Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 14:54 Ο Guest 986132: #21 18-01-20 14:54 Δεν μου αρέσει να κάνω φασαρία και παρατηρήσεις. Απλά θα έκανα νόημα στον σερβιτόρο ή την σερβιτόρα και θα έλεγα "ξέρετε, βρήκα μια τρίχα στον καφέ μου. είναι δυνατόν να μου φέρετε άλλον;". Για να συνέχιζα να τον πίνω, ούτε λόγος. Εδώ δεν μπορώ δική μου όταν βρίσκω, όταν πέφτει από κανένα μανίκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 19:14 Η Nelliel έγραψε: #22 18-01-20 19:14 Γιατι ομως να κανεις σκηνη για μια τριχα. Δεν ειναι δα και ποντικι μεσα στον καφε. Απλα φωναζεις σερβιτορο, του λες ευγενικα οτι εχει μια τριχα μεσα και ζητας αλλον καφε και τελειωσε η υποθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.351 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 19:39 Ο Scandal έγραψε: #23 18-01-20 19:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 20:04 Ο Guest 092312: #24 18-01-20 20:04 Aν έβρισκα μία τρίχα στον καφέ μου αρχικά θα παραξενευόμουν γιατί δεν πίνω καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 20:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #25 18-01-20 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Κουραφελκυθρα? Έχουν πάρα πολύ γέλιο! Εκεί που σιχαθηκα τη ζωή μου ήταν βρήκα τρίχα στον κουραμπιέ μου. Μέγιστη αηδία καί απογοήτευση. Ήταν και ωραίοι οι άτιμοι :/ Τώρα για τον καφέ, ε θα τον άλλαζα ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 00:16 Ο akikos έγραψε: #26 21-01-20 00:16 @fockos Αν έβρισκες κατσαρίδα στο ψωμάκι σου θα το έτρωγες; https://www.newsit.gr/ellada/entoli-patouli-gia-amesous-elegxous-meta-tin-katsarida-sto-psomaki/2958920/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 00:19 Η Agnwsth έγραψε: #27 21-01-20 00:19 Σαφώς δεν είναι το ίδιο η τρίχα στον καφέ με την κατσαρίδα στο ψωμάκι.. όμως ας μην ξεχνάμε ότι το γάλα κατσαρίδας είναι η νέα υπερτροφή και ότι οι τρίχες δεν έχουν καμία θρεπτική ουσία, απλά ενοχλούν τον λαιμό σου. Οπότε δεν θα έπινα τον καφέ και θα έτρωγα το ψωμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν μου αρέσει να κάνω φασαρία και παρατηρήσεις. Απλά θα έκανα νόημα στον σερβιτόρο ή την σερβιτόρα και θα έλεγα "ξέρετε, βρήκα μια τρίχα στον καφέ μου. είναι δυνατόν να μου φέρετε άλλον;". Για να συνέχιζα να τον πίνω, ούτε λόγος. Εδώ δεν μπορώ δική μου όταν βρίσκω, όταν πέφτει από κανένα μανίκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 19:14 Η Nelliel έγραψε: #22 18-01-20 19:14 Γιατι ομως να κανεις σκηνη για μια τριχα. Δεν ειναι δα και ποντικι μεσα στον καφε. Απλα φωναζεις σερβιτορο, του λες ευγενικα οτι εχει μια τριχα μεσα και ζητας αλλον καφε και τελειωσε η υποθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.351 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 19:39 Ο Scandal έγραψε: #23 18-01-20 19:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 20:04 Ο Guest 092312: #24 18-01-20 20:04 Aν έβρισκα μία τρίχα στον καφέ μου αρχικά θα παραξενευόμουν γιατί δεν πίνω καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 20:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #25 18-01-20 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Κουραφελκυθρα? Έχουν πάρα πολύ γέλιο! Εκεί που σιχαθηκα τη ζωή μου ήταν βρήκα τρίχα στον κουραμπιέ μου. Μέγιστη αηδία καί απογοήτευση. Ήταν και ωραίοι οι άτιμοι :/ Τώρα για τον καφέ, ε θα τον άλλαζα ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 00:16 Ο akikos έγραψε: #26 21-01-20 00:16 @fockos Αν έβρισκες κατσαρίδα στο ψωμάκι σου θα το έτρωγες; https://www.newsit.gr/ellada/entoli-patouli-gia-amesous-elegxous-meta-tin-katsarida-sto-psomaki/2958920/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 00:19 Η Agnwsth έγραψε: #27 21-01-20 00:19 Σαφώς δεν είναι το ίδιο η τρίχα στον καφέ με την κατσαρίδα στο ψωμάκι.. όμως ας μην ξεχνάμε ότι το γάλα κατσαρίδας είναι η νέα υπερτροφή και ότι οι τρίχες δεν έχουν καμία θρεπτική ουσία, απλά ενοχλούν τον λαιμό σου. Οπότε δεν θα έπινα τον καφέ και θα έτρωγα το ψωμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατι ομως να κανεις σκηνη για μια τριχα. Δεν ειναι δα και ποντικι μεσα στον καφε. Απλα φωναζεις σερβιτορο, του λες ευγενικα οτι εχει μια τριχα μεσα και ζητας αλλον καφε και τελειωσε η υποθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.351 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 19:39 Ο Scandal έγραψε: #23 18-01-20 19:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 20:04 Ο Guest 092312: #24 18-01-20 20:04 Aν έβρισκα μία τρίχα στον καφέ μου αρχικά θα παραξενευόμουν γιατί δεν πίνω καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 20:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #25 18-01-20 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Κουραφελκυθρα? Έχουν πάρα πολύ γέλιο! Εκεί που σιχαθηκα τη ζωή μου ήταν βρήκα τρίχα στον κουραμπιέ μου. Μέγιστη αηδία καί απογοήτευση. Ήταν και ωραίοι οι άτιμοι :/ Τώρα για τον καφέ, ε θα τον άλλαζα ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 00:16 Ο akikos έγραψε: #26 21-01-20 00:16 @fockos Αν έβρισκες κατσαρίδα στο ψωμάκι σου θα το έτρωγες; https://www.newsit.gr/ellada/entoli-patouli-gia-amesous-elegxous-meta-tin-katsarida-sto-psomaki/2958920/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 00:19 Η Agnwsth έγραψε: #27 21-01-20 00:19 Σαφώς δεν είναι το ίδιο η τρίχα στον καφέ με την κατσαρίδα στο ψωμάκι.. όμως ας μην ξεχνάμε ότι το γάλα κατσαρίδας είναι η νέα υπερτροφή και ότι οι τρίχες δεν έχουν καμία θρεπτική ουσία, απλά ενοχλούν τον λαιμό σου. Οπότε δεν θα έπινα τον καφέ και θα έτρωγα το ψωμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 20:04 Ο Guest 092312: #24 18-01-20 20:04 Aν έβρισκα μία τρίχα στον καφέ μου αρχικά θα παραξενευόμουν γιατί δεν πίνω καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 20:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #25 18-01-20 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Κουραφελκυθρα? Έχουν πάρα πολύ γέλιο! Εκεί που σιχαθηκα τη ζωή μου ήταν βρήκα τρίχα στον κουραμπιέ μου. Μέγιστη αηδία καί απογοήτευση. Ήταν και ωραίοι οι άτιμοι :/ Τώρα για τον καφέ, ε θα τον άλλαζα ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 00:16 Ο akikos έγραψε: #26 21-01-20 00:16 @fockos Αν έβρισκες κατσαρίδα στο ψωμάκι σου θα το έτρωγες; https://www.newsit.gr/ellada/entoli-patouli-gia-amesous-elegxous-meta-tin-katsarida-sto-psomaki/2958920/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 00:19 Η Agnwsth έγραψε: #27 21-01-20 00:19 Σαφώς δεν είναι το ίδιο η τρίχα στον καφέ με την κατσαρίδα στο ψωμάκι.. όμως ας μην ξεχνάμε ότι το γάλα κατσαρίδας είναι η νέα υπερτροφή και ότι οι τρίχες δεν έχουν καμία θρεπτική ουσία, απλά ενοχλούν τον λαιμό σου. Οπότε δεν θα έπινα τον καφέ και θα έτρωγα το ψωμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aν έβρισκα μία τρίχα στον καφέ μου αρχικά θα παραξενευόμουν γιατί δεν πίνω καφέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 20:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #25 18-01-20 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Κουραφελκυθρα? Έχουν πάρα πολύ γέλιο! Εκεί που σιχαθηκα τη ζωή μου ήταν βρήκα τρίχα στον κουραμπιέ μου. Μέγιστη αηδία καί απογοήτευση. Ήταν και ωραίοι οι άτιμοι :/ Τώρα για τον καφέ, ε θα τον άλλαζα ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 00:16 Ο akikos έγραψε: #26 21-01-20 00:16 @fockos Αν έβρισκες κατσαρίδα στο ψωμάκι σου θα το έτρωγες; https://www.newsit.gr/ellada/entoli-patouli-gia-amesous-elegxous-meta-tin-katsarida-sto-psomaki/2958920/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 00:19 Η Agnwsth έγραψε: #27 21-01-20 00:19 Σαφώς δεν είναι το ίδιο η τρίχα στον καφέ με την κατσαρίδα στο ψωμάκι.. όμως ας μην ξεχνάμε ότι το γάλα κατσαρίδας είναι η νέα υπερτροφή και ότι οι τρίχες δεν έχουν καμία θρεπτική ουσία, απλά ενοχλούν τον λαιμό σου. Οπότε δεν θα έπινα τον καφέ και θα έτρωγα το ψωμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Κουραφελκυθρα? Έχουν πάρα πολύ γέλιο! Εκεί που σιχαθηκα τη ζωή μου ήταν βρήκα τρίχα στον κουραμπιέ μου. Μέγιστη αηδία καί απογοήτευση. Ήταν και ωραίοι οι άτιμοι :/ Τώρα για τον καφέ, ε θα τον άλλαζα ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 00:16 Ο akikos έγραψε: #26 21-01-20 00:16 @fockos Αν έβρισκες κατσαρίδα στο ψωμάκι σου θα το έτρωγες; https://www.newsit.gr/ellada/entoli-patouli-gia-amesous-elegxous-meta-tin-katsarida-sto-psomaki/2958920/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 00:19 Η Agnwsth έγραψε: #27 21-01-20 00:19 Σαφώς δεν είναι το ίδιο η τρίχα στον καφέ με την κατσαρίδα στο ψωμάκι.. όμως ας μην ξεχνάμε ότι το γάλα κατσαρίδας είναι η νέα υπερτροφή και ότι οι τρίχες δεν έχουν καμία θρεπτική ουσία, απλά ενοχλούν τον λαιμό σου. Οπότε δεν θα έπινα τον καφέ και θα έτρωγα το ψωμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
@fockos Αν έβρισκες κατσαρίδα στο ψωμάκι σου θα το έτρωγες; https://www.newsit.gr/ellada/entoli-patouli-gia-amesous-elegxous-meta-tin-katsarida-sto-psomaki/2958920/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2020 στις 00:19 Η Agnwsth έγραψε: #27 21-01-20 00:19 Σαφώς δεν είναι το ίδιο η τρίχα στον καφέ με την κατσαρίδα στο ψωμάκι.. όμως ας μην ξεχνάμε ότι το γάλα κατσαρίδας είναι η νέα υπερτροφή και ότι οι τρίχες δεν έχουν καμία θρεπτική ουσία, απλά ενοχλούν τον λαιμό σου. Οπότε δεν θα έπινα τον καφέ και θα έτρωγα το ψωμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σαφώς δεν είναι το ίδιο η τρίχα στον καφέ με την κατσαρίδα στο ψωμάκι.. όμως ας μην ξεχνάμε ότι το γάλα κατσαρίδας είναι η νέα υπερτροφή και ότι οι τρίχες δεν έχουν καμία θρεπτική ουσία, απλά ενοχλούν τον λαιμό σου. Οπότε δεν θα έπινα τον καφέ και θα έτρωγα το ψωμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.