Απειρία ανδρών σε μεγάλη ηλικία

camil

Δραστήριο μέλος

Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα.
Μέσα σε αυτα ειναι και η ερωτική ικανοποιηση και οχι να βλέπεις νέα παιδια να μένουν ανεραστα για χρόνια αυτο το πράγμα ειναι μάστιγα και οι επικριτες λένε οτι "δεν παμε με τον οποιονδηποτε..." αυτο ειναι δικαιολογια τις πιο πολλες φορές δεν σου ειπε κανείς να πας με τον οποιονδηποτε αλλα ,,, 1-2-20 μήνες δεν θα βρεις εναν χριστιανο ; για το θεό.

Τα χουμε ξαναπει και για το φλερτ παλαιοτερα και για τη γυμναστικη κ για το σέξ. Κάποιοι/κάποιες πεισματικά επεμεναν σε στάσιμες καταστασεις. ΟΚ. Δικαιωμα τους

Αν ομως δεν ζουν καλά ειναι μέσα στα νευρα και απλα περνάνε οι μέρες χωρις νοημα μην αναρωτιούνται μετά.

Συμφωνώ. Θέλει τόλμη, η δειλία καταστρέφει ζωές. Στην εποχή μας η ψυχολογική στήριξη δεν είναι ταμπού. Κάνε κάτι και η ζωή θα στο ανταποδώσει. Να κάνεις, ένα βήμα έστω. Αν δεν κάνεις ούτε αυτό το βήμα δεν πας πουθενά.
Στάσιμες καταστάσεις... αυτή η μάστιγα.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.
Συμφωνώ. Θέλει τόλμη, η δειλία καταστρέφει ζωές. Στην εποχή μας η ψυχολογική στήριξη δεν είναι ταμπού. Κάνε κάτι και η ζωή θα στο ανταποδώσει. Να κάνεις, ένα βήμα έστω. Αν δεν κάνεις ούτε αυτό το βήμα δεν πας πουθενά.
Στάσιμες καταστάσεις... αυτή η μάστιγα.


Ακριβώς. Μάστιγα ειναι κοινωνική. Η ζωή σε διαμορφώνει όταν ζείς εμπειρίες αλλιώς μένεις ΣΤΑΣΙΜΟΣ. Δεν εισαι επιλεκτικός εισαι ΣΤΑΣΙΜΟΣ. Το αφηγημα του επιλεκτικού εχει διάρκεια το πολύ 1-2 χρόνων. Απο εκει κ πέρα κάτι άλλο συμβαίνει.

Αποψε ή αυριο θα βρεθω με έναν φίλο για ποτό.

Εμενα αν με ρωτησει για το τελευταιο χρόνο έχω να του πώ. Αυτος θα ειναι σε φάση "Δεν κινειται τίποτα." "Τα ιδια δεν έχω νεα..." "Ψαχνω κατι αξιολογο" και τα λοιπά και τα λοιπα ιδιες ιστορίες κάθε χρόνο.

Ειμαι επιλεκτικός - ψάχνω κάτι αξιόλογο. Σορρυ δεν θα πάρω τέτοια συγκεκαλυμένη στασιμότητα.

Η συζητηση έχει νόημα οταν λέει ο ενας έκανα ΑΥΤΟ... και πηρα αυτο το αποτελεσμα εσυ τι εκανες ;

τωρα να βγαινουμε να συζητάμε τα ιδια και τα ίδια σε κάποια φαση θα του πω αν αρχΊσει πάλι ενα "ΕΣΥ ξέρεις" και τελειωσε. Ντάξει του τα χω πει 500 φορές και αυτονού εχω βαρεθεί.

εΠΙΣΗς τσιτάτα σχετικά με τις σχέσεις επισης έχουν ψοφήσει και ειναι παρωχημένα. Στανταρντς δεν υπάρχουν αναλογα τι κατασταση θα βρείς θα κινηθεις και ανάλογα. Οποτε και αυτο το "ΕΓΩ μενω σπιτι μου και δεν κουνιέμαι" δεν υπάρχει επισης. Θα πάρεις και κάνα ρίσκο.

Ειχα συναντήσει παλαιοτερα μία σε φάση 'Εγω δεν φευγω απο το σπιτι μου" - δεν υπάρχουν αυτά-. Τα χρόνια περνάνε και εγω προσωπικα δεν ειμαι για να ζώ στασιμότητες. Οι άλλοι ας το κανουν.
 
Τελευταία επεξεργασία:

camil

Δραστήριο μέλος

Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα.
Πρώτα ένας άνθρωπος πρέπει να αρχίσει να βγαίνει, να κάνει γνωριμίες... Επιλεκτικός είσαι όταν υπάρχουν επιλογές, όταν έχεις γνωρίσει κοπέλες και λες από τις τόσες αυτή μου αρέσει περισσότερο, μου φαίνεται ότι ταιριάζουμε, θα ήθελα να τη γνωρίσω καλύτερα.
Αλλιώς έχεις γίνει χωρίς να το καταλάβεις μονόχνοτος. Έπειτα μπορεί κάποια με την πρώτη ματιά να μη σου γεμίζει το μάτι και μετά η γνωριμία σας να εξελιχθεί πολύ καλά.
Τέλος πάντων εσύ με το φίλο σου, εγώ με τη φίλη μου στάσιμη για άλλους λόγους, μήπως να τους γνωρίζαμε :lol: ; Τι να κάνουμε, θέλουμε να βοηθήσουμε αλλά αυτοί δε βοηθάνε.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.
Ένας άνθρωπος ο οποίος κοντεύει τα 40-45 και δεν είχε στη ζωή του μια σχέση πιο βαθειά με κάποια γυναίκα ειναι δύσκολο μετά να "μαζευτει" και να "ξεσυνηθισει" θα του δημιουργει προβλήματα η ιδια η συμπεριφορά του καθώς

Θα ειναι νευρικός , μπορεί απότομος , έτοιμος να πυρπολίσει καταστασεις που φαινομενικα δειχνουν να θέλουν περισσοτερο χρόνο να ανοιχτούν , να μπορει κ αυτός να κάνει κάποιες παραχωρήσεις και να μην ειναι υπερβολικά εγωιστής και αλαζόνας κτλ.

Να ειναι εν πάση περιπτωση ενας άνθρωπος επισης τρυφερός με κατανόηση και έτοιμος να στηριξει μια γυναικα εκτος απο το σέξ που θα κάνουν. Δεν κερδίζει μονο ο δυνατός επιβήτορας. Υπάρχει κοσμος που έχει φτασει 30-40 και απο συναισθηματικη νοημοσυνη εχει μαυρα μεσάνυχτα. Οκ το σέξ σου σηκωνεται εντάξει. Δεν ειναι μονο αυτό ομως. Αυτο ειναι απλά μια αναγκη όλα τα υπολοιπα που το περιβάλλουν το κάνουν να ειναι ακομη πιο δυνατό.

Αυτά εαν δεν έχεις κάνει σχέσεις σε βάθος και δεν έχεις εκτιμησει τον ανθρωπο που έχεις δίπλα σου ειναι πολυ δυσκολο απο μια ηλικία και μετά να τα καταφέρεις.

Για αυτο οι ανθρωποι αυτοι θέλουν πλέον οσο και αν ακουστει αστείο ομάδα απο πισω τους με ψυχολόγους αλλα και έμπειρους ανθρωπους στο ερωτικό κομμάτι να τους κάνουν coaching.

Να πάνε να τους αναλάβουν και να κάνουν οτι τους λένε. Ακουγεται περιεργο αλλα μονο έτσι θα βγάλουν άκρη.

Οταν πάς στον ειδικό για αυτο το λόγο πάς. Θα σ πει δε θέλω να μ πείς τι θα έκανες ή τι θα κάνεις , θέλω ΑΠΛΑ να ακολουθησεις ότι σου πώ για να πετύχει η εξελιξή σου. Απλά τα πράγματα.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top