candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος

α!!!ευχαριστω παρα πολυ!!!!Μάλλον την υπογραφή εννοείς.
Πήγαινε Ρυθμίσεις -> Επεξεργασία Υπογραφής και βάλε ο,τι θέλεις.
Δεν εμφανίζεται σε όλες τις κατηγορίες όμως αυτό ε (στην κατηγορία που είμαστε τώρα για παράδειγμα δεν φαίνονται οι υπογραφές).

-----------------------------------------
το εκανα,αλλα κοιταξα σε αλλα theard[αφου μου ειπες πως δεν το δειχνει σε αυτο] και δεν το δειχνει...Μάλλον την υπογραφή εννοείς.
Πήγαινε Ρυθμίσεις -> Επεξεργασία Υπογραφής και βάλε ο,τι θέλεις.
Δεν εμφανίζεται σε όλες τις κατηγορίες όμως αυτό ε (στην κατηγορία που είμαστε τώρα για παράδειγμα δεν φαίνονται οι υπογραφές).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Πηγαίνοντας πχ εδώ: https://www.e-steki.gr/forumdisplay.php?f=51
μπορώ να δω μόνο 2 θέματα που είναι τα θέματα με τις 2 πιο πρόσφατες απαντήσεις [ή θέματα που είχαν νέες απαντήσεις μέσα στο μήνα? Δεν ξέρω!]
Βλέπω πχ. στα στατιστικά του υποφόρουμ των μαθηματικών ότι
"Έχετε δημοσιεύσει 26 μηνύματα σε αυτή την κατηγορία, εκ των οποίων 1 είναι νέα θέματα και 25 απαντήσεις σε υπάρχοντα θέματα. Η κατηγορία περιέχει 2.207 μηνύματα σε 71 θέματα, τα οποία έχουν αναγνωστεί 137.088 φορές συνολικά. Τα περισσότερα θέματα της κατηγορίας (14 στα 71, δηλαδή το 19,72% ) δημιουργήθηκαν απο το μέλος Exposed_Bone. Tα περισσότερα μηνύματα στην κατηγορία (261 στα 2.207, δηλαδή το 11,83%) έχουν δημιουργηθεί απο το μέλος ipios. Η μέσ"
Εγώ από αυτά μπορώ να δω το "όταν οι μαθηματικοί έχουν χιούμορ" και το "σχετικά με την ορθότητα του πυθαγορείου θεωρήματος"
Ενδεικτικά αναφέρω το συγκεκριμένο υποφόρουμ, το ίδιο μου βγάζει σε οποιοδήποτε υποφόρουμ, απλώς αυτό κοίταζα τώρα.
Ερωτήση: ΠΟΥ βρίσκονται τα υπόλοιπα θέματα και πως μπορώ να τα δω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Κατά ~99% φταίει αυτό.
antara
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://el.wikipedia.org/wiki/Διαδικτυακό_ρομπότ
Μα απλά λόγια, είναι προγράμματα που σερφάρουν αυτόματα στο ίντερνετ και αποθηκεύουν με κάποιον έξυπνο τρόπο κάθε σελίδα που επισκέπτονται για να μπορείς εσύ μετά να κάνεις αναζήτηση με κάποια μηχανή αναζήτησης.
Τώρα μάλιστα!
Ευχαριστώ

Anarki
Διάσημο μέλος

Κοίτα στη Χαλαρή Κουβέντα ας πούμε, εκεί το δείχνει σίγουρα.α!!!ευχαριστω παρα πολυ!!!!
το εκανα,αλλα κοιταξα σε αλλα theard[αφου μου ειπες πως δεν το δειχνει σε αυτο] και δεν το δειχνει...![]()
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Το άλλαξα σε "προβολή όλων των θεμάτων" [ήταν "εμφάνιση θεμάτων των τελευταίων 2 εβδομάδων"] και τώρα σε ένα τουλ υποφόρουμ που τσέκαρα τα βλέπω όλα [λογικά κ στα υπόλοιπα δλδ, απλώς δεν κοίταξα σε όλα

Αλλά... Δεν θυμάμαι να έχω δει [άρα και ...αγγίξει

Όπως και να χει Ευχαριστώώώώώώώώώ

Subject to change
e-steki.gr Founder

Το πιθανότερο είναι ότι πήγες να αλλάξεις κάτι άλλο και άλλαξες αυτό.
candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος

κοιταξα και στην χαλαρη κουβεντα και δεν δειχνει τιποτα...μπορει να μου παι καποιος αναλυτικα τις οδηγιες;;;παρακαλω πολυ...;;;Κοίτα στη Χαλαρή Κουβέντα ας πούμε, εκεί το δείχνει σίγουρα.
α!!!ολα ενταξει!!!το δειχνει!!!κοιταξα και στην χαλαρη κουβεντα και δεν δειχνει τιποτα...μπορει να μου παι καποιος αναλυτικα τις οδηγιες;;;παρακαλω πολυ...;;;
Anarki
Διάσημο μέλος

fabulous
Δραστήριο μέλος

Ναι καλή ιδέα, αν κι αυτά μπορούν να συζητηθούν και στην χαλαρή κουβέντα.εγω θα προτεινα να μπει ενα καινουριο section "Κινηματογραφος και TV" για να συζηταμε για καινουριες ταινιες και σειρες!
τι λετε; :xixi:
julia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έγινε κάποια αλλαγή?? ή φταίει η σύνδεσή μου...

aretha
Εκκολαπτόμενο μέλος

vickymoon
Νεοφερμένο μέλος

julia
Εκκολαπτόμενο μέλος

julia
Εκκολαπτόμενο μέλος

να ρωτησω κ εγω κατι?? αν εχεις βαλει μια φωτο καπου δεν μπορεις να τη ξαναβαλεις αλλου δευτερη φορα??
Ναι, δεν μπορείς.. θα πρέπει να πάρεις λινκ εκείνο το μήνυμα.. ή δεν ξέρω αν αποθηκεύσεις την εικόνα με άλλο όνομα.. αν μπορέσεις να την ξανανεβάσεις.

vickymoon
Νεοφερμένο μέλος

julia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πιο εύκολο και πιο χρήσιμο, βρίσκω να αλλάξεις όνομα στην εικόνα.
vickymoon
Νεοφερμένο μέλος

julia
Εκκολαπτόμενο μέλος

α ρε τζουλια κ σκυλομανα γατομανα και κομπιουτεροεπιστημονας
![]()
Ναι, ανάμεσα στα φαγητά, τα πλυντήρια, τα ταίσματα... και τις βόλτες του σκύλου, ρίχνω και ένα βλέφαρο στα κομπιούτερ!

vickymoon
Νεοφερμένο μέλος

σε παρακαλωωωωωωωωω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Scandal
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.