iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ενα έχω να σου πω:
Από τις 12:20:34 μέχρι τις 13:42:06 σήμερα μου άλλαξε όχι μια ουτε δύο αλλά 8 φόρες την ΙP (!!!!)
Βέβαια από τις 13:42:06 και μετα δεν μου την ξανα αλλάξε ...
Επίσης χθες μου άλλαξε την IP όλη την ήμερα 3 φόρες....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ας υποθεσουμε οτι
Θελω το apache να τρεχει στην ip 01
Το σερφαρισμα να γινετε στην 02
οι ftp client να παιζουν στο 03
Μιας αρκετα συχνα ανταλλαζω αρχεια μεσου IRC θελω το mirc τρεχει στην 04
Επισης το laptop οτι κανει να ειναι με την IP 05
Γινετε αυτο που ζηταω;
Το router μου ειναι το 3com 11g wifi
dooo
Διακεκριμένο μέλος

I think, δηλαδή

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Καταρχήν, μιλάμε για real-IP's ή για το ΝΑΤ που κάνει ο ρούτερ;
(κοινώς ο ISP σου, σου έχει δώσει 1 ΙΡ ή πολλές

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από giostau:Θες δηλαδή στο PC σου, η σύνδεση με τον ρούτερ να έχει πολλές ΙΡ;;;;
Καταρχήν, μιλάμε για real-IP's ή για το ΝΑΤ που κάνει ο ρούτερ;
(κοινώς ο ISP σου, σου έχει δώσει 1 ΙΡ ή πολλές![]()
μου'ρθε κατακέφαλα στο δόξα πατρί μια απορία.
Πες ότι ο ISP μου έδωσε 3 IPs. Τη μία τη βάζω στο ρούτερ. Τις άλλες δύο μπορώ να τις βάλω στα 2 πισιά που συνδέονται στον ρούτερ? ε?

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:μου'ρθε κατακέφαλα στο δόξα πατρί μια απορία.
Πες ότι ο ISP μου έδωσε 3 IPs. Τη μία τη βάζω στο ρούτερ. Τις άλλες δύο μπορώ να τις βάλω στα 2 πισιά που συνδέονται στον ρούτερ? ε?![]()
νιαι!

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από giostau:νιαι!![]()
You can do better than that σουιτττττιιιιιιιι

explain

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

βάζεις τις ΙΡ στα μηχανήματά σου και δίνεις για Gateway την ΙΡ του ρούτερ...
τώρα με κάποιο τρόπο πρέπει να πεις στο ρουτερ να έχει την ίδια ΙΡ μέσα-έξω...
Εξπ. αυτό που είπες με τις ΙΡ 01.. θές όλες να είναι στο ίδιο μηχάνημα;
Αυτό δεν νομίζω ότι γίνεται...
(δεν πέρνω κι όρκο βέβαια, αλλά δύσκολα...)
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από giostau:τώρα με κάποιο τρόπο πρέπει να πεις στο ρουτερ να έχει την ίδια ΙΡ μέσα-έξω...
γιατί να έχει την ίδια ip μέσα έξω?
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:γιατί να έχει την ίδια ip μέσα έξω?
Αν θες βάλτου άλλη

Ο ρούτερ υποτίθεται ότι έχει τη δυαντότητα να δρομολογεί πακέτα μεταξύ διαφορετικών δικτύων (subnet)...
αν οι εσωτερικές ΙΡ είναι στο ίδιο subnet με την εξωτερική δεν έχεις ανάγκη ρούτερ... απλά δίνεις για gateway την ΙΡ του ρούτερ (την εξωτερική) και καθάρισες!
(τουλάχιστον έτσι τα θυμάμαι...)
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ναι στο ιδιο το μηχανημα το θελω...Αρχική Δημοσίευση από giostau:Εξπ. αυτό που είπες με τις ΙΡ 01.. θές όλες να είναι στο ίδιο μηχάνημα;
Αυτό δεν νομίζω ότι γίνεται...
(δεν πέρνω κι όρκο βέβαια, αλλά δύσκολα...)

dooo
Διακεκριμένο μέλος

αλλιώς δε νομίζω κι εγώ ότι γίνεται. Μία κάρτα, μία IP. Εκτός κι αν βρεις τρόπο να simulate την κάρτα δικτύου.
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

τουλάχιστον όχι εύκολα και αποτελεσματικά...
αλλά δεν βρίσκω και λόγο να το κάνεις...

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Τεσπα...
Μπορω τουλαχιστον με γρηγορο τροπο να αλλαζω την εξωτερικη IP ... αν ναι πως;
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

για να αλλάξεις την εξωτερική ΙΡ... δεν νομίζω ότι θα έχει πολύ νόημα...
αφού πλέον θα παίζει μόνο το ρόλο του gateway...το οποίο σημαίνει ότι με την αλλαγή της εξωτερικής ΙΡ, πρέπει να αλλάξεις και το gateway σε όλα τα μηχανήματα που συνδέονται στο ρούτερ...
(τα servises που θα έχεις θα είναι σε εσωτερική ΙΡ... )
dooo
Διακεκριμένο μέλος

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

(αν πλήρωσες για 8, πέταξες τα λεφτά σου...)

συνήθως δίνουν ένα subnet για να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.