amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.300 μηνύματα.

12-07-23

23:25
Κατάλαβα, μηδέν εις το πηλίκο.Απέφυγα να αναφέρω τους αποικιοκράτες δυτικούς γιατί θα έλεγες «οι καπιταλιστές προάγουν τον σεξισμό οπότε δεν με κάνει εντύπωση», έτσι έφερα ως παράδειγμα αυτούς που τους θαυμάζουν αυτοί που σήμερα αυτοαποκαλούνται μαχητές κατά της πατριαρχίας και του σεξισμού.
Ναι τι να αναφέρω επί αυτού; Δεν το θεωρώ κάτι πρωτότυπο στην ιστορία. Είμαι περήφανος που ο Μέγας Αλέξανδρος συνένωσε την Ελλάδα πολιτικά χτυπώντας τα τοπικιστικά αισθήματα που μας χώριζαν και που εν συνεχεία με σαφώς λιγότερες δυνάμεις κατόρθωσε να καταλύσει μία απέραντη αυτοκρατορία και να φτάσει μέχρι τις Ινδίες.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.047 μηνύματα.

12-07-23

23:27
Όταν δίνετε τόσο γελοίες απαντήσεις μην περιμένετε κάτι διαφορετικό.Κατάλαβα, μηδέν εις το πηλίκο.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.300 μηνύματα.

12-07-23

23:28
Ε είπα Γιάννη μου να μην είμαι εντελώς εκτός κλίματοςΌταν δίνετε τόσο γελοίες απαντήσεις μην περιμένετε κάτι διαφορετικό.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

12-07-23

23:29
Ακριβώς. Αυτό είναι το φτηνό κόλπο των φασιστοειδών που όχι απλά αλλάζουν τη συζήτηση, αλλά πετάνε και χυδαία ανιστόρητα ψέματα. Για παράδειγμα, σε συζήτηση για τη χούντα, φέρνουν σαν επιχείρημα τάχα ότι ο Αντρέας Παπανδρέου ετοίμαζε πραξικόπημα και τον πρόλαβε η καλή χούντα και ...έσωσε την Ελλάδα!Δεν καταλαβαινετε ποσο φθηνη επιχειρηματολογια ειναι το να αλλαζετε την συζητηση χωρις καν να ξερετε τι πρεσβευει ο συνομιλητής σας;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.047 μηνύματα.

12-07-23

23:29
Η προσαρμογή είναι προτέρημα. Εύγε νεαρά μου.Ε είπα Γιάννη μου να μην είμαι εντελώς εκτός κλίματος
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μιλάς εσύ για ανιστόρητα ψέμματα Δία μου; Που έχουν φάει debunk όλα όσα λες και είσαι εξαφανισμένος κάθε φορά;Ακριβώς. Αυτό είναι το φτηνό κόλπο των φασιστοειδών που όχι απλά αλλάζουν τη συζήτηση, αλλά πετάνε και χυδαία ανιστόρητα ψέματα
Ό,τι να'ναι καταλαβαίνεις. Δεν τον πρόλαβε η χούντα ούτε αυτή έσωσε την Ελλάδα. Το πραξικόπημα του Ανδρίκου δεν έγινε γιατί α)δεν είχε έρεισμα στο στρατό β) εξαρθρώθηκε από το αστικό κράτος εγκαίρως.Για παράδειγμα, σε συζήτηση για τη χούντα, φέρνουν σαν επιχείρημα τάχα ότι ο Αντρέας Παπανδρέου ετοίμαζε πραξικόπημα και τον πρόλαβε η καλή χούντα και ...έσωσε την Ελλάδα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- American Economist
- giannhs2001
- Esperos1
- back2967
- taketrance
- Memetchi
- Wonderkid
- Paragontas7000
- camil
- chester20080
- Maraki4you
- johnsala