wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Τι έκδοση Firefox χρησιμοποιείς; (Help -> About)Καλησπέρα. Έχω πρόβλημα με τα εικονάκια. Μπαίνω από Firefox και όποτε πατώ να μου εμφανίσει τα πολλά, μου βγάζει μόνο ένα άσπρο παράθυρο. Κανένα εικονάκι. Άλλα άτομα που ρώτησα δεν αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα.![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Εμ...3? Δεν είμαι σίγουρη.Τι έκδοση Firefox χρησιμοποιείς; (Help -> About)
Subject to change
e-steki.gr Founder

Όπως σου έγραψα και πριν, μπορείς να το δεις πηγαίνοντας στο μενού Help (ή μενού "Firefox" αν έχεις Mac) και επιλέγοντας About.Εμ...3? Δεν είμαι σίγουρη.
Αν είναι κάτω από 3.6, κάνε αναβάθμιση.
(υποστηρίζουμε και 3.5, αλλά καλό είναι να έχεις την τελευταία πάντα)
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Πώς το αναβαθμίζω?Όπως σου έγραψα και πριν, μπορείς να το δεις πηγαίνοντας στο μενού Help (ή μενού "Firefox" αν έχεις Mac) και επιλέγοντας About.
Αν είναι κάτω από 3.6, κάνε αναβάθμιση.
(υποστηρίζουμε και 3.5, αλλά καλό είναι να έχεις την τελευταία πάντα)
Subject to change
e-steki.gr Founder

Help -> Check for updates...Πώς το αναβαθμίζω?
και αν υπάρχει κάποιο update, θα σου πει να αναβαθμίσεις, οπότε απλά ακολουθείς τα βήματα.

element skate
Πολύ δραστήριο μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Χρειαζεται λέει. Ευχαριστώ!Help -> Check for updates...
και αν υπάρχει κάποιο update, θα σου πει να αναβαθμίσεις, οπότε απλά ακολουθείς τα βήματα.![]()

Το fb μπορώ να πω ότι πάει πιο γρήγορα.

maria_lulu
Επιφανές μέλος

Ναι και εμενα το κανει αυτο... Πιο πολυ τις βραδυνες ωρες...Έχω πρόβλημα με την ταχύτητα. Ώρες-ώρες σέρνεται για να μου αλλάξει section, σελίδα, να μπει σε κάποιο θέμα.
Το fb μπορώ να πω ότι πάει πιο γρήγορα.![]()
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

Μήπως γράφτηκε 19-2;

Guest 515609
Επισκέπτης

Παταω αναζητηση,βγαζει κανονικα την σελιδα με τα πιθανα τοπικς,τα εμφανιζει για 2 κλασματα του δευτερολεπτου και μετα φευγουν και μενει ενα ασπρο φοντο στην θεση τους
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος

Επίσης γιατί ο server ειναι συνεχώς απασχολημένος; Να φανταστώ επειδή έχουν γινει 3 φορουμ σε ενα και τωρα με τις πανελληνιες πλάκωσε πολυκοσμία στο ischool ?.....Πφφ...:/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Tα ιδια προβληματα και εγω....Επισης ,προβλημα με τις βαθμολογησεις :οι ενδειξεις δεν ειναι σωστες (πχ. αν δειχνει 4 θετικες μπορει να εμφανιζει τα 2 ονοματα),αν βαλω θετικη και ειναι στο 0 μπορει ταυτοχρονα να εμφανησει και αλλο ονομα κλπ.Ρε παιδιά τι σπαστική που είναι αυτή η διαφήμιση που αρχίζει να μιλάει μόνη της αν τυχει και κάνεις scrol ανυποψίαστος. Δεν παλεύεται!!:/
Επίσης γιατί ο server ειναι συνεχώς απασχολημένος; Να φανταστώ επειδή έχουν γινει 3 φορουμ σε ενα και τωρα με τις πανελληνιες πλάκωσε πολυκοσμία στο ischool ?.....Πφφ...:/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra
Διάσημο μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Σήμερα προσπάθησα να αλλάξω τον κωδικό μου μήπως φταίει τίποτε άλλο, και μου έβγαζε ότι είχα λάθος κωδικό, και τώρα δεν ξέρω καν με τι κωδικό είμαι μέσα, γιατί κόλλησε στην αλλαγή.
Θα ξαναπροσπαθήσω, αλλά κάτι πρέπει να γίνει με την ταχύτητα.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

τι προβλημα ειναι αυτο?

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.