Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.004 μηνύματα.

26-02-22

12:59
Ρωτάω γιατί πρέπει να βγαίνω έξω, δεν μπορώ άλλο, σήμερα είδα ήλιο και τυφλώθηκα , πόνεσαν τα μάτια μουΕγώ απλώς ξέρω ότι μετά την 5η μέρα έχει ήδη εξασθενίσει και ίσως φύγει από την οργανισμό απλά εξακολουθεί να δείχνει θετικό. Ξέρω και άτομα που βγήκαν θετικά και μετά από 15 ημέρες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ωραία, ματώνει και η μύτη μου τώρα... Και έχω και αιματοφοβίαΕγώ απλώς ξέρω ότι μετά την 5η μέρα έχει ήδη εξασθενίσει και ίσως φύγει από την οργανισμό απλά εξακολουθεί να δείχνει θετικό. Ξέρω και άτομα που βγήκαν θετικά και μετά από 15 ημέρες.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.326 μηνύματα.

26-02-22

13:33
Ρωτάω γιατί πρέπει να βγαίνω έξω, δεν μπορώ άλλο, σήμερα είδα ήλιο και τυφλώθηκα , πόνεσαν τα μάτια μου
Ωραία, ματώνει και η μύτη μου τώρα... Και έχω και αιματοφοβία
Να βγεις έξω. Βόλτα μόνη σου αν θέλεις, με μάσκα. Γενικότερα για τις υπόλοιπες ημέρες να φοράς μάσκα όπου και αν πας.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.004 μηνύματα.

26-02-22

21:19
Εν τω μεταξύ από σήμερα δεν έχω γεύση... Ούτε Όσφρηση έχω, ότι και να φάω δεν το καταλαβαίνω:/ είναι φυσιολογικό αυτό για πέμπτη μέρα? Και ματώνει και η μύτη μου, μου έκανε πληγή με το ραπιντ...Να βγεις έξω. Βόλτα μόνη σου αν θέλεις, με μάσκα. Γενικότερα για τις υπόλοιπες ημέρες να φοράς μάσκα όπου και αν πας.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.049 μηνύματα.

26-02-22

21:37
η έλλειψη γευσης δεν ειναι συμπτωμα του κοβιτΕν τω μεταξύ από σήμερα δεν έχω γεύση... Ούτε Όσφρηση έχω, ότι και να φάω δεν το καταλαβαίνω:/ είναι φυσιολογικό αυτό για πέμπτη μέρα? Και ματώνει και η μύτη μου, μου έκανε πληγή με το ραπιντ...
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

26-02-22

21:39
Και γιατί δεν έχω καθόλου γεύση?η έλλειψη γευσης δεν ειναι συμπτωμα του κοβιτ
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.049 μηνύματα.

26-02-22

21:42
μηπως γιατι δεν ειχατε καλο φαι!Και γιατί δεν έχω καθόλου γεύση?
η ελειψη γευσης ειναι συπτωμα των ρινοιων ( κρυωμα) οπως και το συναχι.
ο κοβιτ κανει ελλειψη οσφρησης.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

26-02-22

21:45
Έφαγα πολλά πράγματα, δεν καταλαβαίνω τίποτα:/ μέχρι και λεμόνι έφαγα, τίποτα... Ούτε μυρίζω τίποτα... Αυτό είναι φυσιολογικό?μηπως γιατι δεν ειχατε καλο φαι!
η ελειψη γευσης ειναι συπτωμα των ρινοιων ( κρυωμα) οπως και το συναχι.
ο κοβιτ κανει ελλειψη οσφρησης.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

26-02-22

21:47
δηλαδη κολωνια δεν μυριζεις?Έφαγα πολλά πράγματα, δεν καταλαβαίνω τίποτα:/ μέχρι και λεμόνι έφαγα, τίποτα... Ούτε μυρίζω τίποτα... Αυτό είναι φυσιολογικό?
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

26-02-22

21:48
Όχι, τίποταδηλαδη κολωνια δεν μυριζεις?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

26-02-22

21:49
ε αυτο ειναι περεργο του κοβιτ, υπομονη θα επανελθειΌχι, τίποτα
ο βηχας περασε?
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

26-02-22

21:53
Ναι πέρασε... Αχ δεν μπορώ άλλο, εξουθενωθηκα ... Και έχουν αρχίσει να κολλάνε και άλλοι από την οικογένειαε αυτο ειναι περεργο του κοβιτ, υπομονη θα επανελθει
ο βηχας περασε?

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

26-02-22

21:58
πηγαινε βολτα ο αερας ειναι θεραπευτικος.Ναι πέρασε... Αχ δεν μπορώ άλλο, εξουθενωθηκα ... Και έχουν αρχίσει να κολλάνε και άλλοι από την οικογένεια![]()
ε αυτο ειναι γνωστο τον χειμωνα , ενας συναχώνονεται ολοι ακολουθουν
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.326 μηνύματα.

26-02-22

23:57
Η έλλειψη γεύσης είναι σύμπτωμα του κορονοϊού! Θα επανέλθει σύντομα θαρρώ.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.642 μηνύματα.

26-02-22

23:58
Παιδιά να πίνετε φυσικό χυμό.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

27-02-22

00:00
Πορτοκαλιού? Κάνει κάτι?Παιδιά να πίνετε φυσικό χυμό.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.642 μηνύματα.

27-02-22

00:11
Πορτοκαλιού? Κάνει κάτι?
Ναι. Το φυσικό πορτοκάλι κάνει πολύ καλό στον οργανισμό και φυσικά χωρίς ζάχαρη.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

27-02-22

12:12
Πω ρε δεν μυρίζω ΤΙΠΟΤΑ, έβαλα ένα μπουκάλι οινόπνευμα στην μύτη μου, τίποτα... Ούτε έχω γεύση... Κάπου διάβασα ότι μπορεί να μείνει μόνιμοΝαι. Το φυσικό πορτοκάλι κάνει πολύ καλό στον οργανισμό και φυσικά χωρίς ζάχαρη.
Joji
Επιφανές μέλος

27-02-22

13:22
Σπάνια μένει μόνιμο.Πω ρε δεν μυρίζω ΤΙΠΟΤΑ, έβαλα ένα μπουκάλι οινόπνευμα στην μύτη μου, τίποτα... Ούτε έχω γεύση... Κάπου διάβασα ότι μπορεί να μείνει μόνιμο
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

27-02-22

13:30
Έχω φοβηθεί πάρα πολύ γιατί μάλλον κόλλησε και η μαμά μου... Το σελφ την βγάζει αρνητική αλλά πονάει παντούΣπάνια μένει μόνιμο.
Και έχει και πυρετόΈχω φοβηθεί πάρα πολύ γιατί μάλλον κόλλησε και η μαμά μου... Το σελφ την βγάζει αρνητική αλλά πονάει παντού
Joji
Επιφανές μέλος

27-02-22

13:32
Είναι εμβολιασμένη;Έχω φοβηθεί πάρα πολύ γιατί μάλλον κόλλησε και η μαμά μου... Το σελφ την βγάζει αρνητική αλλά πονάει παντού
Και έχει και πυρετό
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 248 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- Μήτσος10
- Βασιλης1234
- charmander
- Unboxholics
- Joji
- johnsala
- rafaela11
- fourkaki
- chester20080
- fockos
- iew
- Paragontas7000
- mixaelaaa
- Δροσουλίτης
- Libertus
- AggelikiGr
- Εριφύλη
- marww
- fmarulezkd
- eukleidhs1821
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- jj!
- Wonderkid
- χημεια4λαιφ
- Roulaki
- User2350
- camil
- J.Cameron
- Scandal
- Appolon
- Memetchi
- ΘανάσοςG4
- louminis
- constansn
- Deadly_sorrowX
- oups
- Peter Pan13
- sophia<3
- Hased Babis
- P.Dam.
- Nala
- Αναστασία197
- SoyN
- Κλημεντίνη
- eirinipap
- Pharmacist01
- Kitana
- Than003
- Μαραθ22
- nucomer
- Mammy Nun
- george777
- margik
- Τρελας123
- ggl
- danny
- το κοριτσι του μαη
- katia.m
- tfghp
- Johnman97
- kiyoshi
- alpha.kappa
- Sherlockina
- adonman
- estrela
- Antonius
- nobody8
- Αλκης Κ.
- damn
- PanosBat
- Citylights
- koukdespoina2004
- Panagiotis849
- Meow
- Ziekr
- GeorgePap2003
- effiee
- Χάρις
- Manuela98
- jorahtheexplorah
- sophiaa
- roud
- Maynard
- spring day
- Basiliki.kiki
- snowy
- Athens2002
- katerinavld
- Ioanna98
- Dr. Gl. Luminous
- Theodora03
- kost28
- Νομάρχης
- rosemary
- Γιωργος15773
- Miranda32
- theodoraooo
- Magigi
- Kitkat2000
- Nikoletaant
- eleniiib
- Nocommingback
- valantis21
- Έμμα
- Johanna Mark
- Satan Claus
- TehWinnerGR
- Red
- Πα.Κ
- Specon
- xakounaamatata
- Kokro
- Giii
- beckyy
- Lider
- Gus Roger10
- usernamesim2222
- hlias2000
- Lia 2006
- anastasia papa
- George_dr
- QWERTY23
- panosveki
- jYanniss
- Stelios725
- panagiotis23
- nimbus
- barkos
- Idontknoww
- Ryuzaki
- the purge
- jims
- maria2001
- Nikoleta_Giann
- Panos_02
- Mashiro@Iberan
- Ιωάννης1234
- nicks1999
- globglogabgalab
- nikoleta59
- L0st
- maria12344
- Ameliak
- n1ki20
- KingPoul
- Ksenia. Ksenia77
- neurogirl
- SlimShady
- buffon85
- Georgekk
- jim2015
- T C
- 042003
- Σωτηρία
- VasoGrimes
- Ανώνυμη
- Stroka
- GiwrgosLxs
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.