Ναι Buggs, ακριβώς! Τίποτα πιο λογικό από το να αγαπήσει το παιδάκι του Δημοτικού κάποιον άντρα πιθανώς μεγαλύτερο από τον πατέρα του επειδή μίλησε χ φορές μαζί του στο internet και να κάνει έρωτα μαζί του για να του δείξει την αγάπη του! Και το τραγικό είναι ότι δε μιλάς καν για κάποια έφηβη των 13-14, πιθανώς πιο "πονηρεμένη" ή "Λολίτα" όπως αναφέρεις. Μιλάς για 11χρονο ΠΑΙΔΙ. Δηλ. το επόμενο θα είναι να αναφέρετε κάμποσοι ότι αν το 7χρονο δεν δείξει αντίσταση (μα για ποιό λόγο άραγε; ), τα "ήθελε ο κώλος του".
Είναι προφανές ότι η μικρή είναι πρωτοπόρος.
.....εν γένει δεν βρίσκω νορμάλ κάποιος ώριμος άντρας να θέλει να κάνει σεξ με κάποιον στην ηλικία του παιδιού του, αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη
Ουτε εγω το βρίσκω όμως πάλι, αν η συγκεκριμένη έμοιαζε όντως με 15 και ήταν διαόλου κάλτσα, ε, τιποτα δεν αποκλείεται. Αλήθεια του είχε πεί ότι ήταν 11 μέσα στον όλο "βιασμό" ;
Όσο για το παράδειγμα με τη Γαλλίδα που ανέφερες είναι άσχετο! Μιλάς για νέο άντρα με έφηβη, το γεγονός αφορά μεσήλικα με παιδί.
Να πώ την αλήθεια; Αν γνώριζα σήμερα την Καρίν, που ειμαι 49 και μου έκανε τα ίδια πράγματα που μου έκανε και τότε όπως ήταν στα 14της.... ε τι να πώ... πως να το εξηγήσω.... Λαμβάνουμε σαν συνθήκη υπολογισμού ότι η κοπελίτσα έμοιαζε 15 οκ;
Ω Δια και Αθηνα! Κολαζουν 11ονα υγιεις ανθρωπους?! Ακομα και οταν μοιαζουν 15ονα?! Και ειναι και αυτο επισης υγιες?!
Οταν λέμε "κολάζουν" εννοούμε αν "θα έβαζαν σε πειρασμό". Ε λοιπόν πόσο υγιές άραγε θα ήταν να μήν τους κόλαζαν; Ειδικά αν έμοιαζαν με 15χρονα. Εντάξει δεν θα το κάνεις, υπάρχουν χίλιοι λόγοι για τους οποίους θα έχεις αναστολές και άλλοι τόσοι που δεν πρέπει να το κάνεις. Ομως δεν ρωτάς αυτό. Σε ρωτάω λοιπόν κι εγώ. Αν ήσουν γριά, πενήντα χρονών, ένα χάλι περασμένα μεγαλεία, και σου γδυνόταν ο Ρουβάς 11άρης που όμως μοιάζει με 15άρη θα σε κόλαζε ή θα έκανες την μητέρα Τερέζα;
Το αρρωστο δλδ ποιο ειναι?! Αμ γνωριζω καλε ποιο ειναι...η αρρωστη ειμαι εγω επειδη κατακρινω παιδοφιλους...
... επειδή μιλάς με κλισέ διαρκώς. Λές και είσαι η Μπριτάνικα βρε παιδί μου. Καρδιά δεν έχεις, ορμές, τσάφ δεν σου κάνει, πάει; Μόνο με ηθικοπλαστικές κορώνες τις καίς τις ασφάλειες; (βλέπε κβατσσζζζ !!)
Εντάξει κατακριτέος ο 40άρης που πήγε με την μικρή, όμως δεν λές γιατί, δεν έχεις μπεί κάν στο ζουμί. Γιατί δεν άπτεται της Μπριτάνικα και των βαρύγδουπων δογμάτων που λένε "είδικοί" κάθε είδους.
Το ζουμί είναι το "γιατί" δεν πρέπει να το κάνουμε . Εξηγούμαι: Η εν λόγω κοπελίτσα μπορεί να ειχε και συνείδηση και θέληση για την πράξη. Όμως η πρώτη φορά για μία γυναίκα είναι ούτως ή άλλως πάντα τραυματική, λιγότερο ή περισσότερο. Αρα, εν ολίγοις, το πλήγωμα της πρώτης φοράς είναι δεδομένο. Επίσης την πρώτη φορά υπάρχουν χιλιάδες ερωτήματα, τα οποία επίσης μπορούν να δημιουργήσουν, αν μέίνουν αναπάντητα, μεγαλύτερα ή μικρότερα ψυχικά τραύματα. Ερωτήματα που βέβαια ενα παιδί 11 χρονών δεν θα μπορέσει να επεξεργαστεί μόνο του ουτε το πιθανότερο να λύσει απευθυνόμενο στο άμμεσο περιβάλλον του.
Αρα, ακόμη και με τις καλύτερες προθέσεις, όταν θα προκύψει η πράξη, το κορίτσι θα πονέσει, θα πληγωθεί σωματικά και, το πιθανότερο σ'αυτή την ηλικία, λόγω κοινωνικής απομόνωσης, θα πληγωθεί και συναισθηματικά και ψυχικά.
Το αποτέλεσμα λοιπόν μετράει και νομίζω ότι με βάση αυτό πρέπει να κρίνουμε. Αν το κορίτσι είχε την άνεση, να επαναλάβει την πράξη, στην δεύτερη , βία την τρίτη φορά θα την απολάμβανε πραγματικά πολύ. Τότε δεν θα συνδύαζε φυσικά την πράξη με κάτι "κακό" και "επίπονο" που πονάει και πληγώνει. Αυτός ο ορισμός θα ήταν καταστροφικός για την επόμενη σεξουαλική της ζωή.
Όμως δεν έχει δυστυχώς αυτή την άνεση. Το κορίτσι, συναισθηματικά συγχυσμένο, αναζητάει απαντήσεις και στήριξη, πέφτει στην δυσμένεια του άμεσου κοινωνικου περιβάλλοντος, και απαιτείται απο τους γονείς να διακόψει τη σχέση, αν δεν γίνουν χειρότερα. Οπότε δεν προκύπτει η δεύτερη και η τριτη φορά που, δια μέσου της απόλαυσης, θα ένωνε το σέξ, με το συναίσθημα και γιατί όχι, την αγάπη. Κάτι που θα αποκαθιστούσε στο μυαλό του κοριτσιού την , κατα τη γνώμη μου,
υγιή αντίληψη για το σέξ.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ΠΩΣ ο κάθε ένας θα αποκομίσει αυτήν την υγιή εντύπωση για το σέξ. Ούτε πότε. Θεωρητικά όσο συντομώτερα τόσο το καλύτερο. Οτι δηλαδή το σέξ μόνο του, δεν αξίζει. Επικεντρώνω λοιπόν
στις πιθανότητες , υπο συνθήκες, οποιοσδήπότε ή οποιαδήποτε να την αποκομίσει.
Προφανώς για να προκείψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χρειαζόμαστε έλξη, ισχυρό πόθο, (ενας ή μία κρυα μπορούν να σε πληγώσουν περισσότερο και απο ένα βιασμό) αγάπη, και στοργή. Ομως δεν αρκούν δυστυχώς. Γιατί δυο άνθρωποι δεν βρίσκονται ποτέ μόνοι τους μέσα στην κοινωνία. Συναισθηματικά λοιπόν, και σεξουαλικά, μπορεί ο 40άρης να είχε ίσως πολύ φλογερά αισθήματα, καθώς και πολλή περισσότερη γνώση για το σέξ, από όλους τους συμμαθητές του κοριτσιού. Ομως ένεκα των παραπάνω κοινωνικών συνθηκών, η συντριπτικά μεγαλύτερη πιθανότητα ήταν, ακόμη και στο καλύτερο σενάριο, η κοπελίτσα να καταλήξει ΧΩΡΙΣ την υγιή αντίληψη για το σέξ. Επειδή ακριβώς ήταν πολύ πιθανό να μπλέξει, σε ότι έμπλεξε.
Ας πάρουμε ακόμη και την ιδανική περίπτωση. Οτι τον ήθελε, κι ότι αυτός ήταν απίστευτα ερωτευμένος και στοργικός μαζί της. Κάνουνε λοιπόν έρωτα την Κυριακή. Την επόμενη το πρωί το κορτιτσάκι, κι ας μοιάζει 15, πάει στο Δημοτικό σχολείο !! Χρειαζεται να συνεχίσω; Φανταστείτε το λίγο.
Ας πούμε όμως ότι αντέχει το σχολείο και το φοβερό ένοχο μυστικό της. Πόσο; Μέχρι την επόμενη Κυριακή που θα το ξανακάνει αυτές της σωτήριες δυο τρείς φορές που θα είναι πλέον απολαυστικές; Ομως έλα που μέχρι τότε το σέξ δεν ήταν καλό ούτε απολαυστικό. Πόσο πιθανό είναι να αντέξει έως τότε μέχρι να μήν το συζητήσει με κάποιον/α πριν το ΞΑΝΑκάνει; Μόλις το πεί, τελείωσε. Θα της απαγορευτεί κάθε επαφή και , εντέλει, θα της μείνει η εντύπωση για το σέξ που έχει έως τότε διανθισμένη με όσα θα της πούνε μετά. Οτι δηλαδή όχι μόνο είναι κάτι που πονάει απο αρκετά έως πολύ, στο τέλος γίνεσαι και ρεζίλι !
Επειδή λοιπόν αυτό το σενάριο είναι το συντριπτικά πιθανότερο να συμβεί όταν εμπλέκεσαι σε σέξ σε τέτοια ηλικία απο οποιαδήποτε πλευρά των πραγμάτων και άν βρίσκεσαι, όσο περισσότερο αγαπάει κάποιος το αντικείμενο του πόθου του, τόσο πιο πολύ πρέπει να σκέφτεται σε τί κόλαση θα πέσει (ή θα ρίξει τον άλλον/η) ανάλογα με τις κοινωνικές νόρμες που επικρατούν στον άμεσο περίγυρό του.
....... Ζηλιαρες που δεν βιαστηκαν, δεν αποπλανηθηκαν? Α ψεμματα, ζηλιαρες που δε το καναν με καποιον που γουσταρουν. .....
Αλλο αποπλάνηση άλλο βιασμός, σας παρακαλώ όλα κι όλα. Μην μας χαλάτε το πονηρόν της υποθέσεως γιατί στο τέλος απο το σέξ θα μας μείνει μόνο το καθιερωμένο δόγμα: "Μετά το γάμο, με ιεραποστολική και φυσικά μόνο για τεκνοποίηση"