Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

τα χρώματα και οι γραμματοσειρές είναι του συστήματος

πίστεψε με, αν μπορούσε η Λία να τα κόψει θα το είχε ήδη κάνει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Θες να σου πω κάτι ; Δυστυχώς είναι η δουλειά μου τέτοια που έχω τη δυνατότητα να μπαίνω καθημερινά μόνο το Καλοκαίρι.. ε και λίγο η ανεβασμένη διάθεση, λίγο το τραλαλα που είμαι μωρέ το έχω ξαναγράψει με χαλάει γενικότερα οτιδήποτε μουντό. (Είναι στη φύση μου όμως και αυτό δεν αφορά εσάς). Γι' αυτό πολλές φορές γράφω με χρώματα έντονα, αυτή η μαυρίλα με σκοτώνει πώς να το πω. Ή αυτό το καφετί που έχω τώρα.. Βέβαια δεν είναι λόγος για να μην μπαίνω εδώ. Το εννοώ. Μπορεί να επικοινωνώ και να συμφωνώ με ελάχιστους αλλά τα θέματα είναι τόσο μα τόσο καλά που μου αρκεί.Γιʼαυτο σε συμπάθησα από την αρχή…είσαι καλό παιδί εσύ…
τώρα…να σε ρωτήσω κάτι:
Είναι κάτι που σε χαλαει στην καθορισμένη γραμματοσειρά του φόρουμ? Μας ενδιαφέρει… γιατί διαλέξαμε την πιο ξεκούραστη, ώστε να είναι ευκολοδιάβαστα τα κείμενα…
…δεν είναι και τόσο ενδιαφέρων μια συζήτηση όταν γράφουμε και δεν μας διαβάζουν…νομίζω ότι είναι καλό να μας διαβάζουν, να «ακούγεται» τέλος πάντων η γνώμη μας…να μην κάνουμε συζήτηση κουφών…ο καθένας να μιλαει μόνος του…έτσι?![]()

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

παιδια το ignore πως μπαινει?
πηγαίνεις στο προφίλ του χρήστη που θες να βάλεις σε ignore και πάνω δεξιά στο προφίλ του πατάς το "προσθήκη στη λίστα αποκλεισμένων"
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

ευχαριστωπηγαίνεις στο προφίλ του χρήστη που θες να βάλεις σε ignore και πάνω δεξιά στο προφίλ του πατάς το "προσθήκη στη λίστα αποκλεισμένων"

Marmanga
Νεοφερμένο μέλος

Ζηλεύω! Βλέπω τόσα κουκλιά γατιά εκεί πέρα κι η δικιά μου νιώθει παραπονεμένη. Έχω μερικές σωσμένες σε word, γίνεται; Ή πρέπει να τις σώσω σε άλλη μορφή? Και ποια διαδικασία ακολουθεί κανείς?
ruko
Εκκολαπτόμενο μέλος

Από εκεί πήγαίνεις στην τελευταία επιλογή upload image from your computer.
Αν έχεις φωτογραφίες μόνο σε doc ίσως χρειαστούν μετατροπή. Δεν είμαι σίγουρη...

Καλή τύχη, πάντως!
Διόρθωση: δεν δέχεται doc. Ε... πώς πέρασες φωτογραφίες στο word; Δεν τις έχεις στις Εικόνες μου;
Marmanga
Νεοφερμένο μέλος

Πάντως ευχαριστώ πολύ-πολυ για τις συμβουλές.

Marmanga
Νεοφερμένο μέλος

anabou
Νεοφερμένο μέλος

kitsoyla
Νεοφερμένο μέλος

mimikaki
Νεοφερμένο μέλος

πάω να γράψω ένα μύνημα και προσπαθώ να βάλω κάποιο smile και δεν δέχεται κανένα!
δοκίμασε να κάνεις αποσύνδεση και να ξαναμπείς...καμια φορά "πιάνει"

kitsoyla
Νεοφερμένο μέλος

mimikaki
Νεοφερμένο μέλος

το έχω κάνει κανά 2 φορές mimikaki , αλλά από εχθές μου κάνει το ίδιο πράγμα!
μου το έχει κάνει και μένα κάποιες φορές, μετά φτιάχνει μόνο του... δεν ξέρω τι φταίει

kitsoyla
Νεοφερμένο μέλος

Ismini
Νεοφερμένο μέλος

Μηπως επιλέγεις quick reply? Τωρα μόνο πατώντας απάντηση μπορούμε να βάλουμε emotions.πάω να γράψω ένα μύνημα και προσπαθώ να βάλω κάποιο smile και δεν δέχεται κανένα!
Ερωτηση: Ο χωρος στα π/μ (εννοω ο χωρος που μας δινεται για να γραψουμε) γιατί μίκρυνε?
kitsoyla
Νεοφερμένο μέλος

Μηπως επιλέγεις quick reply? Τωρα μόνο πατώντας απάντηση μπορούμε να βάλουμε emotions.
Ερωτηση: Ο χωρος στα π/μ (εννοω ο χωρος που μας δινεται για να γραψουμε) γιατί μίκρυνε?
όχι δεν επιλέγω γρήγορη απάντηση, τι να συμβαίνει άραγε, ακόμα δεν έχει φτιάξει. Και μένα έχει μικρύνει ο χώρος στα π/μ
chouzouris
Νεοφερμένο μέλος

Ismini
Νεοφερμένο μέλος

Ναι αλλα αυτο εμένα με δυσκολευει. Δηλαδη να αλλαζω γραμμη με τοσες λιγες λεξεις. Δεν βλεπω καλα τι γραφω.Δεν νομίζω ότι έχει μικρύνει. Απλώς έχει γίνει πιο "μακρουλό" το παράθυρο.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Μηπως επιλέγεις quick reply? Τωρα μόνο πατώντας απάντηση μπορούμε να βάλουμε emotions.
Το πρώτο θα διορθωθεί σύντομα, το είχαμε ξεχάσει!

Το δεύτερο δεν το καταλαβαίνω, εμένα οκ μου φαίνεται

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- charmander
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.