rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

31-10-24

12:42
ίσως γιατί έχουμε καταλάβει πια ότι αναλαμβάνει μόνο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣΕπαθε το στραπατσο απο την Πισμπιριγκου..που δεν την σωζει τιποτα λεμε...![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.110 μηνύματα.

31-10-24

12:47
Μπα...λαθος σκεφτομαστε.Δεν την εχει αναλαβει ΑΚΟΜΑ..διοτι ΑΚΟΜΑ δεν εχει κατηγορηθει για κατι.Δεν ειναι κατηγορουμενη.Κατσε να κατηγορηθει και θα δουμε..ίσως γιατί έχουμε καταλάβει πια ότι αναλαμβάνει μόνο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ![]()

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

31-10-24

18:27
Καμιά φορά, ακόμα και ο διάβολος παίρνει μαθήματα από κάτι τέτοιες/τέτοιους...Μπα...λαθος σκεφτομαστε.Δεν την εχει αναλαβει ΑΚΟΜΑ..διοτι ΑΚΟΜΑ δεν εχει κατηγορηθει για κατι.Δεν ειναι κατηγορουμενη.Κατσε να κατηγορηθει και θα δουμε..![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.110 μηνύματα.

31-10-24

18:43
Μπα...το μονο που μπορει μα κοιταξει ειναι την υστεροφημια του...λετε να μην ειναι σιγουρος οτι ι πισμπιριγκου τα εφαγε τα παιδια; Για βλακα τον εχεις;Καμιά φορά, ακόμα και ο διάβολος παίρνει μαθήματα από κάτι τέτοιες/τέτοιους...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

31-10-24

18:47
Λέγοντας κάτι "τέτοιες" εννοούσα κάτι τέτοιες μανάδες, σαν και τούτη. Που ενώ όλα "φωνάζουν" ένοχη, ακόμα δεν έχει στοιχειοθετηθεί κατηγορία...Μπα...το μονο που μπορει μα κοιταξει ειναι την υστεροφημια του...λετε να μην ειναι σιγουρος οτι ι πισμπιριγκου τα εφαγε τα παιδια; Για βλακα τον εχεις;
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.065 μηνύματα.

01-11-24

17:13

Αμαλιάδα: Η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου ετοιμάζεται να φύγει στο εξωτερικό - Ταξιδεύει τις επόμενες ημέρες
Ελλάδα - Αποκάλυψη για την επόμενη κίνηση της Ειρήνης Μουρτζούκου
www.parapolitika.gr
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

01-11-24

18:11
Ας της κουνήσουν και το μαντήλι...οι Αρχές...![]()
Αμαλιάδα: Η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου ετοιμάζεται να φύγει στο εξωτερικό - Ταξιδεύει τις επόμενες ημέρες
Ελλάδα - Αποκάλυψη για την επόμενη κίνηση της Ειρήνης Μουρτζούκουwww.parapolitika.gr
Κλάφ' τα Χαράλαμπε...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

01-11-24

18:14
Το ειδα και εγω και εφριξα.
ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!
ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

01-11-24

18:38
Δε μας σωζει τιποτα πλεον.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.909 μηνύματα.

01-11-24

19:14
Πάντως για τετοιο έγκλημα, θα την γυρισουν πίσω..... αν τη βρουνΑς της κουνήσουν και το μαντήλι...οι Αρχές...
Κλάφ' τα Χαράλαμπε...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

01-11-24

19:18
Ας βρουν "κάτι" να της απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα...Πάντως για τετοιο έγκλημα, θα την γυρισουν πίσω..... αν τη βρουν
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

01-11-24

19:20
Ναι καλα..ψαξτε γυφτο στην γερμανια και θα τον βρειτε...γελαμε τωρα.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.065 μηνύματα.

02-11-24

02:08
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

02-11-24

06:59
Εγώ δεν κατάλαβα εδώτο περίφημο ηχητικό από την Νικολούλη
View attachment 140962
Αυτό που λέει το μάτι ποιος το λέει κι γιατί ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πως γίνεται δεν έχει ανοίξει ακόμα σε δίκη η υπόθεση ;Ας της κουνήσουν και το μαντήλι...οι Αρχές...
Κλάφ' τα Χαράλαμπε...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

02-11-24

08:16
Oxi λεμε.Ακομα δεμν υπαρχει κανενα κατηγορητηριο.Το ψαχνουν.Μεχρι να το δεσουν το ρηνακι θα μας κουναει το μαντηλι απο τη γερμανια.Εγώ δεν κατάλαβα εδώ
Αυτό που λέει το μάτι ποιος το λέει κι γιατί ;
Πως γίνεται δεν έχει ανοίξει ακόμα σε δίκη η υπόθεση ;
Στο μεταξυ..πραγματικα επαφιεμαι στην Νικολουδη γιατι;
Γιατι εχει διαλευκανει παρα πολλες υποθεσεις.Η γυναικα το εχει...ασχετα με την προσωπικοτητα της
Ο κοσμος το ειχε τουμπανο και οι αρχες κρυφο καμαρι λεμε.![]()
Φως στο Τούνελ: Μαρτυρία - σοκ για την Ειρήνη - «Μικρή έβαζε μαξιλάρι στο πρόσωπο της αδελφής της και της έκοβε την ανάσα»
Πρόσωπο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Ειρήνης, που την γνωρίζει από παιδί, σπάει τη σιωπή του στο «Φως στο Τούνελ».www.enikos.gr
Πρόσωπο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Ειρήνης, που την γνωρίζει από παιδί, σπάει τη σιωπή του στο «Φως στο Τούνελ».
«Ζούσε φτωχικά στο πατρικό της στα Μέγαρα. Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιδί. Ο μπαμπάς της ήταν ένας εξαιρετικός άντρας και πατέρας και παρότι δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας, τη μεγάλωσε σαν δικό του παιδί», αναφέρει.
«Εγώ τα ξέρω από μέσα, αλλά θέλω να μιλήσουν και οι υπόλοιποι. Μόλις είδα την Ειρήνη στην εκπομπή σας, τα θυμήθηκα όλα. Είχε κάπως παραβατική συμπεριφορά από μικρή. Θυμάμαι τη Γωγώ την αδελφή της όταν ήταν μωρό. Την προλαβαίναμε στο τσακ γιατί της έβαζε μαξιλάρι στο πρόσωπο ή το χέρι της μεταξύ μύτης και στόματος. Είχαμε πει στους γονείς της να την πάνε σε κάποιον ψυχίατρο, να δώσει μία βοήθεια, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Τότε θα ήταν κοντά έξι χρόνων. Το είχαμε τεστάρει κιόλας πάρα πολλές φορές και με την γιαγιά της την συχωρεμένη. Την αφήναμε για λίγο μόνη της για να δούμε τι θα κάνει και πήγαινε κατευθείαν στο μωρό. Έπαιρνε το μαξιλάρι και την κάλυπτε με σκοπό να της στερήσει το οξυγόνο. Το έκανε χωρίς δισταγμό. Όταν η Γωγώ έφτασε πέντε χρόνων, σταμάτησε», λέει και προκαλεί σοκ.
Αναφέρει ότι δε γνωρίζει γιατί επιλέγει να βρίσκεται κοντά σε μοναχικές μητέρες με μωρά. Δεν ξέρει αν αυτό έχει να κάνει με ζήλεια, αν είναι έτσι η ψυχοσύνθεσή της ή αν της έρχονται μνήμες από την παιδική της ηλικία.
Τι απαντά η Ειρήνη
Εκνευρισμένη η Ειρήνη με το πρόσωπο του οικογενειακού περιβάλλοντός της απάντησε ότι οι ισχυρισμοί του δεν ισχύουν. «Μου έχει ανέβει η πίεση, να βγει τώρα να πει πότε έκανα αυτά που με κατηγορεί», ανέφερε και πρόσθεσε ότι οι γονείς της την είχαν πάει σε ψυχολόγο.
Επίσης, για ακόμα μια φορά, τόνισε ότι δεν έχει πειράξει ποτέ κανένα παιδί.
Στο μεταξυ ειχε μανια να φωτογραφιζει τα νεκρα παιδια.Μορφή «χιονοστιβάδας» παίρνουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Αμαλιάδας με τα νεκρά βρέφη.![]()
Φως στο Τούνελ: «Την άκουσα να απειλεί την μάνα ότι θα την πονέσει με τον χειρότερο τρόπο», λέει πρώην φίλη της Ειρήνης και της Πόπης
Πρώην φίλη της Ειρήνης και της Πόπης, της μητέρας του άτυχου Παναγιωτάκη, του οποίου ο θάνατος άνοιξε το δρόμο για την υπόθεση των βρεφών, μιλά στο «Φως στοwww.enikos.gr
Πρώην φίλη της Ειρήνης και της Πόπης, της μητέρας του άτυχου Παναγιωτάκη, του οποίου ο θάνατος άνοιξε το δρόμο για την υπόθεση των βρεφών, μιλά στο «Φως στο Τούνελ» και προχωρά σε αποκαλύψεις.
«Η Πόπη για κάποιο διάστημα είχε χωρίσει με την Ειρήνη και τα είχε φτιάξει με κάποια άλλη κοπέλα, αλλά η Ειρήνη συνέχιζε να μένει στο ίδιο σπίτι. Ήταν καλοκαίρι, περίπου δυο μήνες πριν το θάνατο του παιδιού. Τσακώνονταν συνέχεια, τη χτυπούσε και μια μέρα που ήμουν μπροστά κι εγώ και το αγόρι μου, της είχε πει ότι θα την πονέσει με τον χειρότερο τρόπο επειδή θα έβγαινε βόλτα με εκείνη, που ήταν μαζί τότε», λέει η πρώην φίλη των δύο πρωταγωνιστριών αυτής της σκοτεινής υπόθεσης.
Όπως αναφέρει η σχέση αυτή σταμάτησε λόγω της τοξικής συμπεριφοράς της Ειρήνης.
«Η στενή φίλη της Πόπης απομακρύνθηκε μετά τις απειλές της Ειρήνης ότι θα βάλει άτομα να την χτυπήσουν. Είναι και ξαδέρφη μου η κοπέλα αυτή», αποκαλύπτει.
«Μου έδειχνε φωτογραφίες του νεκρού παιδιού…»
H μάρτυρας τονίζει σε δημοσιογράφο της εκπομπής πως η Ειρήνη της έδειχνε και φωτογραφίες στο κινητό της νεκρής κόρης της.
«Μου την έδειχνε και μου έλεγε δεν είναι σαν πριγκίπισσα; Δεν είναι πανέμορφη; Το μωρό ήταν στο φέρετρο. Ανατρίχιαζα και της ζητούσα να το αλλάξει αυτό που μου έδειχνε. Με αυτά στεναχωριέμαι εγώ, ενώ εκείνη ήταν σαν να το θαύμαζε…», συμπληρώνει.
Και βεβαια ολα τα παρουσιαζε οτι ηταν ζωντανα οταν πγαιναν στο νοσοκομειο..ενω τπθλαχιστον τα 3 απο αυτα ηταν αποδεδειγμενα και συμφωνα με μαρτυριες γιατρων και ατυων που τα μετεφεραν..ΝΕΚΡΑ ΗΔΗ.
Το σιχαμα αυτο πρεπει να μην ξαναδει το φως του ηλιου.Κια επαγγελματιας ψευτρα.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.909 μηνύματα.

02-11-24

08:42
Με συγχωρείς, αλλά για κάποιο λόγο σε μένα δε βγάζει ήχο. Δοκίμασα και με το Χ , πάλι δεεεε. Μήπως ξέρεις αν υπάρχει στο youtube ή κάπου αλλού; Δηλ πού είναι το πρωτότυπο;το περίφημο ηχητικό από την Νικολούλη
View attachment 140962
rafaela11
Περιβόητο μέλος

02-11-24

09:02
Με συγχωρείς, αλλά για κάποιο λόγο σε μένα δε βγάζει ήχο. Δοκίμασα και με το Χ , πάλι δεεεε. Μήπως ξέρεις αν υπάρχει στο youtube ή κάπου αλλού; Δηλ πού είναι το πρωτότυπο;
touvlo
Διάσημο μέλος

02-11-24

09:07
Ευχαριστώ Ραφαέλα, μάλλον το πισι έχει πρόβλημα.
Στο περίπου κατάλαβα.
Μη με δείρετε, αλλά αυτός ο άνθρωπος, πράγματι δεν πάει καλά στο μυαλό. Δεν το λέω, για να πάρει ελαφρυντικό.
Τα παιδιά που σκοτωθηκαν ήταν ρομα; Επίσης μη με φάτε, δεν εννοώ, πως η ζωή τους δεν είχε αξία, απλά ρωτώ, για να κατανοήσω το ενδιαφέρον
Μήπως είναι τούτο;
touvlo
Διάσημο μέλος

02-11-24

12:11
Λοιπόν, το βρήκα το γιατί. Επειδή οι εισαγγελείς ασχολούνται με του καταληψίες (δες θέμα για γενικές σκεψεις για επικαιρότητα)Πως γίνεται δεν έχει ανοίξει ακόμα σε δίκη η υπόθεση ;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

02-11-24

12:16
Πως είναι δυνατόν να μην έχει κινηθεί η αστυνομία εναντίον της;; Γιατί κυκλοφορεί ελεύθερη ακόμα;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- camil
- touvlo
- Scandal
- iew
- Ilma
- Εριφύλη
- American Economist
- charmander
- Libertus
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- AggelikiGr
- Joji
- back2967
- rafaela11
- Kate1914
- teacher_40
- tsiobieman
- taketrance
- Ωρορα
- Paragontas7000
- thenutritionist
- P.Dam.
- fmarulezkd
- J.Cameron
- Reader
- kalhkardia
- Fernando_A
- Dr. Gl. Luminous
- Giorgkalo
- synthnightingale
- Jim175
- dreamer!!
- bibliofagos
- ROM32
- Advocatus diaboli
- User2350
- A350
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.