Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

Η

ναι, η Γεωργία Βασιλειάδου.
Σαρκαστική και αυτοσαρκαζόμενη, καυστική και πάντα ευθύβολη.
Σε νεαρή (κι ανέμελη που δεν υπήρξε ποτέ) ηλικία τώρα, αμφιταλαντεύομαι μεταξύ

Βασιλικής Ανδρίτσου
και

Μαρίας Σολωμού
Όχι λόγω φυσικής ομοιότητας εννοείται αλλά περισσότερο χαρακτηριστικών που έχω δει σε ρόλους τους (βλ. Κόκκινο Δωμάτιο και S1ngles) και έχω διαβάσει σε συνεντεύξεις και ήταν κάπως οικεία...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

παντως η ταινια θα ηταν κωμωδια με στοιχεια δρασης σιγουρα..

Subject to change
e-steki.gr Founder
matasiros
Νεοφερμένο μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Είμαι αναντικατάστατος

Mr Positive
Δραστήριο μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Mr Positive
Δραστήριο μέλος

Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

Apro
Διάσημο μέλος

ένα μαύρο πουλί,κατάμαυρο.
τί σε έπιασε ρε φιλαράκι, μην πέφτεις ψυχολογικά γιατί ρίχνεις και τους άλλους....

μην το βάζεις κάτω για κανέναν και για κανέναν λόγο....

κάνε μου μια χάρη και θα σου χρωστάω, οκ;

Ίριδα54876
Νεοφερμένο μέλος

Από άποψη εξωτερικής απόδοσης, νομίζω η Cathrine J. Jones.

nPb
Επιφανές μέλος

γιατί κουβαλάω έναν μυστικισμό και μια σοβαρότητα εξ' όψεως...
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Προκειται για την Αυστρογερμανιδα ηθοποιο Romy Schneider(1938-1982),γεννηθεισα στη Βιεννη απο οικογενεια ηθοποιων. Τη δεκαετία του 1960 ξεκίνησε καριέρα στη Γαλλία και καθ' υπόδειξη του Λουκίνο Βισκόντι και έκανε και ένα σύντομο πέρασμα από το Χόλιγουντ. Μετά το 1970, εργάστηκε κυρίως στη Γαλλία.Έγινε γνωστή με το ρόλο της στην τριλογία Σίσσυ ως "πριγκίπισσα Σίσσυ".Αλλα εργα της ''Καλοκαιρι βραδυ'' και το Λυκοφως των Θεων''.
Στα τέλη της δεκαετίας του '50 αρραβωνιάστηκε με τον Αλέν Ντελόν. Αργότερα έκανε άλλους δυο γάμους. Με τον πρώτο της γάμο, απέκτησε τον γιό της Ντάβιντ. Λίγο αργότερα ήρθε και το διαζύγιο, ενώ το 1979 ο πρώτος της σύζυγος, αυτοκτόνησε. Με τον δεύτερο συζυγό της, που επίσης χώρισε, απέκτησε την κόρη της Σάρα. Η υγεία της, δεν ήταν σε καλυτερη κατάσταση, αφου, υποχρεώθηκε και σε αφαιρεση ενός νεφρού, που λέγεται πως της άφησε και μια τεράστια ουλή, στην πλάτη. Το γεγονός όμως που την συγκλονησε, χωρίς να καταφέρει να συνέλθει ποτέ, ήταν ο τραγικός θάνατος του γιου της, τον Ιούνιο του 1981. Ο 13 ετών Ντάβιντ, έπαιζε στον κήπο του σπιτιού της, όταν γλιστρισε και καρφώθηκε, πανω στα κάγκελα βρίσκοντας έτσι ακαριαίο θάνατο. Η μητέρα του, δεν βρισκόταν στο σπίτι, και ενημερώθηκε για το συμβάν απο το τηλέφωνο. Το σοκ, που υπεστη απο το θάνατό του, την οδηγησε ακόμη και να νοσηλευτει σε ψυχιατρική κλινική στο παρίσι. Δυστυχώς, δεν άντεξε, και ένα χρόνο αργοτερα στις 30 Μαίου 1982, βρεθηκε νεκρή στο σπίτι της απο τον Λοράν Πετέν, απο υπρβολική δόση βαρβιτουρικών χαπιών, σε συνδυασμό με αλκοόλ. Ήταν μόλις 43 χρονών.(πηγη:Wikipedia)
...΅Εφυγε νωρις....θα μπορουσε να προσφερει πολλα ακομη στην 7η Τεχνη αλλα η τραγικη μοιρα της ηθελε αλλιως....
Οσο για μενα τοσο σαν ηθοποιος,,,οσο και σαν προσωπικοτητα ,,,σαν γυναικα ,η Romy παντα με γοητευε ....με συγκινουσε..δεν ειναι τυχαιο ισως που πολλοι φιλοι στα νιατα μου μου ελεγαν οτι ''της μοιαζω καταπληκτκικα'' ...δεν ξερω ...ισως...
Υπαρχει δεν υπαρχει ομοιοτητα ,για μενα αυτη παραμενει η ηθοποιος που θα ηθελα να ενσαρκωσει τη ζωη μου...

passenger123
Εκκολαπτόμενο μέλος

Sean Connery

δεν μου μοιάζει τόσο εξωτερικά όσο εσωτερικά και πιστεύω ότι θα "τακιμιάζαμε" , τον θεωρώ ..μακράν έναν απο τους καλύτερους ηθοποιούς με μοναδικό ταλέντο να προσαρμόζεται στον εκάστοτε ρόλο του , σοβαρό και προπάντον με ευγένεια ψυχής .
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος

Jean Seaberg

Vivien Leigh

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Didonia
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.