Subject to change
e-steki.gr Founder


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος


στην κρεμα η μανα μου τουλαχιστον μονο κορν φλαουερ βαζει..
η ζελατινη ειναι απο λιπος ζωικο τρελες αγελαδες κλπ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος


Σε γενικές γραμμές ισχύει ότι για ένα λίτρο υγρού μείγματος χρησιμοποιούμε από 2 έως 5 γρ. ζελατίνης, ανάλογα και με την εφαρμογή που θέλουμε να κάνουμε και το πόσο πηχτό θέλουμε να είναι το μείγμα μας. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, όμως, είναι προτιμότερο να διαβάζουμε τις οδηγίες χρήσης επάνω στο κουτί και να ακολουθούμε την προτεινόμενη δοσολογία
Πηγή
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Το ίδιο με τη kajira λέει και εδώ.
Βρήκα κάτι.
Καλημέρα,μου έφεραν χθες ένα σακουλάκι με χύμα ζελατίνη σε κόκους!
Μήπως γνωρίζει κάποιος την αντιστοιχία σκόνης με φύλλα ζελατίνης?
Π.χ. 1 φύλλο ζελατίνης αντιστοιχεί σε ? κουταλιά σκόνη.
Περιμένω με αγωνία γιατί σήμερα υποσχέθηκα πανακότα στους άντρες μου!!!!!!!!
5-6 φυλλα ζελατινης αντιστοιχουν με ενα φακελακι σκονη 12γρ.
Ελπιζω να βοηθησα!![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος



View attachment 37022
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katalinos
Δραστήριο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος


όχι , αλλά ξέρω να την φάω![]()
εγώ πάλι δυσκολεύομαι και σε αυτό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Κρίμα ρε συ να την φάτε, κάνε κάτι απλό και κάνε με μη φαγώσιμα υλικά αυτό το σχέδιο για να σου μείνει.
Τζάμπα κόπος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος


Θα στο φτιάξουν λογικά, αλλά θα την πληρώσεις χρυσή, οπότε καλύτερα αρκέσου στην φωτό, στη τελική μια τούρτα είναι, και πάρε μια πλαστική ή χάρτινη τέτοια.

Στη τελική κάνε add τον Παρλιάρο στο facebook και ρώτα τον.

Πάντως δεν είναι για φάγωμα :/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος


Άμα πας σε κάποιο προχώ ζαχαροπλαστείο (τουρτατζίδικο);
Θα στο φτιάξουν λογικά, αλλά θα την πληρώσεις χρυσή, οπότε καλύτερα αρκέσου στην φωτό, στη τελική μια τούρτα είναι, και πάρε μια πλαστική ή χάρτινη τέτοια.
Στη τελική κάνε add τον Παρλιάρο στο facebook και ρώτα τον.
Πάντως δεν είναι για φάγωμα :/
Έχω ενημερωθεί από "προχώ" ζαχαροπλαστείο για τέτοιου είδους τούρτες και τις κάνουν σίγουρα πάνω από 3 κιλά και περίπου 20-25ευρώ το κιλό... Δεν λέει λοιπόν για ένα κέικ με ζαχαρόπαστα να δώσεις τόσα λεφτά!

Θα την δοκιμάσω να την φτιάξω και ότι βγει!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lady31ath
Νεοφερμένο μέλος


Φωτογραφιες
Εδω εχει φωτογραφιες video απο διαφορες τουρτες...
https://www.youtube.com/watch?v=g9aSdFoJ-nA&feature=related
Τουρτα τσαντα
Εδω δειχνει τα βασικα για φτιαξεις το σχεδιο της τουρτας ...σαν κατασκευη πως κοβεις το "πατρον" για την τουρτα
Δεν λεει τα υλικα για τη βαση ή τις κρεμες....αυτα τα υλικα πιστευω να τα βρεις σε καποιο βιβλιο μαγειρικης ή εαν κανεις αναζητηση στο google
Επισης καλο video ειναι και αυτο για τα βασικα ....
https://www.youtube.com/watch?v=IsrgS9eB1bE&feature=player_embedded
Ζαχαροπαστα
Τελος εδω δειχνει πως να φτιαξεις τη ζαχαροπαστα....
https://www.youtube.com/watch?v=vndU4rxaQkk&feature=player_embedded
Ελπιζω ολα να πανε καλα και να τα καταφερεις....Κανε ενα δοκιμαστικο πριν την βασικη τουρτα....Μου αρεσε παρα πολυ η ιδεα σου να φτιαξεις κατι τοσο ιδιαιτερο......Καλη επιτυχια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος


εγω τα προτιμω σκετα..

(κανω μπολικα στη χυτρα..)
κατι προχειρο..
Γεια σου space monkey. Μπορείς να φτιάξεις καραμελωμένο ποπ-Κορν. Οι αλλαγές είναι αυτές: 1.Φτιάχνεις το ποπ-Κορν κανονικά αλλά αντί για αλάτι βάζεις ζάχαρη. 2.Μετά γεμίζεις ένα Μπρίκι μέχρι την μέση Με νερό και προσθέτεις 3 κουτάλια της σούπας ζάχαρη και 4 μέλι. 3.Αφού βράσει το Περι χ****ς στα έτοιμα ποπ-Κορν. Για ό, τι χρειαστείς Κρίστη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.