marigo173
Νεοφερμένο μέλος

Δεν γίνεται από τη μια να διαφυλάσσουμε με τέτοιο πάθος την απουσία κεφαλαίων από το σάιτ για λόγους ευγένειας και ευπρέπειας και από την άλλη να προσβάλλουμε ανθρώπους που είχαν την καλή θέληση να ενημερωθούν ή να ζητήσουν βοήθεια μόνο και μόνο επειδή δεν συμμερίζονται τις απόψεις και τη στάση ζωή μας.Τέτοιου είδους επιθέσεις ούτε αποτελεσματικές είναι ούτε και τιμούν τα ζωάκια που αγαπάμε και τις αξίες στις οποίες πιστεύουμε.
Σαν μέλος της γατοκοινότητάς μας νιώθω πολύ μα πολύ προσβεβλημένη κάθε φορά που συναντώ τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ασφαλώς και ο καθένας έχει δικαίωμα να είναι λιγότερο ή περισσότερο φιλόζωος και δεν θα το κατακρίνει κανείς αυτό. Αλλά κανένας δεν έχει δικαίωμα να κακοποιεί ή να καταδικάζει σε θάνατο ζώα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, συγχώρησέ με, αλλά νομίζω ότι το τακτ περιττεύει...
marigo173
Νεοφερμένο μέλος

η αλήθεια είναι ότι ίσως κάποια από αυτά που γράψατε στο Νίκο ήταν αφορμή για να ανοίξω το θέμα αλλά δεν ήτανε ο μοναδικός λόγος. Και βέβαια όφειλε να επικοινωνήσει ,αν μη τι άλλο μαζί μας, πριν παρατήσει το γατάκι αλλά δεν ξέρουμε και τι τον οδήγησε σε αυτή τη λύση. Σε κάθε περίπτωση δεν εξετάζω "ποιος έχει δίκιο" Νιάου, γιατί σε αυτό το θέμα δεν χωράει συζήτηση, αλλά πώς λέμε αυτά που λέμε και πότε ο τρόπος που τα λέμε οδηγεί στο να χάνουμε το δίκιο μας. Αλλά επιμένω ότι δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη περίπτωση το θέμα.
Και γω την πρώτη φορά που μπηκα σε φόρουμ για γάτες , πριν ενάμιση χρόνο περίπου, (όχι στο δικό μας, σε κάποιο αμερικάνικο), ένιωσα κάπως έτσι, όταν μπήκα να ζητήσω βοήθεια για τη Λουκρητία που ήταν έγκυος και είχε αρρωστήσει και πέσαν όλοι πάνω μου να με φάνε που τόλμησα να αφήσω τη γάτα μου να μείνει έγκυος και δεν της έκανα στείρωση ακόμη και σε κείνο το στάδιο κτλ κτλ. Τώρα βέβαια, τόσο καιρό μετά, καταλαβαίνω τι εννοούσαν και γιατί μου είπαν όσα μου είπαν αλλά τότε το μόνο που κατάφεραν είναι να επιτείνουν την απελπισία μου.
sardela
Νεοφερμένο μέλος

Νιωθω ιδιαιτερα προσβεβλημενη και με εχει ενοχλησει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ο τροπος της Νιαου στα μηνυματα της απεναντι στον Νικο.
Πραγματικα εχασε το δικιο της με ολα οσα εγραψε και προκαλεσε θυμο και οργη.
Αντιθετα η Αλικη που τα εγραψε πολυ πιο κοσμια και ευγενικα, δεν με ενοχλησε καθολου και εν μερει με "αντιπροσωπευσε" για αυτα που ενοιωσα οταν διαβασα οτι ο νικος παρατησε το γατακι.
Νιαου!
Νεοφερμένο μέλος

Κατερίνα
Νεοφερμένο μέλος

Και με ποια ιδιότητα λες στο Νίκο να "ξεκουμπιστεί" από το σαιτ? Έλεος πια!!!!

Νιαου!
Νεοφερμένο μέλος

Και με ποια ιδιότητα λες στο Νίκο να "ξεκουμπιστεί" από το σαιτ? Έλεος πια!!!!![]()
![]()
![]()
Να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα. Δεν είπα ΠΟΤΕ στο νίκο να ξεκουμπιστεί από το σάιτ και δεν θα το έλεγα ΠΟΤΕ σε ΚΑΝΕΝΑΝ! Εκείνος μου είπε:'' Άσε εμένα και τις τύψεις μου να ορίσουμε την τιμωρία μου και να ασχοληθούμε με το θέμα'' και ''εσένα δε σου πέφτει λόγος'' κι εγώ του είπα: ''Όταν θα ξεκουμπιστείς από εδώ μέσα θα σταματήσω να ασχολούμαι με το θέμα''. Δεν μπορεί από τη στιγμή που βρίσκεται σε ένα φόρουμ και δηλώνει ένα φόνο που διέπραξε να λέει πως δεν μας πέφτει λόγος! Εγώ δεν δέχομαι τον φόνο αυτόν και το δηλώνω! Και του είπα ότι μόνο όταν θα φύγει από το σάιτ δεν θα μου πέφτει λόγος. ΄Λέτε ότι απομονώνω τα λόγια σας ενώ κάνετε ακριβώς το ίδιο...

Κατερίνα
Νεοφερμένο μέλος

Συγνώμη αλλά ξαναδιαβάζοντας τα γραφόμενά σου ''Όταν θα ξεκουμπιστείς από εδώ μέσα" πάλι την ίδια εντύπωση μου δημιουργούν.Να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα. Δεν είπα ΠΟΤΕ στο νίκο να ξεκουμπιστεί από το σάιτ και δεν θα το έλεγα ΠΟΤΕ σε ΚΑΝΕΝΑΝ! Εκείνος μου είπε:'' Άσε εμένα και τις τύψεις μου να ορίσουμε την τιμωρία μου και να ασχοληθούμε με το θέμα'' και ''εσένα δε σου πέφτει λόγος'' κι εγώ του είπα: ''Όταν θα ξεκουμπιστείς από εδώ μέσα θα σταματήσω να ασχολούμαι με το θέμα''. Δεν μπορεί από τη στιγμή που βρίσκεται σε ένα φόρουμ και δηλώνει ένα φόνο που διέπραξε να λέει πως δεν μας πέφτει λόγος! Εγώ δεν δέχομαι τον φόνο αυτόν και το δηλώνω! Και του είπα ότι μόνο όταν θα φύγει από το σάιτ δεν θα μου πέφτει λόγος. ΄Λέτε ότι απομονώνω τα λόγια σας ενώ κάνετε ακριβώς το ίδιο...Αντί να ασχολείστε με τον δολοφόνο...
Αυτό που λέμε: Αφήνουμε το γάμο και πάμε για πουρνάρια....
![]()
Δεν θα απαντήσω, γιατί αυτά που θέλω να πω είναι χειρότερα από αυτά που είπες εσύ στο Νίκο, αλλά ευτυχώς για μένα έχω την ωριμότητα να σκέφτομαι προτού μιλήσω.
Νιαου!
Νεοφερμένο μέλος

Συγνώμη αλλά ξαναδιαβάζοντας τα γραφόμενά σου ''Όταν θα ξεκουμπιστείς από εδώ μέσα" πάλι την ίδια εντύπωση μου δημιουργούν.
Δεν θα απαντήσω, γιατί αυτά που θέλω να πω είναι χειρότερα από αυτά που είπες εσύ στο Νίκο, αλλά ευτυχώς για μένα έχω την ωριμότητα να σκέφτομαι προτού μιλήσω.
Τί να πω; Εγώ εξήγησα. Όπως το βλέπει κανείς

ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ δεν μιλάς σε δολοφόνο! Εγώ όμως μιλούσα όταν μιλούσα στο νίκο, και δεν είσαι σε θέση ΕΣΥ να κρίνεις την ωριμότητά μου. Θα παρακαλέσω λίγο σεβασμό γιατί εγώ, το μόνο που ήθελα ήταν να απαντήσω στο μήνυμα ενός δολοφόνου και τώρα κατηγορείτε εμένα, λες και έκανα εγώ το φόνο...

sardela
Νεοφερμένο μέλος

Η ωριμοτητα μας κρινεται ΚΑΙ απο αυτα που γραφουμε, λεμε κτλ. Νομμιζω η Κατερινα(και εγω)απο το λιγο που σε ξερουμε πραγματικα και απο το πολυ που σε ξερουμε μεσω ιντερνετ, μπορουμε να καταλαβουμε την ωριμοτητα σου.
Οπως και εσυ(και ολοι οι υπολοιποι)την δικια μας.

ladycat
Δραστήριο μέλος

Ismini
Νεοφερμένο μέλος

catgirlmiou
Νεοφερμένο μέλος

Thanasis46
Νεοφερμένο μέλος

Μήπως στο πρόσωπο του Νίκου βλέπουμε τον εαυτό μας και γι αυτό το πήραμε κατάκαρδα;
Δεν πειράζει παιδιά ας μας κατηγορούν καμιά φορά οι μικρότεροι μας με τη σκληρή τους γλώσσα γιατί συνηθίσαμε επικίνδυνα σε κάποια πράγματα.
Οι καλύτεροι κριτές και σκληρότεροι δικαστές είναι τα παιδιά και θέλει κότσια για να τα ακούσει κανείς. Τα παιδιά είναι η αλήθεια αναλλοίωτη ενώ εμείς νοθευτήκαμε πλέον πρέπει να το παραδεχτείτε αυτό.
felix
Νεοφερμένο μέλος

Μεγάλη κουβέντα αυτή απο κάποιον απόλυτα πεισμένο για την μη αναγκαιότητα ύπαρξης του είδους μας. Αναγνωρίζεις αναλλοίωτη αλήθεια στους απογόνους; Ή ισχύει απλά το "όμοιος ομοίω αεί πελάζει"; Άσ' το Θανάση κάηκε....

Thanasis46
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.