Έχεις μπερδευτεί λίγο. Δεν τιμάμε τον Παντελίδη επειδή πέθανε όπως πέθανε, τον τιμάμε γι' αυτό που ήταν όσο ζούσε. Αν είχε πεθάνει ως συνοδηγός με άγνωστο οδηγό, πάλι θα ένιωθαν σοκ και συντριβή οι θαυμαστές του, πάλι θα τον τιμούσαν. Αν είχε πεθάνει ξαφνικά και απροσδόκητα, από εγκεφαλικό π.χ. ή ανακοπή καρδιάς, πάλι το ίδιο θα γινόταν.
Τον ασυνείδητο οδηγό και τώρα πρέπει να τον κατακρίνουμε, άσχετα αν τον τιμούμε για άλλο λόγο. Απλά είναι λίγο δύσκολο να τον τιμάς και να τον βρίζεις ταυτόχρονα, και δεδομένου ότι έναν σεβασμό (είναι καλό να τον) έχουμε για τους νεκρούς, προτιμάμε την τιμή και όχι το βρισίδι. Εγώ ας πούμε που θεωρώ πως ο Παντελίδης (αν είναι αλήθεια τα μισά απ' όσα λέγονται) ήταν τελείως ασυνείδητος οδηγός, δεν νιώθω καλά να το πω. Λέω κρίμα και το αφήνω εκεί. Αλλά το ίδιο έχω πει και όταν κάτι ανάλογο έχει συμβεί σε δικούς μου ανθρώπους.
Εγκληματία δεν μπορείς να τον πεις ακριβώς, αφού δεν σκοτώθηκαν οι συνοδηγοί του. Άσε που στην τελική όταν ανεβαίνεις σε αμάξι με οδηγό πιωμένο / χαπακωμένο / ξενυχτισμένο και δεν φοράς ζώνη, δεν έχεις και πολλά ελαφρυντικά όταν συμβαίνει το μοιραίο...