Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Προτείνετε ντυσίματα, συνδυασμού, χρώματα για κάζουαλ, σπορ ή κυριλε ντύσιμο και γενικά γράψτε τι δεν θέλεται να βλέπεται με τίποτα η ακόμα και τι σας προκαλεί απέχθια ή γέλια στο αντρικό ντύσιμο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Το μονο που μπορω να σκεφτω οτι δε μ'αρεσει καθοοολου ειναι οι ΑΣΠΡΕΣ α8λητικες καλτσες που ξεπροβαλλουν απ'το παπουτσι. Ε χρυσες αλυσιδες, φανελα μεσα απο ανοιχτοχρωμο πουκαμισο και τετοια εννοουνται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli
Διάσημο μέλος

αλλα επειδη το καλοκαιρινο μαλλον δεν σας ενδιαφερει... για χειμωνιατικο...
πουλοβεράκι με τζην, κλασικο και πολυ ομορφο ντυσιμο...
μου αρεσει επισης μεσα απο το πουλοβερ να φαινεται πουκαμισο, αλλα να ταιριαζουν τα χρωματα τους...
και τα ζιβάγκο μου αρέσουν...
με χαλαει το πολυ στιλιζαρισμενο μαλλι, τιγκα στο τζελ και τη λακ...
underwater
Περιβόητο μέλος

Βέβαια το καλό ντύσιμο έχει σχέση με την ηλικία και το στυλάκι του καθενός. Μερικά ντυσίματα που μου αρέσουν είναι πουλόβερ με κασκόλ όπως είπε η Κατερίνα(πολύ κουλτουρέ

Αυτά που σιχαίνομαι είναι γραβάτα, πολύ χτυπητά χρώματα, μπλούζες συγκροτημάτων σε άτομα άνω των 20 και το look του πολύ προσεγμένου, όλα τέλεια, ατσαλάκωτος, τέλεια φτιαγμένο μαλλί και γενικώς μια αίσθηση "είμαι και πολύ ψώνιο με την εμφάνισή μου".
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αυτά που σιχαίνομαι είναι γραβάτα, .
Τις γραβάτες παρότι φοράω κουστούμι τις έχω καταργήσει.
Κάποια εποχή ήταν ωραίες αλλα τώρα βγένεις πολύ στημένος και με εκνευρίζεις αυτο το look.
Άσε που αν έχει ωραίο γιακά το πουκάμισο είναι πολύ καλύτερο απο το να βάζεις γραβάτα
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αυτά που σιχαίνομαι είναι μπλούζες συγκροτημάτων σε άτομα άνω των 20
Γιατι διαφοροποιεις με βαση την ηλικια; Δλδ αμα βαλω εγω μια μπλουζα συγκροτιματος ειναι μια χαρα ενω αν βαλει ο Γιαννης ειναι σιχαμα;
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Επίσης με τρελλαίνουν τα μακρυά παλτό μια και τα μπουφάν βαρέθηκα να τα βλέπω.
Τα ακραία (άσπρη κάλτσα, πουκάμισο ανοιχτό με την τρίχα κάγκελο και χρυσή αλυσίδα κ.λ.π.) δεν τα αναφέρω καν!
underwater
Περιβόητο μέλος

Γιατι διαφοροποιεις με βαση την ηλικια; Δλδ αμα βαλω εγω μια μπλουζα συγκροτιματος ειναι μια χαρα ενω αν βαλει ο Γιαννης ειναι σιχαμα;
Ακριβώς!

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Δλδ ενας 25αρης που συνεχιζει να ειναι λατρης της μουσικης και θελει για α,β,γ λογο να φορεσει την μπλουζα καπιου συγκροτιματος φενετε ανωριμος;Ακριβώς!Σε έναν έφηβο είναι χαριτωμένο, σε έναν ενήλικο μου βγάζει κάτι ανώριμο. Και σε άλλες κοπέλες που το έχω συζητήσει.
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Δλδ ενας 25αρης που συνεχιζει να ειναι λατρης της μουσικης και θελει για α,β,γ λογο να φορεσει την μπλουζα καπιου συγκροτιματος φενετε ανωριμος;
Ίσως όχι ανώριμος, σίγουρα όμως κακόγουστος!
underwater
Περιβόητο μέλος

Δλδ ενας 25αρης που συνεχιζει να ειναι λατρης της μουσικης και θελει για α,β,γ λογο να φορεσει την μπλουζα καπιου συγκροτιματος φενετε ανωριμος;
Ναι βρε συ Κρόνε, για εμένα πάντα. Το ντύσιμο πρέπει να συμβαδίζει με την ηλικία. Αντίστοιχα κι εγώ που είμαι 25 αν σκάσω μύτη με φούτερ και τσάντα Polo πάνω στην οποία θα έχω γράψει με ανεξίτηλο ονόματα συγκροτημάτων και στίχους δεν θα είμαι για ντομάτες;

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Ναι βρε συ Κρόνε, για εμένα πάντα. Το ντύσιμο πρέπει να συμβαδίζει με την ηλικία. Αντίστοιχα κι εγώ που είμαι 25 αν σκάσω μύτη με φούτερ και τσάντα Polo πάνω στην οποία θα έχω γράψει με ανεξίτηλο ονόματα συγκροτημάτων και στίχους δεν θα είμαι για ντομάτες;![]()
Για ντομάτες δεν θα είσαι αλλα για φωτογραφίες ίσως!

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Αντίστοιχα κι εγώ που είμαι 25 αν σκάσω μύτη με φούτερ και τσάντα Polo πάνω στην οποία θα έχω γράψει με ανεξίτηλο ονόματα συγκροτημάτων και στίχους δεν θα είμαι για ντομάτες;![]()

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ναι βρε συ Κρόνε, για εμένα πάντα. Το ντύσιμο πρέπει να συμβαδίζει με την ηλικία. Αντίστοιχα κι εγώ που είμαι 25 αν σκάσω μύτη με φούτερ και τσάντα Polo πάνω στην οποία θα έχω γράψει με ανεξίτηλο ονόματα συγκροτημάτων και στίχους δεν θα είμαι για ντομάτες;![]()
Καλα για ντοματες ειναι και αυτοι που το κανουν στην ηλικια μου....
Θα το εχω υποψην παντος, απο τον Σεπτεμβριο του 2011 κομενες η μπλουζες με συγκροτιματα. Μην φενομαι ανωριμος χωρις λογο... Κακογουστος φενομαι ουτος η αλλος οποτε δεν το παλευω

Subject to change
e-steki.gr Founder

Το κακό με τους άντρες είναι τα παπούτσια τους! Δεν έχω δει μέχρι στιγμής αντρικό παπούτσι που να μου αρέσει!
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Μεχρι δηλαδη να παω στην μονιμη δουλεια μου οπου ενδεζχομενος να χρειαζεται να ντυνομαι με εναν στανταρ τροπο, δεν θα μπορουσα με τιποτα π.χ. να φοραω καθε μερα πουκαμισο, ή σακακι κτλ κτλ.Ξενερωνω απιστευταααααα!!!!
Βαριεμαι!!!!!!!!!
Γι' αυτο και στην ντουλαπα μου υπαρχει οτι μπορεις να φανταστεις.Ειμαι ικανος δηλαδη την μια μερα να με δεις με πουκαμισο και σακακι γιατι ετσι μου την βαρεσε και την επομενη ακριβως με σκισμενο τζην,μπλουζα με οτι θες επανω της,και αλλα διαφορα...
Μαλιστα μου εχει τυχει προσφατα με κοπελα με την οποια γνωριστηκα σε ενα μαγαζι, την επομενη μερα που ειχαμε ραντεβου να μην με γνωρισει μεχρι να παω πολυ κοντα της.

Γενικα θελω να αλλαζω, θελαω να συνδιαζω ρουχα και πραγματα και να μην ειμαι συνεχεια σε ενα "λουκι".
σε αλλους δεν με ενιοχλει κατι τετοιο, για εμενα προς το παρων τουλαχιστον δεν το θελω.

Υπαρχουν ομως και πραγματα που τα μισω...ζιβαγκο (δεν μου πανε νομιζω),σανδαλια-παντο(υ)φλες-σαγιοναρες (παντα κλειστα παπουτσια!-εκτος απο το σπιτι),υπερβολικα φαρδια ρουχα (hip-hop στυλ) και διαφορα αλλα.
Δεν μου πανε δεν μου αρεσουν οποτε τα αποριπτω.

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Απίστευτο ξενέρωμα οτιδήποτε σε χρυσό κόσμημα ή άσπρη κάλτσα.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.