Giovanna
Επιφανές μέλος

να ρωτησω, αν καποιον τον κανω αποκλεισμενο χρηστη, αυτος θα ειδοποιηθει αυτοματα οτι η τζιο τον απεκλεισε?
πρεπει να στειλω πμ? ειναι απαραιτητο?
πως ξεμπλοκαρεται?
φαινεται μια κιτρινη γραμμη και μονο? η αχνοφαινονται και οι *** που γραφει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

2> Δεν λαμβάνει pm, και δεν μπορεί να σου στείλει pm. Τα μηνύματά του "κρύβονται", αλλά μπορείς να τα εμφανίσεις αν θες.
"Ξεμπλοκάρεται" όπως ακριβώς "μπολάρεται".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

πσ. οχι οτι με ενδιαφερει ιδιαιτερα, αλλα θελω να το ξερω και αυτο.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

ε αμα παει να μου στειλει πμ και δε μπορει... δε θα το καταλαβει?
πσ. οχι οτι με ενδιαφερει ιδιαιτερα, αλλα θελω να το ξερω και αυτο.
Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι του λέει ότι έχεις απενεργοποιήσει τα pms σου. Το τι μπορεί να υποθέσει κανείς αν προσπαθήσει να σου στείλει πμ και δει ένα τέτοιο μήνυμα, εξαρτάται από τη φαντασία του καθενός.

Giovanna
Επιφανές μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αν καποιος αποκλειστει για οποιονδηποτε λογο απο το στεκι προσβαση στα πμ του εχει?
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

αν όμως έχει δηλώσει να παίρνει τα πμ του και μέσω email, τότε ναι
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Φχαριστω.

Guest 990498
Επισκέπτης

Είμαι εγώ απλό μέλος;Τα απλά μέλη βλέπουν μόνο το δικό τους Infraction (αν έχουν πάρει)

Δεν είμαι ο Borat εγώ; :mad17:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως.

aretha
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υπάρχει περίπτωση να μην υποβλήθηκε σωστά λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε το site? Χρειάζεται να το ξαναστείλω μήπως;
Ευχαριστώ!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Πάω να το δημοσιεύσω τώρα..
aretha
Εκκολαπτόμενο μέλος

cris
Νεοφερμένο μέλος

Μου βγάζει ότι έχω 3 νέα μηνύματα αλλά όταν μπαίνω για να τα διαβάσω , μου γράφει ότι δεν υπάρχουν νέα μηνύματα

Επίσης ήθελα να ρωτήσω το εξής, για να δείτε απαντήσεις σε κάποιο post μπαινοβγαίνετε κάθε φορά όπως εγώ ή είστε μέσα και τα βλέπετε?
Ελπίζω να καταλαβαίνετε από την διατύπωση αυτά που γράφω!!

aretha
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτή την απορία την είχα κι εγώ, μου την έλυσε η Μισέλ.Μου βγάζει ότι έχω 3 νέα μηνύματα αλλά όταν μπαίνω για να τα διαβάσω , μου γράφει ότι δεν υπάρχουν νέα μηνύματα. Και δεν λέω για Π.Μ.
Αν κάνεις refresh θα σου βγάλει τυχόν νέα μηνύματα χωρίς να χρειαστεί να βγεις και να ξαναμπείς.Επίσης ήθελα να ρωτήσω το εξής, για να δείτε απαντήσεις σε κάποιο post μπαινοβγαίνετε κάθε φορά όπως εγώ ή είστε μέσα και τα βλέπετε?

cris
Νεοφερμένο μέλος

hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Ignore σημαίνει αγνοώ. Πρακτικά σημαίνει πως μπορώ να κάνω τα μηνύματά σου να μην εμφανίζονται στον δικό μου υπολογιστή. (Κάθε μέλος μπορεί να το κάνει αυτό).
Μπορείς να χρησιμοποιείς ό,τι χρώμα θέλεις, απλά μην περιμένεις να σε διαβάζουν, εάν τα χρώματά που βάζεις κουράζουν..

(Κάτι έχει το μάτι μου σήμερα και έχω τα νεύρα μου, πάντως το γαλάζιο είναι κουραστικό! )
Scandal
Διαχειριστής

Υπάρχουν κάποιες δυνατότητες στο site. Σημασία δεν έχει τόσο ότι υπάρχουν όσο ο τρόπος που τις χρησιμοποιεί ο καθένας.Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό μέρος αλλά θέλω να κάνω μία ερώτηση. Στα χρώματα που υπάρχουν για να επιλέξουμε γραμματοσειρά, υπάρχει το γαλάζιο, το φουξια και διάφορα άλλα. Ίσως όντως να μην είναι τόσο ευανάγνωστα και να ζαλίζουν. Όμως δεν καταλαβαίνω αφού υπάρχει πρόβλημα με αυτό, (είπε η Ilisiel κάτι για ignore) που δεν μου εξήγησε τι ακριβώς σημαίνει, για ποιο λόγο υπάρχουν ; Είναι ευθύνη του μέλους ή ευθύνη δική σας αυτά τα οποία οι ίδιοι τροφοδοτείτε στα μέλη; Π.χ δεν θα μπορούσε να υπάρχει επιλογή συγκεκριμένων χρωμάτων που Εσείς θέλετε ;
Στη περίπτωση αυτή τα χρώματα υπάρχουν για να δώσουν έμφαση και ζωντάνια στο κείμενο. Έχει διαφορά όμως να χρησιμοποιείς τα χρώματα για κάποιες λέξεις / φράσεις μέσα σε μια δημοσίευσή σου και άλλο να τις χρωματίζεις ολόκληρες και με bold.
Πχ υπάρχει και η δυνατότητα να αυξήξεις στο size της γραμματοσειράς και να το κάνεις έτσι
βρίσκεις Ok ένα post γραμμένο εξ ολοκλήρου με τόσο μεγάλη γραμματοσειρά;

Ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω.

hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Ευχαριστώ Petro για τη διευκρίνηση.
Με καλύψατε.!

roumana
Διάσημο μέλος

Γιʼαυτο σε συμπάθησα από την αρχή…είσαι καλό παιδί εσύ…Ευτυχώς έχω μία μικρή γνώση Αγγλικών και κατάλαβα την έννοια γενικότερα, όχι συγκεκριμένα για το e-steki και σε ευχαριστώ. Φυσικά και δεν με ενδιαφέρει αν με διαβάζουν ή όχι αλλά με ενδιαφέρει να μην δημιουργώ γενικότερα πρόβλημα σε ένα φιλόξενο περιβάλλον.
Ευχαριστώ Petro για τη διευκρίνηση.
Με καλύψατε.!![]()

τώρα…να σε ρωτήσω κάτι:
Είναι κάτι που σε χαλαει στην καθορισμένη γραμματοσειρά του φόρουμ? Μας ενδιαφέρει… γιατί διαλέξαμε την πιο ξεκούραστη, ώστε να είναι ευκολοδιάβαστα τα κείμενα…
…δεν είναι και τόσο ενδιαφέρων μια συζήτηση όταν γράφουμε και δεν μας διαβάζουν…νομίζω ότι είναι καλό να μας διαβάζουν, να «ακούγεται» τέλος πάντων η γνώμη μας…να μην κάνουμε συζήτηση κουφών…ο καθένας να μιλαει μόνος του…έτσι?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- charmander
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.