Αυτα που προβλεπονται στους νομους τα ειχε εξαγγειλει ο Μητσοτακης πριν καν εκλεγει.
Αυτά είναι στάνταρ φίλε μου ,είχα μια συνομιλία χτες στο τσατ με ένα γαμάτο μέλος που.μου άρεσε η στάση του στην πολιτική της Ελλάδας
Η ελληνικες κυβερνήσεις ασχολούνται πλέον με αλλαγές στην παιδεία, αλλαγές στους νομούς κρατουμένων,σε τίποτα απολύτως άλλο
Επίσης βάζουν τα ΜΜΕ να βγάζουν φοβερά θέματα που κρατάνε για χρόνο έτσι ώστε οι πολίτες να είναι σε επαγρύπνηση με θέματα , κουφοντινα ,βιασμούς ,ιός κλπ
Αμφιβάλλω αν έχουμε ακούσει τίποτα για το μέλλον της χώρας , για εξαγωγές ,για το πλάνο οικονομίας ,για ανεργία,για το κόσμο που πεθαίνει από το κατώτατο μισθό (νταξ μην πιαστείτε απ' αυτήν την λέξη ,προφανώς και εννοώ απ' την πίεση )
Μας νοιάζει μόνο τι θα πάθει ο κουφοντινας ,τι είπε ο Κούγιας και αν το.ειπε σωστά ,τι λένε τα ΜΜΕ για τον Κούγια που τον διορθώνουν (λες και όλοι είμαστε δικηγόροι),τι λένε για βιασμούς κλπ ο κόσμος προφανώς και.με αυτά ασχολείται
Εξω μας γλεντανε (τσεκαρε τα ΜΜΕ για επιβεβαίωση αλλιώς να στα προσθέσω και αυτά ) κυριολεκτικά .Δηλαδή απ' το 15 ,πέρασε μια 5ετια και εμείς ασχολούμαστε με τον κουφοντινα το φελεκι μου μέσα .
Περιμένετε κάποιο μέλλον έτσι ? Κάποιο μέλλον σε δικάστηκα θέματα όταν πάμε κατά διαόλου προς τα πίσω από επιλογή ?
Αύριο μεθαύριο θα βγει ο Τσίπρας πάλι και θα αλλάξει τους νόμους για τουρ κρατούμενους και για το εκπαιδευτικό πάλι .
Ξυπνάτε παιδιά και δειτε το θέμα λίγο πιο απ' την απ' έξω (όχι ότι εγώ ήμουν ξύπνιος )
@phillip434 προς όλους πήγαινε αυτό όχι μόνο εσένα ,απλά μου έδωσες μια καλή αφορμή για να παραθέσω και αυτό το μήνυμα