chris_90
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

Η πρώτη απορία μου είναι γιατί δεν επιτρέπεται να γραφουμε στα αγγλικα.Δηλαδή αν θέλουμε να γράψουμε μια αγγλική λέξη,τη σβήνετε?
Η δεύτερη απορια μου είναι γιατί αλλαξατε(λιγο βεβαια) τον τίτλο του θέματος μου.Οχι οτι έχω προβλημα,απλα ρωτάω γιατι μου φανηκε παραξενο![]()
1.Δεν απαγορεύονται τα αγγλικά,τα greeklish (ελληνικά με λατινούς χαρακτήρες) απαγορεύονται.Διάβασε πιο προσεκτικά τους κανόνες και θα το διαπιστώσεις κι εσύ

2.Ο τίτλος του θέματος σου άλλαξε,προφανώς,για να γίνει πιο σαφής και κατανοητός.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος

Η πρώτη απορία μου είναι γιατί δεν επιτρέπεται να γραφουμε στα αγγλικα.Δηλαδή αν θέλουμε να γράψουμε μια αγγλική λέξη,τη σβήνετε?
Η δεύτερη απορια μου είναι γιατί αλλαξατε(λιγο βεβαια) τον τίτλο του θέματος μου.Οχι οτι έχω προβλημα,απλα ρωτάω γιατι μου φανηκε παραξενο![]()
Αμα εννοεις ελληνικα με λατινικους χαρακτηρες,δεν επιτρεπεται επειδη το site ειναι εκπαιδευτικο και επισης,ειναι και στους κανονες.
Αμα θες να γραψεις αγγλικη λεξη καπου,κανενα προβλημα.Εξαλλου,γι'αυτο υπαρχει και το section των ξενων γλωσσων

Σου αλλαξαν τον τιτλο γιατι ειτε δεν ηταν σαφης,ειτε γιατι δεν ειχε τονους ή σημεια στιξης.
bunny
Νεοφερμένο μέλος

Μπορείς να κάνεις αποσύνδεση και να δημιουργήσεις κι άλλο λογαριασμό,πατώντας την επιλογή "Εγγραφή".Αυτό παραβιάζει τους κανόνες του σάιτ,και αν πάτε μερικές σελίδες πίσω θα το δείτε με περισσότερες λεπτομέρειες.συγνώμη κιώλας αλλά παρατήρησα μια κ το έφερε η κουβέντα οτι τέσσερις έχουν διαγραφεί κ ήταν το ίδιο άτομο,πως γίνεται αυτό,δηλαδεί να έχει κάποιος περισσότερους λογαριασμούς απο έναν,επιτρέπετει αυτό ή αυτός ήταν λόγος για τη διαγραφή της απο μέλος?μα γιατί να το κάνει κάποιος αυτό?
![]()

Όσο για το λόγο υποθέτω ότι κάποιοι το βρίσκουν διασκεδαστικό.

Ello
Νεοφερμένο μέλος

οκ,ευχαριστω:xixi:
Alessandra
Διάσημο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Την προβάλλεις, πατάς επεξεργασία και τσεκάρεις το κουτάκι της διαγραφής.Γεια σας. ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να σβήσω μια εικόνα από τις συλλογές μου; Ευχαριστώ.

Για να διαγράψεις μια συλλογή, την προβάλλεις και πατάς Επεξεργασία συλλογής από πάνω - δεξιά για να μεταβείς στη σελίδα που σου δίνει τη δυνατότητα διαγραφής.,
-petros
Alessandra
Διάσημο μέλος

dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος

-----------------------------------------
Α! το βρήκα

zoulicious
Νεοφερμένο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα Θελα να ρωτησω, πωσ βαζω τισ εικονιτσεσ που εμφανιζονται κατω απο τ μηνυματα. Το εχω ψαξει παντου, και δεν βρισκω τιποτα. Κ ποια η διαφορα τ avatar με την εικονα προφιλ????![]()
Τις εικόνες έτσι:
Θα πάτε στον πίνακα ελέγχου,μετά θα πατήσετε επεξεργασία υπογραφής!Θα πάτε κάτω-κάτω που λέει αναζήτηση,θα βάλετε τον κωδικό της φωτογραφίας.Μετά θα πατήσετε προεσκόπιση ''υπογραφής''.Θα σας εμφανίσει την φωτογραφία και από δίπλα θα λέει ''insert signature picture''.Tέλος θα κάνετε κλικ με το ποντίκι στη φωτογραφία και θα τη σύρετε στο κενό κουτάκι(εκείνο που γράφουμε απαντήσεις στα θέματα)Θα πατήσετε αποθήκευση υπογραφής και έγινε!

Για το avatar και εγώ αναρωτιέμαι!
zoulicious
Νεοφερμένο μέλος

Gianmaria
Νεοφερμένο μέλος

papas
Διάσημο μέλος

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

Gianmaria
Νεοφερμένο μέλος

papas
Διάσημο μέλος

Αυτο ειναι το πιο απλο.Πειραματισου και λιγο και θα το πιασεις το νοημα.
Αλλα αμα θες αναλυτικοτερα,τσιμπα κατι στα αγγλικα:
1. On the Post page click on the image button – the opening and closing image tags added to the text editor window
2. Manually insert the image URL between the image

Alessandra
Διάσημο μέλος

who
Πολύ δραστήριο μέλος

Alessandra
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.