Ερώτηση αφελούς ακροατή: Το να κρίνουν τί είναι ηθικό και τι ανήθικο άνθρωποι εξαιρετικά πουριτανοί, συνεσταλμένοι, ή σεμνότυφοι, είναι ή δεν είναι ανήθικο; Η δημιουργία ενός δυστυχισμένου κόσμου, εκ προθέσεως, δεν είναι μια ανήθικη επιδίωξη; Δεν λέω τώρα για σένα Νεράίδα, μιλάω γενικά. Προφανώς άλλο θα έκριναν ηθικό και άλλο ανήθικο αυτοί απ'ότι εγώ. Εγώ ας πούμε πιστεύω ότι το σέξ είναι η μεγαλύτερη και ομορφότερη απόλαυση στον πλανήτη. Και μάλιστα η πιο πρόσφορη. Αν την αφήσουν έτσι βέβαια.
Άρα που είναι ο βιασμός; Οι γονείς επέτρεπαν στην μικρή να παίζει στο Φειςμπουκ, εκείνη έκλεισε τα ραντεβού της, εκανε και την δουλειά της, και μια εβδομάδα μετά θυμήθηκε ότι την βίασαν; Καλά ο άλλος είναι παιδεραστής, όμως ο βιασμός που είναι;
Μου ήρθε μια σκέψη τώρα. Ο γιός μου 11 χρονών μπαίνει στο διαδίκτυο ελεύθερα απο μένα, γνωρίζει τη Νεράιδα που είναι τεκνατζού την γοητεύει ανεπανόρθωτα και το κάνουνε. Μετά απο μια εβδομάδα μου λέει την τραγωδία της ζωής του επειδή η Νεράίδα τονε βρήκε μικρό και δεν ικανοποιήθηκε όσο έπρεπε και δεν θέλέι ξανά. Εγώ τι κάνω;
Μάλλον θα έπρεπε να επιλέξω την Λία στο παραπάνω παράδειγμα για "εκπαιδεύτρια" του 11χρονου γιόκα μου.
Αυτό πάντως το χωρίς να θέλει δεν το έχω διακρίνει κάπου ακόμη. Ούτε ξυλο έφαγε, ούτε με το ζόρι το έκανε, πώς χωρίς να θέλει;
Το ίδιο ακριβώς αναρωτήθηκα.
Μόνο στο διαδίκτυο και στο κομπιουτερ μπορείς να κάνεις δοκιμαστικά και ψηφιακά όσα εμείς, η γενιά του εξήντα, έπρεπε να κάνουμε στην πραγματικότητα και αναλογικά. Πηδάγαμε πραγματικά με τις μοτοσυκλέτες στο μοτοκρός, παίζαμε πραγματικό ξύλο με τους τραμπούκους στα διάφορα ροκ κλάμπ, και, όσες σεξουαλικές εμπειρίες είχαμε, καλές ή κακές, εκ των πραγμάτων τις ζούσαμε και τις τρώγαμε μέχρι το μεδούλι. Στο Ιντερνετ βγαίνεις στα τόρεντς και διπλα απο πανω και απο κάτω είναι διάφορες και δείχνουν τα βυζιά τους, τους κώλους τους τα κάνουν όλα.... Το μεγαλύτερο πρόβλημα κατα τη γνώμη μου στο διαδίκτυο είναι η αδιαφορία, η βαρεμάρα, η πλήξη. Εμείς κάναμε κρα, να δούμε γυμνή γυναίκα, και μας έκανε καλό. Αν κάναμε, σεξουαλικά, οτιδήποτε, το ρισκάραμε φυσικά. Πολλαπλές γυναίκες, παρτούζες, διάφορες στάσεις παραλλαγές πειράματα οτιδήποτε, πέρναγαν απο πάνω μας και μέσα απο την ψυχούλα μας. Και φυσικά οι χύμες με τη μοτοσυκλέτα πονάγανε πολύ περισσότερο απο το Need for Speed. Αλλιώς απλά καθόμασταν φοβισμένοι στην γωνία μας. Κι αυτό ίσχυε περισσότερο απο κάθε τί αλλο στο σέξ και στις σχέσεις. Δεν τα είχαμε δεί όλα να τα κάνουν χίλιοι άλλοι πρώτα, στο YouTube.