monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα.

25-09-22

14:56
The return of eukleidhs1821παρε ενα tavor και θα γινεις καλα!
Αρχισε το νεο ακαδημαικο ετος , γυρισες και εσυ, α ρε τσακαλε
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

28-09-22

16:25
Εγω ρε παιδια σημερα και πριν 3 μερες κατα την εκπνοη και οταν εχω βγαλει σχεδον ολο τον αερα νιωθω κατι ενοχλησεις στο στηθος αριστερα. Δεν ξερω τι φαση. Αν αναπνεύσω πριν βγαλω ολο τον αερα δεν νιωθω κατι σχεδον παντα οπως εχω καταλαβει. 

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.022 μηνύματα.

28-09-22

16:33
παρε ενα χαπι ιβουπροφενης και μετα 1ωρα κανε δοκιμες ,,αν εχει μειωθει μαλλον χτυπησες στα αριστερο στηθος ή ψύχθηκε το στηθος ...ειναι ευκολο τωρα με τις αλλαγες θερμοκρασιας και τα σκεπαζοξεσκεπασματα.Εγω ρε παιδια σημερα και πριν 3 μερες κατα την εκπνοη και οταν εχω βγαλει σχεδον ολο τον αερα νιωθω κατι ενοχλησεις στο στηθος αριστερα. Δεν ξερω τι φαση. Αν αναπνεύσω πριν βγαλω ολο τον αερα δεν νιωθω κατι σχεδον παντα οπως εχω καταλαβει.![]()
αν ειναι αυτο τοτε θα το αντιμτωπισεις με ζετσες κομπρεσες και ιβουρποφενες.
αν δεν εχεις αποτελεσμα και δεν φυγει μονο του σε μερικες μερες θα πας στον παθολογο και τα σχετικα( ακτινογραφια)....
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

28-09-22

16:35
Η αληθεια ειναι οτι τις προαλλες ειχα κανει γυμναστικη και ενω ειχε λιγο κρυο ημουν με το αμανικο. Δεν ξερω αν φταιει αυτο κλππαρε ενα χαπι ιβουπροφενης και μετα 1ωρα κανε δοκιμες ,,αν εχει μειωθει μαλον χτυπησες στα αριστερο στηθος ή ψύχθηκε το στηθος ...ειναι ευκολο τωρα με τις αλλαγες θερμοκρασιας και τα σκεπαζοξεσκεπασματα.
αν ειναι αυτο τοτε θα το αντιμτωπισεις με ζετσες κομπρεσες και ιβουρποφενες.
αν δεν εχεις αποτελεσμα και δεν φυγει μονο του σε μερικες μερες θα πας στον παθολογο και τα σχετικα( ακτινογραφια)....

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.022 μηνύματα.

28-09-22

16:41
και τα δυο ειναι επιλήψιμα... η ξαφνικη γυνμαστικη για τραβηγματα και το ελαφρύ μπλουζακι για ψυξη.Η αληθεια ειναι οτι τις προαλλες ειχα κανει γυμναστικη και ενω ειχε λιγο κρυο ημουν με το αμανικο. Δεν ξερω αν φταιει αυτο κλπ![]()
εγω πηγα να κανω μαγκια την θαλλασα ..δυνατη πεταλουδα χωρις να κανω διατασεις και μου τραβηξε μια θλαση στον μυ του ωμου ...ενα μηνα υποθεση.... αλλα ευχαριστηθηκα μασσαζακι
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα.

28-09-22

17:27
Παιζει να ειναι μυοσκελετικο , ποτε εκανες γυμναστικη ;Εγω ρε παιδια σημερα και πριν 3 μερες κατα την εκπνοη και οταν εχω βγαλει σχεδον ολο τον αερα νιωθω κατι ενοχλησεις στο στηθος αριστερα. Δεν ξερω τι φαση. Αν αναπνεύσω πριν βγαλω ολο τον αερα δεν νιωθω κατι σχεδον παντα οπως εχω καταλαβει.![]()
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

28-09-22

17:30
Πριν 4 μερες εκανα γεματη προπονηση. Πριν 3 μερες εκανα κατι καμψεις.Παιζει να ειναι μυοσκελετικο , ποτε εκανες γυμναστικη ;
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος

28-09-22

17:36
Ε οριστε !! Εγω θεωρω οτι ειναι η γυμναστικη , καπου ζοριστηκες. Μπορει να σου παρει και εβδομαδα μεχρι να γινεις φουλ καλα . Αν δεις οτι εχεις κι αλλα συμπτωματα , καλυτερα να πας απο το νοσοκομειο. Αλλα σιγουρα ειναι μυοσκελετικο. Μην βασανιζεις το μυαλο σου με κακες σκεψειςΠριν 4 μερες εκανα γεματη προπονηση. Πριν 3 μερες εκανα κατι καμψεις.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

28-09-22

23:30
Απο την γυμναστική είναι το έχω πάθει και εγώ παλιότερα.Εγω ρε παιδια σημερα και πριν 3 μερες κατα την εκπνοη και οταν εχω βγαλει σχεδον ολο τον αερα νιωθω κατι ενοχλησεις στο στηθος αριστερα. Δεν ξερω τι φαση. Αν αναπνεύσω πριν βγαλω ολο τον αερα δεν νιωθω κατι σχεδον παντα οπως εχω καταλαβει.![]()
Άμα έχεις να κάνεις καιρό γυμνάζονται όλοι οι μυς σε ένα βαθμό, ακόμα και αυτοί που συμμετέχουν στις κινήσεις του διαφράγματος κατά την αναπνοή/εκπνοή(οι πιο εσωτερικοί μύες), οπότε μπορεί να νιώσεις ενοχλήσεις.
Γενικά να ξέρεις ο,τι πρόβλημα υπάρχει κυρίως εαν πονάς κατά την αναπνοή και ταυτόχρονα δεν μπορείς να πάρεις βαθιά ανάσα. Υπολόγιζε ο,τι σε μια εως τέσσερις εβδομάδες θα νιώσεις καλύτερα.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

28-09-22

23:37
Η σπαστική κολίτιδα τρέφεται από το άγχος και από την κακή διατροφή.Για εμένα προσπάθησε να μετριάσεις το άγχος σου αλλιώς θα χειροτερεύσει.σήμερα με έπιασε από το πρωί πάρα πολύ δυνατός, οξύς πόνος στην δεξιά πλευρά του εντέρου. Πόνος που δεν μπορώ να κουνηθώ φάση. Με πιάνει συνεχώς σπαστική κολίτιδα αλλά τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανά πάθει
Το άγχος γενικά είναι πολύ ύπουλο και προκαλεί πολλά μακροχρόνια.Εμενα μου προκάλεσε υποθυρεοειδισμό και χρειάζεται να λαμβάνω αγωγή εφόρου ζωής.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

28-09-22

23:39
Γενικά δεν μου το κάνει πάντα. Οταν έγραψα το μνμ με πονουσε μόνο όταν εβγαζα φουλ την αναπνοή μου. Μετα σταματησε για κάποιες ώρες όταν σηκώθηκα, τωρα αρχισα να το νιώθω παλι όταν παίρνω βαθιά ανάσα κ όταν την βγαζω φουλ. Ηθελα πριν να κανω γυμναστικη αλλα το απεφυγα γιατι ειχα αγχος μην ειναι κατι σοβαρο και χειροτερεψει... Γενικοτερα, το απογευμα απο το αγχος μ οι παλμοι μ ηταν στους 100. Οταν ηρεμουσα πηγαιναν στους 80, μετρησα κ πιεση ολα νορμαλ.Απο την γυμναστική είναι το έχω πάθει και εγώ παλιότερα.
Άμα έχεις να κάνεις καιρό εξασκούνται όλοι οι μυς σε ένα βαθμό ακόμα και αυτοί που συμμετέχουν στις κινήσεις του διαφράγματος κατά την αναπνοή/εκπνοή, οπότε μπορεί να νιώσεις ενοχλήσεις.
Γενικά να ξέρεις ο,τι πρόβλημα υπάρχει κυρίως εαν πονάς κατά την αναπνοή και ταυτόχρονα δεν μπορείς να πάρεις βαθιά ανάσα. Υπολόγιζε ο,τι σε 1 εως 4 εβδομάδες θα νιώσεις καλύτερα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Θα δω αυριο πως θα ειμαι και μπορει να επικοινωνησω με τον γιατρο μ
Η αληθεια ειναι οτι πριν 3 μερες που με επιασε ηταν αφου ειχε προηγηθει μια συζητηση που με ειχε αγχωσει φουλ για σχολη μαθηματα κλπ. Σκεφτηκα οτι μπορει να φταιει και αυτο γιατι απο μικρη οταν αγχωνομουν αρκετα θυμαμαι μπορει να εκανα εμετο ή ειχα την ταση. Ευχομαι να ειναι ενας συνδυασμος αγχους και γυμναστικης και οχι κατι που να αφορα την καρδια κλπ.Η σπαστική κολίτιδα τρέφεται από το άγχος και από την κακή διατροφή.Για εμένα προσπάθησε να μετριάσεις το άγχος σου αλλιώς θα χειροτερεύσει.
Το άγχος γενικά είναι πολύ ύπουλο και προκαλεί πολλά μακροχρόνια.Εμενα μου προκάλεσε υποθυρεοειδισμό και χρειάζεται να λαμβάνω αγωγή εφόρου ζωής.

Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

28-09-22

23:45
Ναι πιθανότατα μυικό είναι σίγουρα γιατί σου έφυγε για λίγη ώρα. Γενικά μπορεί να πονάς κατά την αναπνοή ή/και την εκπνοή απο λίγο ως πολύ. Όσο δεν νιώθεις κάτι σε στυλ ελέφαντα να κάθεται πάνω στον θώρακα σου και να μην μπορείς να αναπνεύσεις είσαι good.Γενικά δεν μου το κάνει πάντα. Οταν έγραψα το μνμ με πονουσε μόνο όταν εβγαζα φουλ την αναπνοή μου. Μετα σταματησε για κάποιες ώρες όταν σηκώθηκα, τωρα αρχισα να το νιώθω παλι όταν παίρνω βαθιά ανάσα κ όταν την βγαζω φουλ.
Κοίτα εαν αγχώνεσαι πάρα πολύ,και δεν θες να περιμένες καθόλου να δεις εαν βελτιώνεται, μπορείς να δεις με έναν πνευμονολόγο για να σε ακροαστεί. Εν ανάγκη να σου ζητήσει να βγάλεις και μια ακτινογραφία για απόλυτη σιγουριά. Επειδή το έχω πάθει και εγώ στο παρελθόν και αυτό αλλά και πολύ χειρότερο απο αυτό, θα σου έλεγα να μην αγχώνεσαι και πως σχεδόν σίγουρα είναι μυικό.Ηθελα πριν να κανω γυμναστικη αλλα το απεφυγα γιατι ειχα αγχος μην ειναι κατι σοβαρο και χειροτερεψει... Γενικοτερα, το απογευμα απο το αγχος μ οι παλμοι μ ηταν στους 100. Οταν ηρεμουσα πηγαιναν στους 80, μετρησα κ πιεση ολα νορμαλ.
Θα δω αυριο πως θα ειμαι και μπορει να επικοινωνησω με τον γιατρο μ
Τι σωματότυπο έχεις ; Είσαι ψηλή,κοντή,αδύνατη,παχιά,φυσιολογική ;
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

28-09-22

23:50
Α οχι μπορω να αναπνευσω και γενικα οι νορμαλ αναπνοες δεν με ενοχλουν σχεδον καθολου, τις περισσοτερες φορες μονο στις βαθιες αναπνοες νιωθω αλλοτε μικρη αλλοτε μεγαλύτερη ενοχληση.Ναι πιθανότατα μυικό είναι σίγουρα γιατί σου έφυγε για λίγη ώρα. Γενικά μπορεί να πονάς κατά την αναπνοή ή/και την εκπνοή απο λίγο ως πολύ. Όσο δεν νιώθεις κάτι σε στυλ ελέφαντα να κάθεται πάνω στον θώρακα σου και να μην μπορείς να αναπνεύσεις είσαι good.
Κοίτα εαν αγχώνεσαι πάρα πολύ, μπορείς να μιλήσεις με έναν πνευμονολόγο να σε ακροαστεί. Εν ανάγκη να σου ζητήσει να βγάλεις και μια ακτινογραφία για απόλυτη σιγουριά. Επειδή το έχω πάθει και εγώ στο παρελθόν και αυτό αλλά και πολύ χειρότερο απο αυτό, θα σου έλεγα να μην αγχώνεσαι και πως σχεδόν σίγουρα είναι μυικό.
Τι σωματότυπο έχεις ; Είσαι ψηλή,κοντή,αδύνατη,παχιά,φυσιολογική ;
Φυσιολογικη ειμαι και στο υψος(1,65) και στα κιλα(53-54) και γυμναστικη κανω.
Samael
Τιμώμενο Μέλος

28-09-22

23:54
Τότε να είσαι ήρεμη. Κάνε μια αποχή απο έντονες ασκήσεις για 4-5 μερούλες, και αυτό όχι επειδή θα πάθεις κάτι, αλλά για να μην ζορίσεις παραπάνω κανέναν μυ,πονέσεις περισσότερο και αγχωθείς κιάλλο. Και κανένα μπανάκι με ζεστό, αλλά όχι καυτό νερό, ίσως να βοηθούσε λίγο.Α οχι μπορω να αναπνευσω και γενικα οι νορμαλ αναπνοες δεν με ενοχλουν σχεδον καθολου, τις περισσοτερες φορες μονο στις βαθιες αναπνοες νιωθω αλλοτε μικρη αλλοτε μεγαλύτερη ενοχληση.
Φυσιολογικη ειμαι και στο υψος(1,65) και στα κιλα(53-54) και γυμναστικη κανω.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

28-09-22

23:57
Ευχαριστω! Θα δειξει πως θα εξελιχθειΤότε να είσαι ήρεμη. Κάνε μια αποχή απο έντονες ασκήσεις για 4-5 μερούλες, και αυτό όχι επειδή θα πάθεις κάτι, αλλά για να μην ζορίσεις παραπάνω κανέναν μυ,πονέσεις περισσότερο και αγχωθείς κιάλλο. Και κανένα μπανάκι με ζεστό, αλλά όχι καυτό νερό, ίσως να βοηθούσε λίγο.

damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα.

29-09-22

00:03
Εγω εχω παρατηρησει μια μελανια στο χερι μου χωρις να εχω τραυματιστει πουθενα ειναι κατι σοβαρο;
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος

29-09-22

00:26
Καπου χτυπησες και δεν το πηρες χαμπαρι. ΣυμβαινειΕγω εχω παρατηρησει μια μελανια στο χερι μου χωρις να εχω τραυματιστει πουθενα ειναι κατι σοβαρο;
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα.

29-09-22

00:28
Κατω απο το μπρατσο ομως ;
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος

29-09-22

00:55
Ε ναι ρε φιλε παιζει σε καμια γωνιαΚατω απο το μπρατσο ομως ;
Citylights
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 912 μηνύματα.

29-09-22

00:58
ωωω ρε φίλε πιάσε δυο καραφάκια να πιούμε..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 248 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- Μήτσος10
- Βασιλης1234
- charmander
- Unboxholics
- Joji
- johnsala
- rafaela11
- fourkaki
- chester20080
- fockos
- iew
- Paragontas7000
- mixaelaaa
- Δροσουλίτης
- Libertus
- AggelikiGr
- Εριφύλη
- marww
- fmarulezkd
- eukleidhs1821
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- jj!
- Wonderkid
- χημεια4λαιφ
- Roulaki
- User2350
- camil
- J.Cameron
- Scandal
- Appolon
- Memetchi
- ΘανάσοςG4
- louminis
- constansn
- Deadly_sorrowX
- oups
- Peter Pan13
- sophia<3
- Hased Babis
- P.Dam.
- Nala
- Αναστασία197
- SoyN
- Κλημεντίνη
- eirinipap
- Pharmacist01
- Kitana
- Than003
- Μαραθ22
- nucomer
- Mammy Nun
- george777
- margik
- Τρελας123
- ggl
- danny
- το κοριτσι του μαη
- katia.m
- tfghp
- Johnman97
- kiyoshi
- alpha.kappa
- Sherlockina
- adonman
- estrela
- Antonius
- nobody8
- Αλκης Κ.
- damn
- PanosBat
- Citylights
- koukdespoina2004
- Panagiotis849
- Meow
- Ziekr
- GeorgePap2003
- effiee
- Χάρις
- Manuela98
- jorahtheexplorah
- sophiaa
- roud
- Maynard
- spring day
- Basiliki.kiki
- snowy
- Athens2002
- katerinavld
- Ioanna98
- Dr. Gl. Luminous
- Theodora03
- kost28
- Νομάρχης
- rosemary
- Γιωργος15773
- Miranda32
- theodoraooo
- Magigi
- Kitkat2000
- Nikoletaant
- eleniiib
- Nocommingback
- valantis21
- Έμμα
- Johanna Mark
- Satan Claus
- TehWinnerGR
- Red
- Πα.Κ
- Specon
- xakounaamatata
- Kokro
- Giii
- beckyy
- Lider
- Gus Roger10
- usernamesim2222
- hlias2000
- Lia 2006
- anastasia papa
- George_dr
- QWERTY23
- panosveki
- jYanniss
- Stelios725
- panagiotis23
- nimbus
- barkos
- Idontknoww
- Ryuzaki
- the purge
- jims
- maria2001
- Nikoleta_Giann
- Panos_02
- Mashiro@Iberan
- Ιωάννης1234
- nicks1999
- globglogabgalab
- nikoleta59
- L0st
- maria12344
- Ameliak
- n1ki20
- KingPoul
- Ksenia. Ksenia77
- neurogirl
- SlimShady
- buffon85
- Georgekk
- jim2015
- T C
- 042003
- Σωτηρία
- VasoGrimes
- Ανώνυμη
- Stroka
- GiwrgosLxs
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.