Κείρα
Νεοφερμένο μέλος

Κι εμένα μου λέει το ίδιο αρα μαλλον ειναι νεο συστημα για να ηρεμησουν τα πνευματα και να μην ειναι τοσο αργο το σαιτ. Αλλά είναι λίγο υπερβολικο 120΄΄ και τελικα πατω απλως προηγουμενη σελιδα για να δω ξανα τα νεα μυνηματαΚαλησπέρα.
Όταν πάω στα νέα μηνύματα και διαβάζω ένα θέμα και μετά ξαναπατάω νέα μηνύματα μου γράφει ότι πρέπει να περάσουν 120 δευτερόλεπτα για να κάνω νέα αναζήτηση. Πιο παλιά δεν μου το έβγαζε, έχει αλλάξει κάτι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Νεοφερμένο μέλος

katerina10
Νεοφερμένο μέλος

Μια ερώτηση: Αυτό το σύστημα με τα 120 δευτερολεπτα αναμεσα σε καθε αναζητηση είναι μονιμο ή κατι παροδικό μεχρι να φτιαχτεί ο server?

ttikki
Νεοφερμένο μέλος

ευχαριστω
kyka
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπόν, πατάς απάντηση (κάτω αριστερά) και μετά το συνδετηράκι πάνω στη γραμμή εργαλείων.΄Μετά την ανεβάζεις..Πρόσεχε μόνο το μέγεθος!

Voula
Νεοφερμένο μέλος

ttikki
Νεοφερμένο μέλος

kyka
Νεοφερμένο μέλος

kyka
Νεοφερμένο μέλος

Τώρα που το θυμήθηκα, κάποιος πρέπει να αλλάξει την φωτογραφία του avatar.... ποιος άραγε ??? Ποιος πρέπει να προσθέσει ακόμα μια κοκκινωπή φατσούλα, ε ???
Περιμένω να τους βγάλω φωτογραφία μαζί μωρέ...Όλο πάραπονα ο Αλαντινομεταφορέας..

Uncle Ernie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Δε μπορώ να δημοσιεύσω νέα απάντηση στον τομέα των Δημιουργιών Μελών και δε γνωρίζω τον ακριβή λόγο για αυτήν την αδυναμία μου. Θα ήθελα αν θα ήταν εύκολο κάποιος να μου το διευκρινίσει, δεδομένου του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχω δημοσιεύσει απαντήση στον εν λόγω τομέα.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ευελπιστώ σε σύντομη λύση της παρεξήγησης. Καλή σας μέρα.
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλησπέρα σας.
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Δε μπορώ να δημοσιεύσω νέα απάντηση στον τομέα των Δημιουργιών Μελών και δε γνωρίζω τον ακριβή λόγο για αυτήν την αδυναμία μου. Θα ήθελα αν θα ήταν εύκολο κάποιος να μου το διευκρινίσει, δεδομένου του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχω δημοσιεύσει απαντήση στον εν λόγω τομέα.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ευελπιστώ σε σύντομη λύση της παρεξήγησης. Καλή σας μέρα.
Απαιτούνται 31 μέρες εγγραφής και 150 posts τουλάχιστον.

Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account.
:/
chris_90
Διάσημο μέλος

Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει).Γιατι δεν μπορω να ποσταρω στις δημιουργιες μελων?
Μου λεει οτι θελει ενεργοποιηση ακαουντ ή εχω suspended account.
:/
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Πρεπει να κλεισεις 31 μερες εδω (τα 150 post τα εχεις περασει).
Τσατσια! Το ιδιο και για αβαταρ.
ΠΦΦΦΦΦΦΦΦ.
Θενκς.
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτο με τα 2Ο δευτερολεπτα της αναζητησης γιατι γινεται?Ειναι πολυ σπαστικο
Για λόγους υπερφόρτωσης του server

Proudqueen
Δραστήριο μέλος

τι λετε; :xixi:
candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Για παράδειγμα, σε αυτά τα θέματα υπάρχουν δημοσκοπήσεις:τι ειναι η δημοσκοπηση;;;(δεν ξερω αυτο,ε;;;θα μου πειτε που ζω...!!!;;;οπως ειπα και σε αλλο θεμα εδω στο ischool στν πλανητη αρη!!!)
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40917
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=38742
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39505
Η δημοσκόπηση είναι αυτό το πλαίσιο πάνω - πάνω, στο οποίο υπάρχει μια ερώτηση ή πρόταση και από κάτω έχει κάποιες διαθέσιμες απαντήσεις. Επιλέγεις αυτή που σε αντιπροσωπεύει και ψηφίζεις.

Έτσι, συναθροίζονται οι ψήφοι όλων των ενεργών μελών και βλέπουμε τι προτιμούν οι περισσότεροι. :iagree:
-petros
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Scandal
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.