Απαγόρευση καπνίσματος ή άτμισμα σε δημόσιους χώρους

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.

Από την πρώτη Σεπτεμβρίου θα ισχύει ο νέος νόμος ο οποίος απαγορεύει το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους χώρους.
Οι ποινές που προβλέπει ο καινούργιος νόμος, είναι χρηματικές. Για τους πελάτες των καταστημάτων (εστιατόρια, καφενεία, μπαρ, κ.λ.π) το πρόστιμο θα κυμαίνεται από 50 ευρώ έως 500(!), ενώ για τους καταστηματάρχες από 500, εως10.000!
Η πιο φασιστικοί νόμοι επιβάλλονται πάντα για το …καλό μας(!), για την υγεία μας και άλλα τέτοια παραμύθια για μωρούς.
Και στο «γύψο» μάς βάζουν για το καλό μας οι δολοφόνοι μας…

Και τα συμβόλαια θανάτου της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της, τα οποία εκτελεί η κατοχική κυβέρνηση των ανδρεικέλων της Νέας Τάξης και αυτά για το …καλό μας!!!

Τώρα τα κυβερνητικά ανδρείκελα αποφάσισαν να απαγορεύσουν το κάπνισμα, με δικτατορικές διαταγές φασιστικής αυθάδειας, για την υγεία μας!!!

Και ο πλέον ηλίθιος μπορεί να αντιληφθεί την πολυεδρική διάσταση αυτής της κυβερνητικής φασιστικής μοχθηρίας. Πολυεδρική, γιατί στοχεύει σε πολλά επίπεδα.

Πρώτο επίπεδο: Στοχεύει στην οικονομική εξόντωση ενός μεγάλου φάσματος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Σε μια εποχή που όλες οι μικρές επιχειρήσεις καταποντίζονται, λόγω του μνημονίου και του ΔΝΤ, επιβάλλεται και ένας νόμος που θα οδηγήσει ένα μεγάλο και πανελλαδικό δίκτυο αυτών των επιχειρήσεων στην ολοκληρωτική και τάχιστη χρεοκοπία τους.

Δεύτερο επίπεδο: Εδώ ο στόχος είναι η κατασκευή του ιδεολογικού γύψου και ο εθισμός στην υποταγή των φασιστικών διαταγμάτων του «αποφασίζουμε και διατάζουμε».

Αυτός ο στόχος είναι το στρατηγικό σχέδιο της Νέας Τάξης: Η κατασκευή ανθρώπων πειθήνιων οι οποίοι να δέχονται κάθε διαταγή, να υπακούουν τυφλά στα όργανα της εξουσίας, να κάνουν ό,τι απαιτούν από αυτούς οι δήμιοί τους, να εφαρμόζουν καλά στη νεοταξική μηχανή, χωρίς τριβές, ανθρώπους εξαθλιωμένους και αποκτηνωμένους που να κινούνται χωρίς σκοπό…

Τα νεοταξικά ανδρείκελα της κατοχικής κυβέρνησης θέλουν να μας κατασκευάσουν κατά εικόνα και ομοίωσή τους. Οδηγούν την ελληνική κοινωνία στα έσχατα όρια της καταστροφής, της πτώχευσης και της εξαθλίωσης και ταυτόχρονα σφυρηλατούν τις ανάλογες ιδεολογικές αλυσίδες: Τη ραγιάδικη υποταγή του ελληνικού λαού…

Η απαγόρευση του καπνίσματος «δοκιμάζει», στην πράξη, αυτό το ιδεολογικό στρατήγημα του νέου πλανητικού φασισμού: Την κατασκευή ανθρώπων που να υπακούουν, σαν αυτόματα, στις διαταγές…

Τρίτο επίπεδο: Η απαγόρευση στοχεύει και σε ένα ακόμα πολιτικό επίπεδο.

Τα καφενεία και τα εστιατόρια, καθώς και όλες οι πολύμορφες σύγχρονες παραλλαγές τους, όπως και τα κέντρα διασκέδασης, απλωμένα, σαν ιστός της αράχνης σε όλη την Ελλάδα, αποτελούν εστίες μαζικών συναθροίσεων και κυρίως της νεολαίας.

Κάθε τι το μαζικό σήμερα, σε συνθήκες γενικής χρεοκοπίας, σήψης και κατάρρευσης, αποτελεί εμπόδιο στη χειραγώγηση και τον έλεγχο, αποτελεί έναν αστάθμητο και ανεξέλεγκτο πολιτικό παράγοντα.

Μπορεί όλο αυτό το πλατύ δίκτυο των νεολαιίστικων μαζώξεων
να κατάφερε ένα θανάσιμο πλήγμα εναντίον των παραδοσιακών καφενείων που αποτελούσαν «εργαστήρια» της «δημοκρατίας του λαού», μπορεί όλα αυτά τα σύγχρονα στέκια της νεολαίας κα τα κέντρα διασκέδασης να αποτέλεσαν και «καρκινώματα» δηλητηρίασης και ισοπέδωσης της νεολαίας, ΩΣΤΟΣΟ, λόγω του μαζικού τους χαρακτήρα, συσσωρεύουν και όλες τις εκρηκτικές ύλες από την κοινωνική εξαθλίωση της νεολαίας και των πλατύτερων λαϊκών στρωμάτων.

Αυτή η συσσώρευση των εκρηκτικών υλικών σήμερα μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη σε αυτούς του μαζικούς χώρους…

Αυτές, συνεπώς, οι μαζικές εστίες, αυτό το ιδιαίτερο «είδος» της ελληνικής ατίθασης κοινωνίας πρέπει να απονευρωθεί και να ξεριζωθεί…

Η απαγόρευση του καπνίσματος έχει και αυτή τη σκοπιμότητα…

Τέλος να σημειώσουμε και κάτι, ιδιαίτερα, αποκαλυπτικό: Στα Καζίνα το κάπνισμα δεν απαγορεύεται!!!

Εδώ, βλέπετε, έχουμε να κάνουμε με χοντρό κεφάλαιο των διεθνών και εγχώριων μαφιών…https://resaltomag.blogspot.com

Υπερβολές. :) Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω καπνίσει σε τέτοιους χώρους. Δεν θυμάμαι επίσης ποτέ να έχω καπνίσει μπροστά σε ζώο μου, που πάντα είχα κάποιο κατοικίδιο. Το έβγαζα έξω από το δωμάτιο το εκάστοτε pet :P για να καπνίσω ώστε να μην το ενοχλήσω. Σε ένα εστιατόριο τί να κάνω ; Μήπως θα έπρεπε να βγάλω τον μη καπνιστή έξω στο δρόμο ; Εγώ πρέπει να βγω, και καλά όλα αυτά για τους φασισμούς και τις συνωμοσίες, αλλά ξαναρωτώ, γιατί δεν πήρα απάντηση για ποιό λόγο σας φαίνεται τόσο δύσκολο να μην καπνίσετε 2-3 ώρες ; Ξέρετε υπάρχουν και αυτά τα σποτάκια πάνω στα πακέτα...κάποιο γράφει "μόνο ο γιατρός σας μπορεί να σας βοηθήσει να κόψετε το κάπνισμα".
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

self-instructive depressing

Περιβόητο μέλος

Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6,397 μηνύματα.
Ξέρετε υπάρχουν και αυτά τα σποτάκια πάνω στα πακέτα...κάποιο γράφει "μόνο ο γιατρός σας μπορεί να σας βοηθήσει να κόψετε το κάπνισμα".

και θα το έκανε , αν δεν ήταν απασχολημένος με το να καπνίζει :mad:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Καπνισμα και οδηγηση : εχει βρεθει μια στατιστικη συσχετιση και το εχουν βαλει στην κατηγορια αποσπασης προσοχης οπως και το να τρωμε,συνομιλουμε,τηλεφωνο κλπ.

Πρέπει να τοποθετηθεί σύστημα που ειδοποιεί την τροχαία, αν ο οδηγός αφήσει το δεξί του χέρι από το τιμόνι για πάνω από τα 5 δευτερόλεπτα που απαιτούνται για αλλαγές ταχυτήτων.
5 δευτερολεπτα κάνεις εσυ να αλλάξεις ταχύτητα ; Σε slow-motion ζεις ; Και ακομα και αν το εκαναν αυτο, θα ειχαν χιλιαδες κλησεις την ημερα, δε θα ηξεραν που να πρωτοπανε, και οταν γινοταν τροχαιο λιγη σημασια θα ειχε το ειδος της ποινης. Ο σκοπος ειναι να προλαμβανονται.

Εγώ δεν καπνίζω αλλά στο συγκεκριμένο θέμα θεωρώ πως δεν είναι σωστό να απαγορεύεται το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους. Καταρχάς, θα είναι καταστροφικό για πολλά μαγαζιά, ταβέρνες, καφετέριες κλπ. Πριν λίγο καιρό ήμουν σε μια παραδοσιακή ταβερνούλα και ο μαγαζάτορας σχολίαζε πικρά ότι αυτό θα είναι η ταφόπλακα τους.
Ας τους σωσουν οι καπνιστες λοιπον, καπνιζοντας εξω, ή καπνιζοντας αργοτερα. Δε καταλαβα! Οι μη-καπνιστες φταινε γιαυτο ; Κατι βλαβερό δλδ, θα γινει το "σωστο" και οι μη-καπνιστες θα φανε και το φταιξιμο που θα πεσει η δουλεια σε καποια μαγαζια ;
Συνελθετεεεεε !

Επίσης, εγώ ως μη καπνίζων και οποισδήποτε δεν καπνίζει, δεν ξέρει ότι αν πάει σε έναν οποιοδήποτε δημόσιο χώρο θα υπάρχουν άτομα που καπνίζουν; Δεν είναι συνειδητή επιλογή μου; Αν δεν ήθελα ας καθόμουν σπίτι μου. Ούτε θα μου άρεσε ένω κάθομαι κάπου με φίλους που καπνίζουν να έρθει κάποιος και να πει στο φίλο μου ''σβήσε το τσιγαράκι σου, γιατί θα καλέσω την αστυνομία''. Ας υπήρχαν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι παντού, ανεξαρτήτως τετραγωνικών μέτρων κλπ.
Αυτο μας ελειπε...μη καπνιστης με φιλοκαπνιστικές αντιληψεις..

Όσο για το παθητικό κάπνισμα κλπ. ΟΚ δεν είναι το καλύτερο αλλά έλεος μην υπερβάλλουμε κιόλας. Ο καθένας καπνιστής ή μη ας κάνει τις επιλογές του για το που θα πάει και πως θα φερθεί. Αν κάποιους ενοχλεί το κάπνισμα ας κάτσουν σπίτι τους.
Μιλας λες και το να καπνιζει καποιος σε δημοσιο χωρο, ειναι δικαιωμα του! Δεν ειναι. Ειναι ανοχη των υπολοιπων. Να σου σντιστρεψω το σκεπτικο σου ;

Θα απαγορευεται το καπνισμα σε κλειστους δημοσιους χωρους...και οποιος θελει να καπνισει...να κανει την επιλογη του και να κατσει σπιτακι του, αφου θα ξερει οτι εκει που θα παει απαγορευεται.

Deal ?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

jrot6

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει απο Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,535 μηνύματα.
Φανατικος καπνιστης εδω,αλλα κοντευουν να μου πεσουν τα μαλλια με τα επιχειρηματα των καπνιστων..

Μεσοβεζικη λυση ειδαμε οτι στην Ελλαδα δεν μπορει να εφαρμοστει..Και ο νομος περι των 70 τ.μ. ηταν τελειως ηληθιος μιας και ενα μαγαζι 70 τ.μ. ηταν γεματο και διπλα το αλλο με τα 80 που απαγορευοταν το καπνισμα ηταν αδειο..

Πρεπει να καταλαβουμε οτι εφοσον το καπνισμα για τους καπνιστες ειναι μια ευχαριστηση,η οποια ομως ενοχλει και βλαπτει τους υπολοιπους το ΔΙΚΑΙΟ το εχουν οι υπολοιποι..

Δεν θα παθουμε και τιποτα να βγαινουμε απο το μαγαζι για να κανουμε τσιγαρο..Τουλαχιστον εγω ενα εξαμηνο στην Ιταλια δεν επαθα τιποτα..

Ασε που πιστευω οτι ολοι (καπνιστες και μη) θα γουσταρουμε την καθαρη ατμοσφαιρα στα κλειστα μαγαζια..

Υ.Γ. Οσο για το φασιστικο του θεματος που επικαλουνται πολλοι καπνιστες μου προκαλει πολυ γελιο..Ρε ελληναρα καπνιστη (που θα κανεις οτι γουσταρεις και εδω δεν θα περασει ο νομος,γιατι εδω ειναι ελλαδα:mad:) εδω και χρονια τρως καταπιεστικους και φασιστικους νομους και απο την πολυθρονα σου δεν σηκωνεσαι..Για το τσιγαρο που βλαπτεις τους αλλους θυμηθηκες την επαναστατικοτητα σου?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
Οσο για το φασιστικο του θεματος που επικαλουνται πολλοι καπνιστες μου προκαλει πολυ γελιο..Ρε ελληναρα καπνιστη (που θα κανεις οτι γουσταρεις και εδω δεν θα περασει ο νομος,γιατι εδω ειναι ελλαδα:mad:) εδω και χρονια τρως καταπιεστικους και φασιστικους νομους και απο την πολυθρονα σου δεν σηκωνεσαι..Για το τσιγαρο που βλαπτεις τους αλλους θυμηθηκες την επαναστατικοτητα σου?

Γεια σου Τζει:)

Γιατι γενικευεις? Δεν ειναι ολοι οι Ελληνες ετσι, οπως τους περιγραφεις, απλως δεν εχουν διδαχτει ακομα να αγωνιζονται για να βελτιωνονται οπως οι υπολοιποι πολιτες της Ευρωπης. Υπαρχουν πολλοι που δεν εχουν και δεν ειχαν - για να μιλησω και για προηγουμενες γενιες- ονειρευτει αυτα τα βολεματα.

Ασε που πιστευω οτι ολοι (καπνιστες και μη) θα γουσταρουμε την καθαρη ατμοσφαιρα στα κλειστα μαγαζια..

Αυτο το πιστευω κι εγω. Εξαερισμο καλο σε μεγαλα μαγαζια δεν εχω νιωσει ποτε
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

_daemon_

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,537 μηνύματα.
Έλαααααααααα.... Αφού το ευχαριστήθηκες πολύ
Φυσικά και το ευχαριστήθηκα, βρωμοκοπούσε μόνιμα σε όλα τα "καπνιστήρια" λες απέβαλλαν εντερικά αέρια σαπιοκοιλιάδες αφού πρώτα καταβρόχθισαν χοιρινό με λάχανο, και βέβαια η μπόχα απλωνόταν και τριγύρω!
Στο σπίτι σου ρε, βάλε ένα τσιγάρο ακόμη και στον πρωκτό άμα γουστάρεις και κάπνιζε κι από εκεί! Αξιολύπητε εξαρτημένε ανθρωπάκο, που μου θέλεις και ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ για το (επίκτητο) κουσούρι σου! Πυξ & Λαξ :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,959 μηνύματα.
Βασικά... ο νόμος της πλειοψηφίας.
Αν τα στοιχεία του www.bestrong.org.gr (που αφορούν το 2000) είναι σωστά
"Σύμφωνα με τα ερευνητικά δεδομένα στα οποία στηρίζονται τα στοιχεία του Π.Ο.Υ. το 2000, το ποσοστό καπνιστών μεταξύ των ανδρών έφτανε στην Ελλάδα το 46,8%, ενώ μεταξύ των γυναικών το 29%"

That makes smokers the minority. (στους άνδρες οριακά, yet...)

Άρα... ο νόμος είναι με το μέρος της πλειοψηφίας. Συμφωνούμε ή διαφωνούμε υποτίθεται ότι το "η πλειοψηφία κερδίζει" είναι βασική αρχή της δημοκρατίας.

edit:
τα ποσοστά (με μικροδιαφοροποιήσεις), που δείχνουν ότι οι καπνιστές είναι μειοψηφία, επιβεβαιώνονται και από άλλα άρθρα, πχ
1
2
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
βάλε ένα τσιγάρο ακόμη και στον πρωκτό άμα γουστάρεις και κάπνιζε κι από εκεί!
Thanks for the mental imagery...

Αθηνά, και πλειοψηφια να ειναι, δεν σημαινει οτι θα ειναι το σωστο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
βάλε ένα τσιγάρο ακόμη και στον πρωκτό άμα γουστάρεις και κάπνιζε κι από εκεί!

αν αεριζεσαι οχι παντως.
θα εχουμε φλογοβόλο...:lol::hehe:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_daemon_

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,537 μηνύματα.
θα εχουμε φλογοβόλο...:lol::hehe:
Συνονόματε, μη διακωμωδείς την συμπαθέστατη τάξη των καπνιστών, ειδικά τώρα που έχει τσουρουφλιστεί η....πυγή τους! ;)

Lorien, δεν έκανα ορθογραφικό λάθος μην ανησυχείς... :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
γιατι?
θα εχουμε μια ωραια πυγολαμπιδα..:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,053 μηνύματα.
Το μέτρο δε θα ισχύσει γιατί δε νοιάζεται κανείς να το κάνει να ισχύσει, παρά μόνο οι αντικαπνιστές. Είναι ένα μέτρο μόνο για το θεαθήναι. Είμαστε Ευρωπαίοι εμείς, ναι ναι!:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Έλα!!!! Λες να αλλάξει ο ρους της ιστορίας...? :eek:

Δε νομιζω να σε αφορα κιολας...grandpa :)
Aσε τα "στεκια" για εμας που δε βρισκομαστε ολη μερα μπροστα σε μια οθονη! ;)


Υπερβολές. :) Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω καπνίσει σε τέτοιους χώρους. Δεν θυμάμαι επίσης ποτέ να έχω καπνίσει μπροστά σε ζώο μου, που πάντα είχα κάποιο κατοικίδιο. Το έβγαζα έξω από το δωμάτιο το εκάστοτε pet :P για να καπνίσω ώστε να μην το ενοχλήσω. Σε ένα εστιατόριο τί να κάνω ; Μήπως θα έπρεπε να βγάλω τον μη καπνιστή έξω στο δρόμο ; Εγώ πρέπει να βγω, και καλά όλα αυτά για τους φασισμούς και τις συνωμοσίες, αλλά ξαναρωτώ, γιατί δεν πήρα απάντηση για ποιό λόγο σας φαίνεται τόσο δύσκολο να μην καπνίσετε 2-3 ώρες ; Ξέρετε υπάρχουν και αυτά τα σποτάκια πάνω στα πακέτα...κάποιο γράφει "μόνο ο γιατρός σας μπορεί να σας βοηθήσει να κόψετε το κάπνισμα".

Εχει ηδη πολλακις εξηγηθει οτι δεν τιθεται θεμα για το εαν μπορει καποιος να παραμεινει ακαπνος για 2-3 ωρες, αλλα και παραπανω. Εχει να κανει με το οτι ο καπνιστης απολαμβανει το τσιγαρο και ειναι μερος των συνηθειων του, οπως επισης και της διασκεδασης του.

Lorien, δεν έκανα ορθογραφικό λάθος μην ανησυχείς... :D

Οχι, εβαλε τις γατες του να κλαψουν, no worries!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30,791 μηνύματα.
Εχει ηδη πολλακις εξηγηθει οτι δεν τιθεται θεμα για το εαν μπορει καποιος να παραμεινει ακαπνος για 2-3 ωρες, αλλα και παραπανω. Εχει να κανει με το οτι ο καπνιστης απολαμβανει το τσιγαρο και ειναι μερος των συνηθειων του, οπως επισης και της διασκεδασης του.
Και ο Ιταλός καπνιστής έχει συνηθήσει να βγαίνει έξω για να κάνει το τσιγαράκι του. Όλα θέμα συνήθειας είναι, λοιπόν...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Και ο Ιταλός καπνιστής έχει συνηθήσει να βγαίνει έξω για να κάνει το τσιγαράκι του. Όλα θέμα συνήθειας είναι, λοιπόν...

Θεωρεις οτι εχει να κανει με την εθνικοτητα?!
Εγω παλι οχι...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

germ1984

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 266 μηνύματα.
Φανατικος καπνιστης εδω,αλλα κοντευουν να μου πεσουν τα μαλλια με τα επιχειρηματα των καπνιστων..

Μεσοβεζικη λυση ειδαμε οτι στην Ελλαδα δεν μπορει να εφαρμοστει..Και ο νομος περι των 70 τ.μ. ηταν τελειως ηληθιος μιας και ενα μαγαζι 70 τ.μ. ηταν γεματο και διπλα το αλλο με τα 80 που απαγορευοταν το καπνισμα ηταν αδειο..

Πρεπει να καταλαβουμε οτι εφοσον το καπνισμα για τους καπνιστες ειναι μια ευχαριστηση,η οποια ομως ενοχλει και βλαπτει τους υπολοιπους το ΔΙΚΑΙΟ το εχουν οι υπολοιποι..

Δεν θα παθουμε και τιποτα να βγαινουμε απο το μαγαζι για να κανουμε τσιγαρο..Τουλαχιστον εγω ενα εξαμηνο στην Ιταλια δεν επαθα τιποτα..

Ασε που πιστευω οτι ολοι (καπνιστες και μη) θα γουσταρουμε την καθαρη ατμοσφαιρα στα κλειστα μαγαζια..

Υ.Γ. Οσο για το φασιστικο του θεματος που επικαλουνται πολλοι καπνιστες μου προκαλει πολυ γελιο..Ρε ελληναρα καπνιστη (που θα κανεις οτι γουσταρεις και εδω δεν θα περασει ο νομος,γιατι εδω ειναι ελλαδα:mad:) εδω και χρονια τρως καταπιεστικους και φασιστικους νομους και απο την πολυθρονα σου δεν σηκωνεσαι..Για το τσιγαρο που βλαπτεις τους αλλους θυμηθηκες την επαναστατικοτητα σου?

Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο...:D
Δυστυχώς οι Ελληνες εκεί που πρέπει να αντιδράσουμε κάνουμε μόκο και εξαντλούμε όλη την επαναστατικότητά μας στον αντικαπνιστικό νόμο...Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, έχουν κάθε δυνατότητα οι καπνιστές να βγούν έξω και να κάνουν το τσιγαράκι τους. Αν παρ'όλα αυτά προτιμούν να κάτσουν σπίτι τους τότε το πρόβλημα δεν το έχει το κράτος, αλλά οι ίδιοι που είναι εξαρτημένοι σε τόσο μεγάλο βαθμό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,053 μηνύματα.
Μου αρέσει τόσο πολύ αυτή η σαδιστική ευχαρίστηση των μη καπνιστών στο μέτρο αυτό. Εδώ που ήσουν ήμουνα κι εδώ που είμαι θά 'ρθεις. Κοινώς κάτι θα βγει αύριο μεθαύριο και για σας που τώρα κοροϊδεύετε.

Πάντα γι' άλλους μιλάμε Χαρούλα, έτσι δεν πονάμε, έτσι ξεχνάμε...:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
Πάντα γι' άλλους μιλάμε Χαρούλα, έτσι δεν πονάμε, έτσι ξεχνάμε...:/:
Α ρε Χιμ, θεα!!!
:hehe::hehe::teasing:

:hug:
Πεστααα και ελα να σε κερασω ενα τσιγαρακι!!!:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oralee

Τιμώμενο Μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15,765 μηνύματα.
Χιμέλα είσαι εξοργιστικά εγωίστρια στο συγκεκριμένο θέμα κι αυτό ακριβώς είναι και το πρόβλημα. Ότι σαν εσένα είναι οι περισσότεροι καπνιστές στην Ελλάδα και για αυτό οι μη καπνιστές εξοργίζονται τόσο και χαίρονται που επιτέλους έστω και στα χαρτιά ψηφίστηκε αυτός ο νόμος. Πραγματικά ενώ, όπως είπα και πριν, καταλαβαίνω απόλυτα τους καπνιστές, είναι λυπηρό να βλέπω πόσο η εξάρτηση σας θολώνει το μυαλό και την κρίση και σας κάνει να σκέφτεστε μόνο την πάρτη σας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

alis

Πολύ δραστήριο μέλος

Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,134 μηνύματα.
Εχει ηδη πολλακις εξηγηθει οτι δεν τιθεται θεμα για το εαν μπορει καποιος να παραμεινει ακαπνος για 2-3 ωρες, αλλα και παραπανω. Εχει να κανει με το οτι ο καπνιστης απολαμβανει το τσιγαρο και ειναι μερος των συνηθειων του, οπως επισης και της διασκεδασης του.
Ακριβώς αυτό είναι. Δεν τίθεται θέμα κάποιας δοκιμασίας ποιος θα αντέξει πιο πολύ να μην καπνίσει, αλλά το γεγονός ότι άμα θέλει θα είναι δικαίωμα του να μπορεί. Και όχι να χαλάει όλη του τη βόλτα για αυτό. Και εσείς άμα πάτε κάπου δεν θέλετε να πιείτε ένα ποτό πολλές φορές αν όχι όλες; Είναι θέμα ότι δεν θα αντέξετε αν δεν πιείτε; Αμφιβάλλω... Απλά θέλετε, έτσι δεν είναι;
Και ο Ιταλός καπνιστής έχει συνηθήσει να βγαίνει έξω για να κάνει το τσιγαράκι του. Όλα θέμα συνήθειας είναι, λοιπόν...
Σε λίγο καιρό άμα είναι έτσι θα βγαίνουμε έξω και ο μαγαζάτορας δεν θα μας αφήνει να παραγγείλουμε π.χ. παιδάκια γιατί θα απαγορεύεται από το κράτος αφού μας πειράζουν...
Πάντως το θλιβερό είναι ότι με αυτά τα μέτρα θα γίνουν πολλές παρεξηγήσεις και καυγάδες. Γιατί εκτός από τους φανατικούς καπνιστές υπάρχουν και αυτοί που είναι φανατικοί αντι-καπνιστές είτε για λόγους υγείας ή για άλλους και πραγματικά είμαι σίγουρη ότι θα πέσουν πολλές προσβολές... Θα δείξει αν θα εφαρμοστούν τα μέτρα και τι παρατράγουδα θα έχουμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top