Καλησπέρα! Θα ήθελα να μοιραστώ το πρόβλημα μου μαζί σας. Πριν 4 εβδομάδες κόλλησα κορονοϊό, τον πέρασα πολύ ελαφρά σχετικά και έκατσα και πέντε μέρες καραντίνα. Από τότε που βγήκα όμως έχει αλλάξει όλη μου η προσωπικότητα. Ήμουν σχετικά πολύ κοινωνική και μου άρεσε να βγαίνω έξω, πλέον δεν μπορώ να περάσω το κατώφλι της εξώπορτας χωρίς την μαμά μου, ούτε τις φίλες μου δεν θέλω. Νομίζω ότι θα βγω έξω και θα πεθάνω, όσο γελοίο και να ακούγεται, έχω πείσει τον εαυτό μου ότι θα πάθω κάτι πολύ κακό... Την Δευτέρα που θα μας έρθει έχουμε κλείσει εισιτήρια με κάποιες φίλες μου να δούμε μια θεατρική παράσταση και στο καπάκι μία συναυλία σε θέατρο πάλι. Θέλω να πάω, δεν θέλω να το χάσω γιατί θα είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός, αλλά δεν μπορώ, φοβάμαι μη πάθω κάτι και το κυριότερο φοβάμαι μη κολλήσω γρίπη ή πάλι κορονοϊό καθώς στην συναυλία κανένας δεν θα φοράει μάσκα... Τι να κάνω; Δεν με αναγνωρίζω, φοβάμαι τα πάντα πλέον, έχω να πάω στην σχολή έναν μήνα, έχασα και δύο μαθήματα εξεταστικής από το άγχος μου... Το συζήτησα με τον ψυχολόγο μου αλλά δεν με βοήθησε πουθενά, θέλω να μου απαντήσουν άτομα που έχουν βιώσει κάτι τέτοιο και πως το αντιμετώπισαν! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!