Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Όπου και να πάτε σαν τη Σαμοθράκη δεν έχει.
Ισχύει ότι οι κατσίκες απειλούν τη βιωσιμότητα του νησιού;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απ'όσο γνωρίζω για τις εταιρείες της Ευρώπης ισχύουν συγκεκριμένα standards τα οποία όλες πρέπει να τηρούν οπότε δεν υπάρχει θέμα ασφαλείαςΝαι και αυτά είναι τέρμα οικονομικά. Αλλά με την αεροπορική το κάνεις;;

Εντωμεταξύ πέστε να με φάτε, βλέπω στο άλλο θέμα που λέτε για μέρη για ταξίδια και καταβάλλω πολλή προσπάθεια για ακόμα μια φορά να καταλάβω και να νιώσω τί παραπάνω προσφέρει σε κάποιον το να δει από κοντά ένα μέρος παρά ας πούμε σε ένα ντικιμαντέρ ή μια φωτογραφία. Δε σας κάνω πλάκα, είναι κάτι που δε νομίζω ποτέ να το καταλάβω. Εγώ από όσα μέρη έχω πάει (λίγα), θυμάμαι με ποιον ήμουν, τί έκανα, πώς ένιωθα, και δε θυμάμαι, όσο κι αν προσπαθώ, κανένα μέρος από όσα είδα. Το μόνο που είναι ενδιαφέρον σε κάποιο ξένο τόπο είναι να βλέπεις τη ζωή των ντόπιων, αλλά αυτό μπορώ να το δω και σε ένα ντοκιμαντέρ ή να μου το διηγηθεί κάποιος.![]()
Ε, με την ίδια λογική γιατί να πάμε σε μια συναυλία ή ένα θέατρο αφού μπορούμε να τα δούμε στην τηλεόραση ή στο διαδίκτυο.. Γιατί να βγαίνουμε καν έξω; Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο ώστε να εργαζόμαστε από το σπίτι εξ αποστάσεως, να ψωνίζουμε από το σπίτι μας, να ενημερωνόμαστε από το σπίτι..
Ε, δεν είναι έτσι όμως... Το ίδιο είναι να βλέπεις για παράδειγμα τη θάλασσα και το ίδιο να πας για μπάνιο; Το ίδιο είναι να βλέπεις την Ακρόπολη σε φωτογραφίες και να πας εκεί να τη δεις; Όσες φωτογραφίες και αν δεις δε θα δεις ποτέ μικρές λεπτομέρειες της καθημερινής ζωής των ανθρώπων, δε θα μπορέσεις να αφουγκραστείς το κλίμα, τους θορύβους μιας περιοχής, τον τρόπο που κινούνται και διασκεδάζουν.. Να σκεφτείς ότι ένας λόγος που δε μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ταξίδια σε οργανωμένα γκρουπ είναι που σου βάζουν πρόγραμμα τι θα δεις και που θα πας και σου δείχνουν ένα σωρό αξιοθέατα μέσα από το πούλμαν, και μόνο η ιδέα ότι θα είμαι τόσο κοντά σε κάτι χωρίς να κατεβώ να το δω με κάνει να σκάω..

Κι όμως τώρα τελευταία που τό ψάχνω έχω βρει Airbnb τύπου δωμάτιο (με κοινόχρηστο ή ιδιωτικό μπάνιο) στην ίδια τιμή ή και πιο οικονομικό απ ότι τό hostel. Οπότε σε πολλές περιπτώσεις συμφέρει.airbnb? τι είμαστε τίποτα λεφτάδες; hostel μόνο
Mariaxatzi
Νεοφερμένο μέλος

Δεν το γνωρίζω ελπίζω να έχεις δίκαιο.
Δες εδώ . Με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτό όπως και στο Wikipedia υπάρχουν πληροφορίες
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Κι όμως τώρα τελευταία που τό ψάχνω έχω βρει Airbnb τύπου δωμάτιο (με κοινόχρηστο ή ιδιωτικό μπάνιο) στην ίδια τιμή ή και πιο οικονομικό απ ότι τό hostel. Οπότε σε πολλές περιπτώσεις συμφέρει.
τώρα είναι σαν να λες σε φοιτητή πως οι σπιτικές φακές είναι πιο φθηνές απ' τα σουβλάκια...
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος

Σαν το παγκακι στο παρκο δεν εχει πουθενα αλλουairbnb? τι είμαστε τίποτα λεφτάδες; hostel μόνο
Guest 209912
Επισκέπτης

Σαν το παγκακι στο παρκο δεν εχει πουθενα αλλου
Έχω κοιμηθεί καλοκαίρι σε παγκάκι πάρκου και έχω να σου πω πως ισχύει.

Ρε ωραίο το χοστελ ωραίο και το Airbnb τώρα ο,τι θέλει ο καθένας. Προσωπικά αν έχω τη δυνατότητα για Airbnb το προτιμώ εκτός αν γενικά θέλουμε να βρούμε τύπου party hostel που διοργανώνουν pub crawls κλπ.τώρα είναι σαν να λες σε φοιτητή πως οι σπιτικές φακές είναι πιο φθηνές απ' τα σουβλάκια...
Johnny15
Επιφανές μέλος

Ισχύει ότι οι κατσίκες απειλούν τη βιωσιμότητα του νησιού;το διάβασα σήμερα
Όταν πας έχω να σε συμβουλέψω να φας. Σάντουιτς με κατσίκι, κατσίκι στιφάδο, κατσίκι με κυδώνι, συκωταριά κατσικίσια, κατσίκι στη σχάρα και έπιασες το νόημα νομίζω. Είναι εξαίσια, αν και λίγο δυσπρόσιτη ταβέρνα χωρίς αυτοκίνητο. Και τώρα που είπα αυτοκίνητο, δεν παρκάρεις κάτω από δέντρα σε μέρη με κατσίκες τριγύρω. Κάνουν παρκούρ.
Κι όμως τώρα τελευταία που τό ψάχνω έχω βρει Airbnb τύπου δωμάτιο (με κοινόχρηστο ή ιδιωτικό μπάνιο) στην ίδια τιμή ή και πιο οικονομικό απ ότι τό hostel. Οπότε σε πολλές περιπτώσεις συμφέρει.
Αν είναι κάτω από 30 ευρώ το άτομο για τη βραδιά ναι, αλλά και τα airbnb πηγαίνουν 40+ πλέον, ανάλογα τον προορισμό πάντα.

Όταν πας έχω να σε συμβουλέψω να φας. Σάντουιτς με κατσίκι, κατσίκι στιφάδο, κατσίκι με κυδώνι, συκωταριά κατσικίσια, κατσίκι στη σχάρα και έπιασες το νόημα νομίζω. Είναι εξαίσια, αν και λίγο δυσπρόσιτη ταβέρνα χωρίς αυτοκίνητο. Και τώρα που είπα αυτοκίνητο, δεν παρκάρεις κάτω από δέντρα σε μέρη με κατσίκες τριγύρω. Κάνουν παρκούρ.
Αν είναι κάτω από 30 ευρώ το άτομο για τη βραδιά ναι, αλλά και τα airbnb πηγαίνουν 40+ πλέον, ανάλογα τον προορισμό πάντα.
Πράγα και Βιέννη που έκλεισα πρόσφατα βγηκε το ένα 15 ευρώ και το άλλο 18 ευρώ το άτομο. Το πρώτο με ιδιωτικό μπάνιο το άλλο με κοινόχρηστο για ένα ή δύο δωμάτια. Καί τά δύο κοντά στο κέντρο αλλά όχι φουλ κέντρο. Την ίδια τιμή, άντε να ήταν λίγο πιο χαμηλή είχαν και τά hostels σε αντίστοιχη τοποθεσία. Σίγουρα αν νοικιάσεις ολόκληρο διαμέρισμα συνήθως βγαίνει πιο ακριβά, εκτός αν είστε τύπου 5,6 άτομα αλλά αν ψάχνεις ιδιωτικό δωμάτιο είδα ότι είναι εφικτό να βρεις οικονομικό

Πράγα ίσως να υπάρχουν πιο οικονομικα hostels αλλά παίζει ρόλο ότι κλείσαμε τελευταία στιγμή οπότε οι τιμές λογικά ήταν πιο ανεβασμένες
quintana
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν είπα ότι είναι κακό, είπα ότι από μόνο του δεν είναι αξιοθαύμαστο/αξιοσέβαστο. Ότι συνήθως βασίζεται σε escapism και wannabe-ism. Ούτε να παίζεις κιθάρα είναι "κακό", αλλά οι φλωροπέφτουλες στις παραλίες παίρνουν 0 respek από εμένα.![]()
ρισπεκτ μονο στα παλικαρια που το κανουν για την γκαβλα τους
πχ
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.youtube.com/watch?v=4rT5fYMfEUc&t=1m18sΌταν πας έχω να σε συμβουλέψω να φας. Σάντουιτς με κατσίκι, κατσίκι στιφάδο, κατσίκι με κυδώνι, συκωταριά κατσικίσια, κατσίκι στη σχάρα και έπιασες το νόημα νομίζω.

betonieras
Νεοφερμένο μέλος

Όπου και να πάτε σαν τη Σαμοθράκη δεν έχει.
- Σα το χωριό μου δεν έχει πουθενά...
- Που αλλού έχεις πάει παππού
- Πουθενά

akikos
Επιφανές μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- grtt
- Kate1914
- taketrance
- Doris12
- χημεια4λαιφ
- xristarac
- Jim175
- Δροσουλίτης
- rafaela11
- Maria_Xagorari
- Magigi
- Kassiopi
- User2350
- Ariana2018
- Joji
- emmanuel
- ggl
- Libertus
- harry akritas
- fmarulezkd
- ManosC4
- orchidea
- Vold
- Μάρκος Βασίλης
- Εχέμυθη
- Meow
- fockos
- Johnny15
- fretoe
- American Economist
- Ryuzaki
- Viedo
- Αλκης Κ.
- Βλα
- MarcoReus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.