thomas l.
Τιμώμενο Μέλος

Δεν μπαίνει στο τσατ. Πρέπει να πατήσω κάτι?
δοκίμασε να μπεις με άλλον browser
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Δεν μπαίνει στο τσατ. Πρέπει να πατήσω κάτι?
δοκίμασε να εγκαταστήσεις την τελεταία έκδοση flash
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

fixWarning: file_get_contents(https://www.e-steki.gr:8080/?api.WhoWhere): failed to open stream: Connection refused in [path]/forumdisplay.php(111) : eval()'d code on line 111
Μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα στο πάνω μέρος της σελίδας όταν ανοίγω το chat and fun
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ίδιο θέμα. Ουσιαστικά ανοίγει μόνο το μπλε φόντο από πίσω, αλλά όχι το chat. Όλα στις τελευταίες εκδόσεις: Firefox 31.0, Flash version 11.2.202.406.Απο mozilla firefox, ενω παταω τσατ, ανοιγει την σελιδα του τσατ και το μονο που εμφανιζει ειναι αυτο που δειχνει τι σχολιαστηκε τελευταιο πανω δεξια! Γιατι δεν εμφανιζει το υπολοιπο;;
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Ίδιο θέμα. Ουσιαστικά ανοίγει μόνο το μπλε φόντο από πίσω, αλλά όχι το chat. Όλα στις τελευταίες εκδόσεις: Firefox 31.0, Flash version 11.2.202.406.
δοκίμασε με chromium. Αν δε παίζε ούτε εκεί βάλε pepper flash που παίρνει και νεότερες εκδόσεις
Εγώ είμαι με firefox και μέχρι και πριν ένα μήνα δεν έπαιζε ( όπως το περιγράφεις ). Μέχρι που μάλλον από ένα upgrade πλέον παίζει.
firefox version: 32
flash version ίδια ακριβώς με αυτή που δίνεις.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Το πρόβλημα είναι τελικά ακριβώς αυτό. Με chromium και pepper flash 15.0.0.152 δουλεύει, ενώ με firefox και flash 11.2.202.406 δεν δουλεύει. Αυτό βέβαια είναι workaround κι όχι λύση, γιατί το πρόβλημα παραμένει, ουσιαστικά. Αλλά αυτό εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο του ότι η mozilla δεν θέλει να δουλέψει το pepper-based, οπότε μέχρι να αποφασίσουν να κάνουν integrate την νέα έκδοση, we're stuck.δοκίμασε με chromium. Αν δε παίζε ούτε εκεί βάλε pepper flash που παίρνει και νεότερες εκδόσεις
Εγώ είμαι με firefox και μέχρι και πριν ένα μήνα δεν έπαιζε ( όπως το περιγράφεις ). Μέχρι που μάλλον από ένα upgrade πλέον παίζει.
firefox version: 32
flash version ίδια ακριβώς με αυτή που δίνεις.
Deco
Εκκολαπτόμενο μέλος

Klaus
Διάσημο μέλος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Deco
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Klaus
Διάσημο μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

eyb0ss
Δραστήριο μέλος

Not Found
The requested URL /cgi-sys/defaultwebpage.cgi was not found on this server.
Apache/2.2.15 (CentOS) Server at ischool.e-steki.gr Port 80
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Οι τεχνικοι μας δουλευουν πανω σε αυτο,αλλα καθως ειναι και γιορτες ισως καθυστερησουν λιγο.
Ελπιζουμε στην κατανοηση σας.
Καλες γιορτες σε ολους.

Guest 749981
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ έχω αυτό το πρόβλημα: https://prntscr.com/7aeh48
+ αόρατοι χρήστες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.