adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.069 μηνύματα. Χθες στις 16:39 Η adams33 έγραψε: #21 Χθες στις 16:39 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καλησπέρα σε όλους, Λοιπόν είμαι παντρεμένος με μία γυναίκα με την οποία τα τελευταία χρόνια είμαστε αρκετά άνετοι ως προς το φλερτ με άλλους ανθρώπους. Θεωρούμε γενικά ότι κάνει καλό στο γάμο μας και μέχρι στιγμής αυτό έχει αποδειχτεί. Την ίδια στιγμή έχουμε ένα άλλο παντρεμένο ζευγάρι φίλους τα τελευταία περίπου 7 χρόνια με το οποίο παντρεμένο ζευγάρι φλερτάρουμε και εγώ και η γυναίκα μου χωρίς να ξέρουν κάτι αυτοί. Αυτή η φίλοι μας είναι επίσης ανοιχτόμυαλοι αλλά όχι στο δικό μας επίπεδο (θεωρώ). Στο κυρίως θέμα τώρα, μετά από χρόνια φλερτ, μία φάση να φλερτάρουμε επαναλαμβανόμενου on/off βρεθήκαμε επιτέλους μόνοι μας για κάποια λεπτά!! Μετά από ενα σύντομο αλλά έντονο φλερτ από πλευράς μου και ζητώντας 1 λεπτό να δω τι γεύση έχουν τα χείλη της κατάφερα να κλέψω 30 δευτερόλεπτα και να γευτώ τα χείλη της. Πριν φτάσουμε βέβαια στο φιλί προσπαθούσε να με πείσει ότι αν φιληθούμε θα θέλω κι άλλο και δεν θα σταματήσω παρ’ όλα αυτά όταν συνέβη έδειξε ότι το ήθελε και ίδια πολύ. Σ’ αυτό εδώ το σημείο να αναφέρω ότι η γυναίκα είναι θεά από όλες τις απόψεις και την λιγουρεύονται πάρα πολλοί. Εφόσον λοιπόν πήρα αυτό που ήθελα (και ήθελε προφανώς) και γεύτηκα τα χείλη της και υποσχέθηκα ότι δεν θα την ενοχλήσω σε βαθμό που πιστεύει ότι θα κάνω η ίδια και γενικά να μη με συγκρίνει με άλλους άντρες, μέχρι στιγμής κρατώ την υπόσχεσή μου βέβαια από το φιλί και μετά όσες φορές βρεθήκαμε έξω και υπήρχε η ευκαιρία με κοιτούσε πάρα πολύ έντονα στα μάτια κάτι το οποίο δεν ξέρω τι σημαίνει εφόσον είμαστε και οι δύο παντρεμένοι. Εγώ θα ήθελα να ξανασυμβεί έστω μόνο φιλί. Η ερώτησή μου εδώ λοιπόν είναι τι κάνω;; Δεν την ενοχλώ για ένα διάστημα μέχρι να ξανά τύχει να βρεθούμε μόνο με την ελπίδα ότι θα ξανασυμβεί; FYI είναι η δουλειά μου τέτοια που για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα λείπω στο εξωτερικό οπότε δε θα με δει και ταυτόχρονα είμαι αρκετά πειθαρχημένος στο να μη στείλω μήνυμα παρ’ όλα αυτά σκέφτηκα όταν θα ξανά επιστρέψω να φροντίσω να βρεθούμε κάπου μόνοι (τυχαία) και να την φλερτάρω ακατάπαυστα μπας και ξανά φιληθούμε. Καμιά συμβουλή; Θεωρείτε ότι το σκέφτεται η ίδια; Θα εκτιμήσω ειλικρινές απαντήσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Μια απορία μόνο γιατι όλο το άλλο οκ ...δικαίωμα σας ! Όταν η θέα γυναικα σου γεύεται κάτι ωραίο και εκείνη με τα χειλάκια της και μετά έρχεται και σου σκάει και σε εσένα ένα φιλί, αλήθεια πόσο άνδρας νιώθεις; Πόσο περήφανος για εκείνη ,πόσο σε φτιάχνει όλο αυτό; Ετσι μόνο με την ιδέα τι ακουμπούσαν τα χειλάκια της και τι ακομα μπορει να γευτηκε.. That guy!! Νεοφερμένο μέλος Ο That guy!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 16:43 Ο That guy!!: #22 Χθες στις 16:43 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Μια απορία μόνο γιατι όλο το άλλο οκ ...δικαίωμα σας ! Όταν η θέα γυναικα σου γεύεται κάτι ωραίο και εκείνη με τα χειλάκια της και μετά έρχεται και σου σκάει και σε εσένα ένα φιλί, αλήθεια πόσο άνδρας νιώθεις; Πόσο περήφανος για εκείνη ,πόσο σε φτιάχνει όλο αυτό; Ετσι μόνο με την ιδέα τι ακουμπούσαν τα χειλάκια της και τι ακομα μπορει να γευτηκε.. Click για ανάπτυξη... Δεν θίγεται ο αντρισμος μου! Είναι σκέψεις τις οποίες θέλουμε και οι δύο να δοκιμάσουμε στην πράξη!! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.258 μηνύματα. Χθες στις 16:48 Ο ilias90 έγραψε: #23 Χθες στις 16:48 Τεράστιος σεβασμός και μόνο που βρήκες τους κωδικούς σου μετά από 16 χρόνια για χάρη της τρολιάς. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.406 μηνύματα. Χθες στις 16:49 Ο Samael έγραψε: #24 Χθες στις 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Δηλαδή κάποιος που δεν γουστάρει τέτοιες σαχλαμάρες και κοροϊδίες είναι κλειστόμυαλος; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα πιο κλειστότρυπος πάντως . adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.069 μηνύματα. Χθες στις 16:54 Η adams33 έγραψε: #25 Χθες στις 16:54 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Δεν θίγεται ο αντρισμος μου! Είναι σκέψεις τις οποίες θέλουμε και οι δύο να δοκιμάσουμε στην πράξη!! Click για ανάπτυξη... Ψαξτω να τον βρεις τοτε γιατι ως γνωστο ανδρισμός με αρσενική πλευρά έχει τεράστια απόκλιση.... Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.406 μηνύματα. Χθες στις 16:56 Ο Samael έγραψε: #26 Χθες στις 16:56 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Δεν θίγεται ο αντρισμος μου! Είναι σκέψεις τις οποίες θέλουμε και οι δύο να δοκιμάσουμε στην πράξη!! Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω μπερδευτεί σε κάτι πάντως. Γιατί μείνατε μόνο στο φιλί ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 17:16 Ο Valder έγραψε: #27 Χθες στις 17:16 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Δλδ τώρα σοβαρά είναι δυνατόν να καθίσεις απέναντι σε κάποιον λέγοντας " Θα ήθελα να δω τι γεύση έχουν τα χείλη σου " Και να το συζητάτε κιόλας ; " Αχ μη.. Αν αρχίσουμε, θα θέλουμε και άλλο " Κάπου έλεος με τις μαλακίες Click για ανάπτυξη... Δια να ενώσω το παρόν τοπίκιον μετα του άλλου περί της αφοδεύσεως, σας βεβαιώ πως μια καταλληλοτέρα απόκρισις αρλεκινική θα ήταν "εκλιπαρώ όπως γλωσσοφιλήσω τον γλυκύ σας πρωκτό, ώστε να μου χαρίσει μια γεύση κωλίλας στα χείλη" Οκ σκάω Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 11.073 μηνύματα. Χθες στις 17:19 Ο Dias έγραψε: #28 Χθες στις 17:19 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καμιά συμβουλή; Θα εκτιμήσω ειλικρινές απαντήσεις. Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα. Προχωρείς εσύ με την κυρία στο παρασύνθημα. Η γυναίκα σου αποπλανεί τον σύζυγο. Έτσι και οι τέσσερεις μαζί γίνεστε μια ωραία ατμόσφαιρα. 13/10/2010 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καλησπερα παιδια, ειμαι 22 και ειμαι μαθητης σε εσπερινο λυκειο Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 17:42 That guy!! Νεοφερμένο μέλος Ο That guy!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 17:31 Ο That guy!!: #29 Χθες στις 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εγώ έχω μπερδευτεί σε κάτι πάντως. Γιατί μείνατε μόνο στο φιλί ; Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 29.019 μηνύματα. Χθες στις 17:32 Ο Πάνθηρας!: #30 Χθες στις 17:32 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έχει το ελεύθερο να το κάνει!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:36 Κ όμως έπιασε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:39 Αν τρολαρω; ειλικρινά; Όχι!! Έντονη ερωτική ζωή έχουμε και οι 4 μας εντός του γάμου!! Αλλά εγώ και η σύζυγος είπαμε να φλερταρουμε και δοκιμάσουμε πράγματα! Click για ανάπτυξη... Με εγγραφή το 2010; Υποπτο προφιλ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.702 μηνύματα. Χθες στις 17:36 Η touvlo έγραψε: #31 Χθες στις 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Με εγγραφή το 2010; Υποπτο προφιλ Click για ανάπτυξη... Ώπα! Τώρα που ήρθε ο Ντόκτορ θα βγουν πολλά στη φόρα! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.069 μηνύματα. Χθες στις 17:53 Η adams33 έγραψε: #32 Χθες στις 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καλησπερα παιδια, ειμαι 22 και ειμαι μαθητης σε εσπερινο λυκειο 13/10/2010 Click για ανάπτυξη... Είναι τα παλιά καλά μέλη που λέγατε προχθές φαντάζομαι,που δυστυχώς αποχώρησαν και σας λείπουν ..... Ορίστε...επέστρεψε...ειδε κ@λ@συζήτηση στο άλλο θέμα και ξεκίνησαν ... να μην έχεις παράπονο. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Ο Valder έγραψε: #33 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Click για ανάπτυξη... Ας της έκανες έρωτα, κι ας φεύγατε ύστερις. Μοίρα, μοίρα, τα μονοπάτια που ορίζεις, στης χαραυγής το ανήλιαγο λιοπύρι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:14 Απάνεμέ μου έρωτα (παράνομο φιλί) Σελαγίζει η σελήνη στης θάλασσας την όψι σε γνωρίζω σαν τη πατρίδα από την κόψη σπίτι σε φώναξα, φωλιά του έρωτά μας τα χείλη δρόσισαν των δυο τα κλάμματά μας. "ΦΙΛΑ ΜΕ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΦΥΓΕ!" το δράμα της στιγμής, ω δάκρυ. Και το μυαλό να λέει "σε θέλω βαθιά, μα μείνε απέξω", ω πόθος. Σε τρεις βδομάδες θα σε δω, τα μάτια σου ν' αντικρύσω, μα μέχρι τότε φοβήμαι ο έρμος μη και σε λησμονήσω Ω έρωτα... Χύσε μέσα... σ' αγαπώ... ΥΓ: Σήμερα κεντάω ποιότητα, πιάσανε καλά οι χθεσινές οι μπάμιες και τα Ω3 λιπαρά απο τις σαρδέλες και λειτουργεί ο εγκέφαλος. Έκανα μια τουαλέτα σήμερα, αβάδιστη. Μούρλια. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:18 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.406 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο Samael έγραψε: #34 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Click για ανάπτυξη... Όντως είναι αξιοθαύμαστο το οτι αφιέρωσες χρόνο να σκάψεις τους κωδικούς του προφίλ μετά απο 12 χρόνια αλλά απογοήτευσες στο οτι δεν έκατσες να προσέξεις τις λεπτομέρειες. Αυτό δεν είναι ανοιχτός στο φλερτ, αλλά ανοιχτή σχέση. Επίσης όπως ήδη αναφέρθηκε είναι δυνατόν να ανταλάσσεις γλωσσόφιλα αλλά να φοβάσαι να στείλεις για να πέσει το βαρύ ; Πως μπόρεσες να πετάξεις τόσα χρόνια προετοιμασίας έτσι στον βρόντο και να χαλάσεις και την δική μας διασκέδαση ρε φίλε ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ας της έκανες έρωτα, κι ας φεύγατε ύστερις. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο Valder έγραψε: #35 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να είχε βλάβη το ωρολόγιον και να μην ημπορούσε να μετρήσει και τα 45 σεκ. Θα το φτιάξει σε ρολογά και θα επανέλθει και θα της χαρίσει άλλα 15 να κλείσουν λεπτόν. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.092 μηνύματα. Χθες στις 20:24 Η Υδροχόος έγραψε: #36 Χθες στις 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κανένα πρόβλημα. Προχωρείς εσύ με την κυρία στο παρασύνθημα. Η γυναίκα σου αποπλανεί τον σύζυγο. Έτσι και οι τέσσερεις μαζί γίνεστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Toυρλουμπούκι πάει να γίνει, Δία...Το βλέπεις... Ωραία...το επόμενο πρωί, από την ωραία "ατμόσφαιρα" που περιγράφεις, ποιός θα είναι ποιανού ; Ποιά γυναίκα του λες ; Αφού θα αποπλανήσει τον σύζυγο της άλλης...Και ο δικός μας εδώ, θα αποπλανήσει τη σύζυγο του... Μωρέ μια Λουκά που σας χρειάζεται...ώρες - ώρες... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.702 μηνύματα. Χθες στις 20:40 Η touvlo έγραψε: #37 Χθες στις 20:40 Εγώ πάντως προτείνω το τετράγωνο (Quarteto). Έτσι θα νώθεις την ασφάλεια και το ζωντανό σεξ της γυναίκας σου, θα έχεις το φιλί και πολλά άλλα της φίλης σου και θα ζήσεις και την εμπειρία με τοv.... φίλο σου σε κάθε της παραλλαγή. Το ίδιο και οι υπόλοιποι. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.310 μηνύματα. Χθες στις 21:45 Η Chem2000 έγραψε: #38 Χθες στις 21:45 Evanescence, the sequel Οι δράκοι τι ώρα βγαίνουν, παρακαλώ; Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 636 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Ο Entropy24: #39 Χθες στις 22:10 Sleeper agents στο στέκι πριν το GTA 6. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 Scandal Ωρορα chester20080 Entropy24 korlef Jim_2004 camil That guy!! touvlo fockos Cloud87 American Economist GeorgePap2003 Paragontas7000 ROM32 Wonderkid fourkaki еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καλησπέρα σε όλους, Λοιπόν είμαι παντρεμένος με μία γυναίκα με την οποία τα τελευταία χρόνια είμαστε αρκετά άνετοι ως προς το φλερτ με άλλους ανθρώπους. Θεωρούμε γενικά ότι κάνει καλό στο γάμο μας και μέχρι στιγμής αυτό έχει αποδειχτεί. Την ίδια στιγμή έχουμε ένα άλλο παντρεμένο ζευγάρι φίλους τα τελευταία περίπου 7 χρόνια με το οποίο παντρεμένο ζευγάρι φλερτάρουμε και εγώ και η γυναίκα μου χωρίς να ξέρουν κάτι αυτοί. Αυτή η φίλοι μας είναι επίσης ανοιχτόμυαλοι αλλά όχι στο δικό μας επίπεδο (θεωρώ). Στο κυρίως θέμα τώρα, μετά από χρόνια φλερτ, μία φάση να φλερτάρουμε επαναλαμβανόμενου on/off βρεθήκαμε επιτέλους μόνοι μας για κάποια λεπτά!! Μετά από ενα σύντομο αλλά έντονο φλερτ από πλευράς μου και ζητώντας 1 λεπτό να δω τι γεύση έχουν τα χείλη της κατάφερα να κλέψω 30 δευτερόλεπτα και να γευτώ τα χείλη της. Πριν φτάσουμε βέβαια στο φιλί προσπαθούσε να με πείσει ότι αν φιληθούμε θα θέλω κι άλλο και δεν θα σταματήσω παρ’ όλα αυτά όταν συνέβη έδειξε ότι το ήθελε και ίδια πολύ. Σ’ αυτό εδώ το σημείο να αναφέρω ότι η γυναίκα είναι θεά από όλες τις απόψεις και την λιγουρεύονται πάρα πολλοί. Εφόσον λοιπόν πήρα αυτό που ήθελα (και ήθελε προφανώς) και γεύτηκα τα χείλη της και υποσχέθηκα ότι δεν θα την ενοχλήσω σε βαθμό που πιστεύει ότι θα κάνω η ίδια και γενικά να μη με συγκρίνει με άλλους άντρες, μέχρι στιγμής κρατώ την υπόσχεσή μου βέβαια από το φιλί και μετά όσες φορές βρεθήκαμε έξω και υπήρχε η ευκαιρία με κοιτούσε πάρα πολύ έντονα στα μάτια κάτι το οποίο δεν ξέρω τι σημαίνει εφόσον είμαστε και οι δύο παντρεμένοι. Εγώ θα ήθελα να ξανασυμβεί έστω μόνο φιλί. Η ερώτησή μου εδώ λοιπόν είναι τι κάνω;; Δεν την ενοχλώ για ένα διάστημα μέχρι να ξανά τύχει να βρεθούμε μόνο με την ελπίδα ότι θα ξανασυμβεί; FYI είναι η δουλειά μου τέτοια που για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα λείπω στο εξωτερικό οπότε δε θα με δει και ταυτόχρονα είμαι αρκετά πειθαρχημένος στο να μη στείλω μήνυμα παρ’ όλα αυτά σκέφτηκα όταν θα ξανά επιστρέψω να φροντίσω να βρεθούμε κάπου μόνοι (τυχαία) και να την φλερτάρω ακατάπαυστα μπας και ξανά φιληθούμε. Καμιά συμβουλή; Θεωρείτε ότι το σκέφτεται η ίδια; Θα εκτιμήσω ειλικρινές απαντήσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Μια απορία μόνο γιατι όλο το άλλο οκ ...δικαίωμα σας ! Όταν η θέα γυναικα σου γεύεται κάτι ωραίο και εκείνη με τα χειλάκια της και μετά έρχεται και σου σκάει και σε εσένα ένα φιλί, αλήθεια πόσο άνδρας νιώθεις; Πόσο περήφανος για εκείνη ,πόσο σε φτιάχνει όλο αυτό; Ετσι μόνο με την ιδέα τι ακουμπούσαν τα χειλάκια της και τι ακομα μπορει να γευτηκε..
That guy!! Νεοφερμένο μέλος Ο That guy!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 16:43 Ο That guy!!: #22 Χθες στις 16:43 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Μια απορία μόνο γιατι όλο το άλλο οκ ...δικαίωμα σας ! Όταν η θέα γυναικα σου γεύεται κάτι ωραίο και εκείνη με τα χειλάκια της και μετά έρχεται και σου σκάει και σε εσένα ένα φιλί, αλήθεια πόσο άνδρας νιώθεις; Πόσο περήφανος για εκείνη ,πόσο σε φτιάχνει όλο αυτό; Ετσι μόνο με την ιδέα τι ακουμπούσαν τα χειλάκια της και τι ακομα μπορει να γευτηκε.. Click για ανάπτυξη... Δεν θίγεται ο αντρισμος μου! Είναι σκέψεις τις οποίες θέλουμε και οι δύο να δοκιμάσουμε στην πράξη!! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.258 μηνύματα. Χθες στις 16:48 Ο ilias90 έγραψε: #23 Χθες στις 16:48 Τεράστιος σεβασμός και μόνο που βρήκες τους κωδικούς σου μετά από 16 χρόνια για χάρη της τρολιάς. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.406 μηνύματα. Χθες στις 16:49 Ο Samael έγραψε: #24 Χθες στις 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Δηλαδή κάποιος που δεν γουστάρει τέτοιες σαχλαμάρες και κοροϊδίες είναι κλειστόμυαλος; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα πιο κλειστότρυπος πάντως . adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.069 μηνύματα. Χθες στις 16:54 Η adams33 έγραψε: #25 Χθες στις 16:54 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Δεν θίγεται ο αντρισμος μου! Είναι σκέψεις τις οποίες θέλουμε και οι δύο να δοκιμάσουμε στην πράξη!! Click για ανάπτυξη... Ψαξτω να τον βρεις τοτε γιατι ως γνωστο ανδρισμός με αρσενική πλευρά έχει τεράστια απόκλιση.... Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.406 μηνύματα. Χθες στις 16:56 Ο Samael έγραψε: #26 Χθες στις 16:56 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Δεν θίγεται ο αντρισμος μου! Είναι σκέψεις τις οποίες θέλουμε και οι δύο να δοκιμάσουμε στην πράξη!! Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω μπερδευτεί σε κάτι πάντως. Γιατί μείνατε μόνο στο φιλί ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 17:16 Ο Valder έγραψε: #27 Χθες στις 17:16 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Δλδ τώρα σοβαρά είναι δυνατόν να καθίσεις απέναντι σε κάποιον λέγοντας " Θα ήθελα να δω τι γεύση έχουν τα χείλη σου " Και να το συζητάτε κιόλας ; " Αχ μη.. Αν αρχίσουμε, θα θέλουμε και άλλο " Κάπου έλεος με τις μαλακίες Click για ανάπτυξη... Δια να ενώσω το παρόν τοπίκιον μετα του άλλου περί της αφοδεύσεως, σας βεβαιώ πως μια καταλληλοτέρα απόκρισις αρλεκινική θα ήταν "εκλιπαρώ όπως γλωσσοφιλήσω τον γλυκύ σας πρωκτό, ώστε να μου χαρίσει μια γεύση κωλίλας στα χείλη" Οκ σκάω Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 11.073 μηνύματα. Χθες στις 17:19 Ο Dias έγραψε: #28 Χθες στις 17:19 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καμιά συμβουλή; Θα εκτιμήσω ειλικρινές απαντήσεις. Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα. Προχωρείς εσύ με την κυρία στο παρασύνθημα. Η γυναίκα σου αποπλανεί τον σύζυγο. Έτσι και οι τέσσερεις μαζί γίνεστε μια ωραία ατμόσφαιρα. 13/10/2010 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καλησπερα παιδια, ειμαι 22 και ειμαι μαθητης σε εσπερινο λυκειο Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 17:42 That guy!! Νεοφερμένο μέλος Ο That guy!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 17:31 Ο That guy!!: #29 Χθες στις 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εγώ έχω μπερδευτεί σε κάτι πάντως. Γιατί μείνατε μόνο στο φιλί ; Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 29.019 μηνύματα. Χθες στις 17:32 Ο Πάνθηρας!: #30 Χθες στις 17:32 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έχει το ελεύθερο να το κάνει!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:36 Κ όμως έπιασε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:39 Αν τρολαρω; ειλικρινά; Όχι!! Έντονη ερωτική ζωή έχουμε και οι 4 μας εντός του γάμου!! Αλλά εγώ και η σύζυγος είπαμε να φλερταρουμε και δοκιμάσουμε πράγματα! Click για ανάπτυξη... Με εγγραφή το 2010; Υποπτο προφιλ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.702 μηνύματα. Χθες στις 17:36 Η touvlo έγραψε: #31 Χθες στις 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Με εγγραφή το 2010; Υποπτο προφιλ Click για ανάπτυξη... Ώπα! Τώρα που ήρθε ο Ντόκτορ θα βγουν πολλά στη φόρα! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.069 μηνύματα. Χθες στις 17:53 Η adams33 έγραψε: #32 Χθες στις 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καλησπερα παιδια, ειμαι 22 και ειμαι μαθητης σε εσπερινο λυκειο 13/10/2010 Click για ανάπτυξη... Είναι τα παλιά καλά μέλη που λέγατε προχθές φαντάζομαι,που δυστυχώς αποχώρησαν και σας λείπουν ..... Ορίστε...επέστρεψε...ειδε κ@λ@συζήτηση στο άλλο θέμα και ξεκίνησαν ... να μην έχεις παράπονο. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Ο Valder έγραψε: #33 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Click για ανάπτυξη... Ας της έκανες έρωτα, κι ας φεύγατε ύστερις. Μοίρα, μοίρα, τα μονοπάτια που ορίζεις, στης χαραυγής το ανήλιαγο λιοπύρι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:14 Απάνεμέ μου έρωτα (παράνομο φιλί) Σελαγίζει η σελήνη στης θάλασσας την όψι σε γνωρίζω σαν τη πατρίδα από την κόψη σπίτι σε φώναξα, φωλιά του έρωτά μας τα χείλη δρόσισαν των δυο τα κλάμματά μας. "ΦΙΛΑ ΜΕ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΦΥΓΕ!" το δράμα της στιγμής, ω δάκρυ. Και το μυαλό να λέει "σε θέλω βαθιά, μα μείνε απέξω", ω πόθος. Σε τρεις βδομάδες θα σε δω, τα μάτια σου ν' αντικρύσω, μα μέχρι τότε φοβήμαι ο έρμος μη και σε λησμονήσω Ω έρωτα... Χύσε μέσα... σ' αγαπώ... ΥΓ: Σήμερα κεντάω ποιότητα, πιάσανε καλά οι χθεσινές οι μπάμιες και τα Ω3 λιπαρά απο τις σαρδέλες και λειτουργεί ο εγκέφαλος. Έκανα μια τουαλέτα σήμερα, αβάδιστη. Μούρλια. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:18 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.406 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο Samael έγραψε: #34 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Click για ανάπτυξη... Όντως είναι αξιοθαύμαστο το οτι αφιέρωσες χρόνο να σκάψεις τους κωδικούς του προφίλ μετά απο 12 χρόνια αλλά απογοήτευσες στο οτι δεν έκατσες να προσέξεις τις λεπτομέρειες. Αυτό δεν είναι ανοιχτός στο φλερτ, αλλά ανοιχτή σχέση. Επίσης όπως ήδη αναφέρθηκε είναι δυνατόν να ανταλάσσεις γλωσσόφιλα αλλά να φοβάσαι να στείλεις για να πέσει το βαρύ ; Πως μπόρεσες να πετάξεις τόσα χρόνια προετοιμασίας έτσι στον βρόντο και να χαλάσεις και την δική μας διασκέδαση ρε φίλε ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ας της έκανες έρωτα, κι ας φεύγατε ύστερις. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο Valder έγραψε: #35 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να είχε βλάβη το ωρολόγιον και να μην ημπορούσε να μετρήσει και τα 45 σεκ. Θα το φτιάξει σε ρολογά και θα επανέλθει και θα της χαρίσει άλλα 15 να κλείσουν λεπτόν. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.092 μηνύματα. Χθες στις 20:24 Η Υδροχόος έγραψε: #36 Χθες στις 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κανένα πρόβλημα. Προχωρείς εσύ με την κυρία στο παρασύνθημα. Η γυναίκα σου αποπλανεί τον σύζυγο. Έτσι και οι τέσσερεις μαζί γίνεστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Toυρλουμπούκι πάει να γίνει, Δία...Το βλέπεις... Ωραία...το επόμενο πρωί, από την ωραία "ατμόσφαιρα" που περιγράφεις, ποιός θα είναι ποιανού ; Ποιά γυναίκα του λες ; Αφού θα αποπλανήσει τον σύζυγο της άλλης...Και ο δικός μας εδώ, θα αποπλανήσει τη σύζυγο του... Μωρέ μια Λουκά που σας χρειάζεται...ώρες - ώρες... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.702 μηνύματα. Χθες στις 20:40 Η touvlo έγραψε: #37 Χθες στις 20:40 Εγώ πάντως προτείνω το τετράγωνο (Quarteto). Έτσι θα νώθεις την ασφάλεια και το ζωντανό σεξ της γυναίκας σου, θα έχεις το φιλί και πολλά άλλα της φίλης σου και θα ζήσεις και την εμπειρία με τοv.... φίλο σου σε κάθε της παραλλαγή. Το ίδιο και οι υπόλοιποι. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.310 μηνύματα. Χθες στις 21:45 Η Chem2000 έγραψε: #38 Χθες στις 21:45 Evanescence, the sequel Οι δράκοι τι ώρα βγαίνουν, παρακαλώ; Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 636 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Ο Entropy24: #39 Χθες στις 22:10 Sleeper agents στο στέκι πριν το GTA 6. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 Scandal Ωρορα chester20080 Entropy24 korlef Jim_2004 camil That guy!! touvlo fockos Cloud87 American Economist GeorgePap2003 Paragontas7000 ROM32 Wonderkid fourkaki еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adams33: Μια απορία μόνο γιατι όλο το άλλο οκ ...δικαίωμα σας ! Όταν η θέα γυναικα σου γεύεται κάτι ωραίο και εκείνη με τα χειλάκια της και μετά έρχεται και σου σκάει και σε εσένα ένα φιλί, αλήθεια πόσο άνδρας νιώθεις; Πόσο περήφανος για εκείνη ,πόσο σε φτιάχνει όλο αυτό; Ετσι μόνο με την ιδέα τι ακουμπούσαν τα χειλάκια της και τι ακομα μπορει να γευτηκε.. Click για ανάπτυξη... Δεν θίγεται ο αντρισμος μου! Είναι σκέψεις τις οποίες θέλουμε και οι δύο να δοκιμάσουμε στην πράξη!!
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.258 μηνύματα. Χθες στις 16:48 Ο ilias90 έγραψε: #23 Χθες στις 16:48 Τεράστιος σεβασμός και μόνο που βρήκες τους κωδικούς σου μετά από 16 χρόνια για χάρη της τρολιάς. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.406 μηνύματα. Χθες στις 16:49 Ο Samael έγραψε: #24 Χθες στις 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Δηλαδή κάποιος που δεν γουστάρει τέτοιες σαχλαμάρες και κοροϊδίες είναι κλειστόμυαλος; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα πιο κλειστότρυπος πάντως . adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.069 μηνύματα. Χθες στις 16:54 Η adams33 έγραψε: #25 Χθες στις 16:54 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Δεν θίγεται ο αντρισμος μου! Είναι σκέψεις τις οποίες θέλουμε και οι δύο να δοκιμάσουμε στην πράξη!! Click για ανάπτυξη... Ψαξτω να τον βρεις τοτε γιατι ως γνωστο ανδρισμός με αρσενική πλευρά έχει τεράστια απόκλιση.... Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.406 μηνύματα. Χθες στις 16:56 Ο Samael έγραψε: #26 Χθες στις 16:56 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Δεν θίγεται ο αντρισμος μου! Είναι σκέψεις τις οποίες θέλουμε και οι δύο να δοκιμάσουμε στην πράξη!! Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω μπερδευτεί σε κάτι πάντως. Γιατί μείνατε μόνο στο φιλί ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 17:16 Ο Valder έγραψε: #27 Χθες στις 17:16 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Δλδ τώρα σοβαρά είναι δυνατόν να καθίσεις απέναντι σε κάποιον λέγοντας " Θα ήθελα να δω τι γεύση έχουν τα χείλη σου " Και να το συζητάτε κιόλας ; " Αχ μη.. Αν αρχίσουμε, θα θέλουμε και άλλο " Κάπου έλεος με τις μαλακίες Click για ανάπτυξη... Δια να ενώσω το παρόν τοπίκιον μετα του άλλου περί της αφοδεύσεως, σας βεβαιώ πως μια καταλληλοτέρα απόκρισις αρλεκινική θα ήταν "εκλιπαρώ όπως γλωσσοφιλήσω τον γλυκύ σας πρωκτό, ώστε να μου χαρίσει μια γεύση κωλίλας στα χείλη" Οκ σκάω Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 11.073 μηνύματα. Χθες στις 17:19 Ο Dias έγραψε: #28 Χθες στις 17:19 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καμιά συμβουλή; Θα εκτιμήσω ειλικρινές απαντήσεις. Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα. Προχωρείς εσύ με την κυρία στο παρασύνθημα. Η γυναίκα σου αποπλανεί τον σύζυγο. Έτσι και οι τέσσερεις μαζί γίνεστε μια ωραία ατμόσφαιρα. 13/10/2010 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καλησπερα παιδια, ειμαι 22 και ειμαι μαθητης σε εσπερινο λυκειο Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 17:42 That guy!! Νεοφερμένο μέλος Ο That guy!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 17:31 Ο That guy!!: #29 Χθες στις 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εγώ έχω μπερδευτεί σε κάτι πάντως. Γιατί μείνατε μόνο στο φιλί ; Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 29.019 μηνύματα. Χθες στις 17:32 Ο Πάνθηρας!: #30 Χθες στις 17:32 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έχει το ελεύθερο να το κάνει!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:36 Κ όμως έπιασε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:39 Αν τρολαρω; ειλικρινά; Όχι!! Έντονη ερωτική ζωή έχουμε και οι 4 μας εντός του γάμου!! Αλλά εγώ και η σύζυγος είπαμε να φλερταρουμε και δοκιμάσουμε πράγματα! Click για ανάπτυξη... Με εγγραφή το 2010; Υποπτο προφιλ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.702 μηνύματα. Χθες στις 17:36 Η touvlo έγραψε: #31 Χθες στις 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Με εγγραφή το 2010; Υποπτο προφιλ Click για ανάπτυξη... Ώπα! Τώρα που ήρθε ο Ντόκτορ θα βγουν πολλά στη φόρα! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.069 μηνύματα. Χθες στις 17:53 Η adams33 έγραψε: #32 Χθες στις 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καλησπερα παιδια, ειμαι 22 και ειμαι μαθητης σε εσπερινο λυκειο 13/10/2010 Click για ανάπτυξη... Είναι τα παλιά καλά μέλη που λέγατε προχθές φαντάζομαι,που δυστυχώς αποχώρησαν και σας λείπουν ..... Ορίστε...επέστρεψε...ειδε κ@λ@συζήτηση στο άλλο θέμα και ξεκίνησαν ... να μην έχεις παράπονο. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Ο Valder έγραψε: #33 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Click για ανάπτυξη... Ας της έκανες έρωτα, κι ας φεύγατε ύστερις. Μοίρα, μοίρα, τα μονοπάτια που ορίζεις, στης χαραυγής το ανήλιαγο λιοπύρι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:14 Απάνεμέ μου έρωτα (παράνομο φιλί) Σελαγίζει η σελήνη στης θάλασσας την όψι σε γνωρίζω σαν τη πατρίδα από την κόψη σπίτι σε φώναξα, φωλιά του έρωτά μας τα χείλη δρόσισαν των δυο τα κλάμματά μας. "ΦΙΛΑ ΜΕ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΦΥΓΕ!" το δράμα της στιγμής, ω δάκρυ. Και το μυαλό να λέει "σε θέλω βαθιά, μα μείνε απέξω", ω πόθος. Σε τρεις βδομάδες θα σε δω, τα μάτια σου ν' αντικρύσω, μα μέχρι τότε φοβήμαι ο έρμος μη και σε λησμονήσω Ω έρωτα... Χύσε μέσα... σ' αγαπώ... ΥΓ: Σήμερα κεντάω ποιότητα, πιάσανε καλά οι χθεσινές οι μπάμιες και τα Ω3 λιπαρά απο τις σαρδέλες και λειτουργεί ο εγκέφαλος. Έκανα μια τουαλέτα σήμερα, αβάδιστη. Μούρλια. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:18 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.406 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο Samael έγραψε: #34 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Click για ανάπτυξη... Όντως είναι αξιοθαύμαστο το οτι αφιέρωσες χρόνο να σκάψεις τους κωδικούς του προφίλ μετά απο 12 χρόνια αλλά απογοήτευσες στο οτι δεν έκατσες να προσέξεις τις λεπτομέρειες. Αυτό δεν είναι ανοιχτός στο φλερτ, αλλά ανοιχτή σχέση. Επίσης όπως ήδη αναφέρθηκε είναι δυνατόν να ανταλάσσεις γλωσσόφιλα αλλά να φοβάσαι να στείλεις για να πέσει το βαρύ ; Πως μπόρεσες να πετάξεις τόσα χρόνια προετοιμασίας έτσι στον βρόντο και να χαλάσεις και την δική μας διασκέδαση ρε φίλε ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ας της έκανες έρωτα, κι ας φεύγατε ύστερις. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο Valder έγραψε: #35 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να είχε βλάβη το ωρολόγιον και να μην ημπορούσε να μετρήσει και τα 45 σεκ. Θα το φτιάξει σε ρολογά και θα επανέλθει και θα της χαρίσει άλλα 15 να κλείσουν λεπτόν. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.092 μηνύματα. Χθες στις 20:24 Η Υδροχόος έγραψε: #36 Χθες στις 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κανένα πρόβλημα. Προχωρείς εσύ με την κυρία στο παρασύνθημα. Η γυναίκα σου αποπλανεί τον σύζυγο. Έτσι και οι τέσσερεις μαζί γίνεστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Toυρλουμπούκι πάει να γίνει, Δία...Το βλέπεις... Ωραία...το επόμενο πρωί, από την ωραία "ατμόσφαιρα" που περιγράφεις, ποιός θα είναι ποιανού ; Ποιά γυναίκα του λες ; Αφού θα αποπλανήσει τον σύζυγο της άλλης...Και ο δικός μας εδώ, θα αποπλανήσει τη σύζυγο του... Μωρέ μια Λουκά που σας χρειάζεται...ώρες - ώρες... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.702 μηνύματα. Χθες στις 20:40 Η touvlo έγραψε: #37 Χθες στις 20:40 Εγώ πάντως προτείνω το τετράγωνο (Quarteto). Έτσι θα νώθεις την ασφάλεια και το ζωντανό σεξ της γυναίκας σου, θα έχεις το φιλί και πολλά άλλα της φίλης σου και θα ζήσεις και την εμπειρία με τοv.... φίλο σου σε κάθε της παραλλαγή. Το ίδιο και οι υπόλοιποι. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.310 μηνύματα. Χθες στις 21:45 Η Chem2000 έγραψε: #38 Χθες στις 21:45 Evanescence, the sequel Οι δράκοι τι ώρα βγαίνουν, παρακαλώ; Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 636 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Ο Entropy24: #39 Χθες στις 22:10 Sleeper agents στο στέκι πριν το GTA 6. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 Scandal Ωρορα chester20080 Entropy24 korlef Jim_2004 camil That guy!! touvlo fockos Cloud87 American Economist GeorgePap2003 Paragontas7000 ROM32 Wonderkid fourkaki еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.406 μηνύματα. Χθες στις 16:49 Ο Samael έγραψε: #24 Χθες στις 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Δηλαδή κάποιος που δεν γουστάρει τέτοιες σαχλαμάρες και κοροϊδίες είναι κλειστόμυαλος; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα πιο κλειστότρυπος πάντως . adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.069 μηνύματα. Χθες στις 16:54 Η adams33 έγραψε: #25 Χθες στις 16:54 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Δεν θίγεται ο αντρισμος μου! Είναι σκέψεις τις οποίες θέλουμε και οι δύο να δοκιμάσουμε στην πράξη!! Click για ανάπτυξη... Ψαξτω να τον βρεις τοτε γιατι ως γνωστο ανδρισμός με αρσενική πλευρά έχει τεράστια απόκλιση.... Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.406 μηνύματα. Χθες στις 16:56 Ο Samael έγραψε: #26 Χθες στις 16:56 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Δεν θίγεται ο αντρισμος μου! Είναι σκέψεις τις οποίες θέλουμε και οι δύο να δοκιμάσουμε στην πράξη!! Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω μπερδευτεί σε κάτι πάντως. Γιατί μείνατε μόνο στο φιλί ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 17:16 Ο Valder έγραψε: #27 Χθες στις 17:16 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Δλδ τώρα σοβαρά είναι δυνατόν να καθίσεις απέναντι σε κάποιον λέγοντας " Θα ήθελα να δω τι γεύση έχουν τα χείλη σου " Και να το συζητάτε κιόλας ; " Αχ μη.. Αν αρχίσουμε, θα θέλουμε και άλλο " Κάπου έλεος με τις μαλακίες Click για ανάπτυξη... Δια να ενώσω το παρόν τοπίκιον μετα του άλλου περί της αφοδεύσεως, σας βεβαιώ πως μια καταλληλοτέρα απόκρισις αρλεκινική θα ήταν "εκλιπαρώ όπως γλωσσοφιλήσω τον γλυκύ σας πρωκτό, ώστε να μου χαρίσει μια γεύση κωλίλας στα χείλη" Οκ σκάω Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 11.073 μηνύματα. Χθες στις 17:19 Ο Dias έγραψε: #28 Χθες στις 17:19 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καμιά συμβουλή; Θα εκτιμήσω ειλικρινές απαντήσεις. Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα. Προχωρείς εσύ με την κυρία στο παρασύνθημα. Η γυναίκα σου αποπλανεί τον σύζυγο. Έτσι και οι τέσσερεις μαζί γίνεστε μια ωραία ατμόσφαιρα. 13/10/2010 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καλησπερα παιδια, ειμαι 22 και ειμαι μαθητης σε εσπερινο λυκειο Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 17:42 That guy!! Νεοφερμένο μέλος Ο That guy!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 17:31 Ο That guy!!: #29 Χθες στις 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εγώ έχω μπερδευτεί σε κάτι πάντως. Γιατί μείνατε μόνο στο φιλί ; Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 29.019 μηνύματα. Χθες στις 17:32 Ο Πάνθηρας!: #30 Χθες στις 17:32 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έχει το ελεύθερο να το κάνει!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:36 Κ όμως έπιασε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:39 Αν τρολαρω; ειλικρινά; Όχι!! Έντονη ερωτική ζωή έχουμε και οι 4 μας εντός του γάμου!! Αλλά εγώ και η σύζυγος είπαμε να φλερταρουμε και δοκιμάσουμε πράγματα! Click για ανάπτυξη... Με εγγραφή το 2010; Υποπτο προφιλ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.702 μηνύματα. Χθες στις 17:36 Η touvlo έγραψε: #31 Χθες στις 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Με εγγραφή το 2010; Υποπτο προφιλ Click για ανάπτυξη... Ώπα! Τώρα που ήρθε ο Ντόκτορ θα βγουν πολλά στη φόρα! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.069 μηνύματα. Χθες στις 17:53 Η adams33 έγραψε: #32 Χθες στις 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καλησπερα παιδια, ειμαι 22 και ειμαι μαθητης σε εσπερινο λυκειο 13/10/2010 Click για ανάπτυξη... Είναι τα παλιά καλά μέλη που λέγατε προχθές φαντάζομαι,που δυστυχώς αποχώρησαν και σας λείπουν ..... Ορίστε...επέστρεψε...ειδε κ@λ@συζήτηση στο άλλο θέμα και ξεκίνησαν ... να μην έχεις παράπονο. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Ο Valder έγραψε: #33 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Click για ανάπτυξη... Ας της έκανες έρωτα, κι ας φεύγατε ύστερις. Μοίρα, μοίρα, τα μονοπάτια που ορίζεις, στης χαραυγής το ανήλιαγο λιοπύρι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:14 Απάνεμέ μου έρωτα (παράνομο φιλί) Σελαγίζει η σελήνη στης θάλασσας την όψι σε γνωρίζω σαν τη πατρίδα από την κόψη σπίτι σε φώναξα, φωλιά του έρωτά μας τα χείλη δρόσισαν των δυο τα κλάμματά μας. "ΦΙΛΑ ΜΕ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΦΥΓΕ!" το δράμα της στιγμής, ω δάκρυ. Και το μυαλό να λέει "σε θέλω βαθιά, μα μείνε απέξω", ω πόθος. Σε τρεις βδομάδες θα σε δω, τα μάτια σου ν' αντικρύσω, μα μέχρι τότε φοβήμαι ο έρμος μη και σε λησμονήσω Ω έρωτα... Χύσε μέσα... σ' αγαπώ... ΥΓ: Σήμερα κεντάω ποιότητα, πιάσανε καλά οι χθεσινές οι μπάμιες και τα Ω3 λιπαρά απο τις σαρδέλες και λειτουργεί ο εγκέφαλος. Έκανα μια τουαλέτα σήμερα, αβάδιστη. Μούρλια. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:18 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.406 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο Samael έγραψε: #34 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Click για ανάπτυξη... Όντως είναι αξιοθαύμαστο το οτι αφιέρωσες χρόνο να σκάψεις τους κωδικούς του προφίλ μετά απο 12 χρόνια αλλά απογοήτευσες στο οτι δεν έκατσες να προσέξεις τις λεπτομέρειες. Αυτό δεν είναι ανοιχτός στο φλερτ, αλλά ανοιχτή σχέση. Επίσης όπως ήδη αναφέρθηκε είναι δυνατόν να ανταλάσσεις γλωσσόφιλα αλλά να φοβάσαι να στείλεις για να πέσει το βαρύ ; Πως μπόρεσες να πετάξεις τόσα χρόνια προετοιμασίας έτσι στον βρόντο και να χαλάσεις και την δική μας διασκέδαση ρε φίλε ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ας της έκανες έρωτα, κι ας φεύγατε ύστερις. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο Valder έγραψε: #35 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να είχε βλάβη το ωρολόγιον και να μην ημπορούσε να μετρήσει και τα 45 σεκ. Θα το φτιάξει σε ρολογά και θα επανέλθει και θα της χαρίσει άλλα 15 να κλείσουν λεπτόν. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.092 μηνύματα. Χθες στις 20:24 Η Υδροχόος έγραψε: #36 Χθες στις 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κανένα πρόβλημα. Προχωρείς εσύ με την κυρία στο παρασύνθημα. Η γυναίκα σου αποπλανεί τον σύζυγο. Έτσι και οι τέσσερεις μαζί γίνεστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Toυρλουμπούκι πάει να γίνει, Δία...Το βλέπεις... Ωραία...το επόμενο πρωί, από την ωραία "ατμόσφαιρα" που περιγράφεις, ποιός θα είναι ποιανού ; Ποιά γυναίκα του λες ; Αφού θα αποπλανήσει τον σύζυγο της άλλης...Και ο δικός μας εδώ, θα αποπλανήσει τη σύζυγο του... Μωρέ μια Λουκά που σας χρειάζεται...ώρες - ώρες... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.702 μηνύματα. Χθες στις 20:40 Η touvlo έγραψε: #37 Χθες στις 20:40 Εγώ πάντως προτείνω το τετράγωνο (Quarteto). Έτσι θα νώθεις την ασφάλεια και το ζωντανό σεξ της γυναίκας σου, θα έχεις το φιλί και πολλά άλλα της φίλης σου και θα ζήσεις και την εμπειρία με τοv.... φίλο σου σε κάθε της παραλλαγή. Το ίδιο και οι υπόλοιποι. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.310 μηνύματα. Χθες στις 21:45 Η Chem2000 έγραψε: #38 Χθες στις 21:45 Evanescence, the sequel Οι δράκοι τι ώρα βγαίνουν, παρακαλώ; Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 636 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Ο Entropy24: #39 Χθες στις 22:10 Sleeper agents στο στέκι πριν το GTA 6. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 Scandal Ωρορα chester20080 Entropy24 korlef Jim_2004 camil That guy!! touvlo fockos Cloud87 American Economist GeorgePap2003 Paragontas7000 ROM32 Wonderkid fourkaki еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Δηλαδή κάποιος που δεν γουστάρει τέτοιες σαχλαμάρες και κοροϊδίες είναι κλειστόμυαλος; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα πιο κλειστότρυπος πάντως .
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.069 μηνύματα. Χθες στις 16:54 Η adams33 έγραψε: #25 Χθες στις 16:54 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Δεν θίγεται ο αντρισμος μου! Είναι σκέψεις τις οποίες θέλουμε και οι δύο να δοκιμάσουμε στην πράξη!! Click για ανάπτυξη... Ψαξτω να τον βρεις τοτε γιατι ως γνωστο ανδρισμός με αρσενική πλευρά έχει τεράστια απόκλιση.... Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.406 μηνύματα. Χθες στις 16:56 Ο Samael έγραψε: #26 Χθες στις 16:56 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Δεν θίγεται ο αντρισμος μου! Είναι σκέψεις τις οποίες θέλουμε και οι δύο να δοκιμάσουμε στην πράξη!! Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω μπερδευτεί σε κάτι πάντως. Γιατί μείνατε μόνο στο φιλί ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 17:16 Ο Valder έγραψε: #27 Χθες στις 17:16 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Δλδ τώρα σοβαρά είναι δυνατόν να καθίσεις απέναντι σε κάποιον λέγοντας " Θα ήθελα να δω τι γεύση έχουν τα χείλη σου " Και να το συζητάτε κιόλας ; " Αχ μη.. Αν αρχίσουμε, θα θέλουμε και άλλο " Κάπου έλεος με τις μαλακίες Click για ανάπτυξη... Δια να ενώσω το παρόν τοπίκιον μετα του άλλου περί της αφοδεύσεως, σας βεβαιώ πως μια καταλληλοτέρα απόκρισις αρλεκινική θα ήταν "εκλιπαρώ όπως γλωσσοφιλήσω τον γλυκύ σας πρωκτό, ώστε να μου χαρίσει μια γεύση κωλίλας στα χείλη" Οκ σκάω Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 11.073 μηνύματα. Χθες στις 17:19 Ο Dias έγραψε: #28 Χθες στις 17:19 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καμιά συμβουλή; Θα εκτιμήσω ειλικρινές απαντήσεις. Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα. Προχωρείς εσύ με την κυρία στο παρασύνθημα. Η γυναίκα σου αποπλανεί τον σύζυγο. Έτσι και οι τέσσερεις μαζί γίνεστε μια ωραία ατμόσφαιρα. 13/10/2010 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καλησπερα παιδια, ειμαι 22 και ειμαι μαθητης σε εσπερινο λυκειο Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 17:42 That guy!! Νεοφερμένο μέλος Ο That guy!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 17:31 Ο That guy!!: #29 Χθες στις 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εγώ έχω μπερδευτεί σε κάτι πάντως. Γιατί μείνατε μόνο στο φιλί ; Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 29.019 μηνύματα. Χθες στις 17:32 Ο Πάνθηρας!: #30 Χθες στις 17:32 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έχει το ελεύθερο να το κάνει!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:36 Κ όμως έπιασε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:39 Αν τρολαρω; ειλικρινά; Όχι!! Έντονη ερωτική ζωή έχουμε και οι 4 μας εντός του γάμου!! Αλλά εγώ και η σύζυγος είπαμε να φλερταρουμε και δοκιμάσουμε πράγματα! Click για ανάπτυξη... Με εγγραφή το 2010; Υποπτο προφιλ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.702 μηνύματα. Χθες στις 17:36 Η touvlo έγραψε: #31 Χθες στις 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Με εγγραφή το 2010; Υποπτο προφιλ Click για ανάπτυξη... Ώπα! Τώρα που ήρθε ο Ντόκτορ θα βγουν πολλά στη φόρα! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.069 μηνύματα. Χθες στις 17:53 Η adams33 έγραψε: #32 Χθες στις 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καλησπερα παιδια, ειμαι 22 και ειμαι μαθητης σε εσπερινο λυκειο 13/10/2010 Click για ανάπτυξη... Είναι τα παλιά καλά μέλη που λέγατε προχθές φαντάζομαι,που δυστυχώς αποχώρησαν και σας λείπουν ..... Ορίστε...επέστρεψε...ειδε κ@λ@συζήτηση στο άλλο θέμα και ξεκίνησαν ... να μην έχεις παράπονο. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Ο Valder έγραψε: #33 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Click για ανάπτυξη... Ας της έκανες έρωτα, κι ας φεύγατε ύστερις. Μοίρα, μοίρα, τα μονοπάτια που ορίζεις, στης χαραυγής το ανήλιαγο λιοπύρι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:14 Απάνεμέ μου έρωτα (παράνομο φιλί) Σελαγίζει η σελήνη στης θάλασσας την όψι σε γνωρίζω σαν τη πατρίδα από την κόψη σπίτι σε φώναξα, φωλιά του έρωτά μας τα χείλη δρόσισαν των δυο τα κλάμματά μας. "ΦΙΛΑ ΜΕ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΦΥΓΕ!" το δράμα της στιγμής, ω δάκρυ. Και το μυαλό να λέει "σε θέλω βαθιά, μα μείνε απέξω", ω πόθος. Σε τρεις βδομάδες θα σε δω, τα μάτια σου ν' αντικρύσω, μα μέχρι τότε φοβήμαι ο έρμος μη και σε λησμονήσω Ω έρωτα... Χύσε μέσα... σ' αγαπώ... ΥΓ: Σήμερα κεντάω ποιότητα, πιάσανε καλά οι χθεσινές οι μπάμιες και τα Ω3 λιπαρά απο τις σαρδέλες και λειτουργεί ο εγκέφαλος. Έκανα μια τουαλέτα σήμερα, αβάδιστη. Μούρλια. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:18 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.406 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο Samael έγραψε: #34 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Click για ανάπτυξη... Όντως είναι αξιοθαύμαστο το οτι αφιέρωσες χρόνο να σκάψεις τους κωδικούς του προφίλ μετά απο 12 χρόνια αλλά απογοήτευσες στο οτι δεν έκατσες να προσέξεις τις λεπτομέρειες. Αυτό δεν είναι ανοιχτός στο φλερτ, αλλά ανοιχτή σχέση. Επίσης όπως ήδη αναφέρθηκε είναι δυνατόν να ανταλάσσεις γλωσσόφιλα αλλά να φοβάσαι να στείλεις για να πέσει το βαρύ ; Πως μπόρεσες να πετάξεις τόσα χρόνια προετοιμασίας έτσι στον βρόντο και να χαλάσεις και την δική μας διασκέδαση ρε φίλε ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ας της έκανες έρωτα, κι ας φεύγατε ύστερις. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο Valder έγραψε: #35 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να είχε βλάβη το ωρολόγιον και να μην ημπορούσε να μετρήσει και τα 45 σεκ. Θα το φτιάξει σε ρολογά και θα επανέλθει και θα της χαρίσει άλλα 15 να κλείσουν λεπτόν. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.092 μηνύματα. Χθες στις 20:24 Η Υδροχόος έγραψε: #36 Χθες στις 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κανένα πρόβλημα. Προχωρείς εσύ με την κυρία στο παρασύνθημα. Η γυναίκα σου αποπλανεί τον σύζυγο. Έτσι και οι τέσσερεις μαζί γίνεστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Toυρλουμπούκι πάει να γίνει, Δία...Το βλέπεις... Ωραία...το επόμενο πρωί, από την ωραία "ατμόσφαιρα" που περιγράφεις, ποιός θα είναι ποιανού ; Ποιά γυναίκα του λες ; Αφού θα αποπλανήσει τον σύζυγο της άλλης...Και ο δικός μας εδώ, θα αποπλανήσει τη σύζυγο του... Μωρέ μια Λουκά που σας χρειάζεται...ώρες - ώρες... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.702 μηνύματα. Χθες στις 20:40 Η touvlo έγραψε: #37 Χθες στις 20:40 Εγώ πάντως προτείνω το τετράγωνο (Quarteto). Έτσι θα νώθεις την ασφάλεια και το ζωντανό σεξ της γυναίκας σου, θα έχεις το φιλί και πολλά άλλα της φίλης σου και θα ζήσεις και την εμπειρία με τοv.... φίλο σου σε κάθε της παραλλαγή. Το ίδιο και οι υπόλοιποι. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.310 μηνύματα. Χθες στις 21:45 Η Chem2000 έγραψε: #38 Χθες στις 21:45 Evanescence, the sequel Οι δράκοι τι ώρα βγαίνουν, παρακαλώ; Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 636 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Ο Entropy24: #39 Χθες στις 22:10 Sleeper agents στο στέκι πριν το GTA 6. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 Scandal Ωρορα chester20080 Entropy24 korlef Jim_2004 camil That guy!! touvlo fockos Cloud87 American Economist GeorgePap2003 Paragontas7000 ROM32 Wonderkid fourkaki еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Δεν θίγεται ο αντρισμος μου! Είναι σκέψεις τις οποίες θέλουμε και οι δύο να δοκιμάσουμε στην πράξη!! Click για ανάπτυξη... Ψαξτω να τον βρεις τοτε γιατι ως γνωστο ανδρισμός με αρσενική πλευρά έχει τεράστια απόκλιση....
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.406 μηνύματα. Χθες στις 16:56 Ο Samael έγραψε: #26 Χθες στις 16:56 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Δεν θίγεται ο αντρισμος μου! Είναι σκέψεις τις οποίες θέλουμε και οι δύο να δοκιμάσουμε στην πράξη!! Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω μπερδευτεί σε κάτι πάντως. Γιατί μείνατε μόνο στο φιλί ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 17:16 Ο Valder έγραψε: #27 Χθες στις 17:16 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Δλδ τώρα σοβαρά είναι δυνατόν να καθίσεις απέναντι σε κάποιον λέγοντας " Θα ήθελα να δω τι γεύση έχουν τα χείλη σου " Και να το συζητάτε κιόλας ; " Αχ μη.. Αν αρχίσουμε, θα θέλουμε και άλλο " Κάπου έλεος με τις μαλακίες Click για ανάπτυξη... Δια να ενώσω το παρόν τοπίκιον μετα του άλλου περί της αφοδεύσεως, σας βεβαιώ πως μια καταλληλοτέρα απόκρισις αρλεκινική θα ήταν "εκλιπαρώ όπως γλωσσοφιλήσω τον γλυκύ σας πρωκτό, ώστε να μου χαρίσει μια γεύση κωλίλας στα χείλη" Οκ σκάω Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 11.073 μηνύματα. Χθες στις 17:19 Ο Dias έγραψε: #28 Χθες στις 17:19 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καμιά συμβουλή; Θα εκτιμήσω ειλικρινές απαντήσεις. Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα. Προχωρείς εσύ με την κυρία στο παρασύνθημα. Η γυναίκα σου αποπλανεί τον σύζυγο. Έτσι και οι τέσσερεις μαζί γίνεστε μια ωραία ατμόσφαιρα. 13/10/2010 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καλησπερα παιδια, ειμαι 22 και ειμαι μαθητης σε εσπερινο λυκειο Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 17:42 That guy!! Νεοφερμένο μέλος Ο That guy!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 17:31 Ο That guy!!: #29 Χθες στις 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εγώ έχω μπερδευτεί σε κάτι πάντως. Γιατί μείνατε μόνο στο φιλί ; Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 29.019 μηνύματα. Χθες στις 17:32 Ο Πάνθηρας!: #30 Χθες στις 17:32 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έχει το ελεύθερο να το κάνει!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:36 Κ όμως έπιασε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:39 Αν τρολαρω; ειλικρινά; Όχι!! Έντονη ερωτική ζωή έχουμε και οι 4 μας εντός του γάμου!! Αλλά εγώ και η σύζυγος είπαμε να φλερταρουμε και δοκιμάσουμε πράγματα! Click για ανάπτυξη... Με εγγραφή το 2010; Υποπτο προφιλ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.702 μηνύματα. Χθες στις 17:36 Η touvlo έγραψε: #31 Χθες στις 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Με εγγραφή το 2010; Υποπτο προφιλ Click για ανάπτυξη... Ώπα! Τώρα που ήρθε ο Ντόκτορ θα βγουν πολλά στη φόρα! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.069 μηνύματα. Χθες στις 17:53 Η adams33 έγραψε: #32 Χθες στις 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καλησπερα παιδια, ειμαι 22 και ειμαι μαθητης σε εσπερινο λυκειο 13/10/2010 Click για ανάπτυξη... Είναι τα παλιά καλά μέλη που λέγατε προχθές φαντάζομαι,που δυστυχώς αποχώρησαν και σας λείπουν ..... Ορίστε...επέστρεψε...ειδε κ@λ@συζήτηση στο άλλο θέμα και ξεκίνησαν ... να μην έχεις παράπονο. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Ο Valder έγραψε: #33 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Click για ανάπτυξη... Ας της έκανες έρωτα, κι ας φεύγατε ύστερις. Μοίρα, μοίρα, τα μονοπάτια που ορίζεις, στης χαραυγής το ανήλιαγο λιοπύρι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:14 Απάνεμέ μου έρωτα (παράνομο φιλί) Σελαγίζει η σελήνη στης θάλασσας την όψι σε γνωρίζω σαν τη πατρίδα από την κόψη σπίτι σε φώναξα, φωλιά του έρωτά μας τα χείλη δρόσισαν των δυο τα κλάμματά μας. "ΦΙΛΑ ΜΕ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΦΥΓΕ!" το δράμα της στιγμής, ω δάκρυ. Και το μυαλό να λέει "σε θέλω βαθιά, μα μείνε απέξω", ω πόθος. Σε τρεις βδομάδες θα σε δω, τα μάτια σου ν' αντικρύσω, μα μέχρι τότε φοβήμαι ο έρμος μη και σε λησμονήσω Ω έρωτα... Χύσε μέσα... σ' αγαπώ... ΥΓ: Σήμερα κεντάω ποιότητα, πιάσανε καλά οι χθεσινές οι μπάμιες και τα Ω3 λιπαρά απο τις σαρδέλες και λειτουργεί ο εγκέφαλος. Έκανα μια τουαλέτα σήμερα, αβάδιστη. Μούρλια. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:18 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.406 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο Samael έγραψε: #34 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Click για ανάπτυξη... Όντως είναι αξιοθαύμαστο το οτι αφιέρωσες χρόνο να σκάψεις τους κωδικούς του προφίλ μετά απο 12 χρόνια αλλά απογοήτευσες στο οτι δεν έκατσες να προσέξεις τις λεπτομέρειες. Αυτό δεν είναι ανοιχτός στο φλερτ, αλλά ανοιχτή σχέση. Επίσης όπως ήδη αναφέρθηκε είναι δυνατόν να ανταλάσσεις γλωσσόφιλα αλλά να φοβάσαι να στείλεις για να πέσει το βαρύ ; Πως μπόρεσες να πετάξεις τόσα χρόνια προετοιμασίας έτσι στον βρόντο και να χαλάσεις και την δική μας διασκέδαση ρε φίλε ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ας της έκανες έρωτα, κι ας φεύγατε ύστερις. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο Valder έγραψε: #35 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να είχε βλάβη το ωρολόγιον και να μην ημπορούσε να μετρήσει και τα 45 σεκ. Θα το φτιάξει σε ρολογά και θα επανέλθει και θα της χαρίσει άλλα 15 να κλείσουν λεπτόν. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.092 μηνύματα. Χθες στις 20:24 Η Υδροχόος έγραψε: #36 Χθες στις 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κανένα πρόβλημα. Προχωρείς εσύ με την κυρία στο παρασύνθημα. Η γυναίκα σου αποπλανεί τον σύζυγο. Έτσι και οι τέσσερεις μαζί γίνεστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Toυρλουμπούκι πάει να γίνει, Δία...Το βλέπεις... Ωραία...το επόμενο πρωί, από την ωραία "ατμόσφαιρα" που περιγράφεις, ποιός θα είναι ποιανού ; Ποιά γυναίκα του λες ; Αφού θα αποπλανήσει τον σύζυγο της άλλης...Και ο δικός μας εδώ, θα αποπλανήσει τη σύζυγο του... Μωρέ μια Λουκά που σας χρειάζεται...ώρες - ώρες... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.702 μηνύματα. Χθες στις 20:40 Η touvlo έγραψε: #37 Χθες στις 20:40 Εγώ πάντως προτείνω το τετράγωνο (Quarteto). Έτσι θα νώθεις την ασφάλεια και το ζωντανό σεξ της γυναίκας σου, θα έχεις το φιλί και πολλά άλλα της φίλης σου και θα ζήσεις και την εμπειρία με τοv.... φίλο σου σε κάθε της παραλλαγή. Το ίδιο και οι υπόλοιποι. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.310 μηνύματα. Χθες στις 21:45 Η Chem2000 έγραψε: #38 Χθες στις 21:45 Evanescence, the sequel Οι δράκοι τι ώρα βγαίνουν, παρακαλώ; Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 636 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Ο Entropy24: #39 Χθες στις 22:10 Sleeper agents στο στέκι πριν το GTA 6. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 Scandal Ωρορα chester20080 Entropy24 korlef Jim_2004 camil That guy!! touvlo fockos Cloud87 American Economist GeorgePap2003 Paragontas7000 ROM32 Wonderkid fourkaki еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Δεν θίγεται ο αντρισμος μου! Είναι σκέψεις τις οποίες θέλουμε και οι δύο να δοκιμάσουμε στην πράξη!! Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω μπερδευτεί σε κάτι πάντως. Γιατί μείνατε μόνο στο φιλί ;
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 17:16 Ο Valder έγραψε: #27 Χθες στις 17:16 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Δλδ τώρα σοβαρά είναι δυνατόν να καθίσεις απέναντι σε κάποιον λέγοντας " Θα ήθελα να δω τι γεύση έχουν τα χείλη σου " Και να το συζητάτε κιόλας ; " Αχ μη.. Αν αρχίσουμε, θα θέλουμε και άλλο " Κάπου έλεος με τις μαλακίες Click για ανάπτυξη... Δια να ενώσω το παρόν τοπίκιον μετα του άλλου περί της αφοδεύσεως, σας βεβαιώ πως μια καταλληλοτέρα απόκρισις αρλεκινική θα ήταν "εκλιπαρώ όπως γλωσσοφιλήσω τον γλυκύ σας πρωκτό, ώστε να μου χαρίσει μια γεύση κωλίλας στα χείλη" Οκ σκάω Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 11.073 μηνύματα. Χθες στις 17:19 Ο Dias έγραψε: #28 Χθες στις 17:19 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καμιά συμβουλή; Θα εκτιμήσω ειλικρινές απαντήσεις. Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα. Προχωρείς εσύ με την κυρία στο παρασύνθημα. Η γυναίκα σου αποπλανεί τον σύζυγο. Έτσι και οι τέσσερεις μαζί γίνεστε μια ωραία ατμόσφαιρα. 13/10/2010 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καλησπερα παιδια, ειμαι 22 και ειμαι μαθητης σε εσπερινο λυκειο Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 17:42 That guy!! Νεοφερμένο μέλος Ο That guy!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 17:31 Ο That guy!!: #29 Χθες στις 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εγώ έχω μπερδευτεί σε κάτι πάντως. Γιατί μείνατε μόνο στο φιλί ; Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 29.019 μηνύματα. Χθες στις 17:32 Ο Πάνθηρας!: #30 Χθες στις 17:32 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έχει το ελεύθερο να το κάνει!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:36 Κ όμως έπιασε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:39 Αν τρολαρω; ειλικρινά; Όχι!! Έντονη ερωτική ζωή έχουμε και οι 4 μας εντός του γάμου!! Αλλά εγώ και η σύζυγος είπαμε να φλερταρουμε και δοκιμάσουμε πράγματα! Click για ανάπτυξη... Με εγγραφή το 2010; Υποπτο προφιλ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.702 μηνύματα. Χθες στις 17:36 Η touvlo έγραψε: #31 Χθες στις 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Με εγγραφή το 2010; Υποπτο προφιλ Click για ανάπτυξη... Ώπα! Τώρα που ήρθε ο Ντόκτορ θα βγουν πολλά στη φόρα! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.069 μηνύματα. Χθες στις 17:53 Η adams33 έγραψε: #32 Χθες στις 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καλησπερα παιδια, ειμαι 22 και ειμαι μαθητης σε εσπερινο λυκειο 13/10/2010 Click για ανάπτυξη... Είναι τα παλιά καλά μέλη που λέγατε προχθές φαντάζομαι,που δυστυχώς αποχώρησαν και σας λείπουν ..... Ορίστε...επέστρεψε...ειδε κ@λ@συζήτηση στο άλλο θέμα και ξεκίνησαν ... να μην έχεις παράπονο. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Ο Valder έγραψε: #33 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Click για ανάπτυξη... Ας της έκανες έρωτα, κι ας φεύγατε ύστερις. Μοίρα, μοίρα, τα μονοπάτια που ορίζεις, στης χαραυγής το ανήλιαγο λιοπύρι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:14 Απάνεμέ μου έρωτα (παράνομο φιλί) Σελαγίζει η σελήνη στης θάλασσας την όψι σε γνωρίζω σαν τη πατρίδα από την κόψη σπίτι σε φώναξα, φωλιά του έρωτά μας τα χείλη δρόσισαν των δυο τα κλάμματά μας. "ΦΙΛΑ ΜΕ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΦΥΓΕ!" το δράμα της στιγμής, ω δάκρυ. Και το μυαλό να λέει "σε θέλω βαθιά, μα μείνε απέξω", ω πόθος. Σε τρεις βδομάδες θα σε δω, τα μάτια σου ν' αντικρύσω, μα μέχρι τότε φοβήμαι ο έρμος μη και σε λησμονήσω Ω έρωτα... Χύσε μέσα... σ' αγαπώ... ΥΓ: Σήμερα κεντάω ποιότητα, πιάσανε καλά οι χθεσινές οι μπάμιες και τα Ω3 λιπαρά απο τις σαρδέλες και λειτουργεί ο εγκέφαλος. Έκανα μια τουαλέτα σήμερα, αβάδιστη. Μούρλια. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:18 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.406 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο Samael έγραψε: #34 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Click για ανάπτυξη... Όντως είναι αξιοθαύμαστο το οτι αφιέρωσες χρόνο να σκάψεις τους κωδικούς του προφίλ μετά απο 12 χρόνια αλλά απογοήτευσες στο οτι δεν έκατσες να προσέξεις τις λεπτομέρειες. Αυτό δεν είναι ανοιχτός στο φλερτ, αλλά ανοιχτή σχέση. Επίσης όπως ήδη αναφέρθηκε είναι δυνατόν να ανταλάσσεις γλωσσόφιλα αλλά να φοβάσαι να στείλεις για να πέσει το βαρύ ; Πως μπόρεσες να πετάξεις τόσα χρόνια προετοιμασίας έτσι στον βρόντο και να χαλάσεις και την δική μας διασκέδαση ρε φίλε ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ας της έκανες έρωτα, κι ας φεύγατε ύστερις. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο Valder έγραψε: #35 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να είχε βλάβη το ωρολόγιον και να μην ημπορούσε να μετρήσει και τα 45 σεκ. Θα το φτιάξει σε ρολογά και θα επανέλθει και θα της χαρίσει άλλα 15 να κλείσουν λεπτόν. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.092 μηνύματα. Χθες στις 20:24 Η Υδροχόος έγραψε: #36 Χθες στις 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κανένα πρόβλημα. Προχωρείς εσύ με την κυρία στο παρασύνθημα. Η γυναίκα σου αποπλανεί τον σύζυγο. Έτσι και οι τέσσερεις μαζί γίνεστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Toυρλουμπούκι πάει να γίνει, Δία...Το βλέπεις... Ωραία...το επόμενο πρωί, από την ωραία "ατμόσφαιρα" που περιγράφεις, ποιός θα είναι ποιανού ; Ποιά γυναίκα του λες ; Αφού θα αποπλανήσει τον σύζυγο της άλλης...Και ο δικός μας εδώ, θα αποπλανήσει τη σύζυγο του... Μωρέ μια Λουκά που σας χρειάζεται...ώρες - ώρες... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.702 μηνύματα. Χθες στις 20:40 Η touvlo έγραψε: #37 Χθες στις 20:40 Εγώ πάντως προτείνω το τετράγωνο (Quarteto). Έτσι θα νώθεις την ασφάλεια και το ζωντανό σεξ της γυναίκας σου, θα έχεις το φιλί και πολλά άλλα της φίλης σου και θα ζήσεις και την εμπειρία με τοv.... φίλο σου σε κάθε της παραλλαγή. Το ίδιο και οι υπόλοιποι. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.310 μηνύματα. Χθες στις 21:45 Η Chem2000 έγραψε: #38 Χθες στις 21:45 Evanescence, the sequel Οι δράκοι τι ώρα βγαίνουν, παρακαλώ; Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 636 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Ο Entropy24: #39 Χθες στις 22:10 Sleeper agents στο στέκι πριν το GTA 6. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 Scandal Ωρορα chester20080 Entropy24 korlef Jim_2004 camil That guy!! touvlo fockos Cloud87 American Economist GeorgePap2003 Paragontas7000 ROM32 Wonderkid fourkaki еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Δλδ τώρα σοβαρά είναι δυνατόν να καθίσεις απέναντι σε κάποιον λέγοντας " Θα ήθελα να δω τι γεύση έχουν τα χείλη σου " Και να το συζητάτε κιόλας ; " Αχ μη.. Αν αρχίσουμε, θα θέλουμε και άλλο " Κάπου έλεος με τις μαλακίες Click για ανάπτυξη... Δια να ενώσω το παρόν τοπίκιον μετα του άλλου περί της αφοδεύσεως, σας βεβαιώ πως μια καταλληλοτέρα απόκρισις αρλεκινική θα ήταν "εκλιπαρώ όπως γλωσσοφιλήσω τον γλυκύ σας πρωκτό, ώστε να μου χαρίσει μια γεύση κωλίλας στα χείλη" Οκ σκάω
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 11.073 μηνύματα. Χθες στις 17:19 Ο Dias έγραψε: #28 Χθες στις 17:19 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καμιά συμβουλή; Θα εκτιμήσω ειλικρινές απαντήσεις. Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα. Προχωρείς εσύ με την κυρία στο παρασύνθημα. Η γυναίκα σου αποπλανεί τον σύζυγο. Έτσι και οι τέσσερεις μαζί γίνεστε μια ωραία ατμόσφαιρα. 13/10/2010 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καλησπερα παιδια, ειμαι 22 και ειμαι μαθητης σε εσπερινο λυκειο Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 17:42 That guy!! Νεοφερμένο μέλος Ο That guy!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 17:31 Ο That guy!!: #29 Χθες στις 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εγώ έχω μπερδευτεί σε κάτι πάντως. Γιατί μείνατε μόνο στο φιλί ; Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 29.019 μηνύματα. Χθες στις 17:32 Ο Πάνθηρας!: #30 Χθες στις 17:32 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έχει το ελεύθερο να το κάνει!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:36 Κ όμως έπιασε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:39 Αν τρολαρω; ειλικρινά; Όχι!! Έντονη ερωτική ζωή έχουμε και οι 4 μας εντός του γάμου!! Αλλά εγώ και η σύζυγος είπαμε να φλερταρουμε και δοκιμάσουμε πράγματα! Click για ανάπτυξη... Με εγγραφή το 2010; Υποπτο προφιλ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.702 μηνύματα. Χθες στις 17:36 Η touvlo έγραψε: #31 Χθες στις 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Με εγγραφή το 2010; Υποπτο προφιλ Click για ανάπτυξη... Ώπα! Τώρα που ήρθε ο Ντόκτορ θα βγουν πολλά στη φόρα! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.069 μηνύματα. Χθες στις 17:53 Η adams33 έγραψε: #32 Χθες στις 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καλησπερα παιδια, ειμαι 22 και ειμαι μαθητης σε εσπερινο λυκειο 13/10/2010 Click για ανάπτυξη... Είναι τα παλιά καλά μέλη που λέγατε προχθές φαντάζομαι,που δυστυχώς αποχώρησαν και σας λείπουν ..... Ορίστε...επέστρεψε...ειδε κ@λ@συζήτηση στο άλλο θέμα και ξεκίνησαν ... να μην έχεις παράπονο. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Ο Valder έγραψε: #33 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Click για ανάπτυξη... Ας της έκανες έρωτα, κι ας φεύγατε ύστερις. Μοίρα, μοίρα, τα μονοπάτια που ορίζεις, στης χαραυγής το ανήλιαγο λιοπύρι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:14 Απάνεμέ μου έρωτα (παράνομο φιλί) Σελαγίζει η σελήνη στης θάλασσας την όψι σε γνωρίζω σαν τη πατρίδα από την κόψη σπίτι σε φώναξα, φωλιά του έρωτά μας τα χείλη δρόσισαν των δυο τα κλάμματά μας. "ΦΙΛΑ ΜΕ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΦΥΓΕ!" το δράμα της στιγμής, ω δάκρυ. Και το μυαλό να λέει "σε θέλω βαθιά, μα μείνε απέξω", ω πόθος. Σε τρεις βδομάδες θα σε δω, τα μάτια σου ν' αντικρύσω, μα μέχρι τότε φοβήμαι ο έρμος μη και σε λησμονήσω Ω έρωτα... Χύσε μέσα... σ' αγαπώ... ΥΓ: Σήμερα κεντάω ποιότητα, πιάσανε καλά οι χθεσινές οι μπάμιες και τα Ω3 λιπαρά απο τις σαρδέλες και λειτουργεί ο εγκέφαλος. Έκανα μια τουαλέτα σήμερα, αβάδιστη. Μούρλια. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:18 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.406 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο Samael έγραψε: #34 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Click για ανάπτυξη... Όντως είναι αξιοθαύμαστο το οτι αφιέρωσες χρόνο να σκάψεις τους κωδικούς του προφίλ μετά απο 12 χρόνια αλλά απογοήτευσες στο οτι δεν έκατσες να προσέξεις τις λεπτομέρειες. Αυτό δεν είναι ανοιχτός στο φλερτ, αλλά ανοιχτή σχέση. Επίσης όπως ήδη αναφέρθηκε είναι δυνατόν να ανταλάσσεις γλωσσόφιλα αλλά να φοβάσαι να στείλεις για να πέσει το βαρύ ; Πως μπόρεσες να πετάξεις τόσα χρόνια προετοιμασίας έτσι στον βρόντο και να χαλάσεις και την δική μας διασκέδαση ρε φίλε ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ας της έκανες έρωτα, κι ας φεύγατε ύστερις. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο Valder έγραψε: #35 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να είχε βλάβη το ωρολόγιον και να μην ημπορούσε να μετρήσει και τα 45 σεκ. Θα το φτιάξει σε ρολογά και θα επανέλθει και θα της χαρίσει άλλα 15 να κλείσουν λεπτόν. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.092 μηνύματα. Χθες στις 20:24 Η Υδροχόος έγραψε: #36 Χθες στις 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κανένα πρόβλημα. Προχωρείς εσύ με την κυρία στο παρασύνθημα. Η γυναίκα σου αποπλανεί τον σύζυγο. Έτσι και οι τέσσερεις μαζί γίνεστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Toυρλουμπούκι πάει να γίνει, Δία...Το βλέπεις... Ωραία...το επόμενο πρωί, από την ωραία "ατμόσφαιρα" που περιγράφεις, ποιός θα είναι ποιανού ; Ποιά γυναίκα του λες ; Αφού θα αποπλανήσει τον σύζυγο της άλλης...Και ο δικός μας εδώ, θα αποπλανήσει τη σύζυγο του... Μωρέ μια Λουκά που σας χρειάζεται...ώρες - ώρες... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.702 μηνύματα. Χθες στις 20:40 Η touvlo έγραψε: #37 Χθες στις 20:40 Εγώ πάντως προτείνω το τετράγωνο (Quarteto). Έτσι θα νώθεις την ασφάλεια και το ζωντανό σεξ της γυναίκας σου, θα έχεις το φιλί και πολλά άλλα της φίλης σου και θα ζήσεις και την εμπειρία με τοv.... φίλο σου σε κάθε της παραλλαγή. Το ίδιο και οι υπόλοιποι. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.310 μηνύματα. Χθες στις 21:45 Η Chem2000 έγραψε: #38 Χθες στις 21:45 Evanescence, the sequel Οι δράκοι τι ώρα βγαίνουν, παρακαλώ; Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 636 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Ο Entropy24: #39 Χθες στις 22:10 Sleeper agents στο στέκι πριν το GTA 6. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 Scandal Ωρορα chester20080 Entropy24 korlef Jim_2004 camil That guy!! touvlo fockos Cloud87 American Economist GeorgePap2003 Paragontas7000 ROM32 Wonderkid fourkaki еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καμιά συμβουλή; Θα εκτιμήσω ειλικρινές απαντήσεις. Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα. Προχωρείς εσύ με την κυρία στο παρασύνθημα. Η γυναίκα σου αποπλανεί τον σύζυγο. Έτσι και οι τέσσερεις μαζί γίνεστε μια ωραία ατμόσφαιρα. 13/10/2010 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καλησπερα παιδια, ειμαι 22 και ειμαι μαθητης σε εσπερινο λυκειο Click για ανάπτυξη...
That guy!! Νεοφερμένο μέλος Ο That guy!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 17:31 Ο That guy!!: #29 Χθες στις 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εγώ έχω μπερδευτεί σε κάτι πάντως. Γιατί μείνατε μόνο στο φιλί ; Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 29.019 μηνύματα. Χθες στις 17:32 Ο Πάνθηρας!: #30 Χθες στις 17:32 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έχει το ελεύθερο να το κάνει!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:36 Κ όμως έπιασε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:39 Αν τρολαρω; ειλικρινά; Όχι!! Έντονη ερωτική ζωή έχουμε και οι 4 μας εντός του γάμου!! Αλλά εγώ και η σύζυγος είπαμε να φλερταρουμε και δοκιμάσουμε πράγματα! Click για ανάπτυξη... Με εγγραφή το 2010; Υποπτο προφιλ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.702 μηνύματα. Χθες στις 17:36 Η touvlo έγραψε: #31 Χθες στις 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Με εγγραφή το 2010; Υποπτο προφιλ Click για ανάπτυξη... Ώπα! Τώρα που ήρθε ο Ντόκτορ θα βγουν πολλά στη φόρα! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.069 μηνύματα. Χθες στις 17:53 Η adams33 έγραψε: #32 Χθες στις 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καλησπερα παιδια, ειμαι 22 και ειμαι μαθητης σε εσπερινο λυκειο 13/10/2010 Click για ανάπτυξη... Είναι τα παλιά καλά μέλη που λέγατε προχθές φαντάζομαι,που δυστυχώς αποχώρησαν και σας λείπουν ..... Ορίστε...επέστρεψε...ειδε κ@λ@συζήτηση στο άλλο θέμα και ξεκίνησαν ... να μην έχεις παράπονο. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Ο Valder έγραψε: #33 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Click για ανάπτυξη... Ας της έκανες έρωτα, κι ας φεύγατε ύστερις. Μοίρα, μοίρα, τα μονοπάτια που ορίζεις, στης χαραυγής το ανήλιαγο λιοπύρι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:14 Απάνεμέ μου έρωτα (παράνομο φιλί) Σελαγίζει η σελήνη στης θάλασσας την όψι σε γνωρίζω σαν τη πατρίδα από την κόψη σπίτι σε φώναξα, φωλιά του έρωτά μας τα χείλη δρόσισαν των δυο τα κλάμματά μας. "ΦΙΛΑ ΜΕ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΦΥΓΕ!" το δράμα της στιγμής, ω δάκρυ. Και το μυαλό να λέει "σε θέλω βαθιά, μα μείνε απέξω", ω πόθος. Σε τρεις βδομάδες θα σε δω, τα μάτια σου ν' αντικρύσω, μα μέχρι τότε φοβήμαι ο έρμος μη και σε λησμονήσω Ω έρωτα... Χύσε μέσα... σ' αγαπώ... ΥΓ: Σήμερα κεντάω ποιότητα, πιάσανε καλά οι χθεσινές οι μπάμιες και τα Ω3 λιπαρά απο τις σαρδέλες και λειτουργεί ο εγκέφαλος. Έκανα μια τουαλέτα σήμερα, αβάδιστη. Μούρλια. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:18 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.406 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο Samael έγραψε: #34 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Click για ανάπτυξη... Όντως είναι αξιοθαύμαστο το οτι αφιέρωσες χρόνο να σκάψεις τους κωδικούς του προφίλ μετά απο 12 χρόνια αλλά απογοήτευσες στο οτι δεν έκατσες να προσέξεις τις λεπτομέρειες. Αυτό δεν είναι ανοιχτός στο φλερτ, αλλά ανοιχτή σχέση. Επίσης όπως ήδη αναφέρθηκε είναι δυνατόν να ανταλάσσεις γλωσσόφιλα αλλά να φοβάσαι να στείλεις για να πέσει το βαρύ ; Πως μπόρεσες να πετάξεις τόσα χρόνια προετοιμασίας έτσι στον βρόντο και να χαλάσεις και την δική μας διασκέδαση ρε φίλε ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ας της έκανες έρωτα, κι ας φεύγατε ύστερις. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο Valder έγραψε: #35 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να είχε βλάβη το ωρολόγιον και να μην ημπορούσε να μετρήσει και τα 45 σεκ. Θα το φτιάξει σε ρολογά και θα επανέλθει και θα της χαρίσει άλλα 15 να κλείσουν λεπτόν. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.092 μηνύματα. Χθες στις 20:24 Η Υδροχόος έγραψε: #36 Χθες στις 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κανένα πρόβλημα. Προχωρείς εσύ με την κυρία στο παρασύνθημα. Η γυναίκα σου αποπλανεί τον σύζυγο. Έτσι και οι τέσσερεις μαζί γίνεστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Toυρλουμπούκι πάει να γίνει, Δία...Το βλέπεις... Ωραία...το επόμενο πρωί, από την ωραία "ατμόσφαιρα" που περιγράφεις, ποιός θα είναι ποιανού ; Ποιά γυναίκα του λες ; Αφού θα αποπλανήσει τον σύζυγο της άλλης...Και ο δικός μας εδώ, θα αποπλανήσει τη σύζυγο του... Μωρέ μια Λουκά που σας χρειάζεται...ώρες - ώρες... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.702 μηνύματα. Χθες στις 20:40 Η touvlo έγραψε: #37 Χθες στις 20:40 Εγώ πάντως προτείνω το τετράγωνο (Quarteto). Έτσι θα νώθεις την ασφάλεια και το ζωντανό σεξ της γυναίκας σου, θα έχεις το φιλί και πολλά άλλα της φίλης σου και θα ζήσεις και την εμπειρία με τοv.... φίλο σου σε κάθε της παραλλαγή. Το ίδιο και οι υπόλοιποι. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.310 μηνύματα. Χθες στις 21:45 Η Chem2000 έγραψε: #38 Χθες στις 21:45 Evanescence, the sequel Οι δράκοι τι ώρα βγαίνουν, παρακαλώ; Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 636 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Ο Entropy24: #39 Χθες στις 22:10 Sleeper agents στο στέκι πριν το GTA 6. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 Scandal Ωρορα chester20080 Entropy24 korlef Jim_2004 camil That guy!! touvlo fockos Cloud87 American Economist GeorgePap2003 Paragontas7000 ROM32 Wonderkid fourkaki еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εγώ έχω μπερδευτεί σε κάτι πάντως. Γιατί μείνατε μόνο στο φιλί ; Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 29.019 μηνύματα. Χθες στις 17:32 Ο Πάνθηρας!: #30 Χθες στις 17:32 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έχει το ελεύθερο να το κάνει!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:36 Κ όμως έπιασε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:39 Αν τρολαρω; ειλικρινά; Όχι!! Έντονη ερωτική ζωή έχουμε και οι 4 μας εντός του γάμου!! Αλλά εγώ και η σύζυγος είπαμε να φλερταρουμε και δοκιμάσουμε πράγματα! Click για ανάπτυξη... Με εγγραφή το 2010; Υποπτο προφιλ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.702 μηνύματα. Χθες στις 17:36 Η touvlo έγραψε: #31 Χθες στις 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Με εγγραφή το 2010; Υποπτο προφιλ Click για ανάπτυξη... Ώπα! Τώρα που ήρθε ο Ντόκτορ θα βγουν πολλά στη φόρα! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.069 μηνύματα. Χθες στις 17:53 Η adams33 έγραψε: #32 Χθες στις 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καλησπερα παιδια, ειμαι 22 και ειμαι μαθητης σε εσπερινο λυκειο 13/10/2010 Click για ανάπτυξη... Είναι τα παλιά καλά μέλη που λέγατε προχθές φαντάζομαι,που δυστυχώς αποχώρησαν και σας λείπουν ..... Ορίστε...επέστρεψε...ειδε κ@λ@συζήτηση στο άλλο θέμα και ξεκίνησαν ... να μην έχεις παράπονο. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Ο Valder έγραψε: #33 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Click για ανάπτυξη... Ας της έκανες έρωτα, κι ας φεύγατε ύστερις. Μοίρα, μοίρα, τα μονοπάτια που ορίζεις, στης χαραυγής το ανήλιαγο λιοπύρι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:14 Απάνεμέ μου έρωτα (παράνομο φιλί) Σελαγίζει η σελήνη στης θάλασσας την όψι σε γνωρίζω σαν τη πατρίδα από την κόψη σπίτι σε φώναξα, φωλιά του έρωτά μας τα χείλη δρόσισαν των δυο τα κλάμματά μας. "ΦΙΛΑ ΜΕ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΦΥΓΕ!" το δράμα της στιγμής, ω δάκρυ. Και το μυαλό να λέει "σε θέλω βαθιά, μα μείνε απέξω", ω πόθος. Σε τρεις βδομάδες θα σε δω, τα μάτια σου ν' αντικρύσω, μα μέχρι τότε φοβήμαι ο έρμος μη και σε λησμονήσω Ω έρωτα... Χύσε μέσα... σ' αγαπώ... ΥΓ: Σήμερα κεντάω ποιότητα, πιάσανε καλά οι χθεσινές οι μπάμιες και τα Ω3 λιπαρά απο τις σαρδέλες και λειτουργεί ο εγκέφαλος. Έκανα μια τουαλέτα σήμερα, αβάδιστη. Μούρλια. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:18 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.406 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο Samael έγραψε: #34 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Click για ανάπτυξη... Όντως είναι αξιοθαύμαστο το οτι αφιέρωσες χρόνο να σκάψεις τους κωδικούς του προφίλ μετά απο 12 χρόνια αλλά απογοήτευσες στο οτι δεν έκατσες να προσέξεις τις λεπτομέρειες. Αυτό δεν είναι ανοιχτός στο φλερτ, αλλά ανοιχτή σχέση. Επίσης όπως ήδη αναφέρθηκε είναι δυνατόν να ανταλάσσεις γλωσσόφιλα αλλά να φοβάσαι να στείλεις για να πέσει το βαρύ ; Πως μπόρεσες να πετάξεις τόσα χρόνια προετοιμασίας έτσι στον βρόντο και να χαλάσεις και την δική μας διασκέδαση ρε φίλε ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ας της έκανες έρωτα, κι ας φεύγατε ύστερις. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο Valder έγραψε: #35 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να είχε βλάβη το ωρολόγιον και να μην ημπορούσε να μετρήσει και τα 45 σεκ. Θα το φτιάξει σε ρολογά και θα επανέλθει και θα της χαρίσει άλλα 15 να κλείσουν λεπτόν. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.092 μηνύματα. Χθες στις 20:24 Η Υδροχόος έγραψε: #36 Χθες στις 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κανένα πρόβλημα. Προχωρείς εσύ με την κυρία στο παρασύνθημα. Η γυναίκα σου αποπλανεί τον σύζυγο. Έτσι και οι τέσσερεις μαζί γίνεστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Toυρλουμπούκι πάει να γίνει, Δία...Το βλέπεις... Ωραία...το επόμενο πρωί, από την ωραία "ατμόσφαιρα" που περιγράφεις, ποιός θα είναι ποιανού ; Ποιά γυναίκα του λες ; Αφού θα αποπλανήσει τον σύζυγο της άλλης...Και ο δικός μας εδώ, θα αποπλανήσει τη σύζυγο του... Μωρέ μια Λουκά που σας χρειάζεται...ώρες - ώρες... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.702 μηνύματα. Χθες στις 20:40 Η touvlo έγραψε: #37 Χθες στις 20:40 Εγώ πάντως προτείνω το τετράγωνο (Quarteto). Έτσι θα νώθεις την ασφάλεια και το ζωντανό σεξ της γυναίκας σου, θα έχεις το φιλί και πολλά άλλα της φίλης σου και θα ζήσεις και την εμπειρία με τοv.... φίλο σου σε κάθε της παραλλαγή. Το ίδιο και οι υπόλοιποι. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.310 μηνύματα. Χθες στις 21:45 Η Chem2000 έγραψε: #38 Χθες στις 21:45 Evanescence, the sequel Οι δράκοι τι ώρα βγαίνουν, παρακαλώ; Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 636 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Ο Entropy24: #39 Χθες στις 22:10 Sleeper agents στο στέκι πριν το GTA 6. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 Scandal Ωρορα chester20080 Entropy24 korlef Jim_2004 camil That guy!! touvlo fockos Cloud87 American Economist GeorgePap2003 Paragontas7000 ROM32 Wonderkid fourkaki еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έχει το ελεύθερο να το κάνει!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:36 Κ όμως έπιασε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:39 Αν τρολαρω; ειλικρινά; Όχι!! Έντονη ερωτική ζωή έχουμε και οι 4 μας εντός του γάμου!! Αλλά εγώ και η σύζυγος είπαμε να φλερταρουμε και δοκιμάσουμε πράγματα! Click για ανάπτυξη... Με εγγραφή το 2010; Υποπτο προφιλ
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.702 μηνύματα. Χθες στις 17:36 Η touvlo έγραψε: #31 Χθες στις 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Με εγγραφή το 2010; Υποπτο προφιλ Click για ανάπτυξη... Ώπα! Τώρα που ήρθε ο Ντόκτορ θα βγουν πολλά στη φόρα! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.069 μηνύματα. Χθες στις 17:53 Η adams33 έγραψε: #32 Χθες στις 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καλησπερα παιδια, ειμαι 22 και ειμαι μαθητης σε εσπερινο λυκειο 13/10/2010 Click για ανάπτυξη... Είναι τα παλιά καλά μέλη που λέγατε προχθές φαντάζομαι,που δυστυχώς αποχώρησαν και σας λείπουν ..... Ορίστε...επέστρεψε...ειδε κ@λ@συζήτηση στο άλλο θέμα και ξεκίνησαν ... να μην έχεις παράπονο. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Ο Valder έγραψε: #33 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Click για ανάπτυξη... Ας της έκανες έρωτα, κι ας φεύγατε ύστερις. Μοίρα, μοίρα, τα μονοπάτια που ορίζεις, στης χαραυγής το ανήλιαγο λιοπύρι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:14 Απάνεμέ μου έρωτα (παράνομο φιλί) Σελαγίζει η σελήνη στης θάλασσας την όψι σε γνωρίζω σαν τη πατρίδα από την κόψη σπίτι σε φώναξα, φωλιά του έρωτά μας τα χείλη δρόσισαν των δυο τα κλάμματά μας. "ΦΙΛΑ ΜΕ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΦΥΓΕ!" το δράμα της στιγμής, ω δάκρυ. Και το μυαλό να λέει "σε θέλω βαθιά, μα μείνε απέξω", ω πόθος. Σε τρεις βδομάδες θα σε δω, τα μάτια σου ν' αντικρύσω, μα μέχρι τότε φοβήμαι ο έρμος μη και σε λησμονήσω Ω έρωτα... Χύσε μέσα... σ' αγαπώ... ΥΓ: Σήμερα κεντάω ποιότητα, πιάσανε καλά οι χθεσινές οι μπάμιες και τα Ω3 λιπαρά απο τις σαρδέλες και λειτουργεί ο εγκέφαλος. Έκανα μια τουαλέτα σήμερα, αβάδιστη. Μούρλια. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:18 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.406 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο Samael έγραψε: #34 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Click για ανάπτυξη... Όντως είναι αξιοθαύμαστο το οτι αφιέρωσες χρόνο να σκάψεις τους κωδικούς του προφίλ μετά απο 12 χρόνια αλλά απογοήτευσες στο οτι δεν έκατσες να προσέξεις τις λεπτομέρειες. Αυτό δεν είναι ανοιχτός στο φλερτ, αλλά ανοιχτή σχέση. Επίσης όπως ήδη αναφέρθηκε είναι δυνατόν να ανταλάσσεις γλωσσόφιλα αλλά να φοβάσαι να στείλεις για να πέσει το βαρύ ; Πως μπόρεσες να πετάξεις τόσα χρόνια προετοιμασίας έτσι στον βρόντο και να χαλάσεις και την δική μας διασκέδαση ρε φίλε ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ας της έκανες έρωτα, κι ας φεύγατε ύστερις. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο Valder έγραψε: #35 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να είχε βλάβη το ωρολόγιον και να μην ημπορούσε να μετρήσει και τα 45 σεκ. Θα το φτιάξει σε ρολογά και θα επανέλθει και θα της χαρίσει άλλα 15 να κλείσουν λεπτόν. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.092 μηνύματα. Χθες στις 20:24 Η Υδροχόος έγραψε: #36 Χθες στις 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κανένα πρόβλημα. Προχωρείς εσύ με την κυρία στο παρασύνθημα. Η γυναίκα σου αποπλανεί τον σύζυγο. Έτσι και οι τέσσερεις μαζί γίνεστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Toυρλουμπούκι πάει να γίνει, Δία...Το βλέπεις... Ωραία...το επόμενο πρωί, από την ωραία "ατμόσφαιρα" που περιγράφεις, ποιός θα είναι ποιανού ; Ποιά γυναίκα του λες ; Αφού θα αποπλανήσει τον σύζυγο της άλλης...Και ο δικός μας εδώ, θα αποπλανήσει τη σύζυγο του... Μωρέ μια Λουκά που σας χρειάζεται...ώρες - ώρες... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.702 μηνύματα. Χθες στις 20:40 Η touvlo έγραψε: #37 Χθες στις 20:40 Εγώ πάντως προτείνω το τετράγωνο (Quarteto). Έτσι θα νώθεις την ασφάλεια και το ζωντανό σεξ της γυναίκας σου, θα έχεις το φιλί και πολλά άλλα της φίλης σου και θα ζήσεις και την εμπειρία με τοv.... φίλο σου σε κάθε της παραλλαγή. Το ίδιο και οι υπόλοιποι. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.310 μηνύματα. Χθες στις 21:45 Η Chem2000 έγραψε: #38 Χθες στις 21:45 Evanescence, the sequel Οι δράκοι τι ώρα βγαίνουν, παρακαλώ; Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 636 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Ο Entropy24: #39 Χθες στις 22:10 Sleeper agents στο στέκι πριν το GTA 6. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 Scandal Ωρορα chester20080 Entropy24 korlef Jim_2004 camil That guy!! touvlo fockos Cloud87 American Economist GeorgePap2003 Paragontas7000 ROM32 Wonderkid fourkaki еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Με εγγραφή το 2010; Υποπτο προφιλ Click για ανάπτυξη... Ώπα! Τώρα που ήρθε ο Ντόκτορ θα βγουν πολλά στη φόρα!
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.069 μηνύματα. Χθες στις 17:53 Η adams33 έγραψε: #32 Χθες στις 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καλησπερα παιδια, ειμαι 22 και ειμαι μαθητης σε εσπερινο λυκειο 13/10/2010 Click για ανάπτυξη... Είναι τα παλιά καλά μέλη που λέγατε προχθές φαντάζομαι,που δυστυχώς αποχώρησαν και σας λείπουν ..... Ορίστε...επέστρεψε...ειδε κ@λ@συζήτηση στο άλλο θέμα και ξεκίνησαν ... να μην έχεις παράπονο. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Ο Valder έγραψε: #33 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Click για ανάπτυξη... Ας της έκανες έρωτα, κι ας φεύγατε ύστερις. Μοίρα, μοίρα, τα μονοπάτια που ορίζεις, στης χαραυγής το ανήλιαγο λιοπύρι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:14 Απάνεμέ μου έρωτα (παράνομο φιλί) Σελαγίζει η σελήνη στης θάλασσας την όψι σε γνωρίζω σαν τη πατρίδα από την κόψη σπίτι σε φώναξα, φωλιά του έρωτά μας τα χείλη δρόσισαν των δυο τα κλάμματά μας. "ΦΙΛΑ ΜΕ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΦΥΓΕ!" το δράμα της στιγμής, ω δάκρυ. Και το μυαλό να λέει "σε θέλω βαθιά, μα μείνε απέξω", ω πόθος. Σε τρεις βδομάδες θα σε δω, τα μάτια σου ν' αντικρύσω, μα μέχρι τότε φοβήμαι ο έρμος μη και σε λησμονήσω Ω έρωτα... Χύσε μέσα... σ' αγαπώ... ΥΓ: Σήμερα κεντάω ποιότητα, πιάσανε καλά οι χθεσινές οι μπάμιες και τα Ω3 λιπαρά απο τις σαρδέλες και λειτουργεί ο εγκέφαλος. Έκανα μια τουαλέτα σήμερα, αβάδιστη. Μούρλια. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:18 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.406 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο Samael έγραψε: #34 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Click για ανάπτυξη... Όντως είναι αξιοθαύμαστο το οτι αφιέρωσες χρόνο να σκάψεις τους κωδικούς του προφίλ μετά απο 12 χρόνια αλλά απογοήτευσες στο οτι δεν έκατσες να προσέξεις τις λεπτομέρειες. Αυτό δεν είναι ανοιχτός στο φλερτ, αλλά ανοιχτή σχέση. Επίσης όπως ήδη αναφέρθηκε είναι δυνατόν να ανταλάσσεις γλωσσόφιλα αλλά να φοβάσαι να στείλεις για να πέσει το βαρύ ; Πως μπόρεσες να πετάξεις τόσα χρόνια προετοιμασίας έτσι στον βρόντο και να χαλάσεις και την δική μας διασκέδαση ρε φίλε ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ας της έκανες έρωτα, κι ας φεύγατε ύστερις. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο Valder έγραψε: #35 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να είχε βλάβη το ωρολόγιον και να μην ημπορούσε να μετρήσει και τα 45 σεκ. Θα το φτιάξει σε ρολογά και θα επανέλθει και θα της χαρίσει άλλα 15 να κλείσουν λεπτόν. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.092 μηνύματα. Χθες στις 20:24 Η Υδροχόος έγραψε: #36 Χθες στις 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κανένα πρόβλημα. Προχωρείς εσύ με την κυρία στο παρασύνθημα. Η γυναίκα σου αποπλανεί τον σύζυγο. Έτσι και οι τέσσερεις μαζί γίνεστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Toυρλουμπούκι πάει να γίνει, Δία...Το βλέπεις... Ωραία...το επόμενο πρωί, από την ωραία "ατμόσφαιρα" που περιγράφεις, ποιός θα είναι ποιανού ; Ποιά γυναίκα του λες ; Αφού θα αποπλανήσει τον σύζυγο της άλλης...Και ο δικός μας εδώ, θα αποπλανήσει τη σύζυγο του... Μωρέ μια Λουκά που σας χρειάζεται...ώρες - ώρες... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.702 μηνύματα. Χθες στις 20:40 Η touvlo έγραψε: #37 Χθες στις 20:40 Εγώ πάντως προτείνω το τετράγωνο (Quarteto). Έτσι θα νώθεις την ασφάλεια και το ζωντανό σεξ της γυναίκας σου, θα έχεις το φιλί και πολλά άλλα της φίλης σου και θα ζήσεις και την εμπειρία με τοv.... φίλο σου σε κάθε της παραλλαγή. Το ίδιο και οι υπόλοιποι. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.310 μηνύματα. Χθες στις 21:45 Η Chem2000 έγραψε: #38 Χθες στις 21:45 Evanescence, the sequel Οι δράκοι τι ώρα βγαίνουν, παρακαλώ; Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 636 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Ο Entropy24: #39 Χθες στις 22:10 Sleeper agents στο στέκι πριν το GTA 6. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 Scandal Ωρορα chester20080 Entropy24 korlef Jim_2004 camil That guy!! touvlo fockos Cloud87 American Economist GeorgePap2003 Paragontas7000 ROM32 Wonderkid fourkaki еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Καλησπερα παιδια, ειμαι 22 και ειμαι μαθητης σε εσπερινο λυκειο 13/10/2010 Click για ανάπτυξη... Είναι τα παλιά καλά μέλη που λέγατε προχθές φαντάζομαι,που δυστυχώς αποχώρησαν και σας λείπουν ..... Ορίστε...επέστρεψε...ειδε κ@λ@συζήτηση στο άλλο θέμα και ξεκίνησαν ... να μην έχεις παράπονο.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Ο Valder έγραψε: #33 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Click για ανάπτυξη... Ας της έκανες έρωτα, κι ας φεύγατε ύστερις. Μοίρα, μοίρα, τα μονοπάτια που ορίζεις, στης χαραυγής το ανήλιαγο λιοπύρι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:14 Απάνεμέ μου έρωτα (παράνομο φιλί) Σελαγίζει η σελήνη στης θάλασσας την όψι σε γνωρίζω σαν τη πατρίδα από την κόψη σπίτι σε φώναξα, φωλιά του έρωτά μας τα χείλη δρόσισαν των δυο τα κλάμματά μας. "ΦΙΛΑ ΜΕ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΦΥΓΕ!" το δράμα της στιγμής, ω δάκρυ. Και το μυαλό να λέει "σε θέλω βαθιά, μα μείνε απέξω", ω πόθος. Σε τρεις βδομάδες θα σε δω, τα μάτια σου ν' αντικρύσω, μα μέχρι τότε φοβήμαι ο έρμος μη και σε λησμονήσω Ω έρωτα... Χύσε μέσα... σ' αγαπώ... ΥΓ: Σήμερα κεντάω ποιότητα, πιάσανε καλά οι χθεσινές οι μπάμιες και τα Ω3 λιπαρά απο τις σαρδέλες και λειτουργεί ο εγκέφαλος. Έκανα μια τουαλέτα σήμερα, αβάδιστη. Μούρλια. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:18 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.406 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο Samael έγραψε: #34 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Click για ανάπτυξη... Όντως είναι αξιοθαύμαστο το οτι αφιέρωσες χρόνο να σκάψεις τους κωδικούς του προφίλ μετά απο 12 χρόνια αλλά απογοήτευσες στο οτι δεν έκατσες να προσέξεις τις λεπτομέρειες. Αυτό δεν είναι ανοιχτός στο φλερτ, αλλά ανοιχτή σχέση. Επίσης όπως ήδη αναφέρθηκε είναι δυνατόν να ανταλάσσεις γλωσσόφιλα αλλά να φοβάσαι να στείλεις για να πέσει το βαρύ ; Πως μπόρεσες να πετάξεις τόσα χρόνια προετοιμασίας έτσι στον βρόντο και να χαλάσεις και την δική μας διασκέδαση ρε φίλε ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ας της έκανες έρωτα, κι ας φεύγατε ύστερις. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο Valder έγραψε: #35 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να είχε βλάβη το ωρολόγιον και να μην ημπορούσε να μετρήσει και τα 45 σεκ. Θα το φτιάξει σε ρολογά και θα επανέλθει και θα της χαρίσει άλλα 15 να κλείσουν λεπτόν. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.092 μηνύματα. Χθες στις 20:24 Η Υδροχόος έγραψε: #36 Χθες στις 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κανένα πρόβλημα. Προχωρείς εσύ με την κυρία στο παρασύνθημα. Η γυναίκα σου αποπλανεί τον σύζυγο. Έτσι και οι τέσσερεις μαζί γίνεστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Toυρλουμπούκι πάει να γίνει, Δία...Το βλέπεις... Ωραία...το επόμενο πρωί, από την ωραία "ατμόσφαιρα" που περιγράφεις, ποιός θα είναι ποιανού ; Ποιά γυναίκα του λες ; Αφού θα αποπλανήσει τον σύζυγο της άλλης...Και ο δικός μας εδώ, θα αποπλανήσει τη σύζυγο του... Μωρέ μια Λουκά που σας χρειάζεται...ώρες - ώρες... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.702 μηνύματα. Χθες στις 20:40 Η touvlo έγραψε: #37 Χθες στις 20:40 Εγώ πάντως προτείνω το τετράγωνο (Quarteto). Έτσι θα νώθεις την ασφάλεια και το ζωντανό σεξ της γυναίκας σου, θα έχεις το φιλί και πολλά άλλα της φίλης σου και θα ζήσεις και την εμπειρία με τοv.... φίλο σου σε κάθε της παραλλαγή. Το ίδιο και οι υπόλοιποι. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.310 μηνύματα. Χθες στις 21:45 Η Chem2000 έγραψε: #38 Χθες στις 21:45 Evanescence, the sequel Οι δράκοι τι ώρα βγαίνουν, παρακαλώ; Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 636 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Ο Entropy24: #39 Χθες στις 22:10 Sleeper agents στο στέκι πριν το GTA 6. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 Scandal Ωρορα chester20080 Entropy24 korlef Jim_2004 camil That guy!! touvlo fockos Cloud87 American Economist GeorgePap2003 Paragontas7000 ROM32 Wonderkid fourkaki еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Click για ανάπτυξη... Ας της έκανες έρωτα, κι ας φεύγατε ύστερις. Μοίρα, μοίρα, τα μονοπάτια που ορίζεις, στης χαραυγής το ανήλιαγο λιοπύρι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:14 Απάνεμέ μου έρωτα (παράνομο φιλί) Σελαγίζει η σελήνη στης θάλασσας την όψι σε γνωρίζω σαν τη πατρίδα από την κόψη σπίτι σε φώναξα, φωλιά του έρωτά μας τα χείλη δρόσισαν των δυο τα κλάμματά μας. "ΦΙΛΑ ΜΕ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΦΥΓΕ!" το δράμα της στιγμής, ω δάκρυ. Και το μυαλό να λέει "σε θέλω βαθιά, μα μείνε απέξω", ω πόθος. Σε τρεις βδομάδες θα σε δω, τα μάτια σου ν' αντικρύσω, μα μέχρι τότε φοβήμαι ο έρμος μη και σε λησμονήσω Ω έρωτα... Χύσε μέσα... σ' αγαπώ... ΥΓ: Σήμερα κεντάω ποιότητα, πιάσανε καλά οι χθεσινές οι μπάμιες και τα Ω3 λιπαρά απο τις σαρδέλες και λειτουργεί ο εγκέφαλος. Έκανα μια τουαλέτα σήμερα, αβάδιστη. Μούρλια.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.406 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο Samael έγραψε: #34 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Click για ανάπτυξη... Όντως είναι αξιοθαύμαστο το οτι αφιέρωσες χρόνο να σκάψεις τους κωδικούς του προφίλ μετά απο 12 χρόνια αλλά απογοήτευσες στο οτι δεν έκατσες να προσέξεις τις λεπτομέρειες. Αυτό δεν είναι ανοιχτός στο φλερτ, αλλά ανοιχτή σχέση. Επίσης όπως ήδη αναφέρθηκε είναι δυνατόν να ανταλάσσεις γλωσσόφιλα αλλά να φοβάσαι να στείλεις για να πέσει το βαρύ ; Πως μπόρεσες να πετάξεις τόσα χρόνια προετοιμασίας έτσι στον βρόντο και να χαλάσεις και την δική μας διασκέδαση ρε φίλε ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ας της έκανες έρωτα, κι ας φεύγατε ύστερις. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο Valder έγραψε: #35 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να είχε βλάβη το ωρολόγιον και να μην ημπορούσε να μετρήσει και τα 45 σεκ. Θα το φτιάξει σε ρολογά και θα επανέλθει και θα της χαρίσει άλλα 15 να κλείσουν λεπτόν. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.092 μηνύματα. Χθες στις 20:24 Η Υδροχόος έγραψε: #36 Χθες στις 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κανένα πρόβλημα. Προχωρείς εσύ με την κυρία στο παρασύνθημα. Η γυναίκα σου αποπλανεί τον σύζυγο. Έτσι και οι τέσσερεις μαζί γίνεστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Toυρλουμπούκι πάει να γίνει, Δία...Το βλέπεις... Ωραία...το επόμενο πρωί, από την ωραία "ατμόσφαιρα" που περιγράφεις, ποιός θα είναι ποιανού ; Ποιά γυναίκα του λες ; Αφού θα αποπλανήσει τον σύζυγο της άλλης...Και ο δικός μας εδώ, θα αποπλανήσει τη σύζυγο του... Μωρέ μια Λουκά που σας χρειάζεται...ώρες - ώρες... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.702 μηνύματα. Χθες στις 20:40 Η touvlo έγραψε: #37 Χθες στις 20:40 Εγώ πάντως προτείνω το τετράγωνο (Quarteto). Έτσι θα νώθεις την ασφάλεια και το ζωντανό σεξ της γυναίκας σου, θα έχεις το φιλί και πολλά άλλα της φίλης σου και θα ζήσεις και την εμπειρία με τοv.... φίλο σου σε κάθε της παραλλαγή. Το ίδιο και οι υπόλοιποι. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.310 μηνύματα. Χθες στις 21:45 Η Chem2000 έγραψε: #38 Χθες στις 21:45 Evanescence, the sequel Οι δράκοι τι ώρα βγαίνουν, παρακαλώ; Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 636 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Ο Entropy24: #39 Χθες στις 22:10 Sleeper agents στο στέκι πριν το GTA 6. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 Scandal Ωρορα chester20080 Entropy24 korlef Jim_2004 camil That guy!! touvlo fockos Cloud87 American Economist GeorgePap2003 Paragontas7000 ROM32 Wonderkid fourkaki еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από That guy!!: Έπρεπε να φύγουμε και οι δύο. Click για ανάπτυξη... Όντως είναι αξιοθαύμαστο το οτι αφιέρωσες χρόνο να σκάψεις τους κωδικούς του προφίλ μετά απο 12 χρόνια αλλά απογοήτευσες στο οτι δεν έκατσες να προσέξεις τις λεπτομέρειες. Αυτό δεν είναι ανοιχτός στο φλερτ, αλλά ανοιχτή σχέση. Επίσης όπως ήδη αναφέρθηκε είναι δυνατόν να ανταλάσσεις γλωσσόφιλα αλλά να φοβάσαι να στείλεις για να πέσει το βαρύ ; Πως μπόρεσες να πετάξεις τόσα χρόνια προετοιμασίας έτσι στον βρόντο και να χαλάσεις και την δική μας διασκέδαση ρε φίλε ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ας της έκανες έρωτα, κι ας φεύγατε ύστερις. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο Valder έγραψε: #35 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να είχε βλάβη το ωρολόγιον και να μην ημπορούσε να μετρήσει και τα 45 σεκ. Θα το φτιάξει σε ρολογά και θα επανέλθει και θα της χαρίσει άλλα 15 να κλείσουν λεπτόν. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.092 μηνύματα. Χθες στις 20:24 Η Υδροχόος έγραψε: #36 Χθες στις 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κανένα πρόβλημα. Προχωρείς εσύ με την κυρία στο παρασύνθημα. Η γυναίκα σου αποπλανεί τον σύζυγο. Έτσι και οι τέσσερεις μαζί γίνεστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Toυρλουμπούκι πάει να γίνει, Δία...Το βλέπεις... Ωραία...το επόμενο πρωί, από την ωραία "ατμόσφαιρα" που περιγράφεις, ποιός θα είναι ποιανού ; Ποιά γυναίκα του λες ; Αφού θα αποπλανήσει τον σύζυγο της άλλης...Και ο δικός μας εδώ, θα αποπλανήσει τη σύζυγο του... Μωρέ μια Λουκά που σας χρειάζεται...ώρες - ώρες... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.702 μηνύματα. Χθες στις 20:40 Η touvlo έγραψε: #37 Χθες στις 20:40 Εγώ πάντως προτείνω το τετράγωνο (Quarteto). Έτσι θα νώθεις την ασφάλεια και το ζωντανό σεξ της γυναίκας σου, θα έχεις το φιλί και πολλά άλλα της φίλης σου και θα ζήσεις και την εμπειρία με τοv.... φίλο σου σε κάθε της παραλλαγή. Το ίδιο και οι υπόλοιποι. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.310 μηνύματα. Χθες στις 21:45 Η Chem2000 έγραψε: #38 Χθες στις 21:45 Evanescence, the sequel Οι δράκοι τι ώρα βγαίνουν, παρακαλώ; Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 636 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Ο Entropy24: #39 Χθες στις 22:10 Sleeper agents στο στέκι πριν το GTA 6. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 Scandal Ωρορα chester20080 Entropy24 korlef Jim_2004 camil That guy!! touvlo fockos Cloud87 American Economist GeorgePap2003 Paragontas7000 ROM32 Wonderkid fourkaki еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Έλα ντε, λες και θα έπαιρνε πάνω απο 45sec. Άλλη μια απογοήτευση και αυτό. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να είχε βλάβη το ωρολόγιον και να μην ημπορούσε να μετρήσει και τα 45 σεκ. Θα το φτιάξει σε ρολογά και θα επανέλθει και θα της χαρίσει άλλα 15 να κλείσουν λεπτόν.
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.092 μηνύματα. Χθες στις 20:24 Η Υδροχόος έγραψε: #36 Χθες στις 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κανένα πρόβλημα. Προχωρείς εσύ με την κυρία στο παρασύνθημα. Η γυναίκα σου αποπλανεί τον σύζυγο. Έτσι και οι τέσσερεις μαζί γίνεστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Toυρλουμπούκι πάει να γίνει, Δία...Το βλέπεις... Ωραία...το επόμενο πρωί, από την ωραία "ατμόσφαιρα" που περιγράφεις, ποιός θα είναι ποιανού ; Ποιά γυναίκα του λες ; Αφού θα αποπλανήσει τον σύζυγο της άλλης...Και ο δικός μας εδώ, θα αποπλανήσει τη σύζυγο του... Μωρέ μια Λουκά που σας χρειάζεται...ώρες - ώρες... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.702 μηνύματα. Χθες στις 20:40 Η touvlo έγραψε: #37 Χθες στις 20:40 Εγώ πάντως προτείνω το τετράγωνο (Quarteto). Έτσι θα νώθεις την ασφάλεια και το ζωντανό σεξ της γυναίκας σου, θα έχεις το φιλί και πολλά άλλα της φίλης σου και θα ζήσεις και την εμπειρία με τοv.... φίλο σου σε κάθε της παραλλαγή. Το ίδιο και οι υπόλοιποι. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.310 μηνύματα. Χθες στις 21:45 Η Chem2000 έγραψε: #38 Χθες στις 21:45 Evanescence, the sequel Οι δράκοι τι ώρα βγαίνουν, παρακαλώ; Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 636 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Ο Entropy24: #39 Χθες στις 22:10 Sleeper agents στο στέκι πριν το GTA 6. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 Scandal Ωρορα chester20080 Entropy24 korlef Jim_2004 camil That guy!! touvlo fockos Cloud87 American Economist GeorgePap2003 Paragontas7000 ROM32 Wonderkid fourkaki еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Κανένα πρόβλημα. Προχωρείς εσύ με την κυρία στο παρασύνθημα. Η γυναίκα σου αποπλανεί τον σύζυγο. Έτσι και οι τέσσερεις μαζί γίνεστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Toυρλουμπούκι πάει να γίνει, Δία...Το βλέπεις... Ωραία...το επόμενο πρωί, από την ωραία "ατμόσφαιρα" που περιγράφεις, ποιός θα είναι ποιανού ; Ποιά γυναίκα του λες ; Αφού θα αποπλανήσει τον σύζυγο της άλλης...Και ο δικός μας εδώ, θα αποπλανήσει τη σύζυγο του... Μωρέ μια Λουκά που σας χρειάζεται...ώρες - ώρες...
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.702 μηνύματα. Χθες στις 20:40 Η touvlo έγραψε: #37 Χθες στις 20:40 Εγώ πάντως προτείνω το τετράγωνο (Quarteto). Έτσι θα νώθεις την ασφάλεια και το ζωντανό σεξ της γυναίκας σου, θα έχεις το φιλί και πολλά άλλα της φίλης σου και θα ζήσεις και την εμπειρία με τοv.... φίλο σου σε κάθε της παραλλαγή. Το ίδιο και οι υπόλοιποι. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.310 μηνύματα. Χθες στις 21:45 Η Chem2000 έγραψε: #38 Χθες στις 21:45 Evanescence, the sequel Οι δράκοι τι ώρα βγαίνουν, παρακαλώ; Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 636 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Ο Entropy24: #39 Χθες στις 22:10 Sleeper agents στο στέκι πριν το GTA 6. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus giannhs2001 Scandal Ωρορα chester20080 Entropy24 korlef Jim_2004 camil That guy!! touvlo fockos Cloud87 American Economist GeorgePap2003 Paragontas7000 ROM32 Wonderkid fourkaki еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ πάντως προτείνω το τετράγωνο (Quarteto). Έτσι θα νώθεις την ασφάλεια και το ζωντανό σεξ της γυναίκας σου, θα έχεις το φιλί και πολλά άλλα της φίλης σου και θα ζήσεις και την εμπειρία με τοv.... φίλο σου σε κάθε της παραλλαγή. Το ίδιο και οι υπόλοιποι.
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.310 μηνύματα. Χθες στις 21:45 Η Chem2000 έγραψε: #38 Χθες στις 21:45 Evanescence, the sequel Οι δράκοι τι ώρα βγαίνουν, παρακαλώ; Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 636 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Ο Entropy24: #39 Χθες στις 22:10 Sleeper agents στο στέκι πριν το GTA 6. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 636 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Ο Entropy24: #39 Χθες στις 22:10 Sleeper agents στο στέκι πριν το GTA 6.