iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τι θα κάνατε εαν όχι μόνο σας έλεγε πόσο λάθος είστε αλλά ενώ στην αρχή ήταν ουδέτερος μέτα άρχισε να γίνετε τόσο αρνητικός και έσεις ήσασταν σίγουροι ότι κάποιος του έβαλλε λόγια.
Ο λόγος που κάνω τις ερωτήσεις είναι απλώς να δω αν η αντιδρασή μου σε μια παρόμοια περίπτωση ήταν "σωστή" ή "λάθος";
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Λέω εγώ τώρα.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Θα έφτανες στο σημείο να πάρεις το μέρος τον "εχθρών" του; Θα εκμεταλλευόσουνα την εμπιστωσύνη που σου είχε για να κάνεις αυτά που θα ήθελαν οι "εχθροί" του ακόμη και αν ήταν "σωστά";αλλά θα του στεκόμουνα και εμπόδιο...

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Χμμ δεν είναι ότι έμαθε κάτι, απλός μίλησε με άτομα που δεν έπρεπε να μιλήσει και προφανώς του έβαλλαν λόγιαΑρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster:Βασικά στην περίπτωση που άλλαξε... "μυστηριωδώς" η στάση του πρέπει να του το επισημάνεις. Δηλαδή τι άλλαξε και ξαφνικά έγινε επικριτικός; Αν έμαθε κάτι που δεν το ξέρεις εσύ ας σου το πει ξάστερα.
Λέω εγώ τώρα.

Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Κάτσε λίγο. Μιλάμε για πράγματα που έκανε πίσω από την πλάτη σου;Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Θα εκμεταλλευόσουνα την εμπιστωσύνη που σου είχε για να [...]
weak and powerless
Διάσημο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Οι επιλογές έχουν γίνει, και δεν θέλω να τα τινάξω όλα στον αερά για τον απλό λόγο επειδή ήθελαν να πάνε εκει τα πράγματα...Αρχική Δημοσίευση από Founes:Μήπως ο φίλος έχει δίκιο για τις αντιρήσεις του στο θέμα? Έχεις προσπαθήσει να δεις το πράγμα απο την δική του πλευρά?
Οχι ακριβώς απλώς μιλήσε με άτομα που δεν έπρεπε να μιλήσει για αυτό το θέμα μιας και αυτοί ειναι πολύ ενάντια στο θέμα... Εύχομαι να μην έχει πει στα άτομα που δεν πρέπει αυτά που του είχα εμπιστευτεί...Κάτσε λίγο. Μιλάμε για πράγματα που έκανε πίσω από την πλάτη σου;

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ξανα θέτω το ερώτημα με λιγά επιπλέον στοιχεία....
Τι θα κάνατε έαν ο φίλο σας που ήξερε κάποια πράγματα για μια επιλογή κάποια στιγμή έρχετε μιλάει με άτομα που είναι "εχθροί" (ξέρει ότι δεν πρέπει να πεί τπτ σχετικά με τις επιλογές σας σε αυτά τα άτομα) σας και μέτα σας λέει συνέχεια πόσο λάθος είστε; Ωστόσο δεν ξέρετε αν είπε κάτι από αυτά που ήξερε στους "εχθρούς" σας
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Εύχομαι να μην έχει πει στα άτομα που δεν πρέπει αυτά που του είχα εμπιστευτεί...![]()
Να μην εύχεσαι! Να το θεωρείς δεδομένο οτι έχουν κυκλοφορήσει αυτά που του χες πει. Βασικά το θέμα είναι πολύ γενικό και δε μας λες τι έχει γίνει. Αν δε θες να το πεις δημοσίως και σε πετύχω στο MSN, να μου πεις εκεί!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Δεν έχει σημασία τόσο το ακριβές γεγονός... Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν θα τον απομακρύνατε απο κοντά σας ή θα συνεχίζατε να είστε φίλοι και τον εμπιστεύεσταιΑρχική Δημοσίευση από Valder:Να μην εύχεσαι! Να το θεωρείς δεδομένο οτι έχουν κυκλοφορήσει αυτά που του χες πει. Βασικά το θέμα είναι πολύ γενικό και δε μας λες τι έχει γίνει. Αν δε θες να το πεις δημοσίως και σε πετύχω στο MSN, να μου πεις εκεί!
weak and powerless
Διάσημο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Όχι θα τον ρωτήσω κάποια στιγμή, απλώς δεν ήθελα γιατί φοβόμουν ότι θα πάει σε τσακωμο η συζήτηση, τώρα δεν με πολυ ενδιαφέρειΑρχική Δημοσίευση από weak and powerless:τον ρώτησες;
Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Δεν μιλάμε για τέτοιο θέμα...Αρχική Δημοσίευση από emufear:Ότι να ναι, όπως λέει και ο φίλος μου ο weak and powerless, εάν επρόκειτο πχ. για ναρκωτικά σαφώς και θα ήμαστε εμπόδιο...
Πάντως ξανα θέτω το ερώτημα γιατι κανεις δεν απαντάει σε αυτό:
Τι θα κάνατε έαν ο φίλο σας που ήξερε κάποια πράγματα για μια επιλογή κάποια στιγμή έρχετε μιλάει με άτομα που είναι "εχθροί" (ξέρει ότι δεν πρέπει να πεί τπτ σχετικά με τις επιλογές σας σε αυτά τα άτομα) σας και μέτα σας λέει συνέχεια πόσο λάθος είστε; Ωστόσο δεν ξέρετε αν είπε κάτι από αυτά που ήξερε στους "εχθρούς" σας
Vkey
Επιφανές μέλος

Τέσπα...κι εσύ υποθέσεις κάνεις.....είναι οι πληροφορίες σου σωστές;Ή τελικά είναι απλά υποθέσεις ή φήμες;
Σαν φίλη πολλές φορές έχω σταθεί ενάντια σε αποφάσεις των κολλητών μου γιατί δεν μ' άρεσαν κάποιες επιλογές τους και έχω πει ότι κάνουν "λάθος" και χίλια δυο...Αλλά σεβάστηκα την άποψη τους και όταν θέλησαν την βοήθειά μου την είχαν...Το να είναι κάποιος φίλος σου δεν σημαίνει ότι βλέπεται τα πάντα από την ίδια οπτική γωνία 8)
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Η τελευταία συζητησή μας έδειξε αυτά που έχω πεί...Αρχική Δημοσίευση από Vkey:Τέσπα...κι εσύ υποθέσεις κάνεις.....είναι οι πληροφορίες σου σωστές;Ή τελικά είναι απλά υποθέσεις ή φήμες;

antonis_wrx
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.