Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

και δε τα λες και μπουφάν αυτά είναι πολύ κοντά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xx-Giota-xX
Εκκολαπτόμενο μέλος

shadowvault
Νεοφερμένο μέλος

Nick890
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nick890
Επιφανές μέλος

Δεν μου αρέσουν εμένα.
Γιατί δεν σου αρέσει ?
Johnny15
Επιφανές μέλος

Γιατί δεν σου αρέσει ?
Απλά δεν μου αρέσει η εικόνα να σου πω την αλήθεια. Μου φαίνεται σαν προσωρινή κλαρινομόδα. Οι περισσότεροι το κάνουν επειδή το κάνουν πολλοί άλλοι, όχι επειδή τους αρέσει. Ένα παντελόνι στο σωστό μήκος το βρίσκω πολύ πιο ωραίο.
Nick890
Επιφανές μέλος

Απλά δεν μου αρέσει η εικόνα να σου πω την αλήθεια. Μου φαίνεται σαν προσωρινή κλαρινομόδα. Οι περισσότεροι το κάνουν επειδή το κάνουν πολλοί άλλοι, όχι επειδή τους αρέσει. Ένα παντελόνι στο σωστό μήκος το βρίσκω πολύ πιο ωραίο.
Θα το θεωρούσε ποτέ ως gay style όπως το θεωρούν πολλοι ?
Johnny15
Επιφανές μέλος

Guest 186240
Επισκέπτης

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Θα το θεωρούσε ποτέ ως gay style όπως το θεωρούν πολλοι ?
Tι πάει να πει gay style? Δηλαδή κάθε σεξουαλικότητα έχει το δικό της dress code?
Dude φόρα ό,τι θες κι όπως το θες.
Nick890
Επιφανές μέλος

Tι πάει να πει gay style? Δηλαδή κάθε σεξουαλικότητα έχει το δικό της dress code?
Dude φόρα ό,τι θες κι όπως το θες.
Είναι για άσκηση στατιστικής ...μην το περνεις ως προσβολή
Νο1 rule: Ποτέ κοντομανικο πουκάμισο.
Για ποιο λόγω ,τι έχει ?
Κοντομάνικο ή κοντομάνικο πουκάμισο για το καλοκαίρι;
Τι θα έλεγες αντί για αυτά να επέλεγες polo t-shirt?
Johnny15
Επιφανές μέλος

Τι θα έλεγες αντί για αυτά να επέλεγες polo t-shirt?
Polo καλό αλλά απλό. Πουκάμισο δείχνει ωριμότητα.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Κοντομάνικο ή κοντομάνικο πουκάμισο για το καλοκαίρι;

Πάντα μακρυμάνικο, αν είναι καλοκαίρι επιλέγεις πιο δροσερό ύφασμα (και δεν εννοώ το λινό) και γυρίζεις τα μανικάνια ως τον αγκώνα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.