Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

φρι
Διάσημο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Vivian.
Δραστήριο μέλος

Συνημμένα
Klaus
Διάσημο μέλος

Απλά υπέροχα...![]()
αν τα φορέσω όλα αυτά έχω σίγουρη θέση στο cast του vampire diaries!
Mikachu
Νεοφερμένο μέλος
mindcircus
Περιβόητο μέλος

timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

γεια σας, στα 17 μου πλεον αποφασισα να φορεσω κοστουμι, για καποιο νυχτερινο κεντρο.
θελω την αποψη σας(και απο κοριτσια) αν θα μπορουσα να το φορεσω σε αυτη την ηλικια ή θα με παρουν με τα γελια ;
Αν κανεις κατι τετοιο θα ειναι υπερβολικο τοσο για το μερος που θα πας οσο και για την ηλικια σου. Ενα καλο πουκαμισακι σε συνδυασμο με παντελονι-τζιν ειναι οτι πρεπει.
Klaus
Διάσημο μέλος

morphine
Εκκολαπτόμενο μέλος

καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος

Εχω ενα,αλλα το βαζω και χωρανε αλλοι δυο μεσα.
Ειναι τεραστιο αλλα ειναι ωραιο.
Ψαχνω να βρω να αγορασω ενα στα μετρα μου αλλα δεν βρισκω

taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος

Ενα πραγμα δεν αντεχω στο αντρικο ντυσιμο και αυτο ειναι τα κοντομανικα πουκαμισα.![]()
κι εγω το ιδιο
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Ρε παιδες εμενα μου αρεσουν πολυ τα πετσινα.
Εχω ενα,αλλα το βαζω και χωρανε αλλοι δυο μεσα.
Ειναι τεραστιο αλλα ειναι ωραιο.
Ψαχνω να βρω να αγορασω ενα στα μετρα μου αλλα δεν βρισκω
![]()
Τί θυμήθηκα τώρα...
Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για πιο ''επίσημη''βάση πουλοβερ από μέσα πουκάμισο παντελονάκι και από παπούτσι κάποιο σταράκι ή κάποιο μποτάκι
Για κάτι πολύ επίσημο γάμος πρωτοχρονιά..Στενό μαύρο παντελόνι μαύρο πουκάμισο σε ίσια γραμμή μποτάκι και ίσως κάποιο westcoat απο πάνω (ΜΑΥΡΟ FOREVER)
Αυτά για χειμώνα
Καλοκαίρι : Για κάποιο λόγο τα καλοκαιρινά τα ανέχομαι δεν μου αρέσουν καθόλου και μου βγάζουν την πίστη.Συνήθως τότε φοράω χρωματιστά
Kαθημερινό κάποια βερμούδα με ένα μπλουζάκι απλό όχι τσίρκο και κάποιο σταράκι συνήθως απαλό ρόζ μπλέ πράσινο κόκκινο και λευκό...Κίτρινο με τίποτα.
''Επίσημο'' για βραδινή έξοδο ..ένα πιο ωραίο μπλουζάκι την βερμούδα και το σταράκι (για βόλτα στην παραλία χαλαρά) σε μπαράκι θα βάλω κάποιο τζιν και παπούτσι ότι κάτσει καλά στο μάτι
Πολύ επίσημο γάμος και τέτοια τοταλ white κάτι σαν ανάσταση..Λευκό.απαλό ρόζ ή σιέλ πουκάμισο λευκό ή μπεζ παντελόνι και μποτάκι λευκό
Κόλλημα μεγάλο τα σταράκια
Το χειμώνα στο σπίτι μου είμαι τελείως χίππης.Όποιος έχει επιστεπτεί το χίππικο στο μοναστηράκι θα καταλάβει
Προς αγορια: Ποιες μαρκες ρουχων σας αρεσει να φορατε; Γιατι;
Προς κοριτσια: Ποιες μαρκες ρουχων θα προτεινατε σε ενα αγορι και θα σας αρεσε;
Αναφορα παρακαλω σε συγκεκριμενα ρουχα(τζιν, πουκαμισα κτλ)...
Μετά από έναν χρόνο πλέον αναφέρω: Η&Μ,Pull and Bear,Peacock,Max and Lucy,και το Deka στο πεζόδρομο του Περιστερίου.Intimissimi,Sloggi,Calvin Klein...Γενικά πάντως ότι μου καθίσει καλά στο μάτι..Απλά αυτά τα μαγαζιά είναι εύκολα προσβάσιμα
xoStaciexo14
Νεοφερμένο μέλος

Guest 892943
Επισκέπτης

Άμα δεν είναι wesc δε λέει;εμενα σε ολες τις ηλικιες μου αρεσουν παρα πολυ τα φουτερ (wesc) , απο κατω φαρδια φορμα και παπουτσι adidas !![]()
Alma Libre
Επιφανές μέλος

εμενα σε ολες τις ηλικιες μου αρεσουν παρα πολυ τα φουτερ (wesc) , απο κατω φαρδια φορμα και παπουτσι adidas !![]()
Μόνο εγώ θεωρώ τα wesc mainstream?

Δηλαδή, έχω ένα σωρό κοντομάνικα (χρόνια τώρα βέβαια) και επειδή τα φοράει όλος ο κόσμος έχω φτάσει στο σημείο να τα σιχαθώ.
Anyway εμένα στο αντίθετο φύλο μ'αρέσουν τα πουκάμισα.

shadowvault
Νεοφερμένο μέλος

Σας κάνει τίποτα κλικ απο αυτά? https://www.allsaints.com/men/leathers/style,biker/colour,any/size,any/ (μου ψιλοάρεσε το griffin)
Βασικά έψαχνα κάτι τέτοιο https://www.balmain.com/en/shop/d-veste-biker-en-cuir-noir-balmain/ αλλά στο 1/10 της τιμης

Αν γνωρίζεται καμιά μάρκα ρίξτε την εδώ
Ευχαριστώ
Από ρούχα μου αρέσουν τα μονόχρωμα t-shirts ή με κάποια μικρή στάμπα (όχι πολύχρωμη),πουκάμισα (έχω τρέλα),μάλλινα,jeans (blue,red,black,grey/washed) τα οποία ή είναι κανονικά ή λίγο πιο slim και δερμάτινα μπουφάν.Θα ήθελα ίσως κάποια στιγμή να πάρω κάτι πιο επίσημο. Επίσης δε θα με χάλαγε ένα ωραίο trenchcoat.
Από παπούτσια : δερμάτινα μποτάκια,starάκια και γενικά sneakers
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.