Φανατικος καπνιστης εδω,αλλα κοντευουν να μου πεσουν τα μαλλια με τα επιχειρηματα των καπνιστων..
Μεσοβεζικη λυση ειδαμε οτι στην Ελλαδα δεν μπορει να εφαρμοστει..Και ο νομος περι των 70 τ.μ. ηταν τελειως ηληθιος μιας και ενα μαγαζι 70 τ.μ. ηταν γεματο και διπλα το αλλο με τα 80 που απαγορευοταν το καπνισμα ηταν αδειο..
Πρεπει να καταλαβουμε οτι εφοσον το καπνισμα για τους καπνιστες ειναι μια ευχαριστηση,η οποια ομως ενοχλει και βλαπτει τους υπολοιπους το ΔΙΚΑΙΟ το εχουν οι υπολοιποι..
Δεν θα παθουμε και τιποτα να βγαινουμε απο το μαγαζι για να κανουμε τσιγαρο..Τουλαχιστον εγω ενα εξαμηνο στην Ιταλια δεν επαθα τιποτα..
Ασε που πιστευω οτι ολοι (καπνιστες και μη) θα γουσταρουμε την καθαρη ατμοσφαιρα στα κλειστα μαγαζια..
Υ.Γ. Οσο για το φασιστικο του θεματος που επικαλουνται πολλοι καπνιστες μου προκαλει πολυ γελιο..Ρε ελληναρα καπνιστη (που θα κανεις οτι γουσταρεις και εδω δεν θα περασει ο νομος,γιατι εδω ειναι ελλαδα

) εδω και χρονια τρως καταπιεστικους και φασιστικους νομους και απο την πολυθρονα σου δεν σηκωνεσαι..Για το τσιγαρο που βλαπτεις τους αλλους θυμηθηκες την επαναστατικοτητα σου?