Scandal
Διαχειριστής

-petros
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Αφού έγραψα ei mai (χωρίς το κενό) και μου το πήρε ως υπογραφή.
edit: τώρα το κάνει. Μου σπασε τα νεύρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Δε λέω γι' αυτό, αλλά για το κειμενάκι που αρχικά ήθελες να βάλεις.είδα, είδα, είδα.
Αφού έγραψα ei mai (χωρίς το κενό) και μου το πήρε ως υπογραφή.

Το σύστημα "απαγόρευσης"greeklish δεν είναι σε θέση να εμποδίσει ΚΑΘΕ greeklish κείμενο, αλλά βασίζεται σε ένα λεξικό κάποιων αρκετά συνηθισμένων greeklish λέξεων. :iagree:
Το εν λόγω σύστημα, στην ουσία προλαμβάνει τα greeklish. Οι Όροι Χρήσης τα απαγορεύουν σε οποιοδήποτε σημείο του site. :iagree:
Με το σύστημα της υπογραφής δεν είχα ασχοληθεί (γι' αυτό και σου έβγαλε english προειδοποίηση). Άμα είναι θα το διορθώσω σύντομα!
PS: Πρόσθεσα και το ei mai στο λεξικό

-petros
tinymouse!
Νεοφερμένο μέλος

είχα φτιάξει ένα τοπικ και τώρα δεν μπορώ να το βρω...
σοβαρά... μπορεί να διαγραφονται κάποια τόπικ;;;
Ακούει κανείς;

Iliaso
Περιβόητο μέλος

tinymouse!
Νεοφερμένο μέλος

Παρεπιπτώντος, το θέμα έχει τίτλο "Καράτε", και το είχα φτιάξει στο φόρουμ "Εξωσχολικές Δραστηριότητες"...
Μήπως και το βρει κανείς...

Iliaso
Περιβόητο μέλος

tinymouse!
Νεοφερμένο μέλος

Δε μου ήρθε ειδοποίηση όμως...
Είναι πολύ άδικο αυτό ούτε ένα θέμα δεν μπορούμε να φτιάξουμε!
Άλλωστε το δικό μου τόπικ δεν κολάει με το άλλο...
Αδικία

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Crookshanks
Διάσημο μέλος

Ναι το βρήκα...
Δε μου ήρθε ειδοποίηση όμως...
Είναι πολύ άδικο αυτό ούτε ένα θέμα δεν μπορούμε να φτιάξουμε!
Άλλωστε το δικό μου τόπικ δεν κολάει με το άλλο...
Αδικία![]()
Το σύστημα στέλνει αυτοματοποιημένα μηνύματα, δε γίνεται να μη σου ήρθε τίποτα. Μήπως έχεις γεμάτο το γραμματοκιβώτιό σου;
tinymouse!
Νεοφερμένο μέλος

Crookshanks
Διάσημο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Και αυτό επειδή αν ενωθούν δύο μεγάλα θέματα (100δων ή και 1000δων μηνυμάτων), ο server θα αναγκαστεί να στείλει τόσα ΠΜ που θα ανέβει το CPU load και θα επιβαρυνθεί κατά πολύ η βάση.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, μπορείτε να κάνετε και αναζήτηση των μηνυμάτων σας.

-petros
Ntontini
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Διαβαστε για να καταλαβαιτε:Εχουμε εναν υπολογιστη.Εχει δυο διαφορετικα προγραμματα ενα της αδερφης μου και ενα δικο μου.Οταν μπαινουμε σε ενα απο τα δυο προγραμματα δε χρειαζεται να βαλουμε κανεναν κωδικο ή κατι τετοιο.Για να συνδεθουμε στο internet παταμε και οι δυο στο αγγλικο (e).Δεν εχει τον κωδικο μου.Και λεω εγω τωρα μπορει η αδερφη μου απο το δικο της προγραμμα να μπει στο MyCat και να γραψει σαν να ηταν εγω;
Άμα δεν χρειάζεται να βάλετε κωδικό τότε ναι,μπορεί...
Ntontini
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Αααα.Τωρα το καταλαβα.Ειχα μπερδευτει.Και αλλη μια ερωτηση:Θελω να στειλω ενα πμ σε εναν χρηστη αλλα οταν παω να πατησω λεει οτι δεν εχει και οταν παω να του στειλω mail λεει παλι οτι δε γινεται.Πως αλλιως μπορω να εποικινωνησω με αυτο το ατομο;
Στείλε μου ΠΜ να μου πεις με ποιο άτομο γιατί κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και μπορεί να μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο...

julia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ntontini
Εκκολαπτόμενο μέλος

SweetyCat
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.