52
Αυτό το κλασσικό παραμύθι έχει καταρριφθεί πολλάκις. Οι Έλληνες σε μεγάλο ποσοστό έχουν γενετική συγγένεια με τους αρχαίους. Δυστυχώς σε πνευματική όχι.Μαύρος και Γάλλος δε γίνεται, σωστά τα λένε οι πιθανώς Τούρκοι συνδαιτημόνες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Απορώ με το τόσο μίσος που έχετε για το ότι είστε Έλληνες και θέλετε να νιώθετε Τούρκοι.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα.

12-07-23

19:28
Ας ξεκινησουμε απο τα βασικά. Ο Αντετοκουνμπο ειναι Ελληνας ή οχι;Δεν γίνεται αυτό. Είναι σαν να λες λευκός Ιβοριανός (Ακτή Ελεφαντοστού). Άλλο το τι λένε τα χαρτιά και άλλο το τι είσαι φυλετικά.
Μα τι λεμε τωρα; Κοιταμε τη φυλη και το γενεαλογικο δεντρο; Εφοσον εχει χαρτια για υπηκοοτητα-ιθαγενεια, πολιτης της ταδε χωρας ειναι, Ελληνας, Γαλλος κλπ, αυτο ειναι, οχι τι δειχνει το dna του απο όπου προερχεται.
Αν το παμε ετσι ολοι μας ειμαστε Αφρικανοι και οχι Ελληνες, επειδη προερχομαστε απο τον homo sapiens της Αφρικης. Τι βλακειες ακουω μα τα μήλα του Νευτωνα, δεν φτανει ο καυσωνας εχουμε και αυτα.

Recent African origin of modern humans - Wikipedia
@giannhs2001 και λοιποι
Αν θελετε να αποδειξετε πως ειστε επομενως καθαροαιμοι πατριωτες Ελληναραδες, καντε το test απο το myheritage και τα λεμε μετα
Εγω δεν εχω κανενα καημο να αποδειξω πως εχω 100% ελληνικες ριζες, δε με νοιαζει, απο τυχη ειμαι Ελληνας, απο τυχη γεννηθηκα Ελλαδα και Ευρωπη.
myHeritage DNA Test
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.047 μηνύματα.

12-07-23

19:32
Ο Αντετοκούμπο το έχει πει πως είναι Νιγηριανός και Έλληνας. Φυλετικά είναι Νιγηριανός. Τώρα το τι αισθάνεται ο καθένας είναι δικό του ζήτημα. Ο ίδιος αισθάνεται και Έλληνας (και με βάση τα χαρτιά είναι). Τώρα από εκεί και πέρα για κάθε άνθρωπο διαφέρει. Για εσάς που δίνετε σημασία στα χαρτιά και στο τι αισθάνεται ο καθένας είναι Ελληνονιγηριανός για εμάς που δίνουμε σημασία στην φυλή και στο αίμα είναι Ελληνίζον Νιγηριανός. Προσωπικά τον έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση γιατί αρνήθηκε να υπογράψει πάνω στην ελληνική σημαία. Αποδεικνύει πως πράγματι του αξίζει να είναι ένας από εμάς. Κάτι που πολλοί δυστυχώς Συνέλληνες μας και φυλετικά δεν το αξίζουν καθ'όλου.Ας ξεκινησουμε απο τα βασικά. Ο Αντετοκουνμπο ειναι Ελληνας ή οχι;
Μα τι λεμε τωρα; Κοιταμε τη φυλη και το γενεαλογικο δεντρο; Εφοσον εχει χαρτια για υπηκοοτητα-ιθαγενεια, πολιτης της ταδε χωρας ειναι, Ελληνας, Γαλλος κλπ, αυτο ειναι, οχι τι δειχνει το dna του απο όπου προερχεται.
Αν το παμε ετσι ολοι μας ειμαστε Αφρικανοι και οχι Ελληνες, επειδη προερχομαστε απο τον homo sapiens της Αφρικης. Τι βλακειες ακουω μα τα μήλα του Νευτωνα, δεν φτανει ο καυσωνας εχουμε και αυτα.
![]()
en.wikipedia.org
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.300 μηνύματα.

12-07-23

19:34
Γιαννη αν κανεις τεστ dna και μας βγεις κανας «τουρκαλας» να ξερεις θα πεθανω απο τα γελια
giannhs2001
Επιφανές μέλος

12-07-23

19:37
Είναι πιθανό. Γιατί βλέπεις σε αυτά τα τέρμα αξιόπιστα test dna το να είσαι Ανατολίτης μεταφράζεται ως Τούρκος. Βεβαίως κάποιος πρέπει να τους θυμίσει πως οι πρώτοι στην Ανατολία ήταν οι Έλληνες (Ίωνες).Γιαννη αν κανεις τεστ dna και μας βγεις κανας τουρκαλας να ξερεις θα πεθανω απο τα γελια
Παρ'όλα αυτά δεν έχω τέτοιες αυταπάτες. Όλοι έχουμε μέσα μας και ξενικό αίμα. Άλλοι λίγο άλλοι πολύ. Αυτό ισχύει για τους περισσότερους λαούς του κόσμου. Κάποιοι είναι πιο φυλετικά καθαροί όπως οι Ισλανδοί και κάποιοι λιγότερο όπως οι Τούρκοι.
amarelia
Περιβόητο μέλος

12-07-23

19:40
Αν τελικα το αιμα μας σε ποσοστα ειναι ξενικο και η ταυτοτητα λεει Ελλην τι ειμαστε ωρε τοτε, τι να εμπιστευτω δεν ξερωΕίναι πιθανό. Γιατί βλέπεις σε αυτά τα τέρμα αξιόπιστα test dna το να είσαι Ανατολίτης μεταφράζεται ως Τούρκος. Βεβαίως κάποιος πρέπει να τους θυμίσει πως οι πρώτοι στην Ανατολία ήταν οι Έλληνες (Ίωνες).
Παρ'όλα αυτά δεν έχω τέτοιες αυταπάτες. Όλοι έχουμε μέσα μας και ξενικό αίμα. Άλλοι λίγο άλλοι πολύ. Αυτό ισχύει για τους περισσότερους λαούς του κόσμου. Κάποιοι είναι πιο φυλετικά καθαροί όπως οι Ισλανδοί και κάποιοι λιγότερο όπως οι Τούρκοι.
Μηπως τελικα αυτο που μας ενωνει μονο ειναι το οτι ολοι ειμαστε ανθρωποι;
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

12-07-23

19:43
Απο τυχη γεννηθηκες και στην οικογενεια που γεννηθηκες αλλα σε νοιαζουν οι γονεις σου λογικα. Ετσι μερικοι νοιαζονται για τη φυλετικη καθαροτητα, αλλοι παλι αδιαφορουν για αυτα και ενδιαφερονται μονο για την οικονομικη και πολιτικη κατασταση της χωρς της οποιας διαμενουν, απο την οποια κιολας μπορουν να αποκοπουν αν μεταναστευσουν.απο τυχη ειμαι Ελληνας, απο τυχη γεννηθηκα Ελλαδα και Ευρωπη.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

12-07-23

19:47
Δύσκολα σε ποσοστά το ξενικό αίμα να είναι πλειοψηφικό. Οι επιμειξίες ήταν ελάχιστες. Και όσοι είχαν πιο έντονο ξενικό αίμα (λόγω εγκυμοσύνης μετά από βιασμό ή και ενός κρυφού έρωτα) σταδιακά "εξαγνίστηκαν" μέσω της παντρειάς με άλλους Έλληνες/Ελληνίδες.Αν τελικα το αιμα μας σε ποσοστα ειναι ξενικο και η ταυτοτητα λεει Ελλην τι ειμαστε ωρε τοτε, τι να εμπιστευτω δεν ξερω
Είμαστε αιώνες πλέον ελεύθεροι από οιοδήποτε κατακτητή.
Ο-Χ-Ι.Μηπως τελικα αυτο που μας ενωνει μονο ειναι το οτι ολοι ειμαστε ανθρωποι;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.876 μηνύματα.

12-07-23

19:48
Αν μας καλύψεις τα 39€ που στοιχίζει αυτό το πραγμα τότε είμαστε μέσα.🫣🫣Ας ξεκινησουμε απο τα βασικά. Ο Αντετοκουνμπο ειναι Ελληνας ή οχι;
![]()
en.wikipedia.org
@giannhs2001 και λοιποι
Αν θελετε να αποδειξετε πως ειστε επομενως καθαροαιμοι πατριωτες Ελληναραδες, καντε το test απο το myheritage και τα λεμε μετα
Εγω δεν εχω κανενα καημο να αποδειξω πως εχω 100% ελληνικες ριζες, δε με νοιαζει, απο τυχη ειμαι Ελληνας, απο τυχη γεννηθηκα Ελλαδα και Ευρωπη.
myHeritage DNA Test
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

12-07-23

19:53
Ό-Χ-Ι βέβαια. Κάποιοι είναι ανώτεροι από τους άλλους. Η Άρια φυλή πρέπει να κυριαρχήσει. Οι υπόλοιποι είναι λασποαίματοι και θα πρέπει να εξαφανιστούν. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Αδόλφος.Μηπως τελικα αυτο που μας ενωνει μονο ειναι το οτι ολοι ειμαστε ανθρωποι;
giannhs2001
Επιφανές μέλος

12-07-23

19:56
Ναι λογικά αυτό εννοούμε.Ό-Χ-Ι βέβαια. Κάποιοι είναι ανώτεροι από τους άλλους. Η Άρια φυλή πρέπει να κυριαρχήσει. Οι υπόλοιποι είναι λασποαίματοι και θα πρέπει να εξαφανιστούν. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Αδόλφος.
Βέβαια ένα παράδοξο Δια. Ο κοντός με το μουστάκι όπως και ο Άλφρεντ φον Ρόζενμπεργκ (ο κατασκευαστής της φυλετικής σκέψης των Εθνικοσοσιαλιστών) συμφωνούσαν μια χαρά μαζί σας. Οι Έλληνες για αυτούς ήμασταν μπάσταρδα των Τούρκων που είχαν χάσει την φυλετική συγγένεια με τους αρχαίους Άριους Έλληνες (ξεκάθαρα τα γράφει αυτά ο Ρόζενμπεργκ στο βιβλίο του "ο μύθος του 20ου αιώνα").
Άραγε ποιοι εξέφρασαν παρόμοιες απόψεις για τους Έλληνες εδώ μέσα;

amarelia
Περιβόητο μέλος

12-07-23

19:58
Εγώ βερεσέ τα ακούω τα περί φυλής. Αγαπώ την Ελλάδα για λόγους του οποίους συνδέω λογικά επειδή επί το πλείστον έχω ζήσει εδώ, και οι εμπειρίες που έχω απο τα παιδικά μου χρόνια βρίκονται εδω, ανεξάρτητα με το οτι είμαι Ελληνίδα στην ταυτότητα όπως και οι γονείς μου. Για άλλους λόγους η Ελλάδα με θυμώνει επίσης. Δεν πιστεύω στην φυλή, κάλλιστα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει σε άλλα μέρη απο Έλληνες γονείς και ίσως έχουν ζήσει ελάχιστα ή και καθόλου την Ελλάδα, εκ των πραγμάτων δεν θα νιώθουν όπως εγώ. Είναι καθαρά βιωματικό, δεν αγαπάς τη χώρα σου για κανένα άλλο λόγο που συνδέεται βιολογικά ας πούμε με το ελληνικό αίμα που κυλάει ποσοστιαία στις φλέβες σου.

12-07-23

20:03
Αν και τελείως εκτός θέματος, ας μορφωθούμε λίγο για τις γαλλικές αποικίες. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι ΓΑΛΛΟΙ. Ούτε μετανάστες, ούτε τίποτα.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

12-07-23

20:07
Α τέλεια, τώρα υποστηρίζουμε και αποικιοκρατικές πολιτικές. Όχι ότι οι αποικιοκράτες χαρακτήριζαν ισότιμους πολίτες αυτούς τους ανθρώπους για να τους σέρνουν στους πολέμους τους σαν αναλώσιμα προϊόντα για να μη χαραμίζονται οι ζωές των λευκών Άγγλων/Γάλλων/Βέλγων κλπ.Αν και τελείως εκτός θέματος, ας μορφωθούμε λίγο για τις γαλλικές αποικίες. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι ΓΑΛΛΟΙ. Ούτε μετανάστες, ούτε τίποτα.

12-07-23

22:59
Γκουχου γκουχου Μέγας Αλέξανδρος γκουχου γκουχουΑ τέλεια, τώρα υποστηρίζουμε και αποικιοκρατικές πολιτικές.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

12-07-23

23:09
Εν μέρει και αυτόν θα έπρεπε να τον αγαπάτε μιας που ονειρεύονταν συνένωση της Ελληνικής με την Περσική φυλή για αυτό και ο ίδιος παντρεύτηκε Περσίδα, την Ρωξάνη.Γκουχου γκουχου Μέγας Αλέξανδρος γκουχου γκουχου
Παρ'όλα αυτά όχι, ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ημπορεί να χαρακτηριστεί αποικιοκράτης. Η λογική των αποικιοκρατών στηρίχθηκε πάνω στο ότι κάποιοι λαοί δεν έχουν την φυλετική ικανότητα να εξελιχθούν με την ίδια ταχύτητα και είναι συνεπώς καθήκον των δυτικών να τους εκπολιτίσουν και να τους «κάνουν ανθρώπους». Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν είχε ποτέ τέτοιες ιδέες. Ίσα ίσα που σεβάστηκε τις πολιτισμικές διαφορές των λαών που κατέκτησε.
amarelia
Περιβόητο μέλος

12-07-23

23:12
Ναι είμαι πάρα πολύ περήφανη για τους ομαδικούς βιασμούς του στρατού του εις βάρος γυναικώνΕν μέρει και αυτόν θα έπρεπε να τον αγαπάτε μιας που ονειρεύονταν συνένωση της Ελληνικής με την Περσική φυλή για αυτό και ο ίδιος παντρεύτηκε Περσίδα, την Ρωξάνη.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

12-07-23

23:16
Να αναφέρω για τους αμέτρητους βιασμούς του κόκκινου στρατού στη κατεχόμενη ανατολική Γερμανία το 1945-1949 ή όχι;Ναι είμαι πάρα πολύ περήφανη για τους ομαδικούς βιασμούς του στρατού του εις βάρος γυναικών
Βρείτε μου έναν πόλεμο που δεν έγιναν βιασμοί. Έναν μόνο.
Απορώ πως μερικοί δηλώνετε πως αγαπάτε τη χώρα σας και εν συνεχεία βγάζετε μίσος πραγματικά για κάθε τι ελληνικό με ανόητες δικαιολογίες.
amarelia
Περιβόητο μέλος

12-07-23

23:19
Οχι να μη το αναφερεις.Να αναφέρω για τους αμέτρητους βιασμούς του κόκκινου στρατού στη κατεχόμενη ανατολική Γερμανία το 1945-1949 ή όχι;
Βρείτε μου έναν πόλεμο που δεν έγιναν βιασμοί. Έναν μόνο.
Απορώ πως μερικοί δηλώνετε πως αγαπάτε τη χώρα σας και εν συνεχεία βγάζετε μίσος πραγματικά για κάθε τι ελληνικό με ανόητες δικαιολογίες.
Δεν καταλαβαινετε ποσο φθηνη επιχειρηματολογια ειναι το να αλλαζετε την συζητηση χωρις καν να ξερετε τι πρεσβευει ο συνομιλητής σας;
Να μεινουμε λοιπον στους βιασμους του στρατου του Μ Αλέξανδρου.
Εδώ να σε δώ που νιώθεις περήφανος για αυτό.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

12-07-23

23:23
Απέφυγα να αναφέρω τους αποικιοκράτες δυτικούς γιατί θα έλεγες «οι καπιταλιστές προάγουν τον σεξισμό οπότε δεν με κάνει εντύπωση», έτσι έφερα ως παράδειγμα αυτούς που τους θαυμάζουν αυτοί που σήμερα αυτοαποκαλούνται μαχητές κατά της πατριαρχίας και του σεξισμού.Οχι να μη το αναφερεις.
Δεν καταλαβαινετε ποσο φθηνη επιχειρηματολογια ειναι το να αλλαζετε την συζητηση χωρις καν να ξερετε τι πρεσβευει ο συνομιλητής σας;
Να μεινουμε λοιπον στους βιασμους του στρατου του Μ Αλέξανδρου.
Εδώ να σε δώ που νιώθεις περήφανος για αυτό.
Ναι τι να αναφέρω επί αυτού; Δεν το θεωρώ κάτι πρωτότυπο στην ιστορία. Είμαι περήφανος που ο Μέγας Αλέξανδρος συνένωσε την Ελλάδα πολιτικά χτυπώντας τα τοπικιστικά αισθήματα που μας χώριζαν και που εν συνεχεία με σαφώς λιγότερες δυνάμεις κατόρθωσε να καταλύσει μία απέραντη αυτοκρατορία και να φτάσει μέχρι τις Ινδίες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- American Economist
- giannhs2001
- Esperos1
- back2967
- taketrance
- Memetchi
- Wonderkid
- Paragontas7000
- camil
- chester20080
- Maraki4you
- johnsala
- fmarulezkd
- Δροσουλίτης
- thenutritionist
- χημεια4λαιφ
- augustine
- Scandal
- Ryuzaki
- Helen06
- charmander
- arko
- DimitraA.
- Libertus
- Ilma
- rafaela11
- ΘανάσοςG4
- tsiobieman
- hirasawayui
- fockos
- Kostas_Athens
- jj!
- Abiogenesis
- Έμμα
- Βασιλης1234
- touvlo
- Αντικειμενικός
- aggorf
- Sosstoss
- Meow
- Joji
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.