felix
Νεοφερμένο μέλος

Αυτά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
felix
Νεοφερμένο μέλος

Τέτοιους ανθρώπους δεν τους θέλω μπροστά μου και , οχι, δεν τους διώχνω, δεν τους βρίζω γιατί είναι 100% σίγουρο οτι θα την πληρώσουν τα ζώα. Απλά "στρίβω", πως το λένε, "την κάνω'', αλλάζω δρόμο.

sardela
Νεοφερμένο μέλος

Ειναι δυνατον ενα παιδι 14 χρονων να λεει την αληθεια?
Ενα παιδι 12?10?7?
Ακομα και εγω που εχω κλεισει τα 18 δεν πιστευω οτι πολλοι ενηλικες με περνουν στα σοβαρα! Και οχι μονο εμενα...
Εγω δεν βρισκω καμια δικαιολογια για την Νιαου.
Και θα ξαναπω οτι και η Αλικη εξεφρασε την διαφωνια της, αλλα με εντελως διαφορετικο τροπο.
Και αυτο δειχνει την ωριμοτητα της ηλικιας.
Thanasis46
Νεοφερμένο μέλος

mimikaki
Νεοφερμένο μέλος

Thanasis46
Νεοφερμένο μέλος

mimikaki
Νεοφερμένο μέλος

Thanasis46
Νεοφερμένο μέλος

sardela
Νεοφερμένο μέλος

Όταν εντοπίζουν τη σκαρτοσύνη λένε αλήθεια. Όταν γίνονται ενήλικες και αναπτύσσεται το υποκριτικό μέρος του εγκεφάλου τότε χαλάνε κι αυτά. Μας μιμούνται και προσαρμόζονται.
Θα σε ρωτησω κατι που με ειχες ρωτησει και εσυ!
Απο που προκυπτουν αυτα?
Με βρισκουν καθετα αντιθετη. Δεν πιστευω οτι ο κοσμος πηγε μπροστα(μην μου πεις οτι ειμαστε στην εποχη των σπηλαιων)μονο απο τα παιδια?
Ακομα και βιολογικα να το παρεις, ειναι αδυνατον.
Και ναι, η συζητηση(για μενα)δεν ειναι πλεον για το γατακι του Νικου.
Ειναι για τους τροπους μερικων απο εδω μεσα και για αυτα που λενε.
felix
Νεοφερμένο μέλος

Πάντως για να σας πώ κάτι για μένα.....εδώ σε αυτό το site γράφουμε όλοι ευγενικά.Εάν διαβάζατε τα αμέτρητα mail που έχω στείλει στους κινέζους για τις γούνες (φαντάζομαι έχετε δεί τα φρικτά βιντεο της ΠΕΤΑ) θα βλέπατε έναν τελείως διαφορετικό άνθρωπο και με πολύ "πλούσιο'' λεξιλόγιο.
Όλα εχουν να κάνουν με την συσσωρευμένη θλίψη, οργή και αδικία.
Νομίζω οτι η Νιαου "εξεράγη" γιατί της "πετάξανε" ένα γεγονός που δεν σήκωνε αντιρίσεις. Έπρεπε να το καταπιεί....για αυτό την συμμερίζομαι.

Thanasis46
Νεοφερμένο μέλος

Ο πιτσιρικάς που κατεβαίνει στα 15 του στο γήπεδο και τα κάνει μαντάρα δεν εκφράζει την αλήθεια της ηλικίας του, αλλά τα αδιέξοδα του. Έτσι δεν θα επιβραβεύσω αυτή τη συμπεριφορά, ακριβώς όπως δεν θα αγνοήσω και την αιτία.

Thanasis46
Νεοφερμένο μέλος

Ναι και θα μπορούσε κανείς να πει ότι κακός γράφεις έτσι (από πρακτικής καθαρά πλευράς). Παραδείγματος χάριν η διεθνής αμνηστία συμβουλεύει να αποφεύγεται το βρίσιμο και γενικά το επιθετικό ύφος στις επιστολές προς κυβερνήσεις χωρών, γιατί πολλές φορές φέρνει αντιδράσεις πολύ κακές σε βάρος των αιχμαλώτων.Πάντως για να σας πώ κάτι για μένα.....εδώ σε αυτό το site γράφουμε όλοι ευγενικά.Εάν διαβάζατε τα αμέτρητα mail που έχω στείλει στους κινέζους για τις γούνες (φαντάζομαι έχετε δεί τα φρικτά βιντεο της ΠΕΤΑ) θα βλέπατε έναν τελείως διαφορετικό άνθρωπο και με πολύ "πλούσιο'' λεξιλόγιο.

Thanasis46
Νεοφερμένο μέλος

mimikaki
Νεοφερμένο μέλος

Και κάτι άλλο. Οι λέξεις δεν μπορεί να είναι κενές περιεχομένου για μια κατηγορία και γεμάτες μηνυμάτα για άλλες. Όπως και ο σεβασμός στις απόψεις και στις θέσεις του άλλου. Όπως και η επίκληση της ηλικίας του καθενός μας δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι όποτε μας συμφέρει.![]()
πολυ σωστη αποψη.
felix
Νεοφερμένο μέλος

Οταν λέω οτι έχω "πλούσιο λεξιλόγιο" δεν εννοώ τις γνωστές βρισιές όπως μ... και άλλες ρηχές λέξεις αλλα εννοώ προτάσεις ολόκληρες που εξεφτελίζουν την κουλτούρα τους, τον πολιτισμό τους και τέλος εκείνους σαν ανθρώπινα όντα που για μένα δεν έχουν λόγο ύπαρξης επάνω στην γη.
Εάν πάλι σας φαίνονται βαριά αυτά που λέω,πηγαίνετε εδώ https://www.petatv.com/tvpopup/Prefs.asp?video=fur_farm και μετά πείτε μου εάν θα εξαγριωθείτε η θα μείνετε στις ευγένειες.
Όλα αυτά σας τα λέω με πολύ σεβασμό σε όλα τα μέλη του site και πραγματικά πιστέψτε με, δεν υπάρχει λύση για αυτό ούτε τα ζώα θα γλυτώσουν με τις ευγενικές επιστολές, ούτε μπορεί να τους συμβεί κάτι χειρότερο με τις προσβλητικές για αυτούς επιστολές.

Thanasis46
Νεοφερμένο μέλος

Αλλά γιατί να μην αλλάξει; Πχ αν αρχίσουμε από την Ελλάδα και πάρουμε στο γιούχα την ΕΡΤ που διαφημίζει γούνες και το υπουργείο;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.