Dias
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eyb0ss
Δραστήριο μέλος

Νίκος Καλαντας του Καβουρδίδη του Κώστα.
(Όποιος δεν ξέρει χάνει)
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υπαρχει ανρθωπος που να μην ξερει τον φουσεκη? Χαχαχαχα πραγματικα αξιζουν πολυ οι φαρσες του. Και ναι εχουμε κανει φαρσες σιγα μια αποκρυψη βαζεις και τον τρελενεις τον αλλον!
ναι αλλα φιλε μου δε ζουμε στο 1990 να ξερεις ανετα αν ζητησει ο αλλος αρση απορρητου στον οτε σε βρισκουν.δεν ειναι τοσο αθωες εποχες πλεον.εδω ακομα και στο διαδικτυο μπορουν ανα πασα ωρα στιγμη να σε βρουν ποσο μαλλον τηλεφωνικα
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Sommerfeld
Δραστήριο μέλος

Εγώ το καλύτερο που έχω κάνει ποτέ μου είναι αυτό με τα φρουτάκια, που λέμε από ένα φρούτο και ένας σηκώνεται για λίγο από την θέση του...

Guest 749981
Επισκέπτης

Τον ίδιο τον είχα πάρει εγώ με τον ξάδελφό μου, και του ζητάγαμε κοτέτσια, πίνακες του da vinci κ.ά.
Αξιόλογη φάρσα (Πολύ γέλιο

https://www.youtube.com/watch?v=8BHe_qXeEk4
Dias
Επιφανές μέλος

Simos_Moss
Νεοφερμένο μέλος

Nick890
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lancelot
Περιβόητο μέλος

Πειτε καλες φαρσες για εκδρομες ? Τελευταια εκδρομη 3ης λυκειου στη θεσσαλονικη και θελω να περασουμε καλα , γραψτε φαρσες και πλακες που κανατε σε φιλους !!!
αποκλειστικα με την Θεσσαλονικη να σχετιζονται ;
με τι θα μας ερθετε ; αεροπλανο ; τρενο ; λεωφορείο ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samael
Τιμώμενο Μέλος

Θυμάμαι μικρή στις διακοπές παίρναμε παγωτό κυπελλάκι, το τρώγαμε, το γεμίζαμε με χώμα και πετρούλες και το ξαναβάζαμε στο ψυγείο του περιπτέρου. Ήθελα να δω τη φάτσα κάποιου που θα το άνοιγε να το φάει!
Μετα απο αυτο πλεον θα τα ανοιγω επιτοπου...

harry akritas
Διάσημο μέλος

Θυμάμαι μικρή στις διακοπές παίρναμε παγωτό κυπελλάκι, το τρώγαμε, το γεμίζαμε με χώμα και πετρούλες και το ξαναβάζαμε στο ψυγείο του περιπτέρου. Ήθελα να δω τη φάτσα κάποιου που θα το άνοιγε να το φάει!
Ο περιπτεράς στο μεταξύ κοιμόταν ή είπε να σας αφήσει να βάζετε κυπελλάκια στο ψυγείο με τα παγωτά;

Ο περιπτεράς στο μεταξύ κοιμόταν ή είπε να σας αφήσει να βάζετε κυπελλάκια στο ψυγείο με τα παγωτά;
Απλά το βάζαμε μέσα στην μπλούζα μας, πηγαίναμε στο ψυγείο να "επιλέξουμε" τι θα πάρουμε και χώναμε μέσα το κυπελλάκι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.