chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 15:07 Ο chris_90 έγραψε: #2.621 30-04-09 15:07 Τα αγγλικα επιτρεπονται. Τα ελληνικα με λατινικους χαρακτηρες απαγορευονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 15:07 Ο Valandil έγραψε: #2.622 30-04-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Ello: Η πρώτη απορία μου είναι γιατί δεν επιτρέπεται να γραφουμε στα αγγλικα.Δηλαδή αν θέλουμε να γράψουμε μια αγγλική λέξη,τη σβήνετε? Η δεύτερη απορια μου είναι γιατί αλλαξατε(λιγο βεβαια) τον τίτλο του θέματος μου.Οχι οτι έχω προβλημα,απλα ρωτάω γιατι μου φανηκε παραξενο Click για ανάπτυξη... 1.Δεν απαγορεύονται τα αγγλικά,τα greeklish (ελληνικά με λατινούς χαρακτήρες) απαγορεύονται.Διάβασε πιο προσεκτικά τους κανόνες και θα το διαπιστώσεις κι εσύ 2.Ο τίτλος του θέματος σου άλλαξε,προφανώς,για να γίνει πιο σαφής και κατανοητός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 15:07 Ο papas έγραψε: #2.623 30-04-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Ello: Η πρώτη απορία μου είναι γιατί δεν επιτρέπεται να γραφουμε στα αγγλικα.Δηλαδή αν θέλουμε να γράψουμε μια αγγλική λέξη,τη σβήνετε? Η δεύτερη απορια μου είναι γιατί αλλαξατε(λιγο βεβαια) τον τίτλο του θέματος μου.Οχι οτι έχω προβλημα,απλα ρωτάω γιατι μου φανηκε παραξενο Click για ανάπτυξη... Αμα εννοεις ελληνικα με λατινικους χαρακτηρες,δεν επιτρεπεται επειδη το site ειναι εκπαιδευτικο και επισης,ειναι και στους κανονες. Αμα θες να γραψεις αγγλικη λεξη καπου,κανενα προβλημα.Εξαλλου,γι'αυτο υπαρχει και το section των ξενων γλωσσων Σου αλλαξαν τον τιτλο γιατι ειτε δεν ηταν σαφης,ειτε γιατι δεν ειχε τονους ή σημεια στιξης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 15:10 Η bunny έγραψε: #2.624 30-04-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από vasileia: συγνώμη κιώλας αλλά παρατήρησα μια κ το έφερε η κουβέντα οτι τέσσερις έχουν διαγραφεί κ ήταν το ίδιο άτομο,πως γίνεται αυτό,δηλαδεί να έχει κάποιος περισσότερους λογαριασμούς απο έναν,επιτρέπετει αυτό ή αυτός ήταν λόγος για τη διαγραφή της απο μέλος?μα γιατί να το κάνει κάποιος αυτό? Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις αποσύνδεση και να δημιουργήσεις κι άλλο λογαριασμό,πατώντας την επιλογή "Εγγραφή".Αυτό παραβιάζει τους κανόνες του σάιτ,και αν πάτε μερικές σελίδες πίσω θα το δείτε με περισσότερες λεπτομέρειες. Όσο για το λόγο υποθέτω ότι κάποιοι το βρίσκουν διασκεδαστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ello Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 15:18 Η Ello έγραψε: #2.625 30-04-09 15:18 αα!! οκ,ευχαριστω:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:01 Η Alessandra: #2.626 30-04-09 17:01 Γεια σας. ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να σβήσω μια εικόνα από τις συλλογές μου; Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.094 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:02 Ο Scandal έγραψε: #2.627 30-04-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Γεια σας. ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να σβήσω μια εικόνα από τις συλλογές μου; Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Την προβάλλεις, πατάς επεξεργασία και τσεκάρεις το κουτάκι της διαγραφής. Για να διαγράψεις μια συλλογή, την προβάλλεις και πατάς Επεξεργασία συλλογής από πάνω - δεξιά για να μεταβείς στη σελίδα που σου δίνει τη δυνατότητα διαγραφής., -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η Alessandra: #2.628 30-04-09 17:07 ευχαριστω πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:30 Ο dreamer έγραψε: #2.629 30-04-09 18:30 εεεε πώς μπορώ να κάνω δημοσκόπηση???:xixi: ----------------------------------------- Α! το βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoulicious Νεοφερμένο μέλος Η zoulicious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:04 Η zoulicious: #2.630 30-04-09 22:04 Θα Θελα να ρωτησω, πωσ βαζω τισ εικονιτσεσ που εμφανιζονται κατω απο τ μηνυματα. Το εχω ψαξει παντου, και δεν βρισκω τιποτα. Κ ποια η διαφορα τ avatar με την εικονα προφιλ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.631 30-04-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από zoulicious: Θα Θελα να ρωτησω, πωσ βαζω τισ εικονιτσεσ που εμφανιζονται κατω απο τ μηνυματα. Το εχω ψαξει παντου, και δεν βρισκω τιποτα. Κ ποια η διαφορα τ avatar με την εικονα προφιλ???? Click για ανάπτυξη... Τις εικόνες έτσι: Θα πάτε στον πίνακα ελέγχου,μετά θα πατήσετε επεξεργασία υπογραφής!Θα πάτε κάτω-κάτω που λέει αναζήτηση,θα βάλετε τον κωδικό της φωτογραφίας.Μετά θα πατήσετε προεσκόπιση ''υπογραφής''.Θα σας εμφανίσει την φωτογραφία και από δίπλα θα λέει ''insert signature picture''.Tέλος θα κάνετε κλικ με το ποντίκι στη φωτογραφία και θα τη σύρετε στο κενό κουτάκι(εκείνο που γράφουμε απαντήσεις στα θέματα)Θα πατήσετε αποθήκευση υπογραφής και έγινε! Για το avatar και εγώ αναρωτιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoulicious Νεοφερμένο μέλος Η zoulicious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:17 Η zoulicious: #2.632 30-04-09 22:17 Ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:40 Η Gianmaria: #2.633 01-05-09 11:40 Μπορούμε να εισάγουμε εικόνα στο κείμενο με το εικονίδιο "εισάγετε εικόνα"... Όμως ζητά μια διεύθυνση url την οποία δεν τη γνωρίζω και δεν ξέρω τι πρέπει να πληκτρολογήσω... Σας παρακαλώ αν μπορείτε να με βοηθήσετε λέγοντας μου τι πρέπει να κάνω... :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #2.634 01-05-09 11:44 Εκει που ανεβαζεις την φωτογραφια ή βρισκεται,αντιγραφεις το link που γραφει direct link.Και μετα βαζεις τα εξης : ,οπου εισαγωγη url εικονας ειναι το direct link της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:41 Ο rolingstones: #2.635 01-05-09 16:41 papa δικιο εχεις ωραια εικονα ρε εβαλες εχεις ποθους κρυφους φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 21:28 Η Gianmaria: #2.636 01-05-09 21:28 ligo πιο κατανοητο γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 22:20 Ο papas έγραψε: #2.637 01-05-09 22:20 Μα ποσο απλα να στο πω? Αυτο ειναι το πιο απλο.Πειραματισου και λιγο και θα το πιασεις το νοημα. Αλλα αμα θες αναλυτικοτερα,τσιμπα κατι στα αγγλικα: 1. On the Post page click on the image button – the opening and closing image tags added to the text editor window 2. Manually insert the image URL between the image [/B] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:41 Η Alessandra: #2.638 02-05-09 00:41 ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να ξαναβρώ τα μηνύματα που μου έχουν στείλει ως σχόλια για τις εικόνες της συλλογής μου και πώς μπορω να κάνω εγώ ένα σχόλιο σε μια εικόνα κάποιου. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:44 Ο who έγραψε: #2.639 02-05-09 00:44 Για το πρώτο δε ξέρω. Για το δεύτερο, πατάς πάνω στην εικόνα που θες να κάνεις το σχόλιο, και το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 01:23 Η Alessandra: #2.640 02-05-09 01:23 who, το βρήκα και βρήκα με τον ίδιο τρόπο και τα παλία σχόλια. Merci. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα αγγλικα επιτρεπονται. Τα ελληνικα με λατινικους χαρακτηρες απαγορευονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 15:07 Ο Valandil έγραψε: #2.622 30-04-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Ello: Η πρώτη απορία μου είναι γιατί δεν επιτρέπεται να γραφουμε στα αγγλικα.Δηλαδή αν θέλουμε να γράψουμε μια αγγλική λέξη,τη σβήνετε? Η δεύτερη απορια μου είναι γιατί αλλαξατε(λιγο βεβαια) τον τίτλο του θέματος μου.Οχι οτι έχω προβλημα,απλα ρωτάω γιατι μου φανηκε παραξενο Click για ανάπτυξη... 1.Δεν απαγορεύονται τα αγγλικά,τα greeklish (ελληνικά με λατινούς χαρακτήρες) απαγορεύονται.Διάβασε πιο προσεκτικά τους κανόνες και θα το διαπιστώσεις κι εσύ 2.Ο τίτλος του θέματος σου άλλαξε,προφανώς,για να γίνει πιο σαφής και κατανοητός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 15:07 Ο papas έγραψε: #2.623 30-04-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Ello: Η πρώτη απορία μου είναι γιατί δεν επιτρέπεται να γραφουμε στα αγγλικα.Δηλαδή αν θέλουμε να γράψουμε μια αγγλική λέξη,τη σβήνετε? Η δεύτερη απορια μου είναι γιατί αλλαξατε(λιγο βεβαια) τον τίτλο του θέματος μου.Οχι οτι έχω προβλημα,απλα ρωτάω γιατι μου φανηκε παραξενο Click για ανάπτυξη... Αμα εννοεις ελληνικα με λατινικους χαρακτηρες,δεν επιτρεπεται επειδη το site ειναι εκπαιδευτικο και επισης,ειναι και στους κανονες. Αμα θες να γραψεις αγγλικη λεξη καπου,κανενα προβλημα.Εξαλλου,γι'αυτο υπαρχει και το section των ξενων γλωσσων Σου αλλαξαν τον τιτλο γιατι ειτε δεν ηταν σαφης,ειτε γιατι δεν ειχε τονους ή σημεια στιξης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 15:10 Η bunny έγραψε: #2.624 30-04-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από vasileia: συγνώμη κιώλας αλλά παρατήρησα μια κ το έφερε η κουβέντα οτι τέσσερις έχουν διαγραφεί κ ήταν το ίδιο άτομο,πως γίνεται αυτό,δηλαδεί να έχει κάποιος περισσότερους λογαριασμούς απο έναν,επιτρέπετει αυτό ή αυτός ήταν λόγος για τη διαγραφή της απο μέλος?μα γιατί να το κάνει κάποιος αυτό? Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις αποσύνδεση και να δημιουργήσεις κι άλλο λογαριασμό,πατώντας την επιλογή "Εγγραφή".Αυτό παραβιάζει τους κανόνες του σάιτ,και αν πάτε μερικές σελίδες πίσω θα το δείτε με περισσότερες λεπτομέρειες. Όσο για το λόγο υποθέτω ότι κάποιοι το βρίσκουν διασκεδαστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ello Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 15:18 Η Ello έγραψε: #2.625 30-04-09 15:18 αα!! οκ,ευχαριστω:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:01 Η Alessandra: #2.626 30-04-09 17:01 Γεια σας. ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να σβήσω μια εικόνα από τις συλλογές μου; Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.094 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:02 Ο Scandal έγραψε: #2.627 30-04-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Γεια σας. ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να σβήσω μια εικόνα από τις συλλογές μου; Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Την προβάλλεις, πατάς επεξεργασία και τσεκάρεις το κουτάκι της διαγραφής. Για να διαγράψεις μια συλλογή, την προβάλλεις και πατάς Επεξεργασία συλλογής από πάνω - δεξιά για να μεταβείς στη σελίδα που σου δίνει τη δυνατότητα διαγραφής., -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η Alessandra: #2.628 30-04-09 17:07 ευχαριστω πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:30 Ο dreamer έγραψε: #2.629 30-04-09 18:30 εεεε πώς μπορώ να κάνω δημοσκόπηση???:xixi: ----------------------------------------- Α! το βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoulicious Νεοφερμένο μέλος Η zoulicious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:04 Η zoulicious: #2.630 30-04-09 22:04 Θα Θελα να ρωτησω, πωσ βαζω τισ εικονιτσεσ που εμφανιζονται κατω απο τ μηνυματα. Το εχω ψαξει παντου, και δεν βρισκω τιποτα. Κ ποια η διαφορα τ avatar με την εικονα προφιλ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.631 30-04-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από zoulicious: Θα Θελα να ρωτησω, πωσ βαζω τισ εικονιτσεσ που εμφανιζονται κατω απο τ μηνυματα. Το εχω ψαξει παντου, και δεν βρισκω τιποτα. Κ ποια η διαφορα τ avatar με την εικονα προφιλ???? Click για ανάπτυξη... Τις εικόνες έτσι: Θα πάτε στον πίνακα ελέγχου,μετά θα πατήσετε επεξεργασία υπογραφής!Θα πάτε κάτω-κάτω που λέει αναζήτηση,θα βάλετε τον κωδικό της φωτογραφίας.Μετά θα πατήσετε προεσκόπιση ''υπογραφής''.Θα σας εμφανίσει την φωτογραφία και από δίπλα θα λέει ''insert signature picture''.Tέλος θα κάνετε κλικ με το ποντίκι στη φωτογραφία και θα τη σύρετε στο κενό κουτάκι(εκείνο που γράφουμε απαντήσεις στα θέματα)Θα πατήσετε αποθήκευση υπογραφής και έγινε! Για το avatar και εγώ αναρωτιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoulicious Νεοφερμένο μέλος Η zoulicious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:17 Η zoulicious: #2.632 30-04-09 22:17 Ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:40 Η Gianmaria: #2.633 01-05-09 11:40 Μπορούμε να εισάγουμε εικόνα στο κείμενο με το εικονίδιο "εισάγετε εικόνα"... Όμως ζητά μια διεύθυνση url την οποία δεν τη γνωρίζω και δεν ξέρω τι πρέπει να πληκτρολογήσω... Σας παρακαλώ αν μπορείτε να με βοηθήσετε λέγοντας μου τι πρέπει να κάνω... :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #2.634 01-05-09 11:44 Εκει που ανεβαζεις την φωτογραφια ή βρισκεται,αντιγραφεις το link που γραφει direct link.Και μετα βαζεις τα εξης : ,οπου εισαγωγη url εικονας ειναι το direct link της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:41 Ο rolingstones: #2.635 01-05-09 16:41 papa δικιο εχεις ωραια εικονα ρε εβαλες εχεις ποθους κρυφους φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 21:28 Η Gianmaria: #2.636 01-05-09 21:28 ligo πιο κατανοητο γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 22:20 Ο papas έγραψε: #2.637 01-05-09 22:20 Μα ποσο απλα να στο πω? Αυτο ειναι το πιο απλο.Πειραματισου και λιγο και θα το πιασεις το νοημα. Αλλα αμα θες αναλυτικοτερα,τσιμπα κατι στα αγγλικα: 1. On the Post page click on the image button – the opening and closing image tags added to the text editor window 2. Manually insert the image URL between the image [/B] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:41 Η Alessandra: #2.638 02-05-09 00:41 ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να ξαναβρώ τα μηνύματα που μου έχουν στείλει ως σχόλια για τις εικόνες της συλλογής μου και πώς μπορω να κάνω εγώ ένα σχόλιο σε μια εικόνα κάποιου. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:44 Ο who έγραψε: #2.639 02-05-09 00:44 Για το πρώτο δε ξέρω. Για το δεύτερο, πατάς πάνω στην εικόνα που θες να κάνεις το σχόλιο, και το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 01:23 Η Alessandra: #2.640 02-05-09 01:23 who, το βρήκα και βρήκα με τον ίδιο τρόπο και τα παλία σχόλια. Merci. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ello: Η πρώτη απορία μου είναι γιατί δεν επιτρέπεται να γραφουμε στα αγγλικα.Δηλαδή αν θέλουμε να γράψουμε μια αγγλική λέξη,τη σβήνετε? Η δεύτερη απορια μου είναι γιατί αλλαξατε(λιγο βεβαια) τον τίτλο του θέματος μου.Οχι οτι έχω προβλημα,απλα ρωτάω γιατι μου φανηκε παραξενο Click για ανάπτυξη... 1.Δεν απαγορεύονται τα αγγλικά,τα greeklish (ελληνικά με λατινούς χαρακτήρες) απαγορεύονται.Διάβασε πιο προσεκτικά τους κανόνες και θα το διαπιστώσεις κι εσύ 2.Ο τίτλος του θέματος σου άλλαξε,προφανώς,για να γίνει πιο σαφής και κατανοητός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 15:07 Ο papas έγραψε: #2.623 30-04-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Ello: Η πρώτη απορία μου είναι γιατί δεν επιτρέπεται να γραφουμε στα αγγλικα.Δηλαδή αν θέλουμε να γράψουμε μια αγγλική λέξη,τη σβήνετε? Η δεύτερη απορια μου είναι γιατί αλλαξατε(λιγο βεβαια) τον τίτλο του θέματος μου.Οχι οτι έχω προβλημα,απλα ρωτάω γιατι μου φανηκε παραξενο Click για ανάπτυξη... Αμα εννοεις ελληνικα με λατινικους χαρακτηρες,δεν επιτρεπεται επειδη το site ειναι εκπαιδευτικο και επισης,ειναι και στους κανονες. Αμα θες να γραψεις αγγλικη λεξη καπου,κανενα προβλημα.Εξαλλου,γι'αυτο υπαρχει και το section των ξενων γλωσσων Σου αλλαξαν τον τιτλο γιατι ειτε δεν ηταν σαφης,ειτε γιατι δεν ειχε τονους ή σημεια στιξης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 15:10 Η bunny έγραψε: #2.624 30-04-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από vasileia: συγνώμη κιώλας αλλά παρατήρησα μια κ το έφερε η κουβέντα οτι τέσσερις έχουν διαγραφεί κ ήταν το ίδιο άτομο,πως γίνεται αυτό,δηλαδεί να έχει κάποιος περισσότερους λογαριασμούς απο έναν,επιτρέπετει αυτό ή αυτός ήταν λόγος για τη διαγραφή της απο μέλος?μα γιατί να το κάνει κάποιος αυτό? Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις αποσύνδεση και να δημιουργήσεις κι άλλο λογαριασμό,πατώντας την επιλογή "Εγγραφή".Αυτό παραβιάζει τους κανόνες του σάιτ,και αν πάτε μερικές σελίδες πίσω θα το δείτε με περισσότερες λεπτομέρειες. Όσο για το λόγο υποθέτω ότι κάποιοι το βρίσκουν διασκεδαστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ello Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 15:18 Η Ello έγραψε: #2.625 30-04-09 15:18 αα!! οκ,ευχαριστω:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:01 Η Alessandra: #2.626 30-04-09 17:01 Γεια σας. ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να σβήσω μια εικόνα από τις συλλογές μου; Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.094 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:02 Ο Scandal έγραψε: #2.627 30-04-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Γεια σας. ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να σβήσω μια εικόνα από τις συλλογές μου; Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Την προβάλλεις, πατάς επεξεργασία και τσεκάρεις το κουτάκι της διαγραφής. Για να διαγράψεις μια συλλογή, την προβάλλεις και πατάς Επεξεργασία συλλογής από πάνω - δεξιά για να μεταβείς στη σελίδα που σου δίνει τη δυνατότητα διαγραφής., -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η Alessandra: #2.628 30-04-09 17:07 ευχαριστω πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:30 Ο dreamer έγραψε: #2.629 30-04-09 18:30 εεεε πώς μπορώ να κάνω δημοσκόπηση???:xixi: ----------------------------------------- Α! το βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoulicious Νεοφερμένο μέλος Η zoulicious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:04 Η zoulicious: #2.630 30-04-09 22:04 Θα Θελα να ρωτησω, πωσ βαζω τισ εικονιτσεσ που εμφανιζονται κατω απο τ μηνυματα. Το εχω ψαξει παντου, και δεν βρισκω τιποτα. Κ ποια η διαφορα τ avatar με την εικονα προφιλ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.631 30-04-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από zoulicious: Θα Θελα να ρωτησω, πωσ βαζω τισ εικονιτσεσ που εμφανιζονται κατω απο τ μηνυματα. Το εχω ψαξει παντου, και δεν βρισκω τιποτα. Κ ποια η διαφορα τ avatar με την εικονα προφιλ???? Click για ανάπτυξη... Τις εικόνες έτσι: Θα πάτε στον πίνακα ελέγχου,μετά θα πατήσετε επεξεργασία υπογραφής!Θα πάτε κάτω-κάτω που λέει αναζήτηση,θα βάλετε τον κωδικό της φωτογραφίας.Μετά θα πατήσετε προεσκόπιση ''υπογραφής''.Θα σας εμφανίσει την φωτογραφία και από δίπλα θα λέει ''insert signature picture''.Tέλος θα κάνετε κλικ με το ποντίκι στη φωτογραφία και θα τη σύρετε στο κενό κουτάκι(εκείνο που γράφουμε απαντήσεις στα θέματα)Θα πατήσετε αποθήκευση υπογραφής και έγινε! Για το avatar και εγώ αναρωτιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoulicious Νεοφερμένο μέλος Η zoulicious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:17 Η zoulicious: #2.632 30-04-09 22:17 Ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:40 Η Gianmaria: #2.633 01-05-09 11:40 Μπορούμε να εισάγουμε εικόνα στο κείμενο με το εικονίδιο "εισάγετε εικόνα"... Όμως ζητά μια διεύθυνση url την οποία δεν τη γνωρίζω και δεν ξέρω τι πρέπει να πληκτρολογήσω... Σας παρακαλώ αν μπορείτε να με βοηθήσετε λέγοντας μου τι πρέπει να κάνω... :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #2.634 01-05-09 11:44 Εκει που ανεβαζεις την φωτογραφια ή βρισκεται,αντιγραφεις το link που γραφει direct link.Και μετα βαζεις τα εξης : ,οπου εισαγωγη url εικονας ειναι το direct link της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:41 Ο rolingstones: #2.635 01-05-09 16:41 papa δικιο εχεις ωραια εικονα ρε εβαλες εχεις ποθους κρυφους φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 21:28 Η Gianmaria: #2.636 01-05-09 21:28 ligo πιο κατανοητο γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 22:20 Ο papas έγραψε: #2.637 01-05-09 22:20 Μα ποσο απλα να στο πω? Αυτο ειναι το πιο απλο.Πειραματισου και λιγο και θα το πιασεις το νοημα. Αλλα αμα θες αναλυτικοτερα,τσιμπα κατι στα αγγλικα: 1. On the Post page click on the image button – the opening and closing image tags added to the text editor window 2. Manually insert the image URL between the image [/B] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:41 Η Alessandra: #2.638 02-05-09 00:41 ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να ξαναβρώ τα μηνύματα που μου έχουν στείλει ως σχόλια για τις εικόνες της συλλογής μου και πώς μπορω να κάνω εγώ ένα σχόλιο σε μια εικόνα κάποιου. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:44 Ο who έγραψε: #2.639 02-05-09 00:44 Για το πρώτο δε ξέρω. Για το δεύτερο, πατάς πάνω στην εικόνα που θες να κάνεις το σχόλιο, και το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 01:23 Η Alessandra: #2.640 02-05-09 01:23 who, το βρήκα και βρήκα με τον ίδιο τρόπο και τα παλία σχόλια. Merci. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ello: Η πρώτη απορία μου είναι γιατί δεν επιτρέπεται να γραφουμε στα αγγλικα.Δηλαδή αν θέλουμε να γράψουμε μια αγγλική λέξη,τη σβήνετε? Η δεύτερη απορια μου είναι γιατί αλλαξατε(λιγο βεβαια) τον τίτλο του θέματος μου.Οχι οτι έχω προβλημα,απλα ρωτάω γιατι μου φανηκε παραξενο Click για ανάπτυξη... Αμα εννοεις ελληνικα με λατινικους χαρακτηρες,δεν επιτρεπεται επειδη το site ειναι εκπαιδευτικο και επισης,ειναι και στους κανονες. Αμα θες να γραψεις αγγλικη λεξη καπου,κανενα προβλημα.Εξαλλου,γι'αυτο υπαρχει και το section των ξενων γλωσσων Σου αλλαξαν τον τιτλο γιατι ειτε δεν ηταν σαφης,ειτε γιατι δεν ειχε τονους ή σημεια στιξης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 15:10 Η bunny έγραψε: #2.624 30-04-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από vasileia: συγνώμη κιώλας αλλά παρατήρησα μια κ το έφερε η κουβέντα οτι τέσσερις έχουν διαγραφεί κ ήταν το ίδιο άτομο,πως γίνεται αυτό,δηλαδεί να έχει κάποιος περισσότερους λογαριασμούς απο έναν,επιτρέπετει αυτό ή αυτός ήταν λόγος για τη διαγραφή της απο μέλος?μα γιατί να το κάνει κάποιος αυτό? Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις αποσύνδεση και να δημιουργήσεις κι άλλο λογαριασμό,πατώντας την επιλογή "Εγγραφή".Αυτό παραβιάζει τους κανόνες του σάιτ,και αν πάτε μερικές σελίδες πίσω θα το δείτε με περισσότερες λεπτομέρειες. Όσο για το λόγο υποθέτω ότι κάποιοι το βρίσκουν διασκεδαστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ello Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 15:18 Η Ello έγραψε: #2.625 30-04-09 15:18 αα!! οκ,ευχαριστω:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:01 Η Alessandra: #2.626 30-04-09 17:01 Γεια σας. ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να σβήσω μια εικόνα από τις συλλογές μου; Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.094 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:02 Ο Scandal έγραψε: #2.627 30-04-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Γεια σας. ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να σβήσω μια εικόνα από τις συλλογές μου; Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Την προβάλλεις, πατάς επεξεργασία και τσεκάρεις το κουτάκι της διαγραφής. Για να διαγράψεις μια συλλογή, την προβάλλεις και πατάς Επεξεργασία συλλογής από πάνω - δεξιά για να μεταβείς στη σελίδα που σου δίνει τη δυνατότητα διαγραφής., -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η Alessandra: #2.628 30-04-09 17:07 ευχαριστω πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:30 Ο dreamer έγραψε: #2.629 30-04-09 18:30 εεεε πώς μπορώ να κάνω δημοσκόπηση???:xixi: ----------------------------------------- Α! το βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoulicious Νεοφερμένο μέλος Η zoulicious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:04 Η zoulicious: #2.630 30-04-09 22:04 Θα Θελα να ρωτησω, πωσ βαζω τισ εικονιτσεσ που εμφανιζονται κατω απο τ μηνυματα. Το εχω ψαξει παντου, και δεν βρισκω τιποτα. Κ ποια η διαφορα τ avatar με την εικονα προφιλ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.631 30-04-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από zoulicious: Θα Θελα να ρωτησω, πωσ βαζω τισ εικονιτσεσ που εμφανιζονται κατω απο τ μηνυματα. Το εχω ψαξει παντου, και δεν βρισκω τιποτα. Κ ποια η διαφορα τ avatar με την εικονα προφιλ???? Click για ανάπτυξη... Τις εικόνες έτσι: Θα πάτε στον πίνακα ελέγχου,μετά θα πατήσετε επεξεργασία υπογραφής!Θα πάτε κάτω-κάτω που λέει αναζήτηση,θα βάλετε τον κωδικό της φωτογραφίας.Μετά θα πατήσετε προεσκόπιση ''υπογραφής''.Θα σας εμφανίσει την φωτογραφία και από δίπλα θα λέει ''insert signature picture''.Tέλος θα κάνετε κλικ με το ποντίκι στη φωτογραφία και θα τη σύρετε στο κενό κουτάκι(εκείνο που γράφουμε απαντήσεις στα θέματα)Θα πατήσετε αποθήκευση υπογραφής και έγινε! Για το avatar και εγώ αναρωτιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoulicious Νεοφερμένο μέλος Η zoulicious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:17 Η zoulicious: #2.632 30-04-09 22:17 Ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:40 Η Gianmaria: #2.633 01-05-09 11:40 Μπορούμε να εισάγουμε εικόνα στο κείμενο με το εικονίδιο "εισάγετε εικόνα"... Όμως ζητά μια διεύθυνση url την οποία δεν τη γνωρίζω και δεν ξέρω τι πρέπει να πληκτρολογήσω... Σας παρακαλώ αν μπορείτε να με βοηθήσετε λέγοντας μου τι πρέπει να κάνω... :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #2.634 01-05-09 11:44 Εκει που ανεβαζεις την φωτογραφια ή βρισκεται,αντιγραφεις το link που γραφει direct link.Και μετα βαζεις τα εξης : ,οπου εισαγωγη url εικονας ειναι το direct link της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:41 Ο rolingstones: #2.635 01-05-09 16:41 papa δικιο εχεις ωραια εικονα ρε εβαλες εχεις ποθους κρυφους φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 21:28 Η Gianmaria: #2.636 01-05-09 21:28 ligo πιο κατανοητο γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 22:20 Ο papas έγραψε: #2.637 01-05-09 22:20 Μα ποσο απλα να στο πω? Αυτο ειναι το πιο απλο.Πειραματισου και λιγο και θα το πιασεις το νοημα. Αλλα αμα θες αναλυτικοτερα,τσιμπα κατι στα αγγλικα: 1. On the Post page click on the image button – the opening and closing image tags added to the text editor window 2. Manually insert the image URL between the image [/B] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:41 Η Alessandra: #2.638 02-05-09 00:41 ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να ξαναβρώ τα μηνύματα που μου έχουν στείλει ως σχόλια για τις εικόνες της συλλογής μου και πώς μπορω να κάνω εγώ ένα σχόλιο σε μια εικόνα κάποιου. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:44 Ο who έγραψε: #2.639 02-05-09 00:44 Για το πρώτο δε ξέρω. Για το δεύτερο, πατάς πάνω στην εικόνα που θες να κάνεις το σχόλιο, και το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 01:23 Η Alessandra: #2.640 02-05-09 01:23 who, το βρήκα και βρήκα με τον ίδιο τρόπο και τα παλία σχόλια. Merci. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vasileia: συγνώμη κιώλας αλλά παρατήρησα μια κ το έφερε η κουβέντα οτι τέσσερις έχουν διαγραφεί κ ήταν το ίδιο άτομο,πως γίνεται αυτό,δηλαδεί να έχει κάποιος περισσότερους λογαριασμούς απο έναν,επιτρέπετει αυτό ή αυτός ήταν λόγος για τη διαγραφή της απο μέλος?μα γιατί να το κάνει κάποιος αυτό? Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις αποσύνδεση και να δημιουργήσεις κι άλλο λογαριασμό,πατώντας την επιλογή "Εγγραφή".Αυτό παραβιάζει τους κανόνες του σάιτ,και αν πάτε μερικές σελίδες πίσω θα το δείτε με περισσότερες λεπτομέρειες. Όσο για το λόγο υποθέτω ότι κάποιοι το βρίσκουν διασκεδαστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ello Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 15:18 Η Ello έγραψε: #2.625 30-04-09 15:18 αα!! οκ,ευχαριστω:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:01 Η Alessandra: #2.626 30-04-09 17:01 Γεια σας. ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να σβήσω μια εικόνα από τις συλλογές μου; Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.094 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:02 Ο Scandal έγραψε: #2.627 30-04-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Γεια σας. ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να σβήσω μια εικόνα από τις συλλογές μου; Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Την προβάλλεις, πατάς επεξεργασία και τσεκάρεις το κουτάκι της διαγραφής. Για να διαγράψεις μια συλλογή, την προβάλλεις και πατάς Επεξεργασία συλλογής από πάνω - δεξιά για να μεταβείς στη σελίδα που σου δίνει τη δυνατότητα διαγραφής., -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η Alessandra: #2.628 30-04-09 17:07 ευχαριστω πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:30 Ο dreamer έγραψε: #2.629 30-04-09 18:30 εεεε πώς μπορώ να κάνω δημοσκόπηση???:xixi: ----------------------------------------- Α! το βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoulicious Νεοφερμένο μέλος Η zoulicious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:04 Η zoulicious: #2.630 30-04-09 22:04 Θα Θελα να ρωτησω, πωσ βαζω τισ εικονιτσεσ που εμφανιζονται κατω απο τ μηνυματα. Το εχω ψαξει παντου, και δεν βρισκω τιποτα. Κ ποια η διαφορα τ avatar με την εικονα προφιλ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.631 30-04-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από zoulicious: Θα Θελα να ρωτησω, πωσ βαζω τισ εικονιτσεσ που εμφανιζονται κατω απο τ μηνυματα. Το εχω ψαξει παντου, και δεν βρισκω τιποτα. Κ ποια η διαφορα τ avatar με την εικονα προφιλ???? Click για ανάπτυξη... Τις εικόνες έτσι: Θα πάτε στον πίνακα ελέγχου,μετά θα πατήσετε επεξεργασία υπογραφής!Θα πάτε κάτω-κάτω που λέει αναζήτηση,θα βάλετε τον κωδικό της φωτογραφίας.Μετά θα πατήσετε προεσκόπιση ''υπογραφής''.Θα σας εμφανίσει την φωτογραφία και από δίπλα θα λέει ''insert signature picture''.Tέλος θα κάνετε κλικ με το ποντίκι στη φωτογραφία και θα τη σύρετε στο κενό κουτάκι(εκείνο που γράφουμε απαντήσεις στα θέματα)Θα πατήσετε αποθήκευση υπογραφής και έγινε! Για το avatar και εγώ αναρωτιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoulicious Νεοφερμένο μέλος Η zoulicious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:17 Η zoulicious: #2.632 30-04-09 22:17 Ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:40 Η Gianmaria: #2.633 01-05-09 11:40 Μπορούμε να εισάγουμε εικόνα στο κείμενο με το εικονίδιο "εισάγετε εικόνα"... Όμως ζητά μια διεύθυνση url την οποία δεν τη γνωρίζω και δεν ξέρω τι πρέπει να πληκτρολογήσω... Σας παρακαλώ αν μπορείτε να με βοηθήσετε λέγοντας μου τι πρέπει να κάνω... :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #2.634 01-05-09 11:44 Εκει που ανεβαζεις την φωτογραφια ή βρισκεται,αντιγραφεις το link που γραφει direct link.Και μετα βαζεις τα εξης : ,οπου εισαγωγη url εικονας ειναι το direct link της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:41 Ο rolingstones: #2.635 01-05-09 16:41 papa δικιο εχεις ωραια εικονα ρε εβαλες εχεις ποθους κρυφους φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 21:28 Η Gianmaria: #2.636 01-05-09 21:28 ligo πιο κατανοητο γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 22:20 Ο papas έγραψε: #2.637 01-05-09 22:20 Μα ποσο απλα να στο πω? Αυτο ειναι το πιο απλο.Πειραματισου και λιγο και θα το πιασεις το νοημα. Αλλα αμα θες αναλυτικοτερα,τσιμπα κατι στα αγγλικα: 1. On the Post page click on the image button – the opening and closing image tags added to the text editor window 2. Manually insert the image URL between the image [/B] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:41 Η Alessandra: #2.638 02-05-09 00:41 ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να ξαναβρώ τα μηνύματα που μου έχουν στείλει ως σχόλια για τις εικόνες της συλλογής μου και πώς μπορω να κάνω εγώ ένα σχόλιο σε μια εικόνα κάποιου. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:44 Ο who έγραψε: #2.639 02-05-09 00:44 Για το πρώτο δε ξέρω. Για το δεύτερο, πατάς πάνω στην εικόνα που θες να κάνεις το σχόλιο, και το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 01:23 Η Alessandra: #2.640 02-05-09 01:23 who, το βρήκα και βρήκα με τον ίδιο τρόπο και τα παλία σχόλια. Merci. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αα!! οκ,ευχαριστω:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:01 Η Alessandra: #2.626 30-04-09 17:01 Γεια σας. ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να σβήσω μια εικόνα από τις συλλογές μου; Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.094 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:02 Ο Scandal έγραψε: #2.627 30-04-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Γεια σας. ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να σβήσω μια εικόνα από τις συλλογές μου; Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Την προβάλλεις, πατάς επεξεργασία και τσεκάρεις το κουτάκι της διαγραφής. Για να διαγράψεις μια συλλογή, την προβάλλεις και πατάς Επεξεργασία συλλογής από πάνω - δεξιά για να μεταβείς στη σελίδα που σου δίνει τη δυνατότητα διαγραφής., -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η Alessandra: #2.628 30-04-09 17:07 ευχαριστω πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:30 Ο dreamer έγραψε: #2.629 30-04-09 18:30 εεεε πώς μπορώ να κάνω δημοσκόπηση???:xixi: ----------------------------------------- Α! το βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoulicious Νεοφερμένο μέλος Η zoulicious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:04 Η zoulicious: #2.630 30-04-09 22:04 Θα Θελα να ρωτησω, πωσ βαζω τισ εικονιτσεσ που εμφανιζονται κατω απο τ μηνυματα. Το εχω ψαξει παντου, και δεν βρισκω τιποτα. Κ ποια η διαφορα τ avatar με την εικονα προφιλ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.631 30-04-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από zoulicious: Θα Θελα να ρωτησω, πωσ βαζω τισ εικονιτσεσ που εμφανιζονται κατω απο τ μηνυματα. Το εχω ψαξει παντου, και δεν βρισκω τιποτα. Κ ποια η διαφορα τ avatar με την εικονα προφιλ???? Click για ανάπτυξη... Τις εικόνες έτσι: Θα πάτε στον πίνακα ελέγχου,μετά θα πατήσετε επεξεργασία υπογραφής!Θα πάτε κάτω-κάτω που λέει αναζήτηση,θα βάλετε τον κωδικό της φωτογραφίας.Μετά θα πατήσετε προεσκόπιση ''υπογραφής''.Θα σας εμφανίσει την φωτογραφία και από δίπλα θα λέει ''insert signature picture''.Tέλος θα κάνετε κλικ με το ποντίκι στη φωτογραφία και θα τη σύρετε στο κενό κουτάκι(εκείνο που γράφουμε απαντήσεις στα θέματα)Θα πατήσετε αποθήκευση υπογραφής και έγινε! Για το avatar και εγώ αναρωτιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoulicious Νεοφερμένο μέλος Η zoulicious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:17 Η zoulicious: #2.632 30-04-09 22:17 Ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:40 Η Gianmaria: #2.633 01-05-09 11:40 Μπορούμε να εισάγουμε εικόνα στο κείμενο με το εικονίδιο "εισάγετε εικόνα"... Όμως ζητά μια διεύθυνση url την οποία δεν τη γνωρίζω και δεν ξέρω τι πρέπει να πληκτρολογήσω... Σας παρακαλώ αν μπορείτε να με βοηθήσετε λέγοντας μου τι πρέπει να κάνω... :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #2.634 01-05-09 11:44 Εκει που ανεβαζεις την φωτογραφια ή βρισκεται,αντιγραφεις το link που γραφει direct link.Και μετα βαζεις τα εξης : ,οπου εισαγωγη url εικονας ειναι το direct link της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:41 Ο rolingstones: #2.635 01-05-09 16:41 papa δικιο εχεις ωραια εικονα ρε εβαλες εχεις ποθους κρυφους φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 21:28 Η Gianmaria: #2.636 01-05-09 21:28 ligo πιο κατανοητο γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 22:20 Ο papas έγραψε: #2.637 01-05-09 22:20 Μα ποσο απλα να στο πω? Αυτο ειναι το πιο απλο.Πειραματισου και λιγο και θα το πιασεις το νοημα. Αλλα αμα θες αναλυτικοτερα,τσιμπα κατι στα αγγλικα: 1. On the Post page click on the image button – the opening and closing image tags added to the text editor window 2. Manually insert the image URL between the image [/B] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:41 Η Alessandra: #2.638 02-05-09 00:41 ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να ξαναβρώ τα μηνύματα που μου έχουν στείλει ως σχόλια για τις εικόνες της συλλογής μου και πώς μπορω να κάνω εγώ ένα σχόλιο σε μια εικόνα κάποιου. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:44 Ο who έγραψε: #2.639 02-05-09 00:44 Για το πρώτο δε ξέρω. Για το δεύτερο, πατάς πάνω στην εικόνα που θες να κάνεις το σχόλιο, και το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 01:23 Η Alessandra: #2.640 02-05-09 01:23 who, το βρήκα και βρήκα με τον ίδιο τρόπο και τα παλία σχόλια. Merci. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας. ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να σβήσω μια εικόνα από τις συλλογές μου; Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.094 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:02 Ο Scandal έγραψε: #2.627 30-04-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Γεια σας. ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να σβήσω μια εικόνα από τις συλλογές μου; Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Την προβάλλεις, πατάς επεξεργασία και τσεκάρεις το κουτάκι της διαγραφής. Για να διαγράψεις μια συλλογή, την προβάλλεις και πατάς Επεξεργασία συλλογής από πάνω - δεξιά για να μεταβείς στη σελίδα που σου δίνει τη δυνατότητα διαγραφής., -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η Alessandra: #2.628 30-04-09 17:07 ευχαριστω πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:30 Ο dreamer έγραψε: #2.629 30-04-09 18:30 εεεε πώς μπορώ να κάνω δημοσκόπηση???:xixi: ----------------------------------------- Α! το βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoulicious Νεοφερμένο μέλος Η zoulicious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:04 Η zoulicious: #2.630 30-04-09 22:04 Θα Θελα να ρωτησω, πωσ βαζω τισ εικονιτσεσ που εμφανιζονται κατω απο τ μηνυματα. Το εχω ψαξει παντου, και δεν βρισκω τιποτα. Κ ποια η διαφορα τ avatar με την εικονα προφιλ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.631 30-04-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από zoulicious: Θα Θελα να ρωτησω, πωσ βαζω τισ εικονιτσεσ που εμφανιζονται κατω απο τ μηνυματα. Το εχω ψαξει παντου, και δεν βρισκω τιποτα. Κ ποια η διαφορα τ avatar με την εικονα προφιλ???? Click για ανάπτυξη... Τις εικόνες έτσι: Θα πάτε στον πίνακα ελέγχου,μετά θα πατήσετε επεξεργασία υπογραφής!Θα πάτε κάτω-κάτω που λέει αναζήτηση,θα βάλετε τον κωδικό της φωτογραφίας.Μετά θα πατήσετε προεσκόπιση ''υπογραφής''.Θα σας εμφανίσει την φωτογραφία και από δίπλα θα λέει ''insert signature picture''.Tέλος θα κάνετε κλικ με το ποντίκι στη φωτογραφία και θα τη σύρετε στο κενό κουτάκι(εκείνο που γράφουμε απαντήσεις στα θέματα)Θα πατήσετε αποθήκευση υπογραφής και έγινε! Για το avatar και εγώ αναρωτιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoulicious Νεοφερμένο μέλος Η zoulicious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:17 Η zoulicious: #2.632 30-04-09 22:17 Ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:40 Η Gianmaria: #2.633 01-05-09 11:40 Μπορούμε να εισάγουμε εικόνα στο κείμενο με το εικονίδιο "εισάγετε εικόνα"... Όμως ζητά μια διεύθυνση url την οποία δεν τη γνωρίζω και δεν ξέρω τι πρέπει να πληκτρολογήσω... Σας παρακαλώ αν μπορείτε να με βοηθήσετε λέγοντας μου τι πρέπει να κάνω... :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #2.634 01-05-09 11:44 Εκει που ανεβαζεις την φωτογραφια ή βρισκεται,αντιγραφεις το link που γραφει direct link.Και μετα βαζεις τα εξης : ,οπου εισαγωγη url εικονας ειναι το direct link της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:41 Ο rolingstones: #2.635 01-05-09 16:41 papa δικιο εχεις ωραια εικονα ρε εβαλες εχεις ποθους κρυφους φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 21:28 Η Gianmaria: #2.636 01-05-09 21:28 ligo πιο κατανοητο γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 22:20 Ο papas έγραψε: #2.637 01-05-09 22:20 Μα ποσο απλα να στο πω? Αυτο ειναι το πιο απλο.Πειραματισου και λιγο και θα το πιασεις το νοημα. Αλλα αμα θες αναλυτικοτερα,τσιμπα κατι στα αγγλικα: 1. On the Post page click on the image button – the opening and closing image tags added to the text editor window 2. Manually insert the image URL between the image [/B] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:41 Η Alessandra: #2.638 02-05-09 00:41 ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να ξαναβρώ τα μηνύματα που μου έχουν στείλει ως σχόλια για τις εικόνες της συλλογής μου και πώς μπορω να κάνω εγώ ένα σχόλιο σε μια εικόνα κάποιου. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:44 Ο who έγραψε: #2.639 02-05-09 00:44 Για το πρώτο δε ξέρω. Για το δεύτερο, πατάς πάνω στην εικόνα που θες να κάνεις το σχόλιο, και το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 01:23 Η Alessandra: #2.640 02-05-09 01:23 who, το βρήκα και βρήκα με τον ίδιο τρόπο και τα παλία σχόλια. Merci. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Γεια σας. ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να σβήσω μια εικόνα από τις συλλογές μου; Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Την προβάλλεις, πατάς επεξεργασία και τσεκάρεις το κουτάκι της διαγραφής. Για να διαγράψεις μια συλλογή, την προβάλλεις και πατάς Επεξεργασία συλλογής από πάνω - δεξιά για να μεταβείς στη σελίδα που σου δίνει τη δυνατότητα διαγραφής., -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η Alessandra: #2.628 30-04-09 17:07 ευχαριστω πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:30 Ο dreamer έγραψε: #2.629 30-04-09 18:30 εεεε πώς μπορώ να κάνω δημοσκόπηση???:xixi: ----------------------------------------- Α! το βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoulicious Νεοφερμένο μέλος Η zoulicious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:04 Η zoulicious: #2.630 30-04-09 22:04 Θα Θελα να ρωτησω, πωσ βαζω τισ εικονιτσεσ που εμφανιζονται κατω απο τ μηνυματα. Το εχω ψαξει παντου, και δεν βρισκω τιποτα. Κ ποια η διαφορα τ avatar με την εικονα προφιλ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.631 30-04-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από zoulicious: Θα Θελα να ρωτησω, πωσ βαζω τισ εικονιτσεσ που εμφανιζονται κατω απο τ μηνυματα. Το εχω ψαξει παντου, και δεν βρισκω τιποτα. Κ ποια η διαφορα τ avatar με την εικονα προφιλ???? Click για ανάπτυξη... Τις εικόνες έτσι: Θα πάτε στον πίνακα ελέγχου,μετά θα πατήσετε επεξεργασία υπογραφής!Θα πάτε κάτω-κάτω που λέει αναζήτηση,θα βάλετε τον κωδικό της φωτογραφίας.Μετά θα πατήσετε προεσκόπιση ''υπογραφής''.Θα σας εμφανίσει την φωτογραφία και από δίπλα θα λέει ''insert signature picture''.Tέλος θα κάνετε κλικ με το ποντίκι στη φωτογραφία και θα τη σύρετε στο κενό κουτάκι(εκείνο που γράφουμε απαντήσεις στα θέματα)Θα πατήσετε αποθήκευση υπογραφής και έγινε! Για το avatar και εγώ αναρωτιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoulicious Νεοφερμένο μέλος Η zoulicious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:17 Η zoulicious: #2.632 30-04-09 22:17 Ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:40 Η Gianmaria: #2.633 01-05-09 11:40 Μπορούμε να εισάγουμε εικόνα στο κείμενο με το εικονίδιο "εισάγετε εικόνα"... Όμως ζητά μια διεύθυνση url την οποία δεν τη γνωρίζω και δεν ξέρω τι πρέπει να πληκτρολογήσω... Σας παρακαλώ αν μπορείτε να με βοηθήσετε λέγοντας μου τι πρέπει να κάνω... :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #2.634 01-05-09 11:44 Εκει που ανεβαζεις την φωτογραφια ή βρισκεται,αντιγραφεις το link που γραφει direct link.Και μετα βαζεις τα εξης : ,οπου εισαγωγη url εικονας ειναι το direct link της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:41 Ο rolingstones: #2.635 01-05-09 16:41 papa δικιο εχεις ωραια εικονα ρε εβαλες εχεις ποθους κρυφους φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 21:28 Η Gianmaria: #2.636 01-05-09 21:28 ligo πιο κατανοητο γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 22:20 Ο papas έγραψε: #2.637 01-05-09 22:20 Μα ποσο απλα να στο πω? Αυτο ειναι το πιο απλο.Πειραματισου και λιγο και θα το πιασεις το νοημα. Αλλα αμα θες αναλυτικοτερα,τσιμπα κατι στα αγγλικα: 1. On the Post page click on the image button – the opening and closing image tags added to the text editor window 2. Manually insert the image URL between the image [/B] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:41 Η Alessandra: #2.638 02-05-09 00:41 ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να ξαναβρώ τα μηνύματα που μου έχουν στείλει ως σχόλια για τις εικόνες της συλλογής μου και πώς μπορω να κάνω εγώ ένα σχόλιο σε μια εικόνα κάποιου. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:44 Ο who έγραψε: #2.639 02-05-09 00:44 Για το πρώτο δε ξέρω. Για το δεύτερο, πατάς πάνω στην εικόνα που θες να κάνεις το σχόλιο, και το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 01:23 Η Alessandra: #2.640 02-05-09 01:23 who, το βρήκα και βρήκα με τον ίδιο τρόπο και τα παλία σχόλια. Merci. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστω πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:30 Ο dreamer έγραψε: #2.629 30-04-09 18:30 εεεε πώς μπορώ να κάνω δημοσκόπηση???:xixi: ----------------------------------------- Α! το βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoulicious Νεοφερμένο μέλος Η zoulicious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:04 Η zoulicious: #2.630 30-04-09 22:04 Θα Θελα να ρωτησω, πωσ βαζω τισ εικονιτσεσ που εμφανιζονται κατω απο τ μηνυματα. Το εχω ψαξει παντου, και δεν βρισκω τιποτα. Κ ποια η διαφορα τ avatar με την εικονα προφιλ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.631 30-04-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από zoulicious: Θα Θελα να ρωτησω, πωσ βαζω τισ εικονιτσεσ που εμφανιζονται κατω απο τ μηνυματα. Το εχω ψαξει παντου, και δεν βρισκω τιποτα. Κ ποια η διαφορα τ avatar με την εικονα προφιλ???? Click για ανάπτυξη... Τις εικόνες έτσι: Θα πάτε στον πίνακα ελέγχου,μετά θα πατήσετε επεξεργασία υπογραφής!Θα πάτε κάτω-κάτω που λέει αναζήτηση,θα βάλετε τον κωδικό της φωτογραφίας.Μετά θα πατήσετε προεσκόπιση ''υπογραφής''.Θα σας εμφανίσει την φωτογραφία και από δίπλα θα λέει ''insert signature picture''.Tέλος θα κάνετε κλικ με το ποντίκι στη φωτογραφία και θα τη σύρετε στο κενό κουτάκι(εκείνο που γράφουμε απαντήσεις στα θέματα)Θα πατήσετε αποθήκευση υπογραφής και έγινε! Για το avatar και εγώ αναρωτιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoulicious Νεοφερμένο μέλος Η zoulicious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:17 Η zoulicious: #2.632 30-04-09 22:17 Ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:40 Η Gianmaria: #2.633 01-05-09 11:40 Μπορούμε να εισάγουμε εικόνα στο κείμενο με το εικονίδιο "εισάγετε εικόνα"... Όμως ζητά μια διεύθυνση url την οποία δεν τη γνωρίζω και δεν ξέρω τι πρέπει να πληκτρολογήσω... Σας παρακαλώ αν μπορείτε να με βοηθήσετε λέγοντας μου τι πρέπει να κάνω... :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #2.634 01-05-09 11:44 Εκει που ανεβαζεις την φωτογραφια ή βρισκεται,αντιγραφεις το link που γραφει direct link.Και μετα βαζεις τα εξης : ,οπου εισαγωγη url εικονας ειναι το direct link της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:41 Ο rolingstones: #2.635 01-05-09 16:41 papa δικιο εχεις ωραια εικονα ρε εβαλες εχεις ποθους κρυφους φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 21:28 Η Gianmaria: #2.636 01-05-09 21:28 ligo πιο κατανοητο γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 22:20 Ο papas έγραψε: #2.637 01-05-09 22:20 Μα ποσο απλα να στο πω? Αυτο ειναι το πιο απλο.Πειραματισου και λιγο και θα το πιασεις το νοημα. Αλλα αμα θες αναλυτικοτερα,τσιμπα κατι στα αγγλικα: 1. On the Post page click on the image button – the opening and closing image tags added to the text editor window 2. Manually insert the image URL between the image [/B] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:41 Η Alessandra: #2.638 02-05-09 00:41 ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να ξαναβρώ τα μηνύματα που μου έχουν στείλει ως σχόλια για τις εικόνες της συλλογής μου και πώς μπορω να κάνω εγώ ένα σχόλιο σε μια εικόνα κάποιου. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:44 Ο who έγραψε: #2.639 02-05-09 00:44 Για το πρώτο δε ξέρω. Για το δεύτερο, πατάς πάνω στην εικόνα που θες να κάνεις το σχόλιο, και το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 01:23 Η Alessandra: #2.640 02-05-09 01:23 who, το βρήκα και βρήκα με τον ίδιο τρόπο και τα παλία σχόλια. Merci. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εεεε πώς μπορώ να κάνω δημοσκόπηση???:xixi: ----------------------------------------- Α! το βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoulicious Νεοφερμένο μέλος Η zoulicious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:04 Η zoulicious: #2.630 30-04-09 22:04 Θα Θελα να ρωτησω, πωσ βαζω τισ εικονιτσεσ που εμφανιζονται κατω απο τ μηνυματα. Το εχω ψαξει παντου, και δεν βρισκω τιποτα. Κ ποια η διαφορα τ avatar με την εικονα προφιλ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.631 30-04-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από zoulicious: Θα Θελα να ρωτησω, πωσ βαζω τισ εικονιτσεσ που εμφανιζονται κατω απο τ μηνυματα. Το εχω ψαξει παντου, και δεν βρισκω τιποτα. Κ ποια η διαφορα τ avatar με την εικονα προφιλ???? Click για ανάπτυξη... Τις εικόνες έτσι: Θα πάτε στον πίνακα ελέγχου,μετά θα πατήσετε επεξεργασία υπογραφής!Θα πάτε κάτω-κάτω που λέει αναζήτηση,θα βάλετε τον κωδικό της φωτογραφίας.Μετά θα πατήσετε προεσκόπιση ''υπογραφής''.Θα σας εμφανίσει την φωτογραφία και από δίπλα θα λέει ''insert signature picture''.Tέλος θα κάνετε κλικ με το ποντίκι στη φωτογραφία και θα τη σύρετε στο κενό κουτάκι(εκείνο που γράφουμε απαντήσεις στα θέματα)Θα πατήσετε αποθήκευση υπογραφής και έγινε! Για το avatar και εγώ αναρωτιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoulicious Νεοφερμένο μέλος Η zoulicious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:17 Η zoulicious: #2.632 30-04-09 22:17 Ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:40 Η Gianmaria: #2.633 01-05-09 11:40 Μπορούμε να εισάγουμε εικόνα στο κείμενο με το εικονίδιο "εισάγετε εικόνα"... Όμως ζητά μια διεύθυνση url την οποία δεν τη γνωρίζω και δεν ξέρω τι πρέπει να πληκτρολογήσω... Σας παρακαλώ αν μπορείτε να με βοηθήσετε λέγοντας μου τι πρέπει να κάνω... :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #2.634 01-05-09 11:44 Εκει που ανεβαζεις την φωτογραφια ή βρισκεται,αντιγραφεις το link που γραφει direct link.Και μετα βαζεις τα εξης : ,οπου εισαγωγη url εικονας ειναι το direct link της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:41 Ο rolingstones: #2.635 01-05-09 16:41 papa δικιο εχεις ωραια εικονα ρε εβαλες εχεις ποθους κρυφους φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 21:28 Η Gianmaria: #2.636 01-05-09 21:28 ligo πιο κατανοητο γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 22:20 Ο papas έγραψε: #2.637 01-05-09 22:20 Μα ποσο απλα να στο πω? Αυτο ειναι το πιο απλο.Πειραματισου και λιγο και θα το πιασεις το νοημα. Αλλα αμα θες αναλυτικοτερα,τσιμπα κατι στα αγγλικα: 1. On the Post page click on the image button – the opening and closing image tags added to the text editor window 2. Manually insert the image URL between the image [/B] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:41 Η Alessandra: #2.638 02-05-09 00:41 ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να ξαναβρώ τα μηνύματα που μου έχουν στείλει ως σχόλια για τις εικόνες της συλλογής μου και πώς μπορω να κάνω εγώ ένα σχόλιο σε μια εικόνα κάποιου. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:44 Ο who έγραψε: #2.639 02-05-09 00:44 Για το πρώτο δε ξέρω. Για το δεύτερο, πατάς πάνω στην εικόνα που θες να κάνεις το σχόλιο, και το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 01:23 Η Alessandra: #2.640 02-05-09 01:23 who, το βρήκα και βρήκα με τον ίδιο τρόπο και τα παλία σχόλια. Merci. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα Θελα να ρωτησω, πωσ βαζω τισ εικονιτσεσ που εμφανιζονται κατω απο τ μηνυματα. Το εχω ψαξει παντου, και δεν βρισκω τιποτα. Κ ποια η διαφορα τ avatar με την εικονα προφιλ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #2.631 30-04-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από zoulicious: Θα Θελα να ρωτησω, πωσ βαζω τισ εικονιτσεσ που εμφανιζονται κατω απο τ μηνυματα. Το εχω ψαξει παντου, και δεν βρισκω τιποτα. Κ ποια η διαφορα τ avatar με την εικονα προφιλ???? Click για ανάπτυξη... Τις εικόνες έτσι: Θα πάτε στον πίνακα ελέγχου,μετά θα πατήσετε επεξεργασία υπογραφής!Θα πάτε κάτω-κάτω που λέει αναζήτηση,θα βάλετε τον κωδικό της φωτογραφίας.Μετά θα πατήσετε προεσκόπιση ''υπογραφής''.Θα σας εμφανίσει την φωτογραφία και από δίπλα θα λέει ''insert signature picture''.Tέλος θα κάνετε κλικ με το ποντίκι στη φωτογραφία και θα τη σύρετε στο κενό κουτάκι(εκείνο που γράφουμε απαντήσεις στα θέματα)Θα πατήσετε αποθήκευση υπογραφής και έγινε! Για το avatar και εγώ αναρωτιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoulicious Νεοφερμένο μέλος Η zoulicious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:17 Η zoulicious: #2.632 30-04-09 22:17 Ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:40 Η Gianmaria: #2.633 01-05-09 11:40 Μπορούμε να εισάγουμε εικόνα στο κείμενο με το εικονίδιο "εισάγετε εικόνα"... Όμως ζητά μια διεύθυνση url την οποία δεν τη γνωρίζω και δεν ξέρω τι πρέπει να πληκτρολογήσω... Σας παρακαλώ αν μπορείτε να με βοηθήσετε λέγοντας μου τι πρέπει να κάνω... :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #2.634 01-05-09 11:44 Εκει που ανεβαζεις την φωτογραφια ή βρισκεται,αντιγραφεις το link που γραφει direct link.Και μετα βαζεις τα εξης : ,οπου εισαγωγη url εικονας ειναι το direct link της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:41 Ο rolingstones: #2.635 01-05-09 16:41 papa δικιο εχεις ωραια εικονα ρε εβαλες εχεις ποθους κρυφους φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 21:28 Η Gianmaria: #2.636 01-05-09 21:28 ligo πιο κατανοητο γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 22:20 Ο papas έγραψε: #2.637 01-05-09 22:20 Μα ποσο απλα να στο πω? Αυτο ειναι το πιο απλο.Πειραματισου και λιγο και θα το πιασεις το νοημα. Αλλα αμα θες αναλυτικοτερα,τσιμπα κατι στα αγγλικα: 1. On the Post page click on the image button – the opening and closing image tags added to the text editor window 2. Manually insert the image URL between the image [/B] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:41 Η Alessandra: #2.638 02-05-09 00:41 ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να ξαναβρώ τα μηνύματα που μου έχουν στείλει ως σχόλια για τις εικόνες της συλλογής μου και πώς μπορω να κάνω εγώ ένα σχόλιο σε μια εικόνα κάποιου. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:44 Ο who έγραψε: #2.639 02-05-09 00:44 Για το πρώτο δε ξέρω. Για το δεύτερο, πατάς πάνω στην εικόνα που θες να κάνεις το σχόλιο, και το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 01:23 Η Alessandra: #2.640 02-05-09 01:23 who, το βρήκα και βρήκα με τον ίδιο τρόπο και τα παλία σχόλια. Merci. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zoulicious: Θα Θελα να ρωτησω, πωσ βαζω τισ εικονιτσεσ που εμφανιζονται κατω απο τ μηνυματα. Το εχω ψαξει παντου, και δεν βρισκω τιποτα. Κ ποια η διαφορα τ avatar με την εικονα προφιλ???? Click για ανάπτυξη... Τις εικόνες έτσι: Θα πάτε στον πίνακα ελέγχου,μετά θα πατήσετε επεξεργασία υπογραφής!Θα πάτε κάτω-κάτω που λέει αναζήτηση,θα βάλετε τον κωδικό της φωτογραφίας.Μετά θα πατήσετε προεσκόπιση ''υπογραφής''.Θα σας εμφανίσει την φωτογραφία και από δίπλα θα λέει ''insert signature picture''.Tέλος θα κάνετε κλικ με το ποντίκι στη φωτογραφία και θα τη σύρετε στο κενό κουτάκι(εκείνο που γράφουμε απαντήσεις στα θέματα)Θα πατήσετε αποθήκευση υπογραφής και έγινε! Για το avatar και εγώ αναρωτιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoulicious Νεοφερμένο μέλος Η zoulicious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 22:17 Η zoulicious: #2.632 30-04-09 22:17 Ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:40 Η Gianmaria: #2.633 01-05-09 11:40 Μπορούμε να εισάγουμε εικόνα στο κείμενο με το εικονίδιο "εισάγετε εικόνα"... Όμως ζητά μια διεύθυνση url την οποία δεν τη γνωρίζω και δεν ξέρω τι πρέπει να πληκτρολογήσω... Σας παρακαλώ αν μπορείτε να με βοηθήσετε λέγοντας μου τι πρέπει να κάνω... :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #2.634 01-05-09 11:44 Εκει που ανεβαζεις την φωτογραφια ή βρισκεται,αντιγραφεις το link που γραφει direct link.Και μετα βαζεις τα εξης : ,οπου εισαγωγη url εικονας ειναι το direct link της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:41 Ο rolingstones: #2.635 01-05-09 16:41 papa δικιο εχεις ωραια εικονα ρε εβαλες εχεις ποθους κρυφους φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 21:28 Η Gianmaria: #2.636 01-05-09 21:28 ligo πιο κατανοητο γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 22:20 Ο papas έγραψε: #2.637 01-05-09 22:20 Μα ποσο απλα να στο πω? Αυτο ειναι το πιο απλο.Πειραματισου και λιγο και θα το πιασεις το νοημα. Αλλα αμα θες αναλυτικοτερα,τσιμπα κατι στα αγγλικα: 1. On the Post page click on the image button – the opening and closing image tags added to the text editor window 2. Manually insert the image URL between the image [/B] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:41 Η Alessandra: #2.638 02-05-09 00:41 ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να ξαναβρώ τα μηνύματα που μου έχουν στείλει ως σχόλια για τις εικόνες της συλλογής μου και πώς μπορω να κάνω εγώ ένα σχόλιο σε μια εικόνα κάποιου. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:44 Ο who έγραψε: #2.639 02-05-09 00:44 Για το πρώτο δε ξέρω. Για το δεύτερο, πατάς πάνω στην εικόνα που θες να κάνεις το σχόλιο, και το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 01:23 Η Alessandra: #2.640 02-05-09 01:23 who, το βρήκα και βρήκα με τον ίδιο τρόπο και τα παλία σχόλια. Merci. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:40 Η Gianmaria: #2.633 01-05-09 11:40 Μπορούμε να εισάγουμε εικόνα στο κείμενο με το εικονίδιο "εισάγετε εικόνα"... Όμως ζητά μια διεύθυνση url την οποία δεν τη γνωρίζω και δεν ξέρω τι πρέπει να πληκτρολογήσω... Σας παρακαλώ αν μπορείτε να με βοηθήσετε λέγοντας μου τι πρέπει να κάνω... :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #2.634 01-05-09 11:44 Εκει που ανεβαζεις την φωτογραφια ή βρισκεται,αντιγραφεις το link που γραφει direct link.Και μετα βαζεις τα εξης : ,οπου εισαγωγη url εικονας ειναι το direct link της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:41 Ο rolingstones: #2.635 01-05-09 16:41 papa δικιο εχεις ωραια εικονα ρε εβαλες εχεις ποθους κρυφους φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 21:28 Η Gianmaria: #2.636 01-05-09 21:28 ligo πιο κατανοητο γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 22:20 Ο papas έγραψε: #2.637 01-05-09 22:20 Μα ποσο απλα να στο πω? Αυτο ειναι το πιο απλο.Πειραματισου και λιγο και θα το πιασεις το νοημα. Αλλα αμα θες αναλυτικοτερα,τσιμπα κατι στα αγγλικα: 1. On the Post page click on the image button – the opening and closing image tags added to the text editor window 2. Manually insert the image URL between the image [/B] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:41 Η Alessandra: #2.638 02-05-09 00:41 ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να ξαναβρώ τα μηνύματα που μου έχουν στείλει ως σχόλια για τις εικόνες της συλλογής μου και πώς μπορω να κάνω εγώ ένα σχόλιο σε μια εικόνα κάποιου. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:44 Ο who έγραψε: #2.639 02-05-09 00:44 Για το πρώτο δε ξέρω. Για το δεύτερο, πατάς πάνω στην εικόνα που θες να κάνεις το σχόλιο, και το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 01:23 Η Alessandra: #2.640 02-05-09 01:23 who, το βρήκα και βρήκα με τον ίδιο τρόπο και τα παλία σχόλια. Merci. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορούμε να εισάγουμε εικόνα στο κείμενο με το εικονίδιο "εισάγετε εικόνα"... Όμως ζητά μια διεύθυνση url την οποία δεν τη γνωρίζω και δεν ξέρω τι πρέπει να πληκτρολογήσω... Σας παρακαλώ αν μπορείτε να με βοηθήσετε λέγοντας μου τι πρέπει να κάνω... :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 11:44 Ο papas έγραψε: #2.634 01-05-09 11:44 Εκει που ανεβαζεις την φωτογραφια ή βρισκεται,αντιγραφεις το link που γραφει direct link.Και μετα βαζεις τα εξης : ,οπου εισαγωγη url εικονας ειναι το direct link της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:41 Ο rolingstones: #2.635 01-05-09 16:41 papa δικιο εχεις ωραια εικονα ρε εβαλες εχεις ποθους κρυφους φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 21:28 Η Gianmaria: #2.636 01-05-09 21:28 ligo πιο κατανοητο γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 22:20 Ο papas έγραψε: #2.637 01-05-09 22:20 Μα ποσο απλα να στο πω? Αυτο ειναι το πιο απλο.Πειραματισου και λιγο και θα το πιασεις το νοημα. Αλλα αμα θες αναλυτικοτερα,τσιμπα κατι στα αγγλικα: 1. On the Post page click on the image button – the opening and closing image tags added to the text editor window 2. Manually insert the image URL between the image [/B] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:41 Η Alessandra: #2.638 02-05-09 00:41 ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να ξαναβρώ τα μηνύματα που μου έχουν στείλει ως σχόλια για τις εικόνες της συλλογής μου και πώς μπορω να κάνω εγώ ένα σχόλιο σε μια εικόνα κάποιου. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:44 Ο who έγραψε: #2.639 02-05-09 00:44 Για το πρώτο δε ξέρω. Για το δεύτερο, πατάς πάνω στην εικόνα που θες να κάνεις το σχόλιο, και το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 01:23 Η Alessandra: #2.640 02-05-09 01:23 who, το βρήκα και βρήκα με τον ίδιο τρόπο και τα παλία σχόλια. Merci. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εκει που ανεβαζεις την φωτογραφια ή βρισκεται,αντιγραφεις το link που γραφει direct link.Και μετα βαζεις τα εξης : ,οπου εισαγωγη url εικονας ειναι το direct link της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:41 Ο rolingstones: #2.635 01-05-09 16:41 papa δικιο εχεις ωραια εικονα ρε εβαλες εχεις ποθους κρυφους φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 21:28 Η Gianmaria: #2.636 01-05-09 21:28 ligo πιο κατανοητο γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 22:20 Ο papas έγραψε: #2.637 01-05-09 22:20 Μα ποσο απλα να στο πω? Αυτο ειναι το πιο απλο.Πειραματισου και λιγο και θα το πιασεις το νοημα. Αλλα αμα θες αναλυτικοτερα,τσιμπα κατι στα αγγλικα: 1. On the Post page click on the image button – the opening and closing image tags added to the text editor window 2. Manually insert the image URL between the image [/B] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:41 Η Alessandra: #2.638 02-05-09 00:41 ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να ξαναβρώ τα μηνύματα που μου έχουν στείλει ως σχόλια για τις εικόνες της συλλογής μου και πώς μπορω να κάνω εγώ ένα σχόλιο σε μια εικόνα κάποιου. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:44 Ο who έγραψε: #2.639 02-05-09 00:44 Για το πρώτο δε ξέρω. Για το δεύτερο, πατάς πάνω στην εικόνα που θες να κάνεις το σχόλιο, και το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 01:23 Η Alessandra: #2.640 02-05-09 01:23 who, το βρήκα και βρήκα με τον ίδιο τρόπο και τα παλία σχόλια. Merci. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
papa δικιο εχεις ωραια εικονα ρε εβαλες εχεις ποθους κρυφους φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianmaria Νεοφερμένο μέλος Η !...Maraki...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 21:28 Η Gianmaria: #2.636 01-05-09 21:28 ligo πιο κατανοητο γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 22:20 Ο papas έγραψε: #2.637 01-05-09 22:20 Μα ποσο απλα να στο πω? Αυτο ειναι το πιο απλο.Πειραματισου και λιγο και θα το πιασεις το νοημα. Αλλα αμα θες αναλυτικοτερα,τσιμπα κατι στα αγγλικα: 1. On the Post page click on the image button – the opening and closing image tags added to the text editor window 2. Manually insert the image URL between the image [/B] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:41 Η Alessandra: #2.638 02-05-09 00:41 ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να ξαναβρώ τα μηνύματα που μου έχουν στείλει ως σχόλια για τις εικόνες της συλλογής μου και πώς μπορω να κάνω εγώ ένα σχόλιο σε μια εικόνα κάποιου. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:44 Ο who έγραψε: #2.639 02-05-09 00:44 Για το πρώτο δε ξέρω. Για το δεύτερο, πατάς πάνω στην εικόνα που θες να κάνεις το σχόλιο, και το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 01:23 Η Alessandra: #2.640 02-05-09 01:23 who, το βρήκα και βρήκα με τον ίδιο τρόπο και τα παλία σχόλια. Merci. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ligo πιο κατανοητο γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 22:20 Ο papas έγραψε: #2.637 01-05-09 22:20 Μα ποσο απλα να στο πω? Αυτο ειναι το πιο απλο.Πειραματισου και λιγο και θα το πιασεις το νοημα. Αλλα αμα θες αναλυτικοτερα,τσιμπα κατι στα αγγλικα: 1. On the Post page click on the image button – the opening and closing image tags added to the text editor window 2. Manually insert the image URL between the image [/B] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:41 Η Alessandra: #2.638 02-05-09 00:41 ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να ξαναβρώ τα μηνύματα που μου έχουν στείλει ως σχόλια για τις εικόνες της συλλογής μου και πώς μπορω να κάνω εγώ ένα σχόλιο σε μια εικόνα κάποιου. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:44 Ο who έγραψε: #2.639 02-05-09 00:44 Για το πρώτο δε ξέρω. Για το δεύτερο, πατάς πάνω στην εικόνα που θες να κάνεις το σχόλιο, και το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 01:23 Η Alessandra: #2.640 02-05-09 01:23 who, το βρήκα και βρήκα με τον ίδιο τρόπο και τα παλία σχόλια. Merci. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μα ποσο απλα να στο πω? Αυτο ειναι το πιο απλο.Πειραματισου και λιγο και θα το πιασεις το νοημα. Αλλα αμα θες αναλυτικοτερα,τσιμπα κατι στα αγγλικα: 1. On the Post page click on the image button – the opening and closing image tags added to the text editor window 2. Manually insert the image URL between the image [/B] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:41 Η Alessandra: #2.638 02-05-09 00:41 ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να ξαναβρώ τα μηνύματα που μου έχουν στείλει ως σχόλια για τις εικόνες της συλλογής μου και πώς μπορω να κάνω εγώ ένα σχόλιο σε μια εικόνα κάποιου. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:44 Ο who έγραψε: #2.639 02-05-09 00:44 Για το πρώτο δε ξέρω. Για το δεύτερο, πατάς πάνω στην εικόνα που θες να κάνεις το σχόλιο, και το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 01:23 Η Alessandra: #2.640 02-05-09 01:23 who, το βρήκα και βρήκα με τον ίδιο τρόπο και τα παλία σχόλια. Merci. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να ξαναβρώ τα μηνύματα που μου έχουν στείλει ως σχόλια για τις εικόνες της συλλογής μου και πώς μπορω να κάνω εγώ ένα σχόλιο σε μια εικόνα κάποιου. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 00:44 Ο who έγραψε: #2.639 02-05-09 00:44 Για το πρώτο δε ξέρω. Για το δεύτερο, πατάς πάνω στην εικόνα που θες να κάνεις το σχόλιο, και το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 01:23 Η Alessandra: #2.640 02-05-09 01:23 who, το βρήκα και βρήκα με τον ίδιο τρόπο και τα παλία σχόλια. Merci. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 130 131 132 133 134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 132 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Για το πρώτο δε ξέρω. Για το δεύτερο, πατάς πάνω στην εικόνα που θες να κάνεις το σχόλιο, και το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 01:23 Η Alessandra: #2.640 02-05-09 01:23 who, το βρήκα και βρήκα με τον ίδιο τρόπο και τα παλία σχόλια. Merci. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who, το βρήκα και βρήκα με τον ίδιο τρόπο και τα παλία σχόλια. Merci. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.