Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fata Morgana
Δραστήριο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Βασικα αυτο κοκκινιζει, οποτε θεωρω οτι ειναι κοντα στο συναισθημα της ντροπης. Κι εγω σ' αυτους που το χρησιμοποιουν για να δειξουν ντροπη ειμαι.Μπορείτε να βάλετε ένα emoticon που να δείχνει την ντροπή;Γιατί όποιος ντρέπεται χρησιμοποιεί το emoticon της ζήλειας.Ευχαριστώ.![]()

Pavlitos
Δραστήριο μέλος

Μπορείτε να βάλετε ένα emoticon που να δείχνει την ντροπή;Γιατί όποιος ντρέπεται χρησιμοποιεί το emoticon της ζήλειας.Ευχαριστώ.![]()
:zilia:
Αν και δεν είναι ντροπή αυτό μου δίνει να καταλάβω.

ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Franco
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πήρες αθέτηση μήπως;
Τον φώτισες τώρα.

Εννοεί τι είναι.
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

Πήρες αθέτηση μήπως;
Ναι. Αν και το έχω πιο γνωστό ως "προειδοποίηση".
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

Άλλο αθέτηση άλλο προειδοποίηση.Μάλλον σημαίνει πως έχεις 10% αθετήσεις.
Εμένα προειδοποίηση μου έστειλε.
Αν πάει 100% τι γίνεται?
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος

Δηλαδή μόνο οι βοηθοί παύουν κάποια στιγμή να είναι βοηθοί;Δεν υπάρχει διορία :p
Οι κανονικοί συντονιστές μένουν συντονιστές μέχρι να παραιτηθούν(όταν βαρεθούν) και αφού παραιτηθούν γίνονται ex-mods...
Και αν ένας συντονιστής δεν κάνει καλά τη δουλειά του και ο Πέτρος τον απαλάξει από τα καθήκοντά του γίνεται ex-mod ή δεν γίνεται τίποτα;
paganini666
Δραστήριο μέλος

(Μεταξυ των αλλων) εχετε απαφορευσει (και) τα greeklish. Ομως οταν θελει κανεις να παραθεσει ενα link ,το link αυτο μπορει να περιεχει λεξεις σε greeklish. Επομενως, εαν προσπαθησει να παραθεσει το link το συστημα του λεει "το μηνυμα σας... greeklish".
Καντε κατι επιτελους.
zip_unzip
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπορείς να βάλεις τα links που θέλεις να παραθέσεις μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο. Για να το κάνεις αυτό, πληκτρολογείς στα αγγλικά: [κοδε].....[/κοδε]
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Τι είναι αυτές οι αθετήσεις 1/0 που έχω σημειωμένες κάτω από την ιδιότητά μου? (Sorry αν έχει ξαναερωτηθεί)
Γενικά για τις αθετήσεις.
Λίγο πιο πάνω από την ερώτησή σου, ο Crookshanks είπε:
Στα 70% αποκλείεσαι για 10 ημέρες.
Στα 100% αποκλείεσαι για δύο μήνες.
Στα 140 (ή 150; Δε θυμάμαι.) αποκλείεσαι για πάντα.
*στα 150 μόνιμος αποκλεισμός.
Οι προειδοποιήσεις, σαν και αυτή που έχεις τώρα, δεν έχουν infraction points.
paganini666
Δραστήριο μέλος

σε ευχαριστω,αλλα δεν λειτουργει καλα το συστημα με τα greeklish.Code:Μπορείς να βάλεις τα links που θέλεις να παραθέσεις μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο. Για να το κάνεις αυτό, πληκτρολογείς στα αγγλικά: [κοδε].....[/κοδε]
Μπορει καποιος να θελει να γραψει μια λεξη επιτηδες.
Το ιδιο μου βγαζει...:xixi:
Crookshanks
Διάσημο μέλος

paganini666
Δραστήριο μέλος

δηλαδη δεν μπορω να παραθεσω αυτο το link?Εμ, δυστυχώς έτσι είναι. Μαζί με τα ξερά καίγονται και χλωρά.

Scandal
Διαχειριστής

Μπορείς να βάλεις ένα κενό στη/στις λέξεις του link που εντοπίζονται ως greeklish ώστε να περνάνε και παράλληλα να γίνεται κατανοητό το link (έστω κι αν όχι clickable). :iagree: Πχ λέ ξηδηλαδη δεν μπορω να παραθεσω αυτο το link?![]()
Αλλιώς δε μπορεί να το δεχτεί το σύστημα.
-petros
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- charmander
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.