Εγω θα σου λεγα να επισπευσεις αυτο που σκεφτεσαι, να στειλεις βιογραφικα παντου, να δεις και αλλες εταιριες και πως λειτουργουν, και πως σε αντιμετωπιζουν. Ακομη κι αν εχεις δεδομενο οτι θα μεινεις στην ιδια δουλεια, καλο ειναι να κανεις μια γυρα να δεις τι παιζει σ'αυτη τη φαση. Και κατα τ'αλλα θα σου λεγα να μεινεις για δουλεια Ελβετια. Το ακαδημαϊκο εγω θα το απερριπτα αν μιλουσαμε για Ελλαδα, αλλα εκει δεν ξερω πως λειτουργουν τα πραγματα.
Εγω που ειμαι σχεδον στη θεση σου, με διαφορα το αντικειμενο, θεωρω δεδομενο οτι θα υποφερω τωρα, χωρις να με νοιαζουν απαραιτητα παντα τα ωραρια κτλ, και κανοντας ΠΟΛΛΕΣ υποχωρησεις, γιατι ξερω οτι μετα απο εναν χρονο που θα χω την ταδε προυπηρεσια θα χω πεντε θεσεις παραπανω να κοιταζω.
Θα σου λεγα να δεις με τι ορους θα δουλευεις απο δω και περα κανονικα, να κανεις εκπτωσεις σ'αυτη τη φαση στο ωραριο και τα χρηματα που σου δινουν σε οποια εταιρια σου φανει καλυτερη, γιατι τωρα ειναι η φαση που θα μπορεις να το αντεξεις και να φορτωθεις προυπηρεσια και πρακτικες γνωσεις. Και στο κατω κατω, ακομη και στη χειροτερη που δεν πανε καλα τα πραγματα, εχεις την καβατζα της Ελλαδας, οποτε δεν χρειαζεται και πολυ αγχος!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.