Κάλιο αργά παρά ποτέ!
Τελικά πως σταμάτησε αυτό ή δεν σταμάτησε?
Σταματησε όταν πλέον άρχισαν και οι χειρονομίες, δήθεν σαν πειράγματα και παντα μπροστά σε άλλους για χάρη αστείου ώστε να μην μπορώ να αντιδράσω εφόσον πήγαινα σε όλες τις εταιρείες που είχε μαζί γιατί ήταν μεγάλο λογιστής και εγώ τότε ακόμα ήμουν παράλληλα και στην σχολή και μάθαινα και την δουλειά και με είχε μαζί του σαν βοηθώ μέχρι να σιγουρευτεί ότι θα μπορώ να πηγαίνω πλέον μόνη μου εκεί.....
Να σημειώσω ότι ήμουν και παντρεμενη ...
Ύστερα από ένα περιστατικό που εγινε με μια κίνηση μέσα στο αυτοκίνητο, δήθεν να με τρομάξει με χειρονομία επειδή ήμουν αφοσιωμένη με ένα ισολογισμό του είπα ότι δεν με νοιάζει τίποτα και θελω να φύγω ..
Μην σου πω ότι μια μικρή κίνηση ηταν ικανή να νιώσω τόσο αηδία που απορούσα καινεηω η ιδια...
Ακόμη και τώρα το ίδιο νιώθω αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι δεν το προκάλεσα εγώ..
Δεν του είπα τον λόγο ακριβώς γιατί πριν κάνω ψυχοθεραπεία για το ατύχημα μου, το είχα θάψει στην κυριολεξία μέσα μου, με το ενδεχόμενο που προείπα ότι ίσως φταίω και εγώ κάπου, ίσως του έδωσα περισσότερο θάρρος και πολλά ίσως που δεν ήθελα καν να τα συζητάω..
Φυσικά ούτε λόγος στον άντρα μου γιατί παρ' όλο ότι μέσα μου έλεγα μα δεν δίνω δικαίωμα, μετά έλεγα ρε συ μπας και δεν το καταλαβαίνω και φυσικά εκείνος θα μου έλεγε φεύγεις τώρα ,μπορεί να αντιδρούσε και διαφορετικά δεν ξέρω, αλλά εγώ ήθελα να μάθω γιατι ήταν πολύ καλή ευκαιρία ο συγκεκριμένος με τις εταιρείες που είχε...
Ήμουν και εγώ έτσι σαν εσένα..
Με έπαιρνε τηλέφωνο για εκκρεμότητες του γραφείο για δήθεν διευκρινήσεις και πολλά άλλα που αν τα γράψω όλα σελίδες δεν μου φτάνουν..
Κάθε φορά μια μικρή κρίση πανικού τότε...
Αφού η παραίτηση μου δόθηκε μέσο του άντρα μου ..
Εκείνος την πήγε ,εγώ πλεον δεν μπορούσα ούτε στο γραφείο να πάω και του υελειωρικο το είπα από το τηλέφωνο μετά από ένα ακόμα περιστατικό..
Νομίζω αν δεν το ανακαλυπτε αυτό ο ψυχολόγος μου στην μετέπειτα θεραπεία ακόμα θαμμένο θα ήταν μέσα μου και ακόμα θα πίστευα πως εγω φταίω για όλα...
Άλλωστε υποσεινηδητα μου είπε το κουβαλούσα..
Στην δουλειά που είμαι πλέον δεν επιτρέπω όσο είμαστε εκεί την παραμικρή κίνηση από άντρα ούτε καν αστειάκι...
Είμαι απόλυτη και μάλιστα έχουμε διώξει και άτομο γιατί ήταν περισσότερο διαχυτικος μαζί μου ..
Εκεί προσπαθούσε να δει από που ήμουν τόσο απόλυτη και δυναμική όπως μου έλεγε πλέον στο χώρο της δουλειάς αλλά συνάμα ευαισθητη και ενοχικη σε θέματα προσωπικά και κυρίως υγείας...
Αυτό ήταν και μάλιστα και το σημείο που του έβγαλα το καπέλο..
Γιατί εγώ πήγα με ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα να δουλέψω, αλλά εκείνος μέσα από τις κουβέντες μας δεν άφηνε να περάσει το παραμικρό χωρίς να ψάχνει να βρει τις αιτίες πως έβγαζα τόσο διαφορετικές αντιδράσεις, ανάλογα με την περίσταση..
Για όλα λοιπόν έχουμε ένα βίωμα που υποσυνείδητα μπορεί να μας.μεταμορφωνει και να αντιδρούμε ανάλογα με.το ποιον έχουμε απέναντι μας !
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Ιουνίου 2022
Δηλαδή πιθανον να μην το έχω αποδεχτεί ακόμα καλά καλά. Πάντως μετα τις συζητήσεις εδώ σίγουρα αποδέχομαι ότι είναι ένα αγκαθακι, μην πω αγκάθι κ του δώσω μεγάλη αξία (μαργαρίτα... Εσυ μου το πες έχεις δίκιο) το οποιο με λίγη καλή θέληση πιστευω θα μετριαστεί αν δε φυγει εντελώς.
Είναι αυτό που λέω εκει που ήσουν ήμουνα και εδώ που είμαι θα έρθεις..
Άλλωστε ακόμα και οι ψυχοθεραπευτες το λένε ότι καλύτερη ψυχοθεραπεία γίνεται με ανθρώπους που έχουν μπει στα παπούτσια σου ,σε έχουν νιώσει, μιλάτε την ίδια γλώσσα και μπόρεσαν και ξεπέρασαν κάποια πράγματα!
Άλλωστε ειβαι και η σημασία των ομαδικών πλέον που για εμένα αν δεν θες να πας μόνος σου διάλεξε μια ομάδα να ενταχθείς, δεν έχει καλύτερο δώρο να κάνεις στον ευατο σου !!
Βέβαια με κανα δυο βοτκες όλα περνανε
Αχ αυτές οι βότκες όταν πίνονται και με αυτές τις ομάδες ή με αυτούς του φίλους να δεις τι ψυχοθεραπεία κάνεις..
Φεύγεις με κοιλιακούς από τα γέλια όμως γιατί μετά από ένα σημείο και μετά διακωμωδής ακόμα και τα ίδια τα βιώματα σου που πριν έκλαιγες με αυτά
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι τα περισσότερα άτομα καταλήγουν στα γραφεία των ψυχολόγων με τις εξής προτάσεις..
"Ήρθα γιατί δεν έχω που αλλού να μιλήσω "
" Ήρθα γιατί δεν έχω κάποιον να με ΑΚΟΥΕΙ και παράλληλα να με καταλαβαίνει ΧΩΡΙΣ να με κρινει ακόμα καο αν με μαλώνει κάποιες φορές "
Αυτές οι δύο προτάσεις τα λένε όλα!!
Οπότε όπου υπάρχει έδαφος να μιλάμε και να συζητάμε όλοι εμείς και αν ακόμα κάποιοι πεσετε σε ανθρώπους που θα τολμήσουν να σας χλευασουν για όλο αυτό, απλά να τους απαξιωνεται γιατί δεν έχουν ιδέα ..