BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

18-09-22

14:47
Σήμερα έφυγε από τη ζωή η περίφημη ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη στα 82 της έτη υστερα από επιπλοκές που είχε στην υγεία της τα τελευταία έτη. Είχε συμμετάσχει σε πληθώρα ταινιών θεατρικών παραστάσεων αλλά και σειρών!
camil
Πολύ δραστήριο μέλος
Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 855 μηνύματα.

18-09-22

15:17
Ιιι, όσο κι αν δε μου άρεσε, δεν περίμενα να πεθάνει!!!
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

18-09-22

15:38
Εγώ τη θυμάμαι από τους "Βασιλιάδες", την πρώτη σειρά που παρακολουθούσα φανατικά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει!
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

18-09-22

16:07
Μέχρι να θαφτεί η βασίλισσα θα χούμε χάσει το μισό ελληνικό σινεμά.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

18-09-22

16:29
Μέχρι να θαφτεί η βασίλισσα θα δούμε χάσει το μισό ελληνικό σινεμά.
parrot/παπαγάλος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο parrot/παπαγάλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 140 μηνύματα.

18-09-22

17:02
Θεός σχωρέστην την <<ωραία του κουρέα>>

18-09-22

19:04
Τουλάχιστον όλοι αυτοί έζησαν ωραίες και πλούσιες ζωές. Αλίμονο σε μας που ζούμε κρίσεις, πανδημίες, ενεργειακά κλπ.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.998 μηνύματα.

18-09-22

19:16
Τι έγινε αυτόν τον μήνα; :/
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.122 μηνύματα.

18-09-22

19:44
Εγώ πιο πολύ σε όλους αυτούς που λες, δηλαδή τους παλιούς πιο πολύ ζηλεύω το προσδόκιμο ζωής τουςΤουλάχιστον όλοι αυτοί έζησαν ωραίες και πλούσιες ζωές. Αλίμονο σε μας που ζούμε κρίσεις, πανδημίες, ενεργειακά κλπ.

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

18-09-22

19:49
Πολλοί σημερινοί 70ρηδες μοιάζουν με 40ρηδες κ 50ρηδες. Οι καρκίνοι στην εποχή μας ανιχνεύονται πανευκολα και γι'αυτό το λόγο παρατηρείται αριθμητική αύξηση. Παλιά πέθαινες από καρκίνο και δεν ήξερες τον λόγο γιατί δεν ανιχνευόταν. Σίγουρα υπάρχει μια καμπή στο προσδόκιμο λόγω κοβιντ αλλά πάλι θα συνεχίσει μετα από κάποιο καιρό να αυξάνει.Εγώ πιο πολύ σε όλους αυτούς που λες, δηλαδή τους παλιούς πιο πολύ ζηλεύω το προσδόκιμο ζωής τουςΑυτό κι αν έχει αλλάξει στις μέρες μας με τον καρκίνο και τα καρδιοεγκεφαλικά... και η ηλικία των 65-70 πολυτέλεια θα είναι. Αυτοί πλησίασαν τα 90.
Εντιτ. Κι όμως, παρά το κοβιντ, το προσδόκιμο ζωής συνεχίζει να αυξάνει. Δείτε το ποστ μου στο θέμα με το προσδόκιμο ζωής.
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

18-09-22

20:01
Εγώ πιο πολύ σε όλους αυτούς που λες, δηλαδή τους παλιούς πιο πολύ ζηλεύω το προσδόκιμο ζωής τουςΑυτό κι αν έχει αλλάξει στις μέρες μας με τον καρκίνο και τα καρδιοεγκεφαλικά... και η ηλικία των 65-70 πολυτέλεια θα είναι. Αυτοί πλησίασαν τα 90.
Οι ηθοποιοί έχουν πολύ μικρότερο μέσο όρο ζωής από άλλους ειδικά τους πολιτικούς, οι περισσότεροι από τους παλιούς πέθαναν γύρω στα 70 ή λιγότερο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.