Εμείς τι να κάνουμε που χωρίς να διαβάζεις τίποτα απαντάς στον εαυτό σου.Παλι καλά για σένα μάλλον αφού αν διάβαζες θα έβλεπες ότι η κόρη μου θα ήξερε μια χαρά να τα βγάζει πέρα και με 40 φεύγα και με 30 φεύγα και με 20 φεύγα...

Γι'αυτό εγώ από την αρχή έμεινα σ'αυτό το σημείο. Το τώρα. Γιατί βλέπετε, τα αγαπητά μου παιδιάκια, το έδειξαν το πουλάκι τους στον αράπη, σαν παιδιά που είναι. Οπότε έχω βρεθεί σ'αυτή τη θέση.Η ακριβής θέση μάλιστα είναι τα πρώτα δευτερόλεπτα που το παιδί σου σου το λέει. Πώς αισθάνεσαι, πώς αντιδράς, τί λές. Ίσως να είμασταν τυχεροί, ίσως επειδή ακριβώς είμαστε πολύ άνετοι με το θέμα του σέξ, ήταν το ίδιο άνετα και είναι, τα παιδιά μας, απέναντί μας. Και προφανώς μας εμπιστεύονται και μας θεωρούνε περισσότερο φίλους τους απο οποιονδήπότε ξένο, όσο καλά και άν περνάνε μαζί του. Ετσι δεν το μάθαμε μία εβδομάδα μετά που, μα το Θεό, αν συνέχιζαν έτσι, ο αράπης ποιός ξέρει τί θα είχε κάνει.
Μετά τις πρώτες αντιδράσεις, που φυσικά ήταν τελείως αλλιώτικες απο τους γονείς της εν λόγω κοπέλας, τόσο εγώ όσο και η μαμά τους, είμασταν απόλυτα σύμφωνοι στην περεταίρω αντιμετώπιση. Ετσι, ούτε ο αράπης έχασε τη δουλειά του ούτε τα παιδιά μας έπαθαν καμία ζημιά, ούτε εκτέθηκε κανείς, και το σημαντικότερο, δεν έμειναν σεξουαλικά τραύματα στα παιδιά. Η ιστορία πέρασε έτσι όπως συνέβη, σαν να μήν έγινε τίποτα. Που αν έγινε, την τρομάρα που πήραμε η μάνα τους κι εγώ την ξέρουμε. Και τα παιδιά, χωρίς να σκάσουνε καθόλου, απλά δεν ξανάπαιξαν με το φύλακα.
Ο χαρακτηρισμός των εχόντων αντίθετη άποψη με την δική σου ώς ρομαντικών, ανέραστων και άλλων, με κάνει να απαντήσω.
Έχοντας επαφή με νεαρά άτομα 15-18 ετών, κάποιες φορές προκύπτει συζήτηση και είμαι υποχρεομένος ή να το βάλω στα πόδια, που απο την φύση μου αδυνατώ, ή να δώσω απαντήσεις ακροβατώντας κυριολεκτικά.
Εκείνο που προσέχω, ώς ο ανάποδος το λιβάνι, είναι τα λεγάμενά μου να μήν με προσβάλλουν και να προκύπτει όφελος για τους απέναντί μου νεαρούς και νεαρές.
Δηλώνω όμως εξαιρετική δυσκολία να σκεφτώ και μόνο τί θα μπορούσα να πώ σε μιά 11χρονη.
Ούτε ανέραστος είμαι, ούτε πουριτανός αλλά ούτε έχω και καμιά παραξενιά.
Στα 51 μου χαρακτηρίζω ανισόρροπο τον εν λόγω (κύριο), γιατι απο νεώτερες πληροφορίες η πράξη δέν αφορά μία και μόνο 11χρονη, αλλά και άλλες. Όχι βέβαια πως άν ήταν μιά θα είχε κάποιοα ελαφρυντικά.
Επίσης απο τις δημόσιες σχέσεις, θεωρώ σκόπιμο να σημειώσω της αποστάσεις που αναδυκνείουν το πώς χαρακτηρίζεται αυτός που τις κρατά ή παραβιάζει.
Άγνωστος οφείλει να στέκει 80 εκ. απέναντί μας.
Φιλικό πρόσωπο 50 εκ.
Κάτω των 30 εκατοστών, φίλε μου είναι αυστηρώς προσωπικός χώρος.
Σαφώς και δέν έχω καμιά σκέψη να κάνω σύγκριση για το άν ήταν σε θέση η μικρή, άν ζούσε σε κάποια άλλη εποχή να τεκνοποιήσει ακολουθώντας τις γιαγιάδες και προγιαγιάδες μας.
Ακόμα και οι τσιγκάνοι και οι ΡΟΜ σήμερα έχουν αρχίσει να διαφοροποιούν της συνήθειές τους.
Μήπως στα πλαίσια της ενημέρωσης των παιδιών θα πρέπει να γίνει και κάποιο πρόγραμμα μύησης ;
Τί άλλο θα προκύψει σε αυτή την συζήτηση παρωδία ;
Ψηφίστε επιτέλους να ξεκαθαρίσει η θολούρα. Το αποτέλεσμα θα λέει περισσότερα και δέν θα αμφισβητούνται.
Όσο για την κόρη σου στα 11 της άν ήταν, εκείνο που θα έβλεπα είναι η παιδικότητα, η δροσιά της και η βιασύνη της να δείξει πόσο έχει μεγαλώσει.
Άν προέκυπτε και καμιά ερώτηση, το πιθανότερο είναι να παρίστανα και τον χαζό ακόμα !
Πάντως απορίες σίγουρα δέν θα είχα. Σε αυτό είμαι απόλυτα σίγουρος.