Εγω παλι δεν μπορω ενα συκγεκριμενο ειδος ντυσιματος σε εμενα...
Μεχρι δηλαδη να παω στην μονιμη δουλεια μου οπου ενδεζχομενος να χρειαζεται να ντυνομαι με εναν στανταρ τροπο, δεν θα μπορουσα με τιποτα π.χ. να φοραω καθε μερα πουκαμισο, ή σακακι κτλ κτλ.Ξενερωνω απιστευταααααα!!!!
Βαριεμαι!!!!!!!!!
Γι' αυτο και στην ντουλαπα μου υπαρχει οτι μπορεις να φανταστεις.Ειμαι ικανος δηλαδη την μια μερα να με δεις με πουκαμισο και σακακι γιατι ετσι μου την βαρεσε και την επομενη ακριβως με σκισμενο τζην,μπλουζα με οτι θες επανω της,και αλλα διαφορα...
Μαλιστα μου εχει τυχει προσφατα με κοπελα με την οποια γνωριστηκα σε ενα μαγαζι, την επομενη μερα που ειχαμε ραντεβου να μην με γνωρισει μεχρι να παω πολυ κοντα της.
Γενικα θελω να αλλαζω, θελαω να συνδιαζω ρουχα και πραγματα και να μην ειμαι συνεχεια σε ενα "λουκι".
σε αλλους δεν με ενιοχλει κατι τετοιο, για εμενα προς το παρων τουλαχιστον δεν το θελω.
Υπαρχουν ομως και πραγματα που τα μισω...ζιβαγκο (δεν μου πανε νομιζω),σανδαλια-παντο(υ)φλες-σαγιοναρες (παντα κλειστα παπουτσια!-εκτος απο το σπιτι),υπερβολικα φαρδια ρουχα (hip-hop στυλ) και διαφορα αλλα.
Δεν μου πανε δεν μου αρεσουν οποτε τα αποριπτω.