Απανταχού κοιλιόδουλοι ενωθείτε!

Guest 254537

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Εδώ μιλάμε...μαγειρικά!

Τι φάγαμε σήμερα η τι σκοπεύουμε να κάνουμε!

RafAspa94

Περιβόητο μέλος

Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4.647 μηνύματα.
Εγώ, έφαγα ένα πολύ υγιεινό φαγητό (#not) :P
Έκανα μια ωραιότατη πίτσα με τυρί, ντομάτα και πιπεριά, και το ευχαριστήθηκα!

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.264 μηνύματα.
Εφαγα ρεβιθια. 3 πιατα.

Guest 254537

Επισκέπτης

Screenshot_2021-01-24-20-33-51-387_com.facebook.katana.jpg

Guest 254537

Επισκέπτης

Εχετε ακούσει τίποτα για πατάτες μωρά κ τηγάνισμα σε χοντρό αλάτι?η κάτι τέτοιο

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.
Πληροφορίες?
Δεν ειναι δυσκολη συνταγη. Παρε μια γαστρα, βαλε μεσα ενα κομματι κρεας και γεμισε την με πατατουλες και αλλα λαχανικα τις αρεσκειας σου και ψηστο στο χαμηλο για 2-3 ωρες. Εγω βαζω μονο λιγο λαδι, πιπερι και λεμονι. Τις χρησιμοποιεις σαν κανονικες πατατες απλα δεν τις ξεφλουδιζεις. Εγω τις κανω και πουρε επειδη βραζουν αμεσως και δεν χρειαζεται να ξεφλουδιζω

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.
Πληροφορίες?

αυτα βρηκα

Guest 254537

Επισκέπτης

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Άλλο λέω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

!https://www.yumyum.gr/apps/gr/recipe/patates-me-dentrolivano-pshmenes-se-xontro-alati/ κάτι τέτοιο αλλά νομίζω σε τηγάνι μου είπαν
Ποιος ο λογος να παρεις mini potatoes για να τις κοψεις σε κομματια ή φετες. Ηλιθιο μου ακουγεται. Αυτες τις ψηνεις με την φλουδα, ολοκληρες. Δεν εχουν διαφορα στην γευση με τις μεγαλες. Μπορεις να τις βρασεις για 5-10 λεπτα και μετα να τις αλειψεις με βουτυρο και μυρωδικα και να τις ψησεις στον φουρνο μεχρι να παρουν χρωμα.

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα.
Ξέπλυνε καλά τις πατάτες, τρίφτες με την φλούδα στον τρίφτη, κτυπά 3 αυγά και ρίξε τις πατάτες μέσα. Ανακάτεμα και μετά με 1 κουτάλια της σούπας ελαιόλαδο στο τηγάνι 5 λεπτά η κάθε πλευρά. Αλάτι πιπέρι, ρίγανη.

Εγώ βάζω και ανθότυρο.

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

Guest 254537

Επισκέπτης

Guest 254537

Επισκέπτης

Χάλια!

Dreamweaver

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.890 μηνύματα.
Έφαγα χθες μεσημέρι-βράδυ ινδικό.
Ένιωσα κάθε χιλιοστό του οισοφάγου μου από την κάψα και ο κώλος μου πετούσε φωτοβολίδες.
10/10 would do again :thumbup:

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.292 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια