Guest 254537
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

19-01-21

16:49
Εδώ μιλάμε...μαγειρικά!
Τι φάγαμε σήμερα η τι σκοπεύουμε να κάνουμε!
Τι φάγαμε σήμερα η τι σκοπεύουμε να κάνουμε!
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4.647 μηνύματα.

19-01-21

17:22
Εγώ, έφαγα ένα πολύ υγιεινό φαγητό (#not) 
Έκανα μια ωραιότατη πίτσα με τυρί, ντομάτα και πιπεριά, και το ευχαριστήθηκα!

Έκανα μια ωραιότατη πίτσα με τυρί, ντομάτα και πιπεριά, και το ευχαριστήθηκα!

19-01-21

17:40
Εφαγα ρεβιθια. 3 πιατα.
Guest 254537
Επισκέπτης

19-01-21

18:56
Προτείνετε δοκιμασμένη συνταγή για πατάτες baby
Guest 254537
Επισκέπτης

24-01-21

20:36
Guest 254537
Επισκέπτης

25-01-21

20:53
Εχετε ακούσει τίποτα για πατάτες μωρά κ τηγάνισμα σε χοντρό αλάτι?η κάτι τέτοιο
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

25-01-21

20:59
Στον φουρνο οπως ειναι με την φλουδα. Απειρη ευκολια στο μαγειρεμαΠροτείνετε δοκιμασμένη συνταγή για πατάτες baby
Guest 254537
Επισκέπτης

25-01-21

21:01
Πληροφορίες?Στον φουρνο οπως ειναι με την φλουδα. Απειρη ευκολια στο μαγειρεμα
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

25-01-21

22:03
Δεν ειναι δυσκολη συνταγη. Παρε μια γαστρα, βαλε μεσα ενα κομματι κρεας και γεμισε την με πατατουλες και αλλα λαχανικα τις αρεσκειας σου και ψηστο στο χαμηλο για 2-3 ωρες. Εγω βαζω μονο λιγο λαδι, πιπερι και λεμονι. Τις χρησιμοποιεις σαν κανονικες πατατες απλα δεν τις ξεφλουδιζεις. Εγω τις κανω και πουρε επειδη βραζουν αμεσως και δεν χρειαζεται να ξεφλουδιζωΠληροφορίες?
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

25-01-21

22:03
Πληροφορίες?

Συνταγές πατάτες baby - Συνταγούλης
Αυτή εδώ είναι μια πολύ καλή, δοκιμασμένη και πανεύκολη συνταγή για αρνίσια παϊδάκια στον φούρνο.
www.sintagoulis.gr
Guest 254537
Επισκέπτης

25-01-21

22:36
Άλλο λέω
!https://www.yumyum.gr/apps/gr/recipe/patates-me-dentrolivano-pshmenes-se-xontro-alati/ κάτι τέτοιο αλλά νομίζω σε τηγάνι μου είπαν
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
!https://www.yumyum.gr/apps/gr/recipe/patates-me-dentrolivano-pshmenes-se-xontro-alati/ κάτι τέτοιο αλλά νομίζω σε τηγάνι μου είπαν
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

25-01-21

22:59
Δοκιμασε το δεν ξέρω δεν εχω κανει και ποτε.Άλλο λέω
Nelliel
Περιβόητο μέλος

26-01-21

01:56
Ποιος ο λογος να παρεις mini potatoes για να τις κοψεις σε κομματια ή φετες. Ηλιθιο μου ακουγεται. Αυτες τις ψηνεις με την φλουδα, ολοκληρες. Δεν εχουν διαφορα στην γευση με τις μεγαλες. Μπορεις να τις βρασεις για 5-10 λεπτα και μετα να τις αλειψεις με βουτυρο και μυρωδικα και να τις ψησεις στον φουρνο μεχρι να παρουν χρωμα.Άλλο λέω
Viedo
Διάσημο μέλος
Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα.

26-01-21

07:35
Ξέπλυνε καλά τις πατάτες, τρίφτες με την φλούδα στον τρίφτη, κτυπά 3 αυγά και ρίξε τις πατάτες μέσα. Ανακάτεμα και μετά με 1 κουτάλια της σούπας ελαιόλαδο στο τηγάνι 5 λεπτά η κάθε πλευρά. Αλάτι πιπέρι, ρίγανη.
Εγώ βάζω και ανθότυρο.
Εγώ βάζω και ανθότυρο.
Guest 254537
Επισκέπτης

26-01-21

20:50
Ολόκληρη τηγανισμένη σε χοντρό αλάτι!
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

27-01-21

16:39

Σαλάτα με φακές, τόνο και ρύζι
Σαλάτα με φακές, τόνο και ρύζι από τον Άκη Πετρετζίκη. Φτιάξτε μια νόστιμη και θρεπτική σαλάτα με φακές, τόνο και ρύζι για ένα ολοκληρωμένο γεύμα!

Guest 254537
Επισκέπτης

29-01-21

21:24

ΠΑΤΑΤΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΡΑΓΑΝΕΣ - Ντίνα Νικολάου
Το μυστικό είναι πρώτα να βράσουμε τις πατάτες για να μαλακώσουν. Μετά, τις αρωματίζουμε με μπαχαρικά και μυρωδικά, τις νοστιμίζουμε με αλάτι και τις ψήνουμε ή τις τηγανίζουμε ώστε...

Guest 254537
Επισκέπτης

31-01-21

18:21
Χάλια!![]()
ΠΑΤΑΤΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΡΑΓΑΝΕΣ - Ντίνα Νικολάου
Το μυστικό είναι πρώτα να βράσουμε τις πατάτες για να μαλακώσουν. Μετά, τις αρωματίζουμε με μπαχαρικά και μυρωδικά, τις νοστιμίζουμε με αλάτι και τις ψήνουμε ή τις τηγανίζουμε ώστε...dinanikolaou.gr
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.890 μηνύματα.

31-01-21

21:43
Έφαγα χθες μεσημέρι-βράδυ ινδικό.
Ένιωσα κάθε χιλιοστό του οισοφάγου μου από την κάψα και ο κώλος μου πετούσε φωτοβολίδες.
10/10 would do again
Ένιωσα κάθε χιλιοστό του οισοφάγου μου από την κάψα και ο κώλος μου πετούσε φωτοβολίδες.
10/10 would do again

31-01-21

21:54
Βραστή τηγανητή πατάτα ..Χάλια!
Μήπως είναι για πιο ''υγιεινή'' επιλογή, να μη ρουφήξει ίσως τόσο λάδι , παρά για γεύση;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- Abiogenesis
- yellow
- Ωρορα
- touvlo
- giannhs2001
- Fernando_A
- Wonderkid
- plus i bo?
- edweimaste
- Εχέμυθη
- Mt73
- charmander
- Αναστασία197
- Viedo
- sunsetpp
- Scott
- grtt
- harry akritas
- orchidea
- SlimShady
- CiNeFiL
- tsiobieman
- ag97
- aye
- Scandal
- Satan Claus
- Dim1234
- Αλκης Κ.
- gregory nub
- ManinaK
- Maraki4you
- taketrance
- fretoe
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.