julia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εχουμε εναν υπολογιστη(οχι lap-top)και καθεμια εχει το δικο της προγραμμα.Μπορει να μπει και απο το δικο της ;
To mycat δεν είναι πρόγραμμα... είναι site/forum στο internet. Απο την στιγμή που έχει σύνδεση ο υπολογιστής και μπαίνετε και οι 2 στο νετ.. λογικά και σχεδόν σίγουρα θα πέσει πανω στο mycat.
Μιας και το έχει το ιστορικό....και μπορεί να το έχεις και στα αγαπημένα σου.

Είναι μικρότερη ή μεγαλύτερη η αδελφή σου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Ntontini
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν εχουμε 2 προγραμματα στο MyCat .Στον υπολογιστη τα εχουμε.Η αδερφη μου δεν ειναι μελλος στο site ,μονο εγω ειμαι.
Και εγώ αυτό είπα.Αν έχετε 2 προγράμματα στον υπολογιστή και δεν γνωρίζει τον κωδικό που έχεις στον υπολογιστή δεν μπορεί να έχει πρόσβαση...
vlad
Νεοφερμένο μέλος

Οταν αναβεις (εσυ) τον υπολογιστη σας, χρειαζεται να γραψεις κατι ωστε να εμφανιστει η επιφανεια με ολα τα εικονιδια?Εχουμε εναν υπολογιστη(οχι lap-top)και καθεμια εχει το δικο της προγραμμα.Μπορει να μπει και απο το δικο της ;
Η απλα μετα απο λιγο εμφανιζεται και κανεις διπλο κλικ σε καποιο εικονιδιο και βλεπεις ιντερνετ?
Η αδερφη σου κανει διπλο κλικ σε διαφορετικο εικονιδιο απο εσενα για να δει ιντερνετ?
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Οταν αναβεις (εσυ) τον υπολογιστη σας, χρειαζεται να γραψεις κατι ωστε να εμφανιστει η επιφανεια με ολα τα εικονιδια?
Η απλα μετα απο λιγο εμφανιζεται και κανεις διπλο κλικ σε καποιο εικονιδιο και βλεπεις ιντερνετ?
Η αδερφη σου κανει διπλο κλικ σε διαφορετικο εικονιδιο απο εσενα για να δει ιντερνετ?
Αυτό προσπαθώ να καταλάβω και εγώ...

julia
Εκκολαπτόμενο μέλος

PATSOUKAKI
Νεοφερμένο μέλος

Ωραία, θα χρισημέψει όταν θα πηγαίνω στο χωριό μου ο μόνος υπολογιστής εκεί είναι σε ένα καφέ.Εαν είσαι σε υπολογιστή που τον χρησιμοποιούν και άλλοι εκτός απο σένα, καλό είναι να αποσυνδέεσαι, αλλιώς μπορεί να μπει ο καθένας και να γράψει σαν να ήταν εσύ.
Ευχαριστώ πολύ

~Valentina~
Πολύ δραστήριο μέλος

μπορείς να αλλάξεις και το δικό μου αν γίνετε?????? εχω το ίδιο πρόβλημα......... αν γίνετε θα ήθελα κατι σε ~Valentina~ ή κάτι παρόμοιο αν δεν υπάρχει.....Είναι αυτό που λέει ο who, ωστόσο υπάρχει και κάτι άλλο που δεν έχει επισημανθεί.
Δυστυχώς υπάρχει ένα πρόβλημα με τη Συνομιλία και τα ψευδώνυμα που είναι γραμμένα στα ελληνικά.(είναι το μόνο πρόβλημα που έχει παρατηρηθεί στη συνομιλία: χρήστες με ελληνικά usernames δε μπορούν να αποστείλλουν προσωπικά μηνύματα' για κάποιον άγνωστο λόγο, τα μηνύματα που πληκτρολογούν δεν εμφανίζονται ποτέ).
Σε αυτή την περίπτωση, αν το επιθυμείς μπορώ να σου αλλάξω το username σε κάτι αντίστοιχο με αγγλικούς χαρακτήρες. :iagree:
:thanks:
-petros
angekon
Εκκολαπτόμενο μέλος

who
Πολύ δραστήριο μέλος

tinymouse!
Νεοφερμένο μέλος

σοβαρά... μπορεί να διαγραφονται κάποια τόπικ;;;
-----------------------------------------
κάνεις refeshοταν απανταω σε ενα θεμα μολις τελειωσω και μετα πατησω το καταχωρηση με βγαζει κανονικα ξανα στην τελευταια σελιδα. ομως για να μεινει καταχωρημενη η απαντηση μου δεν γινεται να πατησω το βελακι πισω που βρισκεται γωνια πανω αριστερα αλλα μονο μπορω να κανω παλι επανεκινηση του ιδιου θεματος. ετσι γινεται η υπαρχει καποιος συντομος τροπος;![]()
είναι το κουμπάκι με τα βελάκια πάνω δεξιά από εκεί που γράφεις την διεύθυνση της ιστοσελίδας
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

tinymouse!
Νεοφερμένο μέλος

Τί να δω;Για δες εδώ
Λέει "μας συγχωρείτε, δε βρέθηκαν λέξεις που να ταιριάζουν στην αναζήτηση"
who
Πολύ δραστήριο μέλος

οταν απανταω σε ενα θεμα μολις τελειωσω και μετα πατησω το καταχωρηση με βγαζει κανονικα ξανα στην τελευταια σελιδα. ομως για να μεινει καταχωρημενη η απαντηση μου δεν γινεται να πατησω το βελακι πισω που βρισκεται γωνια πανω αριστερα αλλα μονο μπορω να κανω παλι επανεκινηση του ιδιου θεματος. ετσι γινεται η υπαρχει καποιος συντομος τροπος;![]()
Α, τώρα μόλις κατάλαβα τι θες να πεις. Και το βελάκι πίσω να πατήσεις, το μήνυμά σου μένει καταχωρημένο, δεν αλλάζει κάτι.
angekon
Εκκολαπτόμενο μέλος

οντος το κραταει απλα δε φαινεται μπροστα ως η τελευταια καταχωρησει,, ευχαριστω παιδια.. εκανα το βελακι πισω.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

I preferred it that way-the last part anyway. I would not live without edward again; if he was leaving the world, then i would be right behind him.
I wondered idly now and then if there would be anything for us on the other side. I knew edward didn't really believe so, but Carlisle did. I couldn't imagine it myself. On the other hand, i couldn't imagine edward not existing somehow, somewhere. If we could be together in any place, then that was a happy end.[/FONT]
Πατάω αποθήκευση. Μου βγάζει
You have used a censored word. Please remove this word.
Λέω καλά κάτι θα έκανα λάθος. Ξανά. τα ίδια. Μετά βγάζω διάφορες λέξεις, μειώνω την υπογραφή μου στο μισό, πάλι τα ίδια. Στο τέλος μου έρχεται φλασιά. Βγάζω όπου λέει έντουαρντ και τσαφ, εμφανίζεται.
Μετά τα σβήνω όλα, και πληκτρολογώ στην υπογραφή 2 φορές έντουαρντ. Και μου βγάζει πάλι αυτό με την λογοκρισία.
Τι γίνεται;

Crookshanks
Διάσημο μέλος

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Edit: επιτρέπονται το δοκίμασα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.